cinsiyetler belli mi peki:)
benim erkekmiş 15. haftada 4 boyutluya girmiştim orada söyledi dr.sağlıklı sıhhatli olsunda hiiiç önemi yok benim için.seninki belli mi peki
canım cuma günü 3lü için gideceğim o zaman dr amca sölerse tabi ben şimdilik devlete gidiyorum 5.ayda detaylı için özele gidecem ve sonraki takiplerimi orda yaptırıcam malum devlette cinsiyet söylemiyorlar
hmm devlette neden cinsiyet söylenmiyor ki ne saçma dimi?? bu arada drum benden 3lü test istemedi 2li iyi çıktı gerek yok en günceli zaten ikili test dedi.
bilmiyorumki cnm bir ay sonra üçlü için gelin dediler
çoğu dr hatta kk daki dr lar da 2li ii çıkarsa üçlüye gerek görmüyorlar
özellikle doudaki devlet hastanelerinde cinsite söylenmiyor malum kız çocuklara ii gözle bakılmadıgı için batıda yasak değil ama şimdi oraya 3lü tarama için geldiniz o yüzden daha fazala bilgi veremeyiz diyorlar
selam kızlar benım gibi cinsiyetini öğrenip isim aramaya başlayan varmı :) benim kızım olucak adınıda miray koymayı düşünüyoruz. (anlamıda yılın ilk ayında doğan ) demekmiş.benım kızımda ocakta doğucağı için çok anlamlı geldi bana nedersinz :))
güzelmiş canım.benimde oğlum olacak isim belli değil daha kaç haftalık seninki
benım 16+4 haftalık canım sen ısım ne düşündün peki varmı beğendiğin :)
Kızlar en iyi bebek giyim markası ne sizce canım bebek kıyafetleri almak istedi de
kızlar bende 16+3 teyim.bebeğim erkek :) isim düşünüyoruz daha.2 isimli olmasını istiyoruz.ilk ismide ahmet olsun dedik ama ikinciyi daha bulamadık. bu arada bende 2 liyi yaptırdım temiz çıktı çok şükür.3 lüyü yaptırmayı düşünmüyorum.daha doktoruma danışmadım ama gerekli olduğunu düşünmedim açıkçası.zaten bu testler bildiğim kadarıyla tahmin üzerinden.kesin bişi demiolar.bakalım artık hayırlısı.bu arada benim bulantılarım hala devam ediyor.artık çok üzülmeye başladım.ne zaman geçicekhiç bişi yemek istemiyorum.yemeklerin hepsinden nefret ediyorum.mutfaktan nefret ediyorum.iyi beslenemiyorum sanırım ama zorla yediğimdede çıkarıyorum.siz neler yapıosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?