- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
kızla ben doğum yaptım kızlar,spinal sez,ile doğum yaptım..ben şimdiden söliyim dikişler ve doğumla ilgili soru sormazsanız sevinirim çünkü hiç kimseyi etkilmek istemem...hepimiz farklı bireyleriz...
be iyiyim iyi olmasına da bebeğim kuvezde solunum güçlüğü çekiyrz dua edin yavruma...3260 gr ve 52 cm doğdu ama sez.doğumdan kaynaklandığını öğrendiğim bi sorun yaşıyrz(ilk bebeğim de sez.dı ama böyle bi sorun yaşamamıştım) bebeğim çıkarken akciğerlerinden su çıkmamış sanırsam ve akciğre ıslaklığı yaşıyoruz..dr iyişye gidiyr dedi yavrumu 3 kere falan gördm şimdi evdeyim, taburcu oldum...
bi de ben süt verebilmek için makinanayla sütümü sağdım 1,2 damla geldi..hata mı ettim acaba
bi daha sütüm gelmezse diye çok korkuyorum.emzirmek içn bile çıkarmıolar dua edin şöyle içten..
bu arada ismi babamız doğa su olsun su gibi aziz olsun kızımz dedi.ben de onayladım..adıyla yaşasın hepimizinkiler..
aklım hep kızımda görünce hüngür hüngür ağladım..
baktım kuvezdeki bebejlr hep küçük benimki onlardan büyük..ALLAH ım ne olur yavrumu koru..meleklerimizi koru...
aynı bana benziyır ayrıca...
ya inanmiyorum demek dogum oldu oncelikle allah anali babali saglikli buyutsun.belliki sezeryandan spinalden memnun kalmadin.ama iyiymissinya dahada iyi olursunuz umarim..bebegininde masallahi var gelismis dogmus iste ciger sorununuda kisa vakitte cozersinz umarim cok uzuldum doktorlar sebebini ney olarak gostsrdiler peki..birde kanamanin sebebi neymis canim o yuzdenmi aldilar hemen sancin acilman falanda yoktu cunku
memnun olmakla alakası yok..sezeryan doğumdan dolayı bebeğimde akciğer ıslaklığı gelişti..ben ondan dedim..en iyisi normal doğum derim yine de..doğumdan önce de böyle diyordum..kanama benim yerimde durmamam, kendime dikkat etmemem diye belirtmiştim zaten..
anladim belki gelen nişandir onla ilgisi olmamistir diye sordum herneyse merak etme melegin hemen toparlar kendini icini ferah tutki sen sutunu etkilemesin.hastanedemi suanda fistik
hastalığın latince adı da geçici diye başlıyor.herkes çıkar üzülmmeyin diyor.ama elimde dğil..
tabi ister istemez uzulceksin beklemedigin bianda gerceklesti ve bazen boyle akilda olmayan seylerle karsikarsiya kalabiliyoruz.allah daha buyuk dert vermesin bakalim bizi neler bekliyo..ablasina benzesin diyodun benziyomu o geldi aklima
canım,
sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin öncelikle..
gözleri ablaya benziyor..yani ikisinin de gözler baba..yalnız bu bana daha çok benziyor.dudaklar, çene falan bariz babayla ilgisi yok..hemşireler de bana daha çok benzettiler.
kızla ben doğum yaptım kızlar,spinal sez,ile doğum yaptım..ben şimdiden söliyim dikişler ve doğumla ilgili soru sormazsanız sevinirim çünkü hiç kimseyi etkilmek istemem...hepimiz farklı bireyleriz...
be iyiyim iyi olmasına da bebeğim kuvezde solunum güçlüğü çekiyrz dua edin yavruma...3260 gr ve 52 cm doğdu ama sez.doğumdan kaynaklandığını öğrendiğim bi sorun yaşıyrz(ilk bebeğim de sez.dı ama böyle bi sorun yaşamamıştım) bebeğim çıkarken akciğerlerinden su çıkmamış sanırsam ve akciğre ıslaklığı yaşıyoruz..dr iyişye gidiyr dedi yavrumu 3 kere falan gördm şimdi evdeyim, taburcu oldum...
bi de ben süt verebilmek için makinanayla sütümü sağdım 1,2 damla geldi..hata mı ettim acaba
bi daha sütüm gelmezse diye çok korkuyorum.emzirmek içn bile çıkarmıolar dua edin şöyle içten..
bu arada ismi babamız doğa su olsun su gibi aziz olsun kızımz dedi.ben de onayladım..adıyla yaşasın hepimizinkiler..
baktım kuvezdeki bebejlr hep küçük benimki onlardan büyük..ALLAH ım ne olur yavrumu koru..meleklerimizi koru...
Sevımcım rezene ve ısırgan cayının yanısıra süt için humana narka steel tee cayını sl ezc den..sütünü arttıracaktır.
Hayrli olsun gelmş bzm kuck fıştkuzme sakn kndni masallah bnim kzmdn ble toplu dogmus annesi melegn sut knusnda gelmz dye korkma bnimde 3 gn snra gelmsti.
hanimlar gunaydin herkesee.. bi sorum olucaktida sabah sabah:) dogum yaklastikca akintinizda farklilik oldumu. bi degisiklik falan..cogunuz dogum yaptiniz artik biz beklemedeyiz hala
Bende oldu kokulu ve cok gelmeye baslamisti . Cok sinir oluyodum kendmden sogumustm artk dogm yptm gecti smdi hcbsym yok rahatm
İc camasirim su gbi oluyodu artik gunluk ped yetistiremiyodm kndme ...
ya aynen oyle tamam oncedende vardi ama simdi cok fazla ve yapisi bi degisik cok sivida degil.dedigin gb gunluk ped yetistiremiyorum artik bende hayirlisiyla bi dogursaydim iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?