[
aynen nasıl yatacağımı şaşırdım birtürlüde rahat edemiom .. inşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişinine güzel kilo vermemişsin benimde çok bulantılarım oldu 16.haftaya kadar sürdü 3 kilo vermiştim geri aldım tekrardan bulantıda geçti çok şükür şimdi aç kalırsam bulanıyor sadece. seninde geçer inşallah . ben 14 haftalık gittiğimde kıza benziyor demişti pazartesi öğrendik kızmış sende öğrenirsin inş. yarın gittiğinde[/QUOb
gözün aydın jasmin banda 12 haftada kız gibi dedi ama yarın netleşir 15+3artık netlşir inş merak ediyorum... bulantılar bitse keşke benim kide biter inşallah sebin ki gibi.... amin hamile olanları allah yardım etsin kız coçuklarındadamı bulantı olyor acaba bendede aç kalınca bulantı oluyor senin ki gibi kokulara karşı hassaslık var ....
kızlar bugün kabus gibi güne başladım,15.haftadayım ilk kez midem bu kadar fena bulandı ilk kez kustum tüm ev battı başım felaket dönüyordu,uzun süre baş dönmesi geçmedi hala da iyi hissetmiyorum,bebeğe bişey oldu kesin dedim öyle korktum ki acil gittim devlet hastanesine ilk kez alttan baktı çok utandım çok kötü bişeymişbaktı kalp atışını gössterdi suratsız kadın cinsiyetini merak ettim sordum acilde söylenmez dedi,sanki söylese ölcek! idrarımda enfeksiyon çıkmıştı bi kaç hafta önce onu dedim varsa enfeksiyon oda böyle yapmış olabilir dedi test yaptık temiz çıktı,nedenini hala bilmiyorum!
geçmiş olsun canım :26: şimdi nasılsın peki geçtimi ? tansiyonun falanmı düştü acaba ..
bu haftalarda baş dönmeleri olabiliyormuş aslında netten okumuştum. ama bulantı neden oldu acaba.. bende çok fazla oldu zamanında kusmadığım gün yoktu bişey olmaz dediler hep. Allahın izni ile bişey olmaz korkma canım rabbim sağlık sıhhat versin belki bişey dokunmuştur
ağlayamadım içime attım bi de annem de kalıyorum eşim yurt dışında üzülüyo kadıncağızvalla bir kez bile bulantım olmamıştı ilk kez oldu ama allah bi daha yaşatmasın çok zormuş evdekilerin yediğini yedim içtim bende anlamadım neden oldu,devlette ki kadına da pek güvenemedim 2 hafta sonra eşim gelecek kendi doktoruma bi gideyim,tansiyonum normal çıktı kardeşim hemşire allah razı olsun onlardan,napardım onlar olmasa bugün
slm bende 2012 ocak annesi olacagım allah izin verirse suan 15 haftalık bebişim dr um erkek gibi görünüyor dedi 29 ocak tahmini dogum tarihim allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...
canım benim ya üzülme nolur ben neredeyse 3 ay çektim hergün inanılmaz bulantılarım oluyordu ilaç içmeden duramıyordum düşün.. bulantılar dan korkma hiç bulantı bebeğin sağlıklı olduğuna da işaretmiş. endişelenecek bir durum yoktur olsa söylerdi ne kadar devlet hastanesi de olsa .
bida olmaz inşallah :26: rabbim sağlık sıhhat versin .. kendi doktorunada gidersin danışırsın inş
bugün 15.haftaya girdim):
kızlar 1 haftadır şiddetli baş ağrılarım var çok kötüyüm yaaaa
canım benim çok sağol inşallah hepimiz sağlıklıca alırız kucağımıza yavrularımızı,bugün daha iyiyim umarım bi daha yaşamam,kimse yaşamaz
slm bugün doktora gittim bebğim cinsiyeti kzımış %90 dedi kilosu 130gr boyu 16 cm mmiş umraım normaldir...
slm canım bu haftalarda bas agrısı oldugunu duymuştum ne kadar dogru bilmiorum ama olabiliyormuş
kızlar 1 haftadır şiddetli baş ağrılarım var çok kötüyüm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?