- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
arkadaşlar,
müthiş bi baş ağrısı ve göğüs ağrısı çekiyorum.hadi göğüs ağrısını anladım da baş ağrısı nerden geliyor acaba..
dr um göğüs ağrısı için hamatan diye bi merhem verdi ayrıca linsinoh unkini de kullanıyorum hiç etkisi yok.sütümü sağmaktan çok acıo göğüslerim.siz ne kullanıosunuz acaba
Doktor bna alltan 1-2 kere bakti o bile cok akntn vr ama normldr dedi . Dogum yotktn sonrada bitmiyo hemen bu seferde kırkın bitmesine az bi zmn kla kan kesilince de cok tuhaf bi akıntı geliyo uzuyo resmen kokusu fln olmuyo ama ybede berbat bsy ya bn hc sevmiyorm oyle aknti gkmsni . Smdide geliyo ama hamileligmdki gbi degl . Ve farkettm ki bekarken hic akntm fln yoktu evlendktn snra bsldi hepsi ustne bide dogum oluncaama o akintilar icin bn hamileyken hep avon"un genital bolge temizleme jelini kullandm mikrop kpmamk icin . Hamileykn kullaniliyo onlr zaten vajinanin icina girmedigi muddetce problem yomus . Bn kullndm hcbsyde olmdi .
bas agrisi spinalden kaynakli olabilir dr un yapman gerekenleri soylemistir gerci ama kahve bol su falan tuketmen gerekli.buralara sende okumussundur mutlaka kahve tuketin diye yazmislar hep.birde sez den cikinca basi dik tutmamak gerekiomus herhalde nekadar dogru bilmiyorum.gogus icin kalkan almistin onlari takiomusun hafifletr belki cnm
o jelden bende kullanmistim bi ara simdi. hic aklima bile gelmedi.ya ne gzl doktor yinede bakmis akintiya ben soyluyorum akintim var soyle boyle diye. hemen idrar tahlili yapip gecistiriyolar.karnimda bebek cok kasiliyo ozaman daha fazla geliyo farkettimde..senin bebekte durumlar nasil
Alara cım
spinalden kaynaklı olsa sezeryan sorası hemen başım ağrımaz mı?3 gün geçti..benim sadece dün akşam başım ağrıdı..eşim pompanın sesine bağladı..evet kalkan aldım ama ben kızımı emziremiyorum ki..küvezde bebeğim..bırakmıyorlar daha..eğer süt sağarken de kullanlıyorsa ne ala..bi bakayım.ben tamamen unutmuşum kalkanı..akıl mı kaldı
Benim hamileligimde kizim masallh ck usluydu oyle kasilmas fln olmuyodu annesinin karninda sadece biraz fazla hareketliydisimdi icerdeki uslulugnun acisıni ckrtyo ama .. kipir kipir minik kurabiyem simdide keyif yapa yapa emiyo bi bck bck ustne atmdgi kldi bide artk ona bisey dedigim zmn durup dinliyo o mavis mavis gozleriyle bnm gozlerimin icne bkyo annesinin minik askı o babamizda yok evde bugn 2 mz anne kz otryorz evde
olsun sonucta pompada canini yakiyo bnce kalkanida kullan canim.bebeginin durumu nasil dahada iyidir simdi.bende bugun iyi hissetmiyorum bel kasik agrisi cok fena. 37+5 olduk artik bi haftamiz kaldi. hayirlisiyla
olsun sonucta pompada canini yakiyo bnce kalkanida kullan canim.bebeginin durumu nasil dahada iyidir simdi.bende bugun iyi hissetmiyorum bel kasik agrisi cok fena. 37+5 olduk artik bi haftamiz kaldi. hayirlisiyla
mesela sütü sağarken nasıl kullanıcam merak ediyorum..yada normal zmanda göğüsteki acıyı azaltmak için mi?...
canim sen aventin gogus kalkanini almistin dimi.onu emzirdikten sonra yada sutu sagdiktan sonra koycaksin oyle durcak evin icinde yapabilcen tabi.arkadasim oyle yapmisti emzirip bitirdikten sonra hemen onu koydu gogsune oyle bekliyo sutude icine akiyo hem biriktiriyodu onuda.
ay masallah keyfinize nazar degmesin:))nekadarlik oldu simdi bebegin dedikleri gb hemen buyuyolarmi.0 3aylik giysi fazla alma dedilerde bna merak ettim:)
Benim kzm suan 1 ay 18 gunluk :) evet ck cbk buyuyolar ck fazla alma bncde hastanede gydgi takm 2 hafta snra olmadh mesela bnim kzma we suanda dun tartldk arkdsmin muaynehamesnde 4895 gram olmş kzm dogdugnda 3140 gramdi dusn :)
simdide baktim camasir olmasi lazim.sanirin asil amaci gogus ucu tahris oldugu icin camasirlada temas etmemesini sagliyo hemde iki parcayi birbirine gecirince delikli kismi yukari gelcek sekilde koyman lazim.o deliklerde hava aldiriyo bnde okudum simdi 40dk fazla durmasin dio degisikli takilabilir sag tarafi dinlendirip sola takmak gb
simdide baktim camasir olmasi lazim.sanirin asil amaci gogus ucu tahris oldugu icin camasirlada temas etmemesini sagliyo hemde iki parcayi birbirine gecirince delikli kismi yukari gelcek sekilde koyman lazim.o deliklerde hava aldiriyo bnde okudum simdi 40dk fazla durmasin dio degisikli takilabilir sag tarafi dinlendirip sola takmak gb
Benim kzm suan 1 ay 18 gunluk :) evet ck cbk buyuyolar ck fazla alma bncde hastanede gydgi takm 2 hafta snra olmadh mesela bnim kzma we suanda dun tartldk arkdsmin muaynehamesnde 4895 gram olmş kzm dogdugnda 3140 gramdi dusn :)
Ve bugün itibarı ile Canan Karatay'ın beslenme önerilerini uygulamaya başladım.
Bakalım hedefim olan 60 kg ye ulaşabilecekmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?