ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

bence 5 haftalık değildir canım çünkü ben daha cuma gittim doktora en son 8 nısandı sat,benım henuz 5 haftalık olmuş kese göründü ama bebek tam olarak görunmuo erken olduğu için

bugün doktora gittim kese göründü 6 hafta 2 günlük dedi. haftaya cumartesi günü kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz

canım benim de sat 8 nisan, 6+3 oluyor hesaplarsan ...

hımm ya ben geçtiğimiz cuma ultrasona girdim 5 haftalık bende 6 haftalık die hesaplamıştım zaten kafam karıştı dediler 6 haftalıksa kalp atışları duyulur artık ozaman allahın izniyle bugun gidicem doktoruma zaten umarım herşey yolundadır

çiçek naptın dra gittin mi ne dedi? ben de bu hafta gidecem ama kararsızım acaba kalp atışları duyulur mu ??:44:

benime sat'ım 23 nisan dün test yaptım çift çıkınca beta hcg de 57 çıktı dr a gittim daha klüçük görünemz dedi cuma günü filan gel tekrar bakalım dedi folik asit verdi kaç haftalığım şimdi ben

kızlar hepinize hayırlı olsun bebişler sağlıkla gelsin inşallah bende hamişim diye şüpheleniyorum ve doktora özele mi gidiyorsunuz ben özele çıkamıyacam ve ilk kontrolde neler yapıyolar yardımcı olurmusunuz veya böyle bi konu var benmi bulamadım

canım 4 haftalık falan sanırım seninki, keseyi görmek için tekrar çağırmıştır

Amin canım inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız.. ben özele gidiyorum, ilk kontrolde ultrasonla keseye bakıyorlar eğer 5 haftalık falansa, daha küçükse biraz daha bekliyorlar ...özele gidecek durumun yoksa devlette gidersin artık ...

merhaba yeni anne adayları malum daha bebeklerimiz küçük ev temiliğini yaparken tedirgin oluyomusunuz gerçi ben ilk gebeliğimde bişi anlamadım ama bilemiyorum o zaman kaynanamla beraberdim mecbur yapıyodum şimdi ayrıyım şimdi daha çok yapmak zorundayım çokk yoruluyorummm

çiçek naptın dra gittin mi ne dedi? ben de bu hafta gidecem ama kararsızım acaba kalp atışları duyulur mu ??:44:

evet canım dun gittim doktora 6+5 günlük olmuşum kalp atışları için haftaya beklememiz gerekicekmiş daha net duyulmazmış kan değerlerim falan herşey normalmiş bitek toksoplazma testi yaptırmam gerekiyormuş onada cuma gunu gıdıcem yaptırıcam oda bebekte mikrop varmı yokmu ona bakılıyormuş
sanada yapıldımı böle bir test

merhaba kızlar.bende dün yaptırdığım kan testiyle hamile olduğumu öğrendim.son adet tarihim 24 nisandı ve 23 mayısta adet olmam gerekiyordu.1 gün geçikmeyle değerim 58,23 çıktı.1 günlk geçikm için normalmidir bilmiyorum ama değerler arasında görünüyor.haftaya salı doktor randevum var.çok merak ediyrum inşallah keseyi görebiliriz.

test yap sonra da bi tıp merkezine gideblrsin 20lira alıyolar ama daha temiz bakılıyorsun inşallah sende hamişsindir

ayy canım benim aynıyız senle benimde aynı değer çıktı allah'ın izni ile sağlıklı olur bebişin beraber doğuam gircez:)

canım bizde kendimiz yapıyoruz ama kendini yorma yavaş yavaş yap haftada 1 yap mesela toz alırken de gece hemen 5dk da alınabilr çamaşır suyu kulanamamk lazım ben anvey den aldığım ürünlşerle temizlk yapıyorum rabbim sağkla kucağına almayı naisp etsin

selam arkadaşlar bende 6+4 haftalık hamileyim tahmini 14 ocak gibi olucak inş.

canm bende 6+4 hamileyim benimde ocak 14 gözüküyor bende mide bulantısı ve uykusuzluk var bide çalışıyorum o kadar zorlanıyorum ki halsizlik bitkinlik yorgunluk benim pek iyi geçmiyo yani allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…