yok canım yayınlayamadım.. o kadar çok taşınndık ki bizim bilgisayarın foto yayımlamak için olan bağlantı kablosu kaybolmuş..ayrıca tel.um da foto yayınlamaya müsait değil..
yalnız şöyle bi durum var eşim çok açık tenli ben ise buğday tenliyim..küçük kızım esmer oldu..çok ilginç değil mi annem esmer acaba ondan mı geçti diyorum..büyük kızım sarışın..öyle çok esmer değil..ancak bizim teblerimizden koyu biraz teni..görenler esmer güzeli olacak bu diyorlar..eğer eşimin tel.inin bil.bağlantısını bulabilirsem eklerim hatta profil resmi yapabilirim..
Bosanma davaşni snunda actm
kac gndvr o islerle ugrasyorum.
Denizde hasta oldu üstne.
Kalca ckgmzda gecmş bu arada.
Esmi babasida evlatliktan reddetme derecesne gelms.
Bna yaptklarni duyunca.
Arabyi falan almş .
Fabrikadada görmycem demis.
Kaynanam anlatti.
Kadn oglu icn bndn ózr dlyckti neqdyse.
Baya pisman etmsler onu yani.
Yarn kv bze gelck enine boyuna konuscz.
aynen katılıyorum sana canım.bu arada sarılık değerimiz 13,5 tan 9,6 ya düşmüş.dr korkacacak bi şey yok dedi.anne sütüne bağlı sarılık da olabilir..içim rahat etti..ama şu kan alma işi olmasa ya yazık...Yaptığı şeyin elle tutulur bir yanı yok..
Arada br çocuk var..
Affedilebilir mi ?
Yaşayan sensin..
Fevri karar verme..
Bosanma davaşni snunda actm
kac gndvr o islerle ugrasyorum.
Denizde hasta oldu üstne.
Kalca ckgmzda gecmş bu arada.
Esmi babasida evlatliktan reddetme derecesne gelms.
Bna yaptklarni duyunca.
Arabyi falan almş .
Fabrikadada görmycem demis.
Kaynanam anlatti.
Kadn oglu icn bndn ózr dlyckti neqdyse.
Baya pisman etmsler onu yani.
Yarn kv bze gelck enine boyuna konuscz.
bende 30 aralık günü test yapdım ve pozitif çıkdı 2 3 aydır korunmuoduk oldu işte umarım sağlıklı sıhhatli olur tek dileğim bu umarım hayırlı evladım olur ilk kez anne olcamyaşım 20 2. Yıllık evliyim hadi hayırlısı bakalım sanırım eyllülün başında falan doğum olcak daha ultrasona giremedim bu hafta grcem
günaydın Eda cım umarım bu olay evliliğinde dönüm noktası olur eşin gerçekten çok pişman olmuştur..ve bi daha bunu yapmaz siz de bir yastıkta kocayıp gidersiniz birlikte inşallah..Avukat olayinada gelince
simdilik telefon acip davayi yûrûrlüge koymayn
wazgectm dedim.
Oda saolsun dusuneym dye son kez
pazartesi adliyeye götrcekti dosyayi
tamam barismaniza sevindim edacim dedi
konuda burda kapandi
Denızde babsni özlems onun kucagnda kikr kikr guluyodu.
Esimede bu aksam guzel bi hediye wericem
Özldm onu cunku
gunaydinlarr herkese..kizlar benim defne oluk oluk kusuyo bianda nevarsa cikariyo nedenki..birde acayip bogazini temizler gb sesler cikariyo keçi gb sizinkilerde yapiyormu merak ettim
mağazalar alır mı ki?
bebefix i aradım sağolsunlar 1 ayı geçtiği için değişim yapamayız dediler...
daha hiç açılmamış bile..ambalajında duruyr.çünkü taşınırız diye açmadık..
valla canim sen onu sahibinden.com danda satabilirsin almamis olsaydik satardin bNa ama o siteyi bi kurcala bakalim nasil oluyosa satis falan..bi aylik kontrolumuze gittigimizde soylicem kiyamam oldugu gb cikariyo sutu.emdikten sonra gece bile olsa direk omzuma aliyorum gaz icin yatarknde reflu yataginda saga donuk uyuyo ama..siz istanbula tasindiinizmi ne cabuk oldu hersey..bnde otaraflara yakin olsaydim istanbula bir bulusmasi yapardik bi :)
Sevim'cim geldiniz İstanbula..yahu ben neler kaçırıyorum :)
Arkadaşlardan biri kızım oluk oluk kusuyor yazmış..Reflü muhtemelen..aynısı bizde de var
Aaaa kucuk bebeklerdedemi reflü oluyo. İlk defa duydum neden oluyo peki bu reflü kucuk bebislerde
benimki kusuyodu halada devam ediyo cok emiyomus dr ondan oluyodur dedi.bir aylik kontrolumuz vardi 1 kilo 200 gram almis iyi sanirim..sizinkiler nasildi ? birde dr ozel bi asidan bahsetti sizler yaptirdinizmi onu
Eki Görüntüle 845368
Maalesef bebek reflüsü çok yaygınmış ,biz de yeni öğrendik..Deniz bir aydan sonra oluk oluk kusmaya başladı ,bu süt fazlası gibi bir sey değil ,bildiğin her öğünden sonra kusması oluyor üst baş kalmıyor , Genel cerraha gösterdik , tüm batun ultrasonu çekildi..bunda bir şey çıkmadı yani mide kapakçığı sorunu yok ( bir çok bebek te ilk 3 ayda bu kapakçık tam gelişmemiş oluyormuş) geriye reflü kaldı..
Şimdi uzun aralıklarla dik vaziyette emziriyor ve 45 derecelik açı ile yatırıyorum , biraz daha iyiyiz sanki..
her öğünden sonra oluk oluk kusuyor ,sürekli üst değiştiriyorsan bu fazla emme olarak yorumlanmamalı sen yine de dikkat et..
Bizim kg miz de..
2 ay bir haftalık
5.350
Boy
55
Baş
37,5 oldu gelişimimiz çok şükür iyi.
Gülmeler 1,5 aylıkken başladı
Agulamalar yine aynu günlerde.
Bu ara elleri keşfettik sürekli inceliyor ve ağzına götürüyor.
Yine bu sıralar dönencesi ilgisini çekti uzanmaya çalışma hareketleri başladı
Henüz elleri ortaya kadar topluyor uzanma hareketi tam anlamı ile yapamıyor.
Bizden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?