Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Denizde emerken uxuyodu . Doktorum uyumasi ıyı demekki süt yetyo doyuyoki uyuyo dmsti .
Benim kuck kuzm nerdyse 2.5 aylik oldu ama hala doysa ble o ellerni bir iştahli emyo warya sanki aç brakyorum

ya aynen oyle sanki hic emmemis gibi yanagma ellerine saldiriyo bende doymadi diye kafama takiyodum.emzik veriyorum oyle yapinca onla oyalaniyo.siz bizden buyukmussunuuz biz daha 14gunluguz :) bisey sorucam bizim kiz cok killi ama cidden cok fazla ve koyu renkli tuyler bunlarda dokulurmu acaba yoksa yandi kuzum o tuylerle

benim denizimdede hala dokulmedi o tuyler kulakklarnda omuzlarnda ve alninda vr dokulurler ama bndedevms kukucukken suan 1 tne ble yok dokulmusler bnde ilk bsta uzulmstm dokulmezler dye ama doktorumuz dokulur dedi anne karnnda dha cok olurmus o tuyler bde dogduklrnda bebklerde nerdeyse hc olmazms bunlr olmams haliysr 6 aya kdr dokulurler allhn iznylee .

Artk topigmzi unttunuz tek kaldm burda pabucu dama atıldi topigmzn bebisler olunca [table="width: 500, class: outer_border, align: center"]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

evet benim kızım da memede uyumaya bayılıyor bazen o da kısa kısa emiyor.uykuya dalıyor.sora tekrar uyanıyor.haftaya cuma 1 aylık olacak benim kuzum da..bu arada enim kızımın da kulaklarında ufak ufak tüyler var..fazla değil.büyük kızım saışın bu esmer..ALLAH ın işi işte...
Artk topigmzi unttunuz tek kaldm burda pabucu dama atıldi topigmzn bebisler olunca :4
[/tr]
[/table]

evet canım,
sessiz okuyucular var.çok denk geliyorum ama iştirak eden pek yok.bizden başka..şahsen ben başka topiklere pek uğramıyorum bile...

Kızlar cok ani bı kararla esimdn bosanma karari aldm belli bi muddt yokum buralarda-
awukat adliye falan islerm oluck .
Nedn dye sorarsanz ALDATILDIM !!!!

Kızlar cok ani bı kararla esimdn bosanma karari aldm belli bi muddt yokum buralarda-
awukat adliye falan islerm oluck .
Nedn dye sorarsanz ALDATILDIM !!!!

hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.zor bi dönem umarım zor ve kötü günleri çabuk atlatırsın.insan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten...

:s:s birden okuyunca midem karincalandi bi kotu oldum ne denir bilemiyorum..

Bende aldatıldıgmi duyunca bıan dunyam başma yikikidi .
Oda inkar etmedı konusunca ewet aldattm dedı.
Nedn dedm çocuk oldu kadnlik görewni unttn ddi.
Bende madm aldattn defol gt aldattgn kadna ddm kowdum ewdn byram tatli btsn ilk ism awukatma gtmek oluck .
Ihaneti affdemem.
Hakkmda hayrlsı nyse o olsum.
Ama ben bunu haketmemstm.

bencede bunu kimse bu durumdayken haketmez sen anne oldun o donemlerde herkes eslerinden uzak durmak zorunda.eslerinde anlayisli olmasi gerekirki bunlar olmasin gecici bi durum oldugunu unutuyolar.dunden beri kafama cok takiliyo bende esimle ilgilenemiyorum iki uc aydir iliski bile yok . neyse gercektende senin icin hakkinda hayirlisi neyse o olsun iyi mantikli kararlar vermeye calis peki sen nasil ogrendinki tabi konusmak istersen anlatabilirsin

Pantalonunun cebinde bos prezerwatf paketi buldum.
Zaten o paket herşeyi anlamaya yetti.
Bı anlik nefsme uydum afft ddı ama afftmem.
O benim ilkimdı bende onun ilki olmlk isterdm ama o elaleme gtti.
Umrumda dgl artk benimde bskasninda yatagna gren adamla ism olmaz.

affedilmesi zor bi durummus gercekten ve cok sinir bozucu.boyle insanlarla isimiz yok bencede..

affedilmesi zor bi durummus gercekten ve cok sinir bozucu.boyle insanlarla isimiz yok bencede..

Nasl bole bsy yapms hala aklm ermyo.
Ona muhtac dglm bsy dglm kndme ait ewmde war.
Kzmla ailemle yasarm.
Benimde yatgma grdi o kadninda mgdesz herif!!!
Bu isi 1 kere yapan bda yapar.
Nefsnin kolesi olmus o kmseyi begenmeyen adam.
Smdi kalsn tek bsna gtsn o kadnla yasasn nafaka falanda istemycem kndi isterse wersn.
Hala aklm almyo karisna bukadar duskn adam nasl bole bsy yapar!!!
Bayramimda zehr oldu.
Ben bsy kaybetmedm o kaybetti.
Onu canindan cok sewen edayi bi kadnla yasycgi 2 dk ya dgsti.
AIDS bulasmstr ins !!!!!

icimden neler neler diyorum bi bilsen.allah bidaha karsina kisiligi oturmamis hayattan ne istedigini bilmeyen kisileri cikarmaz umarim..hayat seksten ibaret degil iste erkeklerimizin sorunu bu neyin daha kiymetli oldugunu elbet anlayacaktir eminim pismandirda itiraf etmeside garip seni yormamis.senin durumun nasil psikolojin falan sakinmisin bebegini dusunuyosundur emimin cunku en safimiz o melek herseyden degerli

Sütm azdi artk hc yk. Uzntndn gtti tamamen.
Hayatma bda kmsyi almamayı planlyorm.
ERKEKLERİN CANI CEHENNEME!!!!!!!
Kzm yeter bna.
Hadi bni dusnmdn kznidami dusnmez insan ya .

Sütm azdi artk hc yk. Uzntndn gtti tamamen.
Hayatma bda kmsyi almamayı planlyorm.
ERKEKLERİN CANI CEHENNEME!!!!!!!
Kzm yeter bna.
Hadi bni dusnmdn kznidami dusnmez insan ya .

canım tesadüfen okudum şok oldum gerçekten heyecanla bebişlerimizin gelmesini bekledik doğum olan o zorlu ve sonrası lohusa dönemini atlattık böyle bişey en son hak edilecek şey bi nefis okadarmı önemli o kadarmı zor ona sahip çıkmak bu ne iğrençlik ya!!! kendini affettirmeye çalışmadımı peki? gerçekten çok üzüldüm hiç kimseye güvenilmiyor bu hayatta gerçekten...

O kadinla yaşiycgi 5 dk icn bni we 2.5 aylik kzni 1 kalemd unutmus onun yatagna greblmk icn.
Bnde smdi onu unttm 2 gunde
artk olmasada olur !!
Kç gndr aryo ewe gelp ozr dlyo ama affdemem.
o isi bkre yapan hep yapar.

Bugn facde dolasyodum arkadaslarmla konusup kafami azda olsa dagtmak icn.
Esimin (benim icn ölduysde resmi kagtdlarda hala esim) duwarnda.
SEMANUR diye bi kadinin paylasmini gordm.
Mustakbel erkek arkadasm yazp etiketlems.
Esm olck adamin ilski durumu ewli oldugt halde.
Kadnda 30 yasnda
tiksndm ya !!!
Esm 1haftadr facesne grmems grse kaldrhrdh.
O kadni bulucm ama gorck ikhsde !!
Surundrcem onlari
ki o yattgi kadnda dul !!
Mgdesz aptal geqizekali !!

.s cnm cok üzüldüm ya boswer değmez bence gerizekalı için eşin yeni doğum yapmıs yediğin halta bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…