Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

canimcook sevindim kucagna aldin emzirdin ne guzel hemencik gecicek bugunlerde hayirlisiyla.nezaman cikacagi konusunda doktor birsey diyomu..

canimcook sevindim kucagna aldin emzirdin ne guzel hemencik gecicek bugunlerde hayirlisiyla.nezaman cikacagi konusunda doktor birsey diyomu..

günaydın cnm,
antibiyotik tedavisini 10güne tamamlarz dedikleri doğruysa cuma günü çıkacak.
ancak çok dr değişiyor.dün konuştuğum dr da durumu iyi tam olarak iyileşmesi 2 günü bulur dedi..
ben de bilmiyorum.sanırım en geç cuma çıkacak..

Süpersin :) Buradan yediklerimizi paylaşıp motive edelim birbirimizi..

Sabah saat : 7:30
1 yumurta , bir kibrit kutusu peynir , iki dal taze soğan , bir ceviz içi ,bir bardak çay , bir bardak steell tea , sabah 2 bardak su
Sabah tartıldığım da kg 69,6 çıktı bu değerle başladım sayıcam.

Saat 00 - Bir bardak rezene çayı

Canım çok az kaldı , hayırlısı ile meleğini kucağına alacaksın. Sevimcim bir de bebek doğduktan sonra 10 günü geçirmeden nüfus kağıdını çıkarmak gerekiyormuş yoksa ceza geliyormuş bilgin olsun canım.
Senin ve eşinin nüfus kağıdı , bebeğin doğum raporu ile il nüfus müd. gidiyorsun.İstersen evlilik cüzdanını da yanına alabilirsin bilgin olsun canım..

[

bugün itibariyle kızımın nüfus cüzdanını çıkarmış bulunmaktayız..üstelik eşim bugün işe başladı yine ben gittim... :)..... o kadar iyiyim yani dikiş ağrısı falan hiKAYE koşabilirim ben şuan... kızımı emzirip doğru nüfus müdürlüğüne gittim..
adıyla yaşasın...BERİL oldu küçük prensesiimin adı.. zümrüt,değerli bi maden arınmış aklanmış anlamları da var...maşallah barekallah...
maşallah barekallah dr bi aksilik olmazsa yarın taburcu dedi.inşallah olmaz...

Berilimiz hoş geldi annesi..Cumayı iple cekiyoruz..

kizlar bende heycan doruktaa pazartesi gunu saat 11de hastanede ol dedi doktorum defne aramiza gelicek allah izin verirse son kahvaltimi 8de yapcakmisim..bnm kafama bisey takildi bugunki olcumlerde 3500kg cikti hadi onu gectim boyu 55cm gorunuyo sizde bu boy olcumleri ultrasondakiyle bir tutmusmuydu yoksa sadece kilo olcumundemi 500gram hata payi oluyo.

Benimde dogmdn 1 hafta once gttgmde kilo 3500 ckmşti boyda 48 cm ama denizim 3140 gram agrlgnda boyuda 52 cm dogdu usg tam olcemiyo bzen icerdki svyda ölcyomus cocgn kilosuyla beraber :)

Kizlar adet oldum annem süt korur olmaz diyodu ama oldum , ve cok tuhaf bi adet donemi gcryorm gunduz hc bsy glmyo ama ge ce yttgmda geliyo cok fena :-( bide icerden surekli et parcalari geliyo doktoruma gttm dogumda kln parclr glyodr dedi sizde olmsmuydu boyle bsy :-(

canim napiyosun sende durumlar nasil yoksun buralarda iyisinizdir umarim

Bizde kg 3190 gr . Tahmini de öyleydi.. boy 49 dendi 48 çıktı ...çok buyuk fark olmadı..

Hımmm çok erken , adet oldugundan emınmısın.. enfeksiyon da kanama yapar..

Adet olmusum ewet erken oldum braz dogm yapali daha 2 ay oldu enfeksyon dgl ddi doktorm ztn ilskye flnda grmdm özel jeller kullaniyorm mkrop kapmym dyede. Benim adetm ck dzenldr 1 gn ble gckmz gnu gnune olrm hep o yuzdnde olms olablrm.

merhaba arkadaşlar,
biz çarşamba günü çıktık kızımla.bi görseniz inanın öyle zor ki küvezde bebekleri olan annelerin durumu.bizim ALLAH tan kısa dürdü ancak şükretmeliyiz.ALLAH ım bi an önce kurtarır onları da inşallah..anne oteli diye bir yerde kalıyorlR.otel demeye bin şahit ister.buz gibi.temiz değil.3 saatte bir emzirmek içi,n kalkıyorlar.çoğunun bebekleri minnacık.
ben kızım çıkmadn önceki gün gece 22.00 gibi gittim.iyiki de gitmişim.sütümü sağıp veriyordum ancak ilk sağdığım sütten başladıklaru için mi neden bilmem.reddetmiş biberonu o gün yavrum zaten saatlerce ordaydım.kan şekeri düşmesin diye serum verceklermiş gelmeseymişim.ama ben hissettim bi şeyler olduğunu..tabi gece 10 da gittim.bunu öğrendikten sora kimse beni eve göndermez...
o gece anne otelinde kaldım..rabzalı yurt odası gibi bir yer..soğuk ve temiz değil ayrıca..ALLAH ım orda kalanlar sabrı versin...
ertesi gün yani çarşamba günü taburcu oldu bebeğim.ve evimize geldik..yalnız çok uykucu benim kızım emmeyi ve uykuyu çok seviyor..
acaba küvezden yeni çıktığı için mi diyorum.minicik bedeniyle antibiyotik aldı etkisi var mıdır.bilemiyorum.her şeyde bi hayır vardır ben de kendimi toplamış oldum..şimdi çok iyiyim sanki sezeryan olmadım hiç doğum yapmadım..şuan böyle hissediyorum..bide tayinimiz istanbula çıktı.halkalıya yakın gidicez.hayırlısı olsun..

Adet olmusum ewet erken oldum braz dogm yapali daha 2 ay oldu enfeksyon dgl ddi doktorm ztn ilskye flnda grmdm özel jeller kullaniyorm mkrop kapmym dyede. Benim adetm ck dzenldr 1 gn ble gckmz gnu gnune olrm hep o yuzdnde olms olablrm.

kız,
benim doktorum visite geldiğinde yapmam gerekenleri söyledi.2 ay ilişki yasak dedi..haberin olsun..hani demiştin ya..

çok sağolun arkadaşlar,
Şenay cım inşallah senin cimcime de iyidir...

Alara cım karar verdin mi doğum şekline?

canim oncelikle cok sevindim yavrunla artik evde olmana..bizim sabah 11de spinal sezeryanimiz var dua edin bana hersey gzl olsun merakla kizimizi bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…