Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

kızla ben doğum yaptım kızlar,spinal sez,ile doğum yaptım..ben şimdiden söliyim dikişler ve doğumla ilgili soru sormazsanız sevinirim çünkü hiç kimseyi etkilmek istemem...hepimiz farklı bireyleriz...
be iyiyim iyi olmasına da bebeğim kuvezde solunum güçlüğü çekiyrz dua edin yavruma...3260 gr ve 52 cm doğdu ama sez.doğumdan kaynaklandığını öğrendiğim bi sorun yaşıyrz(ilk bebeğim de sez.dı ama böyle bi sorun yaşamamıştım) bebeğim çıkarken akciğerlerinden su çıkmamış sanırsam ve akciğre ıslaklığı yaşıyoruz..dr iyişye gidiyr dedi yavrumu 3 kere falan gördm şimdi evdeyim, taburcu oldum...
bi de ben süt verebilmek için makinanayla sütümü sağdım 1,2 damla geldi..hata mı ettim acaba
bi daha sütüm gelmezse diye çok korkuyorum.emzirmek içn bile çıkarmıolar dua edin şöyle içten..
bu arada ismi babamız doğa su olsun su gibi aziz olsun kızımz dedi.ben de onayladım..adıyla yaşasın hepimizinkiler..
aklım hep kızımda görünce hüngür hüngür ağladım..

baktım kuvezdeki bebejlr hep küçük benimki onlardan büyük..ALLAH ım ne olur yavrumu koru..meleklerimizi koru...
aynı bana benziyır ayrıca...

ya inanmiyorum demek dogum oldu oncelikle allah anali babali saglikli buyutsun.belliki sezeryandan spinalden memnun kalmadin.ama iyiymissinya dahada iyi olursunuz umarim..bebegininde masallahi var gelismis dogmus iste ciger sorununuda kisa vakitte cozersinz umarim cok uzuldum doktorlar sebebini ney olarak gostsrdiler peki..birde kanamanin sebebi neymis canim o yuzdenmi aldilar hemen sancin acilman falanda yoktu cunku

memnun olmakla alakası yok..sezeryan doğumdan dolayı bebeğimde akciğer ıslaklığı gelişti..ben ondan dedim..en iyisi normal doğum derim yine de..doğumdan önce de böyle diyordum..kanama benim yerimde durmamam, kendime dikkat etmemem diye belirtmiştim zaten..

anladim belki gelen nişandir onla ilgisi olmamistir diye sordum herneyse merak etme melegin hemen toparlar kendini icini ferah tutki sen sutunu etkilemesin.hastanedemi suanda fistik

anladim belki gelen nişandir onla ilgisi olmamistir diye sordum herneyse merak etme melegin hemen toparlar kendini icini ferah tutki sen sutunu etkilemesin.hastanedemi suanda fistik

nişan olsa dururdu.zaten devlet hastanesinin aciline gittik bi şey çıkmadı..sancı açılma falan.ben de hissetmiyordum..usg iiyiydi..ama kendi dr um seni de bebeği de tehlikeye atamayız dedi. o yüzden ani oldu..
yaa bunlar fasa fiso ben yavrumu istiyorum..hiç bi şey umrumda değil.keşke ameliyatım daha ağır geçseydi dikişlerim patlasaydı ama kızım yanımda olsaydı..bu sabah görmeye gidicem yavrumu.

hastalığın latince adı da geçici diye başlıyor.herkes çıkar üzülmmeyin diyor.ama elimde dğil..

tabi ister istemez uzulceksin beklemedigin bianda gerceklesti ve bazen boyle akilda olmayan seylerle karsikarsiya kalabiliyoruz.allah daha buyuk dert vermesin bakalim bizi neler bekliyo..ablasina benzesin diyodun benziyomu o geldi aklima

tabi ister istemez uzulceksin beklemedigin bianda gerceklesti ve bazen boyle akilda olmayan seylerle karsikarsiya kalabiliyoruz.allah daha buyuk dert vermesin bakalim bizi neler bekliyo..ablasina benzesin diyodun benziyomu o geldi aklima

canım,
sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin öncelikle..
gözleri ablaya benziyor..yani ikisinin de gözler baba..yalnız bu bana daha çok benziyor.dudaklar, çene falan bariz babayla ilgisi yok..hemşireler de bana daha çok benzettiler.

bu arada kızım da rüyasın da şöyle sayıklamış, annem söyledi,bırak o kardeşimin.kardeşime vercem onu diye..şimdiden kardeşini istiyor kızım..hayırlısıyla gelsin de...

bir de sabah gördüm kızımı.hemşireler başına pembe bi başlık geçirmişler..(ayy 4 gözle bekliyorum.hep dua ediyorum gel kızım annen seni istyor diye..)
dr da daha iyi konuştu.en geç çarşambaya gelir diye..zaman bana göre hiç geçmiyor..
sabah sütümü de sağdım..hastanenin makinası sanki daha çok süt çıkarsa da sütüm yine az..3 çay kaşığı anca çıkmıştır..

Canım , Sevimcim..öncelikle Doğa su bebek hoşgeldi aramıza.Allahım sağlıkla kucağına almanı da nasip edecek sen hiç merak etme dualarım seninle... bak mınık melegı bekledık bekledık surprız yaptı bıze.. Foruma nazar değdi..bebeklerımız bır bır hastalandı Deniz de grip oldu peditusa başladık Allah dermansız dert vermesın ne dıyeyım bunlar gelır gecer..

Sevımcım rezene ve ısırgan cayının yanısıra süt için humana narka steel tee cayını sl ezc den..sütünü arttıracaktır.

çok sağol Şenay ım evet nazar mı değdi meleklerimize ne?yazık yavrucaklar hasta olmasın yaa..benimki de solunum güçlüğü çekiyor..dr iyiye gittiğini söyledi..inan var ya şöyle evime getirip kucağıma alsam emzirsem dünyalar benim olacak..çok şey mi istiyorum ALLAH ım..ne olur sabır ver..dr lar iyiye gittiğini söylüyor..inşallah çarşambaya kadar çıkacak diye dşünüyoruz diyorlar...sabır sabır ya sabır!...ne kadar değerliymiş bebeğinle eve gelip onu kucağına alıp emzirmek,kokusunu içine çekmek..
Deniz ciğe de çok geçmiş olsun bu arada ...yaa onlar hasta olmasınlar da...bu arada babamız yine fikir değiştirdi..yavrumun daha adı bile yok..hiç bi ismi yakıştıramıyorum yavruma..az zamanımız kaldı..yenidoğanda soyadımızla hitap ediliyr..
yarın benim de kadın doğum dr unda randevum var dr um kontrole çağırdı..
bugün 3 kez kızımı görmeye gittik..2.gidişim öyle büyük bi sevinçle oldu ki...beni bebeği emzirebilirsniz diye aradılar dünyalar benim oldu hemen gittik hastaneye..ama ne yazık ki dr lar cihazdan çıkardıktan sora durumunun iyi olmadığını görüp tekrar cihaza almışlar..sevincim yarım kaldı...ama durumu iyiye gidiyor.hastalığı da geçici diye gçiyr..kendi dr umda daaha kötü bebekler yaşadı.sizinki mi yaşamayacak diyor ama bana zaman geçmiyor..sabır ver ya RABBİM ne olur sabır...

Hayrli olsun gelmş bzm kuck fıştk uzme sakn kndni masallah bnim kzmdn ble toplu dogmus annesi melegn sut knusnda gelmz dye korkma bnimde 3 gn snra gelmsti.

kızım doğdu biz hala ismi ne olsun diye konuşuyoruz..hiç bi ismi tam yakıştıramıyorum.babamız da öyle.
babamızın görüşü damla yada doğadan yana..
sanırım damla olacak...değişmezse tabii..

hanimlar gunaydin herkesee.. bi sorum olucaktida sabah sabah:) dogum yaklastikca akintinizda farklilik oldumu. bi degisiklik falan..cogunuz dogum yaptiniz artik biz beklemedeyiz hala

hanimlar gunaydin herkesee.. bi sorum olucaktida sabah sabah:) dogum yaklastikca akintinizda farklilik oldumu. bi degisiklik falan..cogunuz dogum yaptiniz artik biz beklemedeyiz hala

Bende oldu kokulu ve cok gelmeye baslamisti . Cok sinir oluyodum kendmden sogumustm artk dogm yptm gecti smdi hcbsym yok rahatm
İc camasirim su gbi oluyodu artik gunluk ped yetistiremiyodm kndme ...

Bende oldu kokulu ve cok gelmeye baslamisti . Cok sinir oluyodum kendmden sogumustm artk dogm yptm gecti smdi hcbsym yok rahatm
İc camasirim su gbi oluyodu artik gunluk ped yetistiremiyodm kndme ...

ya aynen oyle tamam oncedende vardi ama simdi cok fazla ve yapisi bi degisik cok sivida degil.dedigin gb gunluk ped yetistiremiyorum artik bende hayirlisiyla bi dogursaydim iyiydi

ya aynen oyle tamam oncedende vardi ama simdi cok fazla ve yapisi bi degisik cok sivida degil.dedigin gb gunluk ped yetistiremiyorum artik bende hayirlisiyla bi dogursaydim iyiydi

Doktor bna alltan 1-2 kere bakti o bile cok akntn vr ama normldr dedi . Dogum yotktn sonrada bitmiyo hemen bu seferde kırkın bitmesine az bi zmn kla kan kesilince de cok tuhaf bi akıntı geliyo uzuyo resmen kokusu fln olmuyo ama ybede berbat bsy ya bn hc sevmiyorm oyle aknti gkmsni . Smdide geliyo ama hamileligmdki gbi degl . Ve farkettm ki bekarken hic akntm fln yoktu evlendktn snra bsldi hepsi ustne bide dogum olunca ama o akintilar icin bn hamileyken hep avon"un genital bolge temizleme jelini kullandm mikrop kpmamk icin . Hamileykn kullaniliyo onlr zaten vajinanin icina girmedigi muddetce problem yomus . Bn kullndm hcbsyde olmdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…