herkese merhabaa,,benimde doğumu internet 2 subat versede dr.um 15-20 ocak arası alacağını söyledi...bebeğim tüp bebek ve ikizdi ,maalesef biri düştü ve cok sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum ilk 12 hafta sadece wc.ye kalktım sonra amniyosentez yapıldığı hafta 1 hafta hiç kalkmadan yattım en son 3 hafta önce rahimde kasılma görüldü yine 1 hafta hiç kalkmadan yattım...bu şekilde idare ediyoruz ilk hedefimiz 30.haftayı görebilmek ...son surumumumuz ise plesentada damarlaşma olmuş ne olduğunu hala çok iyi anlamış değilim ama artarsa kanamalar ve ardından doğum başlarmışş...içinizi karartmış gibi oldum :))
Allah nasip ederse ocak 2 gibi benimde bir oğlum olacak istediğimiz bir bebekti Allahım verdı çok mutluyuz. Allahım bebek özlemi çeken herkese nasip etsin inş. arkadaşlar rahatsızlıklar değilde benim şu çatlaklar cnımı çok sıkıyor yavvv .....
merhaba carmen cim beni hatırladın mı.nisanda tüp bebek yaptıranlar topiğindeydik.seni gördüğüme sevindim.çok geçmiş olsun kritik bir dönemdesin sanırım.sen herhangi bir şikayet yaşadında mı bu durumlar farkedildi.yoksa rutin muayenede mi belli oldu.adanalıydın hatırladığım kadarı ile.hangi dr a gidiyorsun.ben de şimdi 24. haftamdayım adanadayım metroparkta rıza taze ye gidiyorum.şimdilik herşey yolunda görünüyor.ocak 24 te alacak bebeği.normalde 5 şubat fakat sezaryen yapacağı için erken oluyor doğum.inşallah herşey yoluna girer canım.sağ salim bebeğine kavuşursun
Bosverr oluyo iste ya onleyecwksin yada Bosvereceksin baska yolu yok:)[/QUOT
ben bebek yağı sürüyorum bide vazelinli kreme basladım,nemli olsun diye bakalım çatlama olacak mı olsada çok dert edeceğimi sanmıyorum çünkü çok zor elde ettim bebişi halada sıkıntılıyım....bugunde badem yağı alacaktım 5 tl dediler bnm karnıma hergün 1 tane biter hergün 5 tl mi verecem amannnn dedi çıktım aktardan..bebe yağına devam:))
merhaba carmen cim beni hatırladın mı.nisanda tüp bebek yaptıranlar topiğindeydik.seni gördüğüme sevindim.çok geçmiş olsun kritik bir dönemdesin sanırım.sen herhangi bir şikayet yaşadında mı bu durumlar farkedildi.yoksa rutin muayenede mi belli oldu.adanalıydın hatırladığım kadarı ile.hangi dr a gidiyorsun.ben de şimdi 24. haftamdayım adanadayım metroparkta rıza taze ye gidiyorum.şimdilik herşey yolunda görünüyor.ocak 24 te alacak bebeği.normalde 5 şubat fakat sezaryen yapacağı için erken oluyor doğum.inşallah herşey yoluna girer canım.sağ salim bebeğine kavuşursun
ben bebek yağı sürüyorum bide vazelinli kreme basladım,nemli olsun diye bakalım çatlama olacak mı olsada çok dert edeceğimi sanmıyorum çünkü çok zor elde ettim bebişi halada sıkıntılıyım....bugunde badem yağı alacaktım 5 tl dediler bnm karnıma hergün 1 tane biter hergün 5 tl mi verecem amannnn dedi çıktım aktardan..bebe yağına devam:))
tabi hatırladım aramızda 3-5 gün var ne güzel bizde 15 ocak gibi planlıyoruz ama bnm yaramaz dayanabilirse tabi:))ben hamileliğin basından beri oh cekerek bi gün yasadım desem yalan olur valla sürekli bişeler çıkıyor ama inatcı kızım bugune kadar dayandı...kasılmalarımda o plesanta durumuda muayenede cıktı bende bir şikayet yoktu cnm zaten zor bir hamilelik olduğundan 15 günde bir gidiyorum dr.a...önümüzdeki pzt gidecem bakalım son durum ne olacak??
ben acıbademe gidiyorum cnm erdal bey dr.umm, rıza beyi tanırım o da cok iyidir,sakindir...hastasını sakinleştirir herşeye olumlu der bazı hastalar sinir olur halbuki daha ne istiyolar anlamam:)) haberleşelim öptüm
canım ya ben de bugün dr a gittim bende de sıvı az dedi.bol bol su iç 3 lt geçsin dedi.bir de gelişimi her zaman 3-4 gün geriden geliyor dedi.ama endişelenecek birşey yok ilk baştan beri böyle siz de eşiniz de minyonsunuz ondan öyle dedi:)) yani gayet rahattı dediğin gbi.şeker testi yapıldı muhtemelen o da iyidir.çünkü hiç şekerli yiyecek ağzıma almadım.canım benim senin de herşey yolunda gider de sağ sağlim kucağına alırsın inşallah.hazırlıkların ne durumd birşeyler aldın mı bebişine.senin kız da survivor.ben ilk transfer zamanı embriyolarıma bu lakabı takmıştım.gerçekten de survivor çıktı kızım azimle her zorluğa rağmen hayatta kalarak beni dünyanın en mutlu insanı yaptı.ben inanıyorum ki senin kızında bir savaşçı ve bı savaştan galip çıkacak.
haha hiç aklıma gelmemiş valla survivor bizimkiler...bende cmt kontrole gidecem bakalım artan azalan bir durum var mı??
bu arada benim bebekte bi sıkıntı yoksa biraz tembel galiba çünkü fazla hareketli değil bazen korkutuyor sizinkilerin hareket durumu ne
Tutaste benimki cok hareketli bazen uykudan uyandırıyor.kizim böyle degildi.en azından geceleri benimle uyurdu.sanirim dogunca beni çok yoracak
Ya canim ben 1. Cocugumda daha cok çay içiyordum.bunda daha az çay iciyorum ama nescafe iciyorum hergun bir kupa:)allah yardımcim olsun ne diyim doğduktan sonra:)yaramaz çocuk sinyallerimlni veriyor hamileyken:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?