Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Merakla bekliyorum o zaman :)
Bugün Verem aşımızı da olduk , sağlık ocakları artık verem aşısı da yapıyor bilginiz olsun , sol omuzdan deri içine enjekte ediliyor. Üzerine bant , pamuk konulmaması lazım dedi hemşire.
Bu bir bilgilendirme mesajıdır :)

Cimcime ile bugün teyzemize gidiyoru çamaşır makinanım kartı yine yandı , çamaşırları götürüp orada yıkayacağız..işimiz zor bugün..

Bosanma davaşni snunda actm
kac gndvr o islerle ugrasyorum.
Denizde hasta oldu üstne.
Kalca ckgmzda gecmş bu arada.
Esmi babasida evlatliktan reddetme derecesne gelms.
Bna yaptklarni duyunca.
Arabyi falan almş .
Fabrikadada görmycem demis.
Kaynanam anlatti.
Kadn oglu icn bndn ózr dlyckti neqdyse.
Baya pisman etmsler onu yani.
Yarn kv bze gelck enine boyuna konuscz.

Son düzenleme:

Yaptığı şeyin elle tutulur bir yanı yok..
Arada br çocuk var..
Affedilebilir mi ?
Yaşayan sensin..
Fevri karar verme..

Yaptığı şeyin elle tutulur bir yanı yok..
Arada br çocuk var..
Affedilebilir mi ?
Yaşayan sensin..
Fevri karar verme..
aynen katılıyorum sana canım.bu arada sarılık değerimiz 13,5 tan 9,6 ya düşmüş.dr korkacacak bi şey yok dedi.anne sütüne bağlı sarılık da olabilir..içim rahat etti..ama şu kan alma işi olmasa ya yazık...

umarım şimdi daha iyisindir canım,
bence onu pişman etmeleri önemli değil..önemli olan kendisinin vicdanen rahat olmaması..

bebeşiniz doğdumu :)

Kv ile bugun uzun uzun konustuk.
Denizi gördukce agladi kadin daha bukadarlikken ailesi dagilyo diye.
Ben bile aglyck duruma geldim bugun.
Kv kızm bi şans daha ver ufacık yavrunuz var dedi.
Ki bencede cok haklıydı.
Bi anlik duygularima yenik dûstüm .
Ani kararlar verdim kimseyi dinlemeden.
Esimi affedicem.
Onsuz yapamiycagmi farkettim.
Çunku hala eşime aşıgm...
Eve gelsin diye telefon açtım şaşırdi bian.
Geldi deniz kucagmdayken kapiyi actm .
Bizi górunce gozleri doldu, ve sarıldi.
Bende ona bida asla boyle bisey duymycm dedim.
Bir suru yemin etti ve affettm .
Bu aksam uzun zamandr birlikte yemek yememenin acsni ckarttk.
Bu aksam yemegide o yapti.
Denizi kv bırakip biraz bşbasa kalcz bu aksam
konusmamz gerek cnku.
Ayrca cok özledim keratayi.
Kv lere gidip baristgmzi soyleyelmde onlarda rahat bi nefes alsınlar.
Denizi giydirmem gerek ckyorum
sizleride kocaman öpuyorum
we bende bi söz werdm bugn bida öfkeme yenilip ani kararlar wermycem.
Cnku benim bi kizm war tek deglm bu hayatta.

Avukat olayinada gelince
simdilik telefon acip davayi yûrûrlüge koymayn
wazgectm dedim.
Oda saolsun dusuneym dye son kez
pazartesi adliyeye götrcekti dosyayi
tamam barismaniza sevindim edacim dedi
konuda burda kapandi
Denızde babsni özlems onun kucagnda kikr kikr guluyodu.
Esimede bu aksam guzel bi hediye wericem
Özldm onu cunku

gunaydinlarr herkese..kizlar benim defne oluk oluk kusuyo bianda nevarsa cikariyo nedenki..birde acayip bogazini temizler gb sesler cikariyo keçi gb sizinkilerde yapiyormu merak ettim

günaydın Eda cım umarım bu olay evliliğinde dönüm noktası olur eşin gerçekten çok pişman olmuştur..ve bi daha bunu yapmaz siz de bir yastıkta kocayıp gidersiniz birlikte inşallah..
gunaydinlarr herkese..kizlar benim defne oluk oluk kusuyo bianda nevarsa cikariyo nedenki..birde acayip bogazini temizler gb sesler cikariyo keçi gb sizinkilerde yapiyormu merak ettim

günaydın cnm
yahu ben de benim kız pek kusuyor dedim benimki de kusmaya başladı..emzirdikten sonra gazını çıkartıp dik tutmaya çalış
yatırırsanda sağ tarafa doğru yatır yani yan yatır..öyle yapnca daha az kusar..
bu arada bunu sana ve herkese söylüyorum..
ben bebek yatağı aldığıma çok pişman oldum..neden diye sorarsanız büyük kızım yarın öbürgün okula başlayacak ona bi çocuk odasıu alıp onun büyüyen beşiğini küçük kızıma kullansaydım diyorum..
şuan halkalıdayız..ne yapayım 200 300 lira ucuza da olsa satayım diyorum.hiç açmadık bile..daha yeni taşındık
bi akıl verin ne olur ben bu beşiği nasıl satabilirm?..

mağazalar alır mı ki?
bebefix i aradım sağolsunlar 1 ayı geçtiği için değişim yapamayız dediler...
daha hiç açılmamış bile..ambalajında duruyr.çünkü taşınırız diye açmadık..

Bida ayni haltı yemez heralde baya buyuk yenminler etti dun aksam.
Kv kp cok sevindiler baristgmzi duyunca.
Hatta kp arabamin modelini degistircek söz verdi mutluluktan
Bi yastkta kocicaz zaten lami cimi yok artk
1.5 haftanin ardindan bu sabah sevdigm adamla uyandm.
We ondan wazgecemeycegmi anladim.

kusma konusuna gelince deniz hc kusmuyo azck peynir ckaryo sadece.
Ki yawrum mama yiyo artk sütüm hic yok nerdeyse
bi doktora basvur bence cok kusuyosa.
Bide emdikten sonra devit 3 verdinmi oda kusturur.
Yada yedign bisey ona agir gelmis olabilr.

deniz 68 cm ve 7kilo olmus masallah kuzuma
ama kaka yapmiyo 3 gun 4. Gunde ya fitille yada zeytn yagla yapiyo
doktor yedigi direk kilo oluyo demisti en son .
Kocaman oldu fıstgm

siznkiler nekadar oldu ?

valla canim sen onu sahibinden.com danda satabilirsin almamis olsaydik satardin bNa ama o siteyi bi kurcala bakalim nasil oluyosa satis falan..bi aylik kontrolumuze gittigimizde soylicem kiyamam oldugu gb cikariyo sutu.emdikten sonra gece bile olsa direk omzuma aliyorum gaz icin yatarknde reflu yataginda saga donuk uyuyo ama..siz istanbula tasindiinizmi ne cabuk oldu hersey..bnde otaraflara yakin olsaydim istanbul bulusmasi yapardik bi :)

benim kayınvalde kayınpeder yanımızda onlara değiştimek istediğimi söyleyemedim..kesin yorum yaparlar.zaten bize kızıp duruyolar tutumlu değilisiniz elde avuçta paranız mı var diye.bugün marangoz geldi kurdu..güzel oldu ama benden size tavsiye belisin ürünlerini almayın marangoz öyle dedi.gerçekten de 1500 km den sora tahtaları kötü olurken kızımın modokodan aldığımız beşiği 5 kez gitti geldi..onun beki kaç katı yol aldı da bir şeycik olmadı.reklamlar hep yalan...zaten artık satamam..
kötü oldu neyse daha tayin isteyemedim yolluk parasıyla kızıma güzel bi çocuk odası alıcm..şöyle dolaplı masalı..çilekte barbili varsa bakıcam..ah yanarım yanarım parama yanarım....:))

arkadaşlar bu arada biz şuan avrupa yakasındayız ya..aman ALLAH ım o nasıl bir yer öyle..gözüm korktu dışarı çıkmaya..gerçi bilmediğim yer değil.okulum and.daydı.and yakası çok daha düzenli orayı daha iyi biliyorum tabi haliyle..çok da güvenirdim kendime üniv.yken.. ist kazan ben kepçe diye ama bu avrupa yakasında bi an gözüm korktu.eşim bile markete gitti.dönüşte yolları karıştırdığı için geç geldi..artık yavaş yavaş alışıcaz..korkuyorum çıkmaya kendimi edirnede bulmayayım sonra...:)
sitenin içinde bile pür dikkat geçtiğim yerlere baktım karıştırmayayaım diye.

Sevim'cim geldiniz İstanbula..yahu ben neler kaçırıyorum :)
Arkadaşlardan biri kızım oluk oluk kusuyor yazmış..Reflü muhtemelen..aynısı bizde de var

benimki kusuyodu halada devam ediyo cok emiyomus dr ondan oluyodur dedi.bir aylik kontrolumuz vardi 1 kilo 200 gram almis iyi sanirim..sizinkiler nasildi ? birde dr ozel bi asidan bahsetti sizler yaptirdinizmi onu

Aaaa kucuk bebeklerdedemi reflü oluyo. İlk defa duydum neden oluyo peki bu reflü kucuk bebislerde

Maalesef bebek reflüsü çok yaygınmış ,biz de yeni öğrendik..Deniz bir aydan sonra oluk oluk kusmaya başladı ,bu süt fazlası gibi bir sey değil ,bildiğin her öğünden sonra kusması oluyor üst baş kalmıyor , Genel cerraha gösterdik , tüm batun ultrasonu çekildi..bunda bir şey çıkmadı yani mide kapakçığı sorunu yok ( bir çok bebek te ilk 3 ayda bu kapakçık tam gelişmemiş oluyormuş) geriye reflü kaldı..
Şimdi uzun aralıklarla dik vaziyette emziriyor ve 45 derecelik açı ile yatırıyorum , biraz daha iyiyiz sanki..

benimki kusuyodu halada devam ediyo cok emiyomus dr ondan oluyodur dedi.bir aylik kontrolumuz vardi 1 kilo 200 gram almis iyi sanirim..sizinkiler nasildi ? birde dr ozel bi asidan bahsetti sizler yaptirdinizmi onu

her öğünden sonra oluk oluk kusuyor ,sürekli üst değiştiriyorsan bu fazla emme olarak yorumlanmamalı sen yine de dikkat et..
Bizim kg miz de..
2 ay bir haftalık
5.350
Boy
55
Baş
37,5 oldu gelişimimiz çok şükür iyi.
Gülmeler 1,5 aylıkken başladı
Agulamalar yine aynu günlerde.
Bu ara elleri keşfettik sürekli inceliyor ve ağzına götürüyor.
Yine bu sıralar dönencesi ilgisini çekti uzanmaya çalışma hareketleri başladı
Henüz elleri ortaya kadar topluyor uzanma hareketi tam anlamı ile yapamıyor.

Bizden bu kadar

Son düzenleme:

maşallah yavruna Şenay cım
benimkine de kayınvaldem iyi diyor ama bakalım görücez..
bir sonraki kontrolde ne olacak çok merak ediyorum.ancak büyük kızımla şöyle bi kıyaslama yapabilirim..büyükte sütüm azdı memeden çıkmıodu kızım.bu kızım öyle değil.rahat 2 saat uyuyabiliyr gün içinde bi kaç kez..en büyük isteğim bu kızımı uzun zaman emzirebi,lmk umarm başarırım..
bu arada bebek arabası almak istiyorum ama burda nerde en iyisi satılır bilemiyrm.bakalım bu sefer acele etmek istemyrm bir de bu kızıöm için oto koltuğu bakmak istiyrm..bu bebk yatağı olayından sora acele etmek istemiyorum..hele internet asla diyorum vanda kaldığımdan seçenek yok diye almuş.tım zaten.
bir de topik ölmüş derken birden canlanıo iyi bari..:))
dün tam cevap yazacakken beroş uyandı..
evet ist.dayım daha doğru dürst çıkmadım dışarı..bi kez kayınbabamla çıktık.hızlı yazmaktan yanlış yazabili,rm..hadi öptüm görüşrz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…