Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Geçmiş olsun allara..

Hemen doktoruna görünmelisin..

Persembe gunune randevu aldm gtcem gece uyku ble uyuyamyorm piskolejm bozldu ya cikarsa byere dye . Denizle bile ilgilenemiyorum ayaga kalktgm anda cok fena oluyorum . Basim donuyo gozlerm karariyo dengrm bozuldu iyice allahtan annem geldi bkyo denize ..

Bu kadar kanama kan değerlerini düşürmüş olabilir , halsizlik baş dönmesi bundan kaynaklanabilir.. Zaten kızlarla uğraşırken de çok yoruluyoruz bu bile başlı başına yorgunluk, halsizlik nedeni..sıkma canını iyi düşün iyi şeyler olsun

Alaracım,
valla ben 5.gün çok iyiydim.bilmiyorum herkes doktoruma bağlıyor....yürüyerek hastaneye geldim apar topar ameliyata giridim..üstelik benim dr un 7 sezeryanı vardı aynı gün.ben 2.ydim..inşallah şimdi iyisindir..bünyeye bağlı da olabilir benim ilk sezeryanım da öyleydi..
Deniz iki gündür sürekli kusuyor.. tahliller yapıldı 3 gün sonra alacağız sonuçları.. Nedir bu forumda ki bebeklerin sağlık sorunları..nazar değdi miniğime (

Şenay ım ben kızıma doğmadan önce reflü yastığı almıştım.onun etkisi mi bilmiyorum 2 defafalan kusmuştur en çok şimdiye kadar.sen de alabilrisin.eğimli ve iki yanında yükseltisi var yan aytırmak için.beskedikten sora gazını çıkar ve sağ tarafa yatır..iyi gelecektir..
bir de benim yavrumun sarılığı uzadı.sık sık emziriyrm inşallah çabuk geçer...

Canım hoş geldin.. reflü yastığı almadım ama farklı bir ana kucagı var aynı eğimi veriyor.. sanki daha azaldı gibi..tesekkur ederim ilgine.. se nasılsın Berilim nasıl

bugun 10.gun kendim yatip kalkiyorum artik sol tarafimda utu yanigi gb yanma oluyo bi o kaldi oda cok beter zaten.sevimcm bizimde o gun doktorun 5 ameliyati vardi normal dogumlar haric. bnde 5.ydim baya bekledim.ilk sezeryan daha gec iyilesio ikinci daha kolay diolar ama bilmiorum sag saglim atlattikya neyse artik :) o reflu yatagini bende tavsiye ediorum super hep onda yatirdim.birde gece yatirirken kat kat sariyomusunz nasil yatiriosunz.dogalgazi actik ama ev fazla isinmiyo 24 derece falan oda.Nasil giydirmem yatirmam gerektigini bilmiorm

Canım hoş geldin.. reflü yastığı almadım ama farklı bir ana kucagı var aynı eğimi veriyor.. sanki daha azaldı gibi..tesekkur ederim ilgine.. se nasılsın Berilim nasıl
ben de iyiyim canm inşallah sen de iyisindir.
ben şunu sorcam sana
benim emzirmelerim bazen biraz uzun sürüyor.atıyorum sadece bir memeden 25 dk da doyduğu da oluyor,iki memeden topmal 50 dk da doyduğu da acaba sütüm yetmiyor mu sen de nasıl oldu canım.humana still içiyorum bol su içiyorum.kaka durumu iyi ama son götürdüğüm dr uzayan sarılıkla ilgili bir öğün mama vermekten çekinmeyin dedi..çocuk iyi kaka yapıpyr iyi uyuyor besledikten sora midesi yayvan oluyor.ama dr niye öyle dedi.bir de iki memeden en fazla 30 dk amzirin deedi.acaba sütüm yetmiyor mu..zaten kızım küvezde 300 gr zayıflamıştı.2900 gibi çıktı küveden..

benim götürdüğüm dr ben biz fazla sarınca hafiften kızdı.bir zıbın bir tulum bir de yelek yeter dedi.hem de yenidoğan uzömanı gittiğim dr.ayrıca eldiven falan takmayın dedi. ama arada elleri soğuk olunca takıyorum.yatırırken de fazla sıcağa alıştırmmamak adına ince bi kundakla kundaklayıp kundak battaniyeyle sarıyorum tulumun üstüne o kadar canım...

bir de size devit 3 verdi mi dr lar.arkadaşlar.bebeklerinize veriyo musunuz devit 3.bize verdi ama ilk kızımda hiç kullanmamıştım...

bir de size devit 3 verdi mi dr lar.arkadaşlar.bebeklerinize veriyo musunuz devit 3.bize verdi ama ilk kızımda hiç kullanmamıştım...

bi damla yazmis ama 15,gunden itibaren kullanmaya baslicakmisiz .ben evin icinde bi yarim kollu atlet uzerine uzun kollu badi altina patikli pijama en sonda uzerine tulum giydiriorum uzerinede yelek:) coraplar patiklerde var tabi.abartiyomuyumki simdi sen oyle diyince azaltsammi acaba dedim..evde sapkada takiorum :/

ayrica eldiveni bende takiyorum cunku uyurken eller havaya yapiyo :) buz gb oluyo mecbur takiyorum hemde bi cikarinca direk suratini kizartiyo

şapkayı ben de hiç çıkarmıyoorum canım..
yalnız senin kadar giydirmiyorum.zıbın tulum yelekle evde idare ediyorum.gündüz uyurken ince kundakla kundaklamıyrm.sadece kundak battaniye..gece ince kundak artı kundak battaniye...

bir de memenin kahverengi kısmını bebeğim tam olarak alamlıyor.ağğzı küçük olduğundan acaba ondan mı doymuyor.bilemedim.ilk kızımdan da pek emzirme deneyimim yok..mümkün olduğunca ağzını açmasını sağlıyorum neyse düşünmekten sütüm azalacak bu sefer imdatttt...

Hastaneye gttim bugun durumumu biliyodunuz doktorum iliski yok dmi dedi dedm yok ultrasondn bakti hcbsy yok dedi lohusalikta fazla kanamam olmadi 1 hafta oldum o da az az smdi onun acisi cikiyomus rahim toplayici igne yapti kan tahlilinde kanim dusuk cikti kan ilaci yazdi igneden sonra azaldi brazck smsi daha iyiym . Ki oldurseler iliskye grmem 3. Ayim btmeden bdaha. En son kirkim cktgnda grmstm . Esimde saolsun zorlamiyo
Doktor amcamiz denizi gorunce sevdi sikistirdi baya o zillide guluyo bi gorseniz gulmeye basladi artk kuzum
Devit 3u ben deniz de. Bayadr kullaniyorum gunde 3 kez 1 damla 15 gunluk olduktn sonra saglik ocagnda verdiler .

geçmiş olsun canım,ne oldu ki..
şu ilişki olayını iyi yapıosun.benim dr hastanede odaya geldiğinde 2 ay ilişki yasak diyince sen gelmiştin aklıma.:)

alara,
bugün babaannemizin zoruyla aynı senin gibi giydirdim.gerçi kadife tulumlarda çok fazla giydirmiyorum.bu seferk, ,nce bi tulumdu.bi de odanın sıcaklığı öneml, tabi..yıkarken ufo kullanıyoruz..oda 23,24 derece falan oluyr.eğer k, soğuksa fazla giydirmek lazım..
ayu kızlar sizin emzirmeleriniz de benimki gibi uzun sürüyo mu doymuyormu acaba yavrum..neyse bakalım kg kontrlündenanlaşılır..

geçmiş olsun canım,ne oldu ki..
şu ilişki olayını iyi yapıosun.benim dr hastanede odaya geldiğinde 2 ay ilişki yasak diyince sen gelmiştin aklıma.:)

Doktora kirkim ciktiginda iliskiye grdm deseydm artk bna ne derdi bilmiuorum bendekide masallah buyuk csaret bda hc grmedm . 16 gundur. Regl bitmedi su bi kan geliyo oluk oluk bas donmesi yapti gozlerm karariyo denize bile annem bakiuo kac gundur gece uyuyama oldum artk en sonunda gttm doktora smdi rahatm braz daha

geçmiş olsun canım,
kan ilacı falan vermiştir..inşallah çabuk atlatırsın

bizimde o gun babannemiz geldi menopozlu kendini ates basiyo diye bebegmide soydu:)) emzirme konusu bnmki emerken uyuya kaliyo hep bnde bitti diye yatirinca elleri emmeye basliyo sanki cok acmis gibi.tekrar memeye alinca bi iki alip yine uyuyo.yalanci emzik veriyorym bnde.baxen doymadigini dusunuorum.

Denizde emerken uxuyodu . Doktorum uyumasi ıyı demekki süt yetyo doyuyoki uyuyo dmsti .
Benim kuck kuzm nerdyse 2.5 aylik oldu ama hala doysa ble o ellerni bir iştahli emyo warya sanki aç brakyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…