Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

canim oncelikle cok sevindim yavrunla artik evde olmana..bizim sabah 11de spinal sezeryanimiz var dua edin bana hersey gzl olsun merakla kizimizi bekliyorum:)

inşallah ameliyatın iyi geçer canım.çok sağolasın..
bilmiyorum ben 5.gün kendimi bomb gibi hissediyordum..herkesin aynı olmayabilir.inşallah senin de benim gibi olur..

inşallah ameliyatın iyi geçer canım.çok sağolasın..
bilmiyorum ben 5.gün kendimi bomb gibi hissediyordum..herkesin aynı olmayabilir.inşallah senin de benim gibi olur..

minik kuzum geldi biraz emzirme konusunda skinti cekiorum tam anlamiyla sut grlmio ama minik minik sari sivi gelio oda hemen tutuyo zaten:) dikislerim agrimiyo kalkip gezoyorum odada sadece cok aciktim gaz cikarmadan bisey yiyemeSin diolar sivi aliyorum tabi sadece

Adet olmusum ewet erken oldum braz dogm yapali daha 2 ay oldu enfeksyon dgl ddi doktorm ztn ilskye flnda grmdm özel jeller kullaniyorm mkrop kapmym dyede. Benim adetm ck dzenldr 1 gn ble gckmz gnu gnune olrm hep o yuzdnde olms olablrm.

Darısı basımıza o zamançç

Sevimcim senin adına cok sevındım... artık bol bol emzır annesı kuzunu..sarılık ıle ılgılı bır belırtı de fazla uyuması , boyle bır suphen olursa ssık sık emzırmek ıcın ugras canım..

Hayırlı olsun alara... allah sağlıkla buyumesını nasip etsin..

cuma gunu kontrolum var dogumum suan normal gorunuyo bebişim kilolu internette kilolu bebekleri sezaryen le alıyolarmıs diye okudum bakalım inş dogum seklim kesin olarak belli olur

Hayırlı olsun esmerim...kilolu bebek zordur..sezeryan önerirler..özellikle kalp takibi kg bebekler de önemlidir.. bilgin olsun..

cuma gunu kontrolum var dogumum suan normal gorunuyo bebişim kilolu internette kilolu bebekleri sezaryen le alıyolarmıs diye okudum bakalım inş dogum seklim kesin olarak belli olur

Ayy yeni bi bebis geliyoo benim kizim buyudu bile 2 aylik oldu bnm teyzem 4850 dogurdu kuzenimi. Hemde normal agzm ack klmsti o zmn hemde dikissiz . Ama sezeryn dha saglikli bnce tombis bebislerde

Deniz iki gündür sürekli kusuyor.. tahliller yapıldı 3 gün sonra alacağız sonuçları.. Nedir bu forumda ki bebeklerin sağlık sorunları..nazar değdi miniğime (

Ayy yeni bi bebis geliyoo benim kizim buyudu bile 2 aylik oldu bnm teyzem 4850 dogurdu kuzenimi. Hemde normal agzm ack klmsti o zmn hemde dikissiz . Ama sezeryn dha saglikli bnce tombis bebislerde

Evet bencede sezaryen en sagliklisi kilolu bebeklerde ayy artik gelsin kizim cok heyecanlaniyorumm :))

Deniz iki gündür sürekli kusuyor.. tahliller yapıldı 3 gün sonra alacağız sonuçları.. Nedir bu forumda ki bebeklerin sağlık sorunları..nazar değdi miniğime (

Ay kīyamam bn denizimeee niye kusuyo acaba üşüttumü yoksa cok uzüldüm ya insallah onlar masum kusmalardir bi nedeni yoktur . :-( bnm sutüm cok az varla yok arasi kizimi emziremiyorm o yuzden fazla mama kullaniyoruz bikere grip oldum ilac kullandm sutum gitti nerdeyse cok uzuluyorumm :-(

Evet bencede sezaryen en sagliklisi kilolu bebeklerde ayy artik gelsin kizim cok heyecanlaniyorumm :))

Bnde sezeryan oldum olmk zorunda kldm doktrm oyle dedi cnku kizim kilolu degldi ama 3140 gram dogdu , ve genel anestezile oldum . Bekliyoruz kuck prensesimizi adi ne oluck kuck kizimizn bide kac kilo ?

Bnde sezeryan oldum olmk zorunda kldm doktrm oyle dedi cnku kizim kilolu degldi ama 3140 gram dogdu , ve genel anestezile oldum . Bekliyoruz kuck prensesimizi adi ne oluck kuck kizimizn bide kac kilo ?

adı nisa olcak inş. suan 38+2 deyim 4084 grm olmus catım cok genişmiş ve 1 cm acıklıgım varmıs dr heran gelebilir hazırlıklı ol dedi :))

adı nisa olcak inş. suan 38+2 deyim 4084 grm olmus catım cok genişmiş ve 1 cm acıklıgım varmıs dr heran gelebilir hazırlıklı ol dedi :))

Nekdr sanslisin bnde hc acilma sanci vs olmâdi 39+0 da dogm yaptm nst de sanci hep 0 cikiyodu bnmnde catm cok genisti doktr ole demsti . O zmn bekliyoruz nisa'mizi bide usg kiloda yaniliyo bnm kizim üc buck kilo gozuktu 3140 dogdu .

Nekdr sanslisin bnde hc acilma sanci vs olmâdi 39+0 da dogm yaptm nst de sanci hep 0 cikiyodu bnmnde catm cok genisti doktr ole demsti . O zmn bekliyoruz nisa'mizi bide usg kiloda yaniliyo bnm kizim üc buck kilo gozuktu 3140 dogdu .

evet doktorda soyledi usg den 400-500 grm oynayabiliyo dedi benimde bugun nst de sıfır da gidiyodu bianda 90 lara 60 lara cıktı inşallah daha fazla bekletmez kızım beni cok zorlanıyorum artık

Sütüm çok az deyip pes etme , ısırgan çayı ve rezene iç bol bol ... ve mutlaka 2,2,5 lt su tüket..faydasını göreceksin.
Tahlil sonuçlarımız temiz çıktı doktorumuz bir de çocuk cerrahi görsün reflü yada mide kapağı şikayeti olabilir dedi (
Bayram sonrası göstereceğiz tüm doktorlar dolu

kiZlar bugun spinal sezeryan olusumun 5,gunu benim agrilarim ilk iki gunden daha fazlalasti yataktan hala tek basima kalkamiyorum bezaman normale donerim bilmiyorum sizin nasildi.gogusum birden cok sut doldu sag taraftan emziremiyorum bildiginiz kaya tasiyorum sanki.oda sirt agrisi yapti..hadi bunu gectim idrar yaparken kesinin oldugu yer agriyo.bian once gecsin defnemle ilgilenmk istiyorum cok tatli ayni babasina benzedi bana benzeyen tek yeri sirtindaki killari :))))

Allara öncelikle tekrar hayırlı uğurlu olsun..ağrıların ancak ikinci hafta biraz daha azalacaktır özellikle kesi yerinin acıması çok doğal..hatta ilerleyen safhalar da kesi yerin de sulanma iltihaplanma olup olmadığına dikkat et..banyo yaparken o bölgeye kese değdırmemeye çalış..

Göğüslerinin ilk günlerde taş gibi olup çok dolu olması normal bu bende de oldu , biz 44 gunluk olduk bir öğün emzirmesem hala oluyor..
Sık sık emzır annesi..özellikle sarılık tehlikesine karşı..

tesekkur ederim canim allahm hepsine saglik versin.keside sulanma yokta esimin dedigine gore sag tarafta bi yer kaymis ustuste gb olmus sali gunu kontrole gidicem.benden bi parcada aldilar kist sanirim patolojiye yolladilar.rahmimi cevreleyen damarlar parmak kalinligindaymis doktor uzun zamandir boyle bisey gormedigini soyledi onlar dikildi falan kanama riskide olabilir bende durumlar vahim yani hep bu halde kalcak gb hissediorum

Gecer gecer ben genel anestzı aldgm hlde kndmi topladysm snde toplarsn . Bu arada benim dkism hala yamuk duruyo :-\

Yardim edinn ya ..:-(
13 gundur reglm hala btmedi ayaga kalknca su gbi bosaliyo ped flnda fyda etmyo artk ayptr soylemesi denizn bezlerindn koyuyorm et parclri geliyo ve cok fena kasinti yapiyo genital bolge jellerindn kullandgm hlde gecer gecer dye bkldm ama gcmdi doktora gtmem sart oldu artk . Gunde kac kre ustmu dgstryorum bitsn artk bunaldm sıkıkldmm :-( biyandanda korkuyorum bisey mi vr dye . İliskye flnda grmedm 1 aydr neden goyle oldm bn :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…