ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

merhabalar,9.haftadayız biz,demir eksikliğim vardı ama hala doktor bi test yapmadı,bi ilaç vermedi,demir eksikliği olan ve ilaç kullanan var mı ne zaman başladınız ilacı kullanmaya?

ben cumartesi dr a gittim folik asit 3 ay kullanılacak dedi o bitince de demire başlancak dedi dolayısı ile sanırım4,ay itibari ile demir ilaçları verilyor

canım bu troidi normal kan tahlili yapılırken içinde bakıyolarmı yoksa sen ayriyettenmi istemiştin ?ben kan tahlili sonuçlarımı hiç görmedim teyzemin kızı gittiğim hastanede hemşire doktora o göstermişti herşey iyi çıkmıştı ama hamilelikten öncede ben 6 ayda bir troidimi ölçtürüyodum daha önce ilaç tedavisi görmüştüm geçmişti ama yükselmeye meğilli sınırdaydı yani yaptırdığım her testte takip önerilir yazıyodu sınırdaydı...şimdi hamilelikte artması normalmiş diye okuyunca aklıma takıldı 11 temmuzda kontrolüm var ozaman bir test istesemmi ki diye düşündüm..

berrish ve demet35 arkadaşlar ikinizede çok ama çok geçmiş olsun inşallah Rabbim tez zamnda hayırlısı ile tekrar bebiş sahibi olmayı nasip eder.Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah...

valla arkadaşım genelde derler sabahları uyandıktan sonra 5 dak.yataktan kalkma yataktan kalkmadan başucunda tuzlu biskivü kreker su falan olsun önce ye sonra kalk vs.vs. ama ben daha ne ilk çocuğumda nede şimdiki hamileliğimde faydasını görmedim açıkçası hatta ilk hamileliğimde o kadar ağır bir bulantı geçirmiştim ki günde 7-8 kez lavobada buluyodum kendimi dr bulantı hapı vermişti oda hiç bir işe yaramadı kimi doktorlar bulantıları psikolojik olarak buluyolarmış ama ben alakası olmadığını düşünüyorum sana şunu yap bunu yap kesin geçiyor demek isterdim arkadaşım ama 12-14 haftayı atlatmadan malesef geçmiyor çekiyosun..ama sonra inan bana unutuyorsun herşey geride kalıyor şu sıralar az dişini sıkıcan okadar hele meleğini kucağına aldığında nasıldı o bulantılar unutuyosun:)benimde şuan 11. haftada ilki kadar ağır gitmiyor en azından ama ne yiyeceğimi ne içeceğimi şaşırdım artık çünkü hepsinden midem bulanıyor.ama inşallah az kaldı geçicek inşallah:)

benimde bugün9+2 senin sat kaçtı? benim7 nisan.

kusura bakma canım cvp biraz geç oldu ama yeni gördüm:))
benim sat 11 nisan bugün tam 11 haftalık ama benim bebiş
biraz geç oluşmuş ultrosonda 1 hafta sonradan geliyoruz :)
seninde sanırım bugün 11+3 yada 4 günük az varmış aramızda:
)

Kızlar yardım nolurrr 9.haftadayım acaba mide bulantım ne zaman geçer herkes 12.hafta bittimi oda bitiyor diyor yani 3 ay geçermi 3.ayın sonunda napıcam günlerim altüst oldu çalışamıyorum

benden de merhaba uzun süredir giremiyorum...öncelikle kandiliniz kutlu olsun Allahım herkesin dualarını kabul etsin...benim sat 4 nisandı biz de bugün itibariyle 12+1 deyiz maaşallah adıma o 1 ay bulantılardan öldüm sonra kusmaya çevirdi çok korkmuştum anneme benzerim diye annem 9 ay boyunca kusmuştu ama şükür olmadı...şimdi iyiyim hatta az önce acı turşumu bile yedim...:))) cuma günü ikili teste gideceğim...geçen haftada canımı gördüm 47mm olmuş...çok hareketliydi maaşallah bu cuma ikiliden sonra yine ultrason fotosunu verecek doktor bakalım ne kadar büyümüş göreceğim canımı...

arkadaşlar aranızda ikili teste girmiş olan varmı
ben geçen hafta girdim ve erkek olabileceğini söylediler
ama ultrason kağıdında en üst kısımda sex die birşey yazıyor ve yanında female yani dişi yazıyor
buna dikkat eden varmı aranızda???????????????

Kızlar yardım nolurrr 9.haftadayım acaba mide bulantım ne zaman geçer herkes 12.hafta bittimi oda bitiyor diyor yani 3 ay geçermi 3.ayın sonunda napıcam günlerim altüst oldu çalışamıyorum

Ben 10+6.yım bugün. Benim çok bulantım oluyor. Çalışıyorum. İşyerim kabusum oldu. Hele ki kalkıp erkenden kahvaltı yapmak zorunda kalmak. Bu durumu dr.a sordum. 10. hafta en yüksek seviyede bulantın olur, 12. haftada kalmaz dedi. Dediği gibi 9.-10. haftalarda çok zorlandım, ama sanki yavaş yavaş azalıyor. İnşallah sen de çabuk atlatırsın. 9 ay boyunca sürmemesini dilerim :18:

ben de cuma yaptıracağım detayıyla sorarım doktora arkadaşım yazarım sonra sana bu yazıyı beğen sen ben kaybetmemeyim seni sayfa ilerleyince bulamıyorum yazılanları

ikili testte cinsiyet belli olmuyor diye biliyorum ben canım ama ultrosonda baktığında
erkek olduğunu görmüş olabilir erkek bebeklerin cinsiyeti erken belli oluyormuş ya
sen şuan kaçıncı haftadaydın?

Son düzenleme:

ikili testte cinsiyet belli olmuyor diye biliyorum ben canım ama ultrosonda baktığında
erkek olduğunu görmüş olabilir erkek bebeklerin cinsiyeti erken belli oluyormuş ya
sen şuan kaçıncı haftadaydın?

şu an benim 13. haftam ama test yapılırken 12+4 falandı. ultrason görüntüsüne bakıp erkek olabilir dedi.
ama üsttede dişi diye yazınca kafamda soru işareti oldu:)

şu an benim 13. haftam ama test yapılırken 12+4 falandı. ultrason görüntüsüne bakıp erkek olabilir dedi.
ama üsttede dişi diye yazınca kafamda soru işareti oldu:)

neyse bakalım arkadaş gittiğinde sorsun bakalım bende merak ettim:)ben kızımın bilgilerini saklıyorum hala ona baktım öyle bir yazı göremedim nete baktım örnek varmı diye ordada göremedimbende 11 temmuzda gidicem bakalım bizde ne yazıcak:)

Hadi bakalım hayırlısı Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebiişler versin inş
bende bazı arkadaşlara sordum onlardada öle bişiler yazmıyo, heralde hastane farkından diye düşündüm, ama başka bi arkadaşın iki çocuğunda da doğru çıktı kızında female oğlunda ise male yazıyor.
Bekleyip görüces:)

Merhaba arkadaşlar,

Benide aranıza kabul edermisiniz. Beimde inşallah doğum tarihi 20 Ocak bakalım hayırlısı :)

Bende hiç mide bulantısı veya kusma olmadı. Ama 5-8 haftalar arası sabahları kalktığımda ve gün içindede başım çok döndü. Şu an hiç bir şikayetim yok, güzel bir şekilde geçiyor bakalım.

Hoşgeldin canım. Sağlıklı sıhhatlı olsun. İlk bebeğin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…