merhabalar,9.haftadayız biz,demir eksikliğim vardı ama hala doktor bi test yapmadı,bi ilaç vermedi,demir eksikliği olan ve ilaç kullanan var mı ne zaman başladınız ilacı kullanmaya?
canım bu troidi normal kan tahlili yapılırken içinde bakıyolarmı yoksa sen ayriyettenmi istemiştin ?ben kan tahlili sonuçlarımı hiç görmedim teyzemin kızı gittiğim hastanede hemşire doktora o göstermişti herşey iyi çıkmıştı ama hamilelikten öncede ben 6 ayda bir troidimi ölçtürüyodum daha önce ilaç tedavisi görmüştüm geçmişti ama yükselmeye meğilli sınırdaydı yani yaptırdığım her testte takip önerilir yazıyodu sınırdaydı...şimdi hamilelikte artması normalmiş diye okuyunca aklıma takıldı 11 temmuzda kontrolüm var ozaman bir test istesemmi ki diye düşündüm..canım ben pzartesi gitcem doktora bakalım ne diyecek yok artık ilk zamanki kadar korku yok iiçimde normalmiş hamilelikte artması seviyenin evet yeniden tahlil yapacak banada bende 10 haftalık hamişim hepimiz inşlhh salıkla alırız kucamıza bebelerimizi
Kızlar 8 hafta 4 günlüğüm ve mide bulantıları azmış durumda napıcam neredeyse akşama kadar midem bulanıyor günde 4-5 kere kusuyorum folik asit içiyorum kusuyorum ne anlamı kalıyor anlamıyorum nolur bi yardım edin naparsam midem bulanmaz çalışamıyorum iş yerinde offff
benimde bugün9+2 senin sat kaçtı? benim7 nisan.
kızlar cnım çok ayva çekti nerden bulabilirim
Kızlar yardım nolurrr 9.haftadayım acaba mide bulantım ne zaman geçer herkes 12.hafta bittimi oda bitiyor diyor yani 3 ay geçermi 3.ayın sonunda napıcam günlerim altüst oldu çalışamıyorum
arkadaşlar aranızda ikili teste girmiş olan varmı
ben geçen hafta girdim ve erkek olabileceğini söylediler
ama ultrason kağıdında en üst kısımda sex die birşey yazıyor ve yanında female yani dişi yazıyor
buna dikkat eden varmı aranızda???????????????
ben de cuma yaptıracağım detayıyla sorarım doktora arkadaşım yazarım sonra sana bu yazıyı beğen sen ben kaybetmemeyim seni sayfa ilerleyince bulamıyorum yazılanları
arkadaşlar aranızda ikili teste girmiş olan varmı
ben geçen hafta girdim ve erkek olabileceğini söylediler
ama ultrason kağıdında en üst kısımda sex die birşey yazıyor ve yanında female yani dişi yazıyor
buna dikkat eden varmı aranızda???????????????
ikili testte cinsiyet belli olmuyor diye biliyorum ben canım ama ultrosonda baktığında
erkek olduğunu görmüş olabilir erkek bebeklerin cinsiyeti erken belli oluyormuş ya
sen şuan kaçıncı haftadaydın?[/QUOT
şu an benim 13. haftam ama test yapılırken 12+4 falandı. ultrason görüntüsüne bakıp erkek olabilir dedi.
ama üsttede dişi diye yazınca kafamda soru işareti oldu:)
ikili testte cinsiyet belli olmuyor diye biliyorum ben canım ama ultrosonda baktığında
erkek olduğunu görmüş olabilir erkek bebeklerin cinsiyeti erken belli oluyormuş ya
sen şuan kaçıncı haftadaydın?
şu an benim 13. haftam ama test yapılırken 12+4 falandı. ultrason görüntüsüne bakıp erkek olabilir dedi.
ama üsttede dişi diye yazınca kafamda soru işareti oldu:)
neyse bakalım arkadaş gittiğinde sorsun bakalım bende merak ettim:)ben kızımın bilgilerini saklıyorum hala ona baktım öyle bir yazı göremedim nete baktım örnek varmı diye ordada göremedimbende 11 temmuzda gidicem bakalım bizde ne yazıcak:)
Merhaba arkadaşlar,
Benide aranıza kabul edermisiniz. Beimde inşallah doğum tarihi 20 Ocak bakalım hayırlısı :)
Bende hiç mide bulantısı veya kusma olmadı. Ama 5-8 haftalar arası sabahları kalktığımda ve gün içindede başım çok döndü. Şu an hiç bir şikayetim yok, güzel bir şekilde geçiyor bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?