sankim burası daha aktif:)insan merak ediyor yaa 2.de olsa unutmuşummu ne geçmişi :)herkesin hamileliği muhakkak ki farklı olur ama yinede acaba aynı şeyleri yaşıyomuyuz yada benim gözümden kaçan başka şeyler varmı burda okuyup pekiştirmek daha iyi olacaktır sanırım:):)
herşey yolunda çok şükür.. ayın 27 sinde tekrar gidicem doktora... midem çok nadir bulanıyor, başım çok sık dönüyor, uykum var iş yerinde öğleden sonraları biraz masada kestiriyorum :) dün sağlık ocağından aradılar, gittim hemşire hanım beni yanaklarımdan öperek tebrik etti, bazı sorular sordu, size de sormuştur... sonra sohbet ettik, nasıl beslenmeliyim, ne yapmalıyım falan... neden benimle bu kadar ilgilendiklerini anlamasam da mutlu oldum:)
şimdi soru şu:
ben akşamları ancak 7 de evde olabiliyorum, o saatten sonra sağlıklı olarak ne pişirebilirim? çoğu zaman zamana yenik düşüp dışarda yemek zorunda kalıyorum. tencere yemeği yemek gerekiyormuş, ancak haftada 1 öğün dışarda kebap vb. birşeyler ye dedi doktorum... :82:
kızlar tahlileri aldık bugn de guatırım düşük çıktı yani hipetroidmiş. ilaç almam lazımmış bakalım bunun içinde tahlil lazımmış onları yaptırcam yarında:26:
herşey yolunda çok şükür.. ayın 27 sinde tekrar gidicem doktora... midem çok nadir bulanıyor, başım çok sık dönüyor, uykum var iş yerinde öğleden sonraları biraz masada kestiriyorum :) dün sağlık ocağından aradılar, gittim hemşire hanım beni yanaklarımdan öperek tebrik etti, bazı sorular sordu, size de sormuştur... sonra sohbet ettik, nasıl beslenmeliyim, ne yapmalıyım falan... neden benimle bu kadar ilgilendiklerini anlamasam da mutlu oldum:)
şimdi soru şu:
ben akşamları ancak 7 de evde olabiliyorum, o saatten sonra sağlıklı olarak ne pişirebilirim? çoğu zaman zamana yenik düşüp dışarda yemek zorunda kalıyorum. tencere yemeği yemek gerekiyormuş, ancak haftada 1 öğün dışarda kebap vb. birşeyler ye dedi doktorum...
Kızlar bu mide bulantıları ve halsizlik kaçıncı hafta kayboluyor ya çok kötüyüm yaa
kızlar tahlileri aldık bugn de guatırım düşük çıktı yani hipetroidmiş. ilaç almam lazımmış bakalım bunun içinde tahlil lazımmış onları yaptırcam yarında:26:
canım bi gün önceki akşamdan hazırla yemeklerini, şanslıyız en azından sebze bol oluyor bu mevsimde, yeşil fasülye, kabak, patlıcan... ben de çalışıyorum ve akşam 6 gibi evde oluyorum aynı dertteyim seninle
slm arkdaşlr bugün doktora gittim dün az da olsa kanamam oldu doktor progestan verdi düşük riskine karşılık bide idrar yolalrı enfeksiyonu var mış aksef [/B]500 mg antibiyotik verdi hepsi üst üstüne gledi korkuyorum içmeyim diyorum ama ilerde daha büyük sıkıntılar olabilirmiş benim durmda olan var mı bide bebişim 7 hafta 4 günlük 13.3mm cıktı normalmı bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olabilir mi lüfennnnnnnnnnnnnnnn
saol canım daha ilaç vermdi doktor bugün gittim dahiliye zehirli guatr dedi 12 haftalıken gel dedi ultarson ve tahlilller yapılcakmış yine o zaman ilaç vercekmiş bana ne kadarlık hamilesin canım sen ben 8 haftalık şuan sonuçlar aşada cnmm yazdımmgeçmiş olsun canım bende geçen yıl hipertiroid çıktı ilaç kullandım ama dozu önemli tabi ben günde 3 tane propycyl ile başladım..sonu iyi olmadı gerçi bende rahimde septum da vardı bebişimin kalbi durdu. günde yarım, 1 doz problem olmaz.dedi doktorum çok şükür bir yıllık tedavi sonucu ilaçsız hamileliğe başladım.inşallah hayırlısı olur senin ve bebeğin içinde.
canım kaç çıktı guatrın??
slm arkdaşlr bugün doktora gittim dün az da olsa kanamam oldu doktor progestan verdi düşük riskine karşılık bide idrar yolalrı enfeksiyonu var mış aksef [/B]500 mg antibiyotik verdi hepsi üst üstüne gledi korkuyorum içmeyim diyorum ama ilerde daha büyük sıkıntılar olabilirmiş benim durmda olan var mı bide bebişim 7 hafta 4 günlük 13.3mm cıktı normalmı bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olabilir mi lüfennnnnnnnnnnnnnnn
Selam canım, Ben 8+1 haftalıkken gittim dr.a 18 mm.di boyu, geç döllenmeden dolayı geç oluşmaya başlayabilir bebek, boy konusunda tereddüt etme. 13,3 mm normal bence. Zaten çok da hızlı gelişiyorlar.
Ben dr.a gittiğimde herşey normaldi. Kalp atışını gördük, duyduk, kan sonuçları da temiz çıktı, olumsuz hiç bir şeyin olmadığını söyledi. 1 gün sonra kanama olduğunu gördüm, ilk bebeğim, bu konuda tecrübem yok, telaşlandım ben de. Aslında hafif bi kanamaydı , yine de tedirgin oldum ve dr.umu aradım. Bana da hemen Progestan kullan ve tam yatış yap dedi. Ertesi gün olmadı bişi . Dinlenemedim işyerine geldim ama yine de 3 gün kadar kullandım progestanı. 1 hafta oldu, ve o kanamayı bir daha görmedim. Bu konuda progestan çok etkili. İnşallah ciddiye alınacak bir durum yoktur. İçini ferah tut, Sağlıklı sıhhatli büyüt göbişinde bebişini
canım merhaba benim sat 22 nisan.benimde hemen hemen hamileliğim seninle aynı haftalarda devam ediyor.dün bende dr a gittim kalp atışını ve bebeği gördük herşey normal dedi bebeğim tam 1 cm miş yani 10.0 mm miş seninkide normaldir bu ölçüleri baz alırsak[
merhaba önccelikle senide tebrik edrim inş hersey yolundadır.... benimde sat 21 nisan aşağı yukarı aynı dönemlerdeyiz....benimde diğer aksilikler cıkınca merak ettim senin yorumuna göre gayet normal çok teşekküredrim ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?