ben şuan tam 23.haftamdayım iştahım fazla yok gibi...[/Q
Alllh tamamını erdirsin cnm...
aminnnnnnnnnnnnn cümlemizinkini inş.
Allah nasip ederse ocak 2 gibi benimde bir oğlum olacak istediğimiz bir bebekti Allahım verdı çok mutluyuz. Allahım bebek özlemi çeken herkese nasip etsin inş. arkadaşlar rahatsızlıklar değilde benim şu çatlaklar cnımı çok sıkıyor yavvv .....
Benimde arada bacak kramplarim ve azicik yurusem ayak agrim oluyor.arada da karnim agriyo gaz sikintisi oluyor sanirim.bide kaburgam batmaya basladi...allah izin verirse bende 4 ocakda oğlumu kucağıma alıcam.31 ocak 2007 de ise kızımı kucağıma almıştımD kızlar bu arada ağrılarınız varmı benim bacaklarım kalçam ve belim çok ağrıyor hatta yürüyüşümde aksamalar oluyor bazen sizlerdede öylemi ?
slm hanimlar bende 28 haftamdayim benim gogusumden sut gelmeye basladi acaba normal mi
herkese merhabaa,,benimde doğumu internet 2 subat versede dr.um 15-20 ocak arası alacağını söyledi...bebeğim tüp bebek ve ikizdi ,maalesef biri düştü ve cok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ilk 12 hafta sadece wc.ye kalktım sonra amniyosentez yapıldığı hafta 1 hafta hiç kalkmadan yattım en son 3 hafta önce rahimde kasılma görüldü yine 1 hafta hiç kalkmadan yattım...bu şekilde idare ediyoruz ilk hedefimiz 30.haftayı görebilmek ...son surumumumuz ise plesentada damarlaşma olmuş ne olduğunu hala çok iyi anlamış değilim ama artarsa kanamalar ve ardından doğum başlarmışş...içinizi karartmış gibi oldum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?