bence 5 haftalık değildir canım çünkü ben daha cuma gittim doktora en son 8 nısandı sat,benım henuz 5 haftalık olmuş kese göründü ama bebek tam olarak görunmuo erken olduğu için
canım benim de sat 8 nisan, 6+3 oluyor hesaplarsan ...
kızlar benim de son adet tarihim 5 nisan. ben şimdi 7. haftada mıyım ?
kızlarr ben doktora ayın 3 de gitmeye karar verdim umarım herşey güzel olur
hımm ya ben geçtiğimiz cuma ultrasona girdim 5 haftalık bende 6 haftalık die hesaplamıştım zaten kafam karıştı dediler 6 haftalıksa kalp atışları duyulur artık ozaman allahın izniyle bugun gidicem doktoruma zaten umarım herşey yolundadır
benime sat'ım 23 nisan dün test yaptım çift çıkınca beta hcg de 57 çıktı dr a gittim daha klüçük görünemz dedi cuma günü filan gel tekrar bakalım dedi folik asit verdi kaç haftalığım şimdi ben
kızlar hepinize hayırlı olsun bebişler sağlıkla gelsin inşallah bende hamişim diye şüpheleniyorum ve doktora özele mi gidiyorsunuz ben özele çıkamıyacam ve ilk kontrolde neler yapıyolar yardımcı olurmusunuz veya böyle bi konu var benmi bulamadım
çiçek naptın dra gittin mi ne dedi? ben de bu hafta gidecem ama kararsızım acaba kalp atışları duyulur mu ??:44:
kızlar hepinize hayırlı olsun bebişler sağlıkla gelsin inşallah bende hamişim diye şüpheleniyorum ve doktora özele mi gidiyorsunuz ben özele çıkamıyacam ve ilk kontrolde neler yapıyolar yardımcı olurmusunuz veya böyle bi konu var benmi bulamadım
merhaba kızlar.bende dün yaptırdığım kan testiyle hamile olduğumu öğrendim.son adet tarihim 24 nisandı ve 23 mayısta adet olmam gerekiyordu.1 gün geçikmeyle değerim 58,23 çıktı.1 günlk geçikm için normalmidir bilmiyorum ama değerler arasında görünüyor.haftaya salı doktor randevum var.çok merak ediyrum inşallah keseyi görebiliriz.
merhaba yeni anne adayları malum daha bebeklerimiz küçük ev temiliğini yaparken tedirgin oluyomusunuz gerçi ben ilk gebeliğimde bişi anlamadım ama bilemiyorum o zaman kaynanamla beraberdim mecbur yapıyodum şimdi ayrıyım şimdi daha çok yapmak zorundayım çokk yoruluyorummm
ayy canım benim aynıyız senle benimde aynı değer çıktı allah'ın izni ile sağlıklı olur bebişin beraber doğuam gircez:)
selam arkadaşlar bende 6+4 haftalık hamileyim tahmini 14 ocak gibi olucak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?