ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

benimde bugün9+2 senin sat kaçtı? benim7 nisan.

bende 12 haftalık hamileyim eğer normal doğum olursa ocağın ilk haftasına kadar beklicekmişiz bende 3 ocak doğumluyum bebeğimde inş benle aynı gün doğarr:)

ii geceler benimde sat 26 mart doktorum 12+2 hamile olduğumu söyledi şükür bebeğimi gördük bazen hareketli bazende uyuyor ense ölçümü yapıldı normalmiş ikili test içinde kan verdim sonuç cuma belli olacak çok korkuyorum hayırlısı bakalım

herşey yolunda çok şükür.. ayın 27 sinde tekrar gidicem doktora... midem çok nadir bulanıyor, başım çok sık dönüyor, uykum var iş yerinde öğleden sonraları biraz masada kestiriyorum :) dün sağlık ocağından aradılar, gittim hemşire hanım beni yanaklarımdan öperek tebrik etti, bazı sorular sordu, size de sormuştur... sonra sohbet ettik, nasıl beslenmeliyim, ne yapmalıyım falan... neden benimle bu kadar ilgilendiklerini anlamasam da mutlu oldum:)

şimdi soru şu:

ben akşamları ancak 7 de evde olabiliyorum, o saatten sonra sağlıklı olarak ne pişirebilirim? çoğu zaman zamana yenik düşüp dışarda yemek zorunda kalıyorum. tencere yemeği yemek gerekiyormuş, ancak haftada 1 öğün dışarda kebap vb. birşeyler ye dedi doktorum...

herşey yolunda çok şükür.. ayın 27 sinde tekrar gidicem doktora... midem çok nadir bulanıyor, başım çok sık dönüyor, uykum var iş yerinde öğleden sonraları biraz masada kestiriyorum :) dün sağlık ocağından aradılar, gittim hemşire hanım beni yanaklarımdan öperek tebrik etti, bazı sorular sordu, size de sormuştur... sonra sohbet ettik, nasıl beslenmeliyim, ne yapmalıyım falan... neden benimle bu kadar ilgilendiklerini anlamasam da mutlu oldum:)

şimdi soru şu:

ben akşamları ancak 7 de evde olabiliyorum, o saatten sonra sağlıklı olarak ne pişirebilirim? çoğu zaman zamana yenik düşüp dışarda yemek zorunda kalıyorum. tencere yemeği yemek gerekiyormuş, ancak haftada 1 öğün dışarda kebap vb. birşeyler ye dedi doktorum... :82:

kızlar tahlileri aldık bugn de guatırım düşük çıktı yani hipetroidmiş. ilaç almam lazımmış bakalım bunun içinde tahlil lazımmış onları yaptırcam yarında:26:

canım bi gün önceki akşamdan hazırla yemeklerini, şanslıyız en azından sebze bol oluyor bu mevsimde, yeşil fasülye, kabak, patlıcan... ben de çalışıyorum ve akşam 6 gibi evde oluyorum aynı dertteyim seninle

Canım, sanik'e katılıyorum. Çalışıyorum ben de. Saat 6.da evde oluyorum, toparlana kadar 6 buçuk oluyor. Benim 1 gün önceden yemeğim hazır oluyor. O akşam yemeğinden sonra 1 gün sonranın yemeğini pişirip koyuyorum dolaba. Bir Egeli olarak zeytinyağlı yemeklere alışkınım. O yüzden lokanta yemeği yağları ağır geliyor. O yüzden de işyerine ewden götürüyorum yemeğimi. Çünkü , En sağlıklı yemek kendi yemeğim gibi geliyor. Et yemeğinden de pek anlamadığımdan onu haftada 1 dışarda yiyoruz. Şu mevsim şanslıyız. Domates, biber, patlıcan.. Oh oh. Ne lezzetli yemekler çıkar ortaya. Bi de bulantım bitse de eski iştahıma yeniden kavuşsam pek iyi olacak.

Kızlar bu mide bulantıları ve halsizlik kaçıncı hafta kayboluyor ya çok kötüyüm yaa

Kızlar bu mide bulantıları ve halsizlik kaçıncı hafta kayboluyor ya çok kötüyüm yaa

Aynı sorun bende de var. Dr'uma sordum, bulantılar genelde 12. ayda en üst seviyeye ulaşır, 14. haftaya doğru kalmaz dedi. Ama 9 ay boyunca bulantısı olan var. Umarım çabuk biter. Ama Halsiliğim hiç bitmeyecek gibi. Sabah Multivitamin alıyorum, enerjik oluyorum o saatlerde, öğleden sonraya kadar bi müddet beni tutuyor galiba ki akşama doğru dökülmeye başlıyorum.

slm arkdaşlr bugün doktora gittim dün az da olsa kanamam oldu doktor progestan verdi düşük riskine karşılık bide idrar yolalrı enfeksiyonu var mış aksef [/B]500 mg antibiyotik verdi hepsi üst üstüne gledi korkuyorum içmeyim diyorum ama ilerde daha büyük sıkıntılar olabilirmiş benim durmda olan var mı bide bebişim 7 hafta 4 günlük 13.3mm cıktı normalmı bilgisi olan arkdaşlar yardımcı olabilir mi lüfennnnnnnnnnnnnnnn

kızlar tahlileri aldık bugn de guatırım düşük çıktı yani hipetroidmiş. ilaç almam lazımmış bakalım bunun içinde tahlil lazımmış onları yaptırcam yarında:26:

geçmiş olsun canım bende geçen yıl hipertiroid çıktı ilaç kullandım ama dozu önemli tabi ben günde 3 tane propycyl ile başladım..sonu iyi olmadı gerçi bende rahimde septum da vardı bebişimin kalbi durdu. günde yarım, 1 doz problem olmaz.dedi doktorum çok şükür bir yıllık tedavi sonucu ilaçsız hamileliğe başladım.inşallah hayırlısı olur senin ve bebeğin içinde.

çizelgeyi nasıl hazırladınız? benim kopyalama yapmadı profil bilgilerime.yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhabalar, arkadaşlar çok kötüyüm çok halsizim 12 den sonra ölü gibiyim uykum o kadar ağır ki.. uyandığımda midem taş gibi oluyor,çok yanıyor,bulantım yok ama midem de yanma ve şişkinlik hissi bıktırdı beni ne yapmam lazım tüm gün yatmak istemiyorum artık,yemek temizlik hiç bi şey yapamıyorum elim ayağım tutmuyor!! 7.haftadayım mide için bi öneriniz var mı??

Selam canım, Ben 8+1 haftalıkken gittim dr.a 18 mm.di boyu, geç döllenmeden dolayı geç oluşmaya başlayabilir bebek, boy konusunda tereddüt etme. 13,3 mm normal bence. Zaten çok da hızlı gelişiyorlar.

Ben dr.a gittiğimde herşey normaldi. Kalp atışını gördük, duyduk, kan sonuçları da temiz çıktı, olumsuz hiç bir şeyin olmadığını söyledi. 1 gün sonra kanama olduğunu gördüm, ilk bebeğim, bu konuda tecrübem yok, telaşlandım ben de. Aslında hafif bi kanamaydı , yine de tedirgin oldum ve dr.umu aradım. Bana da hemen Progestan kullan ve tam yatış yap dedi. Ertesi gün olmadı bişi . Dinlenemedim işyerine geldim ama yine de 3 gün kadar kullandım progestanı. 1 hafta oldu, ve o kanamayı bir daha görmedim. Bu konuda progestan çok etkili. İnşallah ciddiye alınacak bir durum yoktur. İçini ferah tut, Sağlıklı sıhhatli büyüt göbişinde bebişini

saol canım daha ilaç vermdi doktor bugün gittim dahiliye zehirli guatr dedi 12 haftalıken gel dedi ultarson ve tahlilller yapılcakmış yine o zaman ilaç vercekmiş bana ne kadarlık hamilesin canım sen ben 8 haftalık şuan sonuçlar aşada cnmm yazdımm
canım kaç çıktı guatrın??

serbest t3 7,3 serbest t4 29,1 çıktı sizde nasıl çıktı kızlarrr

canım merhaba benim sat 22 nisan.benimde hemen hemen hamileliğim seninle aynı haftalarda devam ediyor.dün bende dr a gittim kalp atışını ve bebeği gördük herşey normal dedi bebeğim tam 1 cm miş yani 10.0 mm miş seninkide normaldir bu ölçüleri baz alırsak

çok teşk edrim gerçekten içimi rahatlattın inş dedğin gibi olur herşey...10 gün kullancam baklaım bneimde ilk bebeğim insan tedirgin olyor...kanama olunca....seninde gözün aydın sağ salim alırsın bebişini kucağına......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…