o kadar yürektan çağırıdm ki kızımı RABBİM dualrımı kabul etti.sabah hastaneden aradılar..bebeğinizi emzirmeye gelir misiniz diye..koşarak gittim..kokusunu içime çekip emzirdim.ALLAH ım bu mutluluğu her anneye yaşatsın hemencecik innşallah..
canimcook sevindim kucagna aldin emzirdin ne guzel hemencik gecicek bugunlerde hayirlisiyla.nezaman cikacagi konusunda doktor birsey diyomu..
Bende zayiflmya bsldm bugndn itibaren ekmeyi tammen kestim hedef 50 kilo60 dan 50 ye dusucem zayif olmk daima guzeldir ekmegi tamamen kestim bende canan karatay kitabinda oyle diyo ayrca tuz ve sekeride bıraktm sabh kahvaltda 1 tane haslanmis yumurta yada muz yiyorum incecik 1 dilim ekmek yiyorum ama sadece kahvaltida ekmegn boyuda en fazla 10 cm dir enide 6 cm dr 3 tane zeytin yiyorum cnku zeytnde bya kilo yapiyo 4 tane falanda kasar peynir 1 tane bütün salataligi uzun uzun kesip yiyorum ama tuz asla yok . Cayda seker yok ve kahvaltya baslamadn 2 su brdgi su iciyorum ztn su icince o kucuk tabak gozunde buyuyo insanin belki biraz abarti oluck ama kndme kural koydum her yarim saatte 1 bardak su iciyorum su icmk yag yaknya yardmcymis ogun arasindada cok cnm isterse 3 tane kuru kayisi veya ceviz yiyorum aksam yemegne 1 saat kalada 1 tane elma yicem liste yapip buzdolabinin ustune astm esim bkp bkp guluyo bunlr kmi doyurur diyo bna dedim bn doyrm
o kadar yürektan çağırıdm ki kızımı RABBİM dualrımı kabul etti.sabah hastaneden aradılar..bebeğinizi emzirmeye gelir misiniz diye..koşarak gittim..kokusunu içime çekip emzirdim.ALLAH ım bu mutluluğu her anneye yaşatsın hemencecik innşallah..
bugün itibariyle kızımın nüfus cüzdanını çıkarmış bulunmaktayız..üstelik eşim bugün işe başladı yine ben gittim... :)..... o kadar iyiyim yani dikiş ağrısı falan hiKAYE koşabilirim ben şuan... kızımı emzirip doğru nüfus müdürlüğüne gittim..Süpersin :) Buradan yediklerimizi paylaşıp motive edelim birbirimizi..
Sabah saat : 7:30
1 yumurta , bir kibrit kutusu peynir , iki dal taze soğan , bir ceviz içi ,bir bardak çay , bir bardak steell tea , sabah 2 bardak su
Sabah tartıldığım da kg 69,6çıktı bu değerle başladım sayıcam.
Saat00 - Bir bardak rezene çayı
Canım çok az kaldı , hayırlısı ile meleğini kucağına alacaksın. Sevimcim bir de bebek doğduktan sonra 10 günü geçirmeden nüfus kağıdını çıkarmak gerekiyormuş yoksa ceza geliyormuş bilgin olsun canım.
Senin ve eşinin nüfus kağıdı , bebeğin doğum raporu ile il nüfus müd. gidiyorsun.İstersen evlilik cüzdanını da yanına alabilirsin bilgin olsun canım..
[
bugün itibariyle kızımın nüfus cüzdanını çıkarmış bulunmaktayız..üstelik eşim bugün işe başladı yine ben gittim... :)..... o kadar iyiyim yani dikiş ağrısı falan hiKAYE koşabilirim ben şuan... kızımı emzirip doğru nüfus müdürlüğüne gittim..
adıyla yaşasın...BERİL oldu küçük prensesiimin adı.. zümrüt,değerli bi maden arınmış aklanmış anlamları da var...maşallah barekallah...
maşallah barekallah dr bi aksilik olmazsa yarın taburcu dedi.inşallah olmaz...
Bugünden itibaren 10 gün geri saymaya başlıyoruz..
kizlar bende heycan doruktaa pazartesi gunu saat 11de hastanede ol dedi doktorum defne aramiza gelicek allah izin verirseson kahvaltimi 8de yapcakmisim..bnm kafama bisey takildi bugunki olcumlerde 3500kg cikti hadi onu gectim boyu 55cm gorunuyo sizde bu boy olcumleri ultrasondakiyle bir tutmusmuydu yoksa sadece kilo olcumundemi 500gram hata payi oluyo.
günaydın cnm,
antibiyotik tedavisini 10güne tamamlarz dedikleri doğruysa cuma günü çıkacak.
ancak çok dr değişiyor.dün konuştuğum dr da durumu iyi tam olarak iyileşmesi 2 günü bulur dedi..
ben de bilmiyorum.sanırım en geç cuma çıkacak..
kizlar bende heycan doruktaa pazartesi gunu saat 11de hastanede ol dedi doktorum defne aramiza gelicek allah izin verirseson kahvaltimi 8de yapcakmisim..bnm kafama bisey takildi bugunki olcumlerde 3500kg cikti hadi onu gectim boyu 55cm gorunuyo sizde bu boy olcumleri ultrasondakiyle bir tutmusmuydu yoksa sadece kilo olcumundemi 500gram hata payi oluyo.
Kizlar adet oldum annem süt korur olmaz diyodu ama oldum , ve cok tuhaf bi adet donemi gcryorm gunduz hc bsy glmyo ama ge ce yttgmda geliyo cok fena :-( bide icerden surekli et parcalari geliyo doktoruma gttm dogumda kln parclr glyodr dedi sizde olmsmuydu boyle bsy :-(
Adet olmusum ewet erken oldum braz dogm yapali daha 2 ay oldu enfeksyon dgl ddi doktorm ztn ilskye flnda grmdm özel jeller kullaniyorm mkrop kapmym dyede. Benim adetm ck dzenldr 1 gn ble gckmz gnu gnune olrm hep o yuzdnde olms olablrm.
Sevim'cim güzel haberlerini bekliyoruz Berilimiz ile beraber..
canim napiyosun sende durumlar nasil yoksun buralarda iyisinizdir umarim
çok sağolun arkadaşlar,
Şenay cım inşallah senin cimcime de iyidir...
Alara cım karar verdin mi doğum şekline?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?