allah izin verirse bende ocakta doğum yapcam bende 4 haftalık hamileyim... burası çok güzel bi ortam gerçekten bilmedğimiz biçok şeyi öğreniyoruz ...
merhaba hışgeldin öncelikle:) benimde sat 11nisan ,bende öğrendiğimde direk kan tahlili yaptırdım 3-4 haftalık hamilesin dediler,ama henüz doktora gitmedim haftaya gitmeyi düşünüyorum.bence seninde aynıdır 3-4 haftalıktır..senin ilk hamileliğinmi?
benimde 12 nisandı. kan tahliline göre 5 haftalık hamileyim salı günü gittim keseyi bile göremedik acaba 5 haftalık değil mi? bilgisi olan varsa söylesin
benim kesede 5 haftalıkken görünmemişti, sonra 6 hafta gittiğimde doktor 5 haftalık olduğunu söylemişti bebeğin, sonra durum düzeldi, şu anda haftası ile uyumlu bebiş ama ilk haftalarda bu çeşit sapmalar olabiliyor, görünmemesi gayet doğal, vajinal ultrason değilse özellikle görünmüyor diye biliyorum,
bende varımmmm 5+3 günlük hamileyim inşallah ocakta kucagıma alıcam bebegımı..belirtileriniz neler kızlar bu arada bende hiçbişey yok sanki hamile değilim normal bi durum mu bu bilmiyorum ama keşke hep böyle gitse:)
kızlar günaydın bende dün öğrendim test yapmıştım hamiş olduğumu sat 15 nisan sanırım bende ocakda doğum yapıcam ama ne kadralıktır bebeğim bilemiyorum kan tahlili yaptırmadım doktora gitmeyi 10 gün saonra fakan düşünüyorum sata göre kaç haftalıktır szce?
benimde 12 nisandı. kan tahliline göre 5 haftalık hamileyim salı günü gittim keseyi bile göremedik acaba 5 haftalık değil mi? bilgisi olan varsa söylesin
ben en son 21 nisanda hasta oldum 27 nisan bittim... bugün doktora gittim bebiş görünmedi bide beta hcg sonucuna göre hamileyim ama biraz düşükmüş cumartesi yine gitcem değerim 622,0cıktı yumurtlamam geç olmuş galiba ama ben yine bi tuhaf oldum 622 değeri nasıl acaba bilgisi olan var mı cevaplarsanız sevinirm ....tebrik edeim cnm sat kaç doktora gittinmi
kızlar benım gibi SAT ı 8 nisan olan varmı aranızda bende şuan 5 haftalık hamıleyim bugun kan testi yaptırdım tekrar kan değerlerim normal düzeyde yukselıyormu dıe şuanda çok şükür herşey yolunda size de öneririm tekrar yapılan kan testinde dış gebelik olup olmadığı anlaşılabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?