ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım.Benim son adet günüm 20 nisandı.Tam 20 mayısta kan testi yaptırdım.beta değeri 17 çıktı.Daha adetim geçeli 2. günüm olcak.Çok heyecanlıyım.1 hafta sonra bir kadın doğumcuya gitcem o zaman net bilgi verirler heralde.Bir tanıdığımız hemşire çok büyük ihtimalle var olmasa beta 0 çıkar dedi hayırlısı bakalım:)) bebeği olacakları tebrik ediyorum Allah sağlıklı sıhatli hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin, isteyen herkese nasip etsin rabbim..

allah izin verirse bende ocakta doğum yapcam bende 4 haftalık hamileyim... burası çok güzel bi ortam gerçekten bilmedğimiz biçok şeyi öğreniyoruz ...

benimde 12 nisandı. kan tahliline göre 5 haftalık hamileyim salı günü gittim keseyi bile göremedik acaba 5 haftalık değil mi? bilgisi olan varsa söylesin

benimde 12 nisandı. kan tahliline göre 5 haftalık hamileyim salı günü gittim keseyi bile göremedik acaba 5 haftalık değil mi? bilgisi olan varsa söylesin

benim kesede 5 haftalıkken görünmemişti, sonra 6 hafta gittiğimde doktor 5 haftalık olduğunu söylemişti bebeğin, sonra durum düzeldi, şu anda haftası ile uyumlu bebiş ama ilk haftalarda bu çeşit sapmalar olabiliyor, görünmemesi gayet doğal, vajinal ultrason değilse özellikle görünmüyor diye biliyorum,

Merhaba

ben de ocak annesi olacağım inşallah. 26 Ocak dedi doktorum. Şu an 5. haftanın içindeyim.
3.6 mm lik olmuş bebeğimiz. umarım hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza..

teşekkür edrim valla içime su serptiniz :) acaba bende mi sorun var diyordum

merhaba arkadaşlar, galiba ben de Ocak annesi olacağım.son adet tarihim 24 nisandı.20 mayısta kan tahlili yaptırdım, değerim 58 çıktı.yarın tekrar edeceğim tahlili düzenli artıyormu diye doktor istedi.bu güzel haberi 3 senedir bekliyordum. bu benim 3. aşılamamdı ve Allaha çok şükür tuttu. şimdi tek isteğim bebeğimin beni hiç bırakmaması...

aranızda en çok belirti bende herhalde arkadaşlar, hamile kaldığımı adete dönüşmeyen kahverengi lekelenmelerle anladım ve o şekildede devam ediyor,ilk gittiğimde doktorum tutunmaz düşüncesindeydi ama sonrasında bişi olmadı her an diken üstünde bi bekleyişle günümü yatarak geçiriyorum,bugün doktor randevum var bakalım kese gözükücekmi? inşallah her şey yolundadır

tatlım benimde son adet tarihim 16 nisan doktorlar son adetin ilk gününü gebelik başlangıcı olarak kabul ediyor yani şuan 5 haftalığız

kızlar benım gibi SAT ı 8 nisan olan varmı aranızda bende şuan 5 haftalık hamıleyim bugun kan testi yaptırdım tekrar kan değerlerim normal düzeyde yukselıyormu dıe şuanda çok şükür herşey yolunda size de öneririm tekrar yapılan kan testinde dış gebelik olup olmadığı anlaşılabiliyormuş.

bence 5 haftalık değildir canım çünkü ben daha cuma gittim doktora en son 8 nısandı sat,benım henuz 5 haftalık olmuş kese göründü ama bebek tam olarak görunmuo erken olduğu için

merhabalar.. bende aranıza yenı katıldım::)
gecen hafta ogrendım hamıle oldugumu adetımden 2 gun gecmıstık 283,3 cıktı degerım dr a hemen gosterdım 4 haftalık oldugunu ama dha cok erken oldugu ıcın goremeyecegımızı soyledı bende yarın dr a gıdıyrm aslında 10 gun flan beklemek de gerekırmıs ama cok heyecanlıyım bır de merak edıyorum dayanamadım...

Merhaba çiçeği burnunda anne adayları :)))

Korunmamıza rağmen yaşamak için can atan bir bebiş vermiş bize Allah... Sanırım sürpriz yapmayı seven bir bebişimiz olacak :)
Son adet tarihim 5 Nisandı, dolayısıyla 6. haftayı bitiriyor olmalıyız sanırım. (şu hafta hesaplamalarından bile anlamıyorum, benim işim zor sanırım :)))

Bu arada ilk bebişimiz ve dolayısıyla ilk heyecanımız, Allah yaşamak isteyen herkese tattırsın bu duyguyu

tebrik edeim cnm sat kaç doktora gittinmi
ben en son 21 nisanda hasta oldum 27 nisan bittim... bugün doktora gittim bebiş görünmedi bide beta hcg sonucuna göre hamileyim ama biraz düşükmüş cumartesi yine gitcem değerim 622,0cıktı yumurtlamam geç olmuş galiba ama ben yine bi tuhaf oldum 622 değeri nasıl acaba bilgisi olan var mı cevaplarsanız sevinirm ....

slm arkadaşlar bende sizler gibi ocak annesi olucam işallah. şuan 5 +3 gunluk bebişim.. muhtemelen ocagın 20 sine geliyo dogum. bakalım işallah hayırlısı olsn allahım hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. burdan birbirimz hakkında sorular sorup bılgı edinebilmemiz çok güzel. nasıl olsa epimiz aynı durumda sayılırız. paylaşımlarımıza devam edelim..

selam arkadaşlar, benim de sat 8 nisan, en son geçen hafta gittiğimde 16mm di kese, bu hafta kalp atışı için çağırdı , cuma günü gidecem inşallah...bizim de ilk bebişimiz ilk heyecanımız ve hiçbişey bilmiyoruz burdan sizleri takip ederek bilgi sahibi olmaya çalışıyorum :))

canım benim de sat 8 nisan, 6+3 oluyor hesaplarsan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…