Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

arkadaşlar,
müthiş bi baş ağrısı ve göğüs ağrısı çekiyorum.hadi göğüs ağrısını anladım da baş ağrısı nerden geliyor acaba..
dr um göğüs ağrısı için hamatan diye bi merhem verdi ayrıca linsinoh unkini de kullanıyorum hiç etkisi yok.sütümü sağmaktan çok acıo göğüslerim.siz ne kullanıosunuz acaba

bas agrisi spinalden kaynakli olabilir dr un yapman gerekenleri soylemistir gerci ama kahve bol su falan tuketmen gerekli.buralara sende okumussundur mutlaka kahve tuketin diye yazmislar hep.birde sez den cikinca basi dik tutmamak gerekiomus herhalde nekadar dogru bilmiyorum.gogus icin kalkan almistin onlari takiomusun hafifletr belki cnm

o jelden bende kullanmistim bi ara simdi. hic aklima bile gelmedi.ya ne gzl doktor yinede bakmis akintiya ben soyluyorum akintim var soyle boyle diye. hemen idrar tahlili yapip gecistiriyolar.karnimda bebek cok kasiliyo ozaman daha fazla geliyo farkettimde..senin bebekte durumlar nasil

Alara cım
spinalden kaynaklı olsa sezeryan sorası hemen başım ağrımaz mı?3 gün geçti..benim sadece dün akşam başım ağrıdı..eşim pompanın sesine bağladı..evet kalkan aldım ama ben kızımı emziremiyorum ki..küvezde bebeğim..bırakmıyorlar daha..eğer süt sağarken de kullanlıyorsa ne ala..bi bakayım.ben tamamen unutmuşum kalkanı..akıl mı kaldı

Benim hamileligimde kizim masallh ck usluydu oyle kasilmas fln olmuyodu annesinin karninda sadece biraz fazla hareketliydi simdi icerdeki uslulugnun acisıni ckrtyo ama .. kipir kipir minik kurabiyem simdide keyif yapa yapa emiyo bi bck bck ustne atmdgi kldi bide artk ona bisey dedigim zmn durup dinliyo o mavis mavis gozleriyle bnm gozlerimin icne bkyo annesinin minik askı o babamizda yok evde bugn 2 mz anne kz otryorz evde

olsun sonucta pompada canini yakiyo bnce kalkanida kullan canim.bebeginin durumu nasil dahada iyidir simdi.bende bugun iyi hissetmiyorum bel kasik agrisi cok fena. 37+5 olduk artik bi haftamiz kaldi. hayirlisiyla

ay masallah keyfinize nazar degmesin:))nekadarlik oldu simdi bebegin dedikleri gb hemen buyuyolarmi.0 3aylik giysi fazla alma dedilerde bna merak ettim:)

olsun sonucta pompada canini yakiyo bnce kalkanida kullan canim.bebeginin durumu nasil dahada iyidir simdi.bende bugun iyi hissetmiyorum bel kasik agrisi cok fena. 37+5 olduk artik bi haftamiz kaldi. hayirlisiyla

evet de ben bu kalkanı nasıl kullanmam gerektiğini bi türlü bşlemedim.sanırım çamaşırrla birlikte kullanılmalı denedim asla durmuyo göğüste..kılavuzda da 40 dakikadan fazla kullanmayın diyor..kılavuzda türkçe fazla yazılmamış.türkçe olan kısım da yetersiz bence...sen nasıl kullanılacağını biliyo musun?iyi ki de hatrılattın hatırlyacak halim yoktu gerçekten..
bebeğimin durumu iyiye gidyor ALLAH a şükür.bir de yanımda olsaydı dünyalar benim olacaktı..ben de hiç tahmin etmezdim böyle olacağaını..hayatta hiç bir şey belli olmuyor arkadaşlar zamanın ne getirip ne götüreceği muamma...
sen de yaz bakalım neler yaptın senin de az kaldı?..

mesela sütü sağarken nasıl kullanıcam merak ediyorum..yada normal zmanda göğüsteki acıyı azaltmak için mi?...

mesela sütü sağarken nasıl kullanıcam merak ediyorum..yada normal zmanda göğüsteki acıyı azaltmak için mi?...

canim sen aventin gogus kalkanini almistin dimi.onu emzirdikten sonra yada sutu sagdiktan sonra koycaksin oyle durcak evin icinde yapabilcen tabi.arkadasim oyle yapmisti emzirip bitirdikten sonra hemen onu koydu gogsune oyle bekliyo sutude icine akiyo hem biriktiriyodu onuda.

simdide baktim camasir olmasi lazim.sanirin asil amaci gogus ucu tahris oldugu icin camasirlada temas etmemesini sagliyo hemde iki parcayi birbirine gecirince delikli kismi yukari gelcek sekilde koyman lazim.o deliklerde hava aldiriyo bnde okudum simdi 40dk fazla durmasin dio degisikli takilabilir sag tarafi dinlendirip sola takmak gb

ay masallah keyfinize nazar degmesin:))nekadarlik oldu simdi bebegin dedikleri gb hemen buyuyolarmi.0 3aylik giysi fazla alma dedilerde bna merak ettim:)

Benim kzm suan 1 ay 18 gunluk :) evet ck cbk buyuyolar ck fazla alma bncde hastanede gydgi takm 2 hafta snra olmadh mesela bnim kzma we suanda dun tartldk arkdsmin muaynehamesnde 4895 gram olmş kzm dogdugnda 3140 gramdi dusn :)

Benim kzm suan 1 ay 18 gunluk :) evet ck cbk buyuyolar ck fazla alma bncde hastanede gydgi takm 2 hafta snra olmadh mesela bnim kzma we suanda dun tartldk arkdsmin muaynehamesnde 4895 gram olmş kzm dogdugnda 3140 gramdi dusn :)

oo baya yaramis sutun desene bi ayda en az bi kilo almasi gerekiomus sanirim mssallah simdi ele avuca guzel geliyodur yeni dogduklarinda pek minik oluyolar nasil bakcam bn ona zarar vermedenn ya cok heycanlandim kucagma aldigimi dusundumde:) ne dicem cevrende spinal anestezi olan varmi

sağol canım,sen söylemesen göğüs kalkaını aldığımı bile unutacaktım...öyle kullanayım bi müddet..zaten sağma yada emzirme anında kullanılması çok zor gibi gelmişti.

aventinki benim de..

Maşallah Denizimize :) Annesi tosuncuk yapacak kızımı :)
Bizde hast.2970 ile çıktık 29 gün kontrolün de 4355 olmuş kızım :) Doktorumuz şehir efsaneniz sürüyor dedi..mutlu olsum. MAŞALLAH sütlerimi yarıyor Denizlere

Sevimcim dün sana uzuun bir msj yazdım pc kilitlendi ve msjı gönderemedim. Umarım minik kelebeğin bugün daha iyidir , sen biraz daha rahatlamışsındır. Güzel haberlerini bekliyorum.

Ve bugün itibarı ile Canan Karatay'ın beslenme önerilerini uygulamaya başladım.
Bakalım hedefim olan 60 kg ye ulaşabilecekmiyim.

Bende zayiflmya bsldm bugndn itibaren ekmeyi tammen kestim hedef 50 kilo 60 dan 50 ye dusucem zayif olmk daima guzeldir ekmegi tamamen kestim bende canan karatay kitabinda oyle diyo ayrca tuz ve sekeride bıraktm sabh kahvaltda 1 tane haslanmis yumurta yada muz yiyorum incecik 1 dilim ekmek yiyorum ama sadece kahvaltida ekmegn boyuda en fazla 10 cm dir enide 6 cm dr 3 tane zeytin yiyorum cnku zeytnde bya kilo yapiyo 4 tane falanda kasar peynir 1 tane bütün salataligi uzun uzun kesip yiyorum ama tuz asla yok . Cayda seker yok ve kahvaltya baslamadn 2 su brdgi su iciyorum ztn su icince o kucuk tabak gozunde buyuyo insanin belki biraz abarti oluck ama kndme kural koydum her yarim saatte 1 bardak su iciyorum su icmk yag yaknya yardmcymis ogun arasindada cok cnm isterse 3 tane kuru kayisi veya ceviz yiyorum aksam yemegne 1 saat kalada 1 tane elma yicem liste yapip buzdolabinin ustune astm esim bkp bkp guluyo bunlr kmi doyurur diyo bna dedim bn doyrm

o kadar yürektan çağırıdm ki kızımı RABBİM dualrımı kabul etti.sabah hastaneden aradılar..bebeğinizi emzirmeye gelir misiniz diye..koşarak gittim..kokusunu içime çekip emzirdim.ALLAH ım bu mutluluğu her anneye yaşatsın hemencecik innşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…