Ocak 2013 anneleri gebeliklerimi paylaşalım...

Benim de ocak sonu inş. doğum ben de çok hassasım eşim de öyle olduğumu söylüyor bir de bu aralar iştahım çok fazla sürekli yemek yiyorum

Mrb kizlar bende ocak annesiyim kismetse:)24.haftadayim.biraz hormonsal birazda kocasal sinir bozuklukluklarim var:) birde 2 yasinda kizi
m var:)nasil geciyo hamilelikleriniz?

Son düzenleme:
Herkese merhaba ...
Ben 20 haftalik hamileyim ama kismetse dogumumuz doktorumum bana soyledigine gore 15-20 ocak... Yani 35-37 . Haftalari bulmamiz gerekiyor insallah, ikizlerimiz geliyor. Oyuzden hafta olarak kucagimiza biraz erken alicaz... Okadar heycanli bir bekleyis ki ...Her an ultrasonda onlari gormek istiyorum Resmen kontroller arasinda cok özluyorum ...
Allah hepimize hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ...

Sevgiler

herkeze merhaba...ben 2011 ocak 5 de oğumu dünyaya getirdim.dünyam değişti evlat çok başka bişiy.ve su anda 21 haftalık hamileyim.nasipse ocak 15-20 gibi kızımada kavusucam.yani 2013 ocak annelerinede girmiş bulunmaktayım:))oğlumda buraya hergün girebiliyodum ve bi sürü arkadaşım vardı.hala görüştüklerim bile var.hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahhh...

selam benimde bebeğim 2 ocak ta doğucak inşallah benim ki de erkek :))

Kizlar bugunlerde ben cok kilo aliyorum sizde oyle misiniZ Acaba..bugunlerde tika basa yiyorum gunde yarim kilo aliyorum sizde durum nasil

allah izin verirse bende 4 ocakda oğlumu kucağıma alıcam.31 ocak 2007 de ise kızımı kucağıma almıştım D kızlar bu arada ağrılarınız varmı benim bacaklarım kalçam ve belim çok ağrıyor hatta yürüyüşümde aksamalar oluyor bazen sizlerdede öylemi ?

Selam kızlar

bende 10.01.2013 de inş.prensesimi kucagıma alacam bende buara çok yiyiroum belim ve bacaklarım agrıyooooooooooo allah hepimize kolaylıklar versin inş.

Yürüyüşlerimi yapmaya özen gösteriyorum kısmetse de normal dogum istiyorum siz nasıl dogum istiyosunuz?

allah izin verirse bende 4 ocakda oğlumu kucağıma alıcam.31 ocak 2007 de ise kızımı kucağıma almıştım D kızlar bu arada ağrılarınız varmı benim bacaklarım kalçam ve belim çok ağrıyor hatta yürüyüşümde aksamalar oluyor bazen sizlerdede öylemi ?

Benimde arada bacak kramplarim ve azicik yurusem ayak agrim oluyor.arada da karnim agriyo gaz sikintisi oluyor sanirim.bide kaburgam batmaya basladi...
Bu arada bebegi donen var mi?

bebeklerin dönmesi için erken daha 32. haftada dönüyorlar. benımde kasıklarımın alt kısmında kalçamda ağrılar var

Kizim 27haftalikken dönmüştü .benim ikinci gebeligim canim.zannediyorum ki bu seferki daha dönmedi.tekmeler aşağıda hala:)
2gundur bacak kramplarim oluyo cok fena ya.napsam bilmem ki

slm hanimlar bende 28 haftamdayim benim gogusumden sut gelmeye basladi acaba normal mi

Merhabalar inşallah bende ocak ayında oğluşumu kucağıma alacağım. Bendede inanılmaz bacak bel ve sırt ağrıları var ( Allah hepimize kolay doğumlar nasip ederde inşallah bebişlerimizi sağlıklı bir şeklilde kucaklarımıza alırızz :))

benimde bebeğim ters dönmüş umarım en kısa zamanda düzelir ağrılrım ondan oluyormuş şuanda yerleri bol olduğu için rahat rahat takılyorlar :D

herkese merhabaa,,benimde doğumu internet 2 subat versede dr.um 15-20 ocak arası alacağını söyledi...bebeğim tüp bebek ve ikizdi ,maalesef biri düştü ve cok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ilk 12 hafta sadece wc.ye kalktım sonra amniyosentez yapıldığı hafta 1 hafta hiç kalkmadan yattım en son 3 hafta önce rahimde kasılma görüldü yine 1 hafta hiç kalkmadan yattım...bu şekilde idare ediyoruz ilk hedefimiz 30.haftayı görebilmek ...son surumumumuz ise plesentada damarlaşma olmuş ne olduğunu hala çok iyi anlamış değilim ama artarsa kanamalar ve ardından doğum başlarmışş...içinizi karartmış gibi oldum :))

Allah kolaylık versin.cok şükür halimize desene...
Inşallah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…