Sevimcim hoşgeldin o zaman..inş.kısa sürede alışırsın.
Ben bebek arabasını kraft tan aldım..baston araba aldım..o kadar rahat ettim ki..
O devasa arabalara hiç ihtiyaç yok.. hele yanlız çıkacaksam..zaten bebekle yaza doğru çıkacağım..o zaman da 1 yaşına yaklaşmış olacak ve ben bu hafif araba ile çok rahat edeceğim..
Arkadaşım piercardin araba verdi büyük olandan kullanamıyorum..
Bu hafifle çok rahat ettik..sana tavsiyem böyle bir araba düşün fiyatı da jokerden aldım 365 tl idi sanırım...
Denizde reflü falan olmadi allahima cok sukur.
Kocaman oldu kızm rahat 7.5 kilo olmustur
bu ayin 6snda saglik ocagna gdip olcturcez
kizm bir kahkaha atiyo warya ewde cglik cgliga saba tümere rakip geliyo
bide benimde guldugmu gorunce hic susmuyo :)
ama bisey farkettm gecen gun dayimin esinin kucagnda kendni yırtyo cocuk
durmuyo dayimdada cok guzel duruyo halbuki.
Annem onda ne varsa teyzenin kizida sewmiyo dedi aglyo dedi kı
ela 2 yasinda. daymlarin cocugu olmuyo bu arada
Teyzem cocuklar insanlarin kalbinden gecenleri anlarmis dedi
kafam karisti smdi yengemin kalbindn ne geciyokh
hcbir cocuk onu sewmyo
evet canım,
ben en çok kızımın eğitimi için seviniyoruym.van ile arasında büyük fark var..vandaki devlet anaokulu nerde, burdaki nerde...burdakini özeller kadar güzel, temiz ve eğitimi çoık daha iyi gördüm..
aslında beril bıraksa çıkar dolaşır daha çabuk aşılırım ama çıkıp kaybolursam,( muhakkak bulurum tabi yolumu ama,)beroş ne yapar diye korkuyrm.gecikmemem lazım..trafiğe de çıktım bu arada 1 kez .ama yanımda kayınbabam da var o da tabi hasbelkader biliyor ben de çok dikkatli kullandım tabi hız yapmadım.
jokere baktım evet var pusetler sen habgisini aldın ekleyebilir misin resim.3 tekerlekli mi 4 tekerlekli mi?kaç kg ağırlığında?bir de yatıyodu değil mi bunllar bizimkiler oturamıyo ya..
internetten uzunca bi süre bi şey almasam iyi olacak diye düşünüyoırum.zaten istesem de alamam.başımda müfettişler var...:)
zaten istanbul da yok yokç.yeter ki, insan nereye gideceğini bilsin...
bu hafifle çok rahat ettik dediğine göre kullanıosun sen şuan daha oturmadan bebek..
bir de bebeğimin cildinde ufak uak sivilceler var neden acaba?..yoktu daha önce..2 haftadır var..
Seim'cim bu sivilceler bizde var..DR. anne sütünden geçen hormonlarımızın buna yol açtığını söyledi , ben anne sütü sürdüm ve arada bir bepanthen merhem...epey azaldı..aklında olsun..
valla canım benim,
ben bu merhemi çok sordum çünkü benim cildim çok kurudur.deterjana falan gelemez.özellikle kışın çok kötü olur...ama artık bepantenin merhem üretmediğini söylemişti vandaki eczaneler..daha önce bi arkadaşım vermişti çok da iyi gelmişti cildime..o da bitti.ancak iyi mi olur kötü mü bebek için..bepanten artık bepantol oldu diye biliyorum.
bu arada benim cildim çok kurudur demiştim ya emzirdiğimden beri inanılmaz susuyorum ç.ok su içtiğiimden midir nedr artık fazzla kurumuyr..
kızımın resmini yayınlamayı çok istiryrm ancak bilgisayarın bağlantı kablosu yok vallahi.neyse bi yolun u bulup kablolu bi foto. mak.alırsam olur ancak..
Eki Görüntüle 845368
Maalesef bebek reflüsü çok yaygınmış ,biz de yeni öğrendik..Deniz bir aydan sonra oluk oluk kusmaya başladı ,bu süt fazlası gibi bir sey değil ,bildiğin her öğünden sonra kusması oluyor üst baş kalmıyor , Genel cerraha gösterdik , tüm batun ultrasonu çekildi..bunda bir şey çıkmadı yani mide kapakçığı sorunu yok ( bir çok bebek te ilk 3 ayda bu kapakçık tam gelişmemiş oluyormuş) geriye reflü kaldı..
Şimdi uzun aralıklarla dik vaziyette emziriyor ve 45 derecelik açı ile yatırıyorum , biraz daha iyiyiz sanki..
her öğünden sonra oluk oluk kusuyor ,sürekli üst değiştiriyorsan bu fazla emme olarak yorumlanmamalı sen yine de dikkat et..
Bizim kg miz de..
2 ay bir haftalık
5.350
Boy
55
Baş
37,5 oldu gelişimimiz çok şükür iyi.
Gülmeler 1,5 aylıkken başladı
Agulamalar yine aynu günlerde.
Bu ara elleri keşfettik sürekli inceliyor ve ağzına götürüyor.
Yine bu sıralar dönencesi ilgisini çekti uzanmaya çalışma hareketleri başladı
Henüz elleri ortaya kadar topluyor uzanma hareketi tam anlamı ile yapamıyor.
Bizden bu kadar
arkadaşlarım merhaba uuuuzzzuuuun bi aradan sonra gelebildim. evimizi tasımıstık ve netimiz yoktu daha yeni çözebildik sorunu hemen nete girip merak ettim arkadaşlarım nasıl dogum yaptımı sıkıntı varmı bakmak oldu. nerelerde kaldım en son hatırlamıyorum inanın sevim tatile gidicekti. şenay tatildeydi. sonrasından da bilgim yok. biz yavrumla iyiyiz sizler nasılsınız dogumlar nasıl gecti rahatmısınız. ben sık sık giremicem büyük ihtimal size yetişebildiğim kadar görüşmek istiyorum. kızım yarın tam 2 aylık olucak. son dakika ani bi kararla normal dogum yapmaya karar verdim. sancılarım baslamadıgı için suni sancıyla yaptım dogumumu minik kızımın gelişimi önden gidiyodu daha büyümeden 40.haftamızda dogum oldu cok sükür iyiyiz suan melekler gibi yatıyo. sizin bıdıklar nasıl isimler ne oldu. dogumlar nasıl gecti psikolojiler nasıl :)e benimki biraz kötü kilo üzerine kilo ekliyorum. minik kızım cok ilgi bekliyo gün içerisinde hep yan yanayız sürekli konusup sarkı söylüyoruz bayılıyo :) annem alıstırdı sagolsun... kızımın adı eslem oldu. 3700 kilosu 50 cm boyu dünyaya geldi. daha cok babaya benziyor. banada gözleri ve göz cevresi gülüşü benziyor. bizler böyleyiz. inş. kısa zamanda görüşüürz hayırlı akşamlar.. miniklrinizi öptüm
arkadaşlarım merhaba uuuuzzzuuuun bi aradan sonra gelebildim. evimizi tasımıstık ve netimiz yoktu daha yeni çözebildik sorunu hemen nete girip merak ettim arkadaşlarım nasıl dogum yaptımı sıkıntı varmı bakmak oldu. nerelerde kaldım en son hatırlamıyorum inanın sevim tatile gidicekti. şenay tatildeydi. sonrasından da bilgim yok. biz yavrumla iyiyiz sizler nasılsınız dogumlar nasıl gecti rahatmısınız. ben sık sık giremicem büyük ihtimal size yetişebildiğim kadar görüşmek istiyorum. kızım yarın tam 2 aylık olucak. son dakika ani bi kararla normal dogum yapmaya karar verdim. sancılarım baslamadıgı için suni sancıyla yaptım dogumumu minik kızımın gelişimi önden gidiyodu daha büyümeden 40.haftamızda dogum oldu cok sükür iyiyiz suan melekler gibi yatıyo. sizin bıdıklar nasıl isimler ne oldu. dogumlar nasıl gecti psikolojiler nasıl :)e benimki biraz kötü kilo üzerine kilo ekliyorum. minik kızım cok ilgi bekliyo gün içerisinde hep yan yanayız sürekli konusup sarkı söylüyoruz bayılıyo :) annem alıstırdı sagolsun... kızımın adı eslem oldu. 3700 kilosu 50 cm boyu dünyaya geldi. daha cok babaya benziyor. banada gözleri ve göz cevresi gülüşü benziyor. bizler böyleyiz. inş. kısa zamanda görüşüürz hayırlı akşamlar.. miniklrinizi öptüm
aaaaaa kız elif hoşgeldin canım,
nasılsın bakalım görüşmeyeli topiğin eskileri kim kaldı bizden başka..
benim hamileliğim ve doğumum sorunlu değildi ancak kızım solunum sıkıntısı çekip 1 hafta küvezde kaldı.çok zor bir haftaydı bizim için ama çok şükür ALLAH ıma bir hafta sonra kavuştum kızıma 2 aydır çocuğu küvezde olanları gördükçe şükür ettim hep..iyi bakalım güle güle büyütelim yavrucuklarımızı.benim meleğim beril.52.cm 3260gr doğdu 2920 olark çıktı küvezden..şimdi 4 kg civarı tahmin edi,yorym
cok şükür ki rabbim sizlere bagısladı küçük fıstııgı iyi olmanıza cok sevindim.suan kaç aylık oldu minik beril.aaaaaa kız elif hoşgeldin canım,
nasılsın bakalım görüşmeyeli topiğin eskileri kim kaldı bizden başka..
benim hamileliğim ve doğumum sorunlu değildi ancak kızım solunum sıkıntısı çekip 1 hafta küvezde kaldı.çok zor bir haftaydı bizim için ama çok şükür ALLAH ıma bir hafta sonra kavuştum kızıma 2 aydır çocuğu küvezde olanları gördükçe şükür ettim hep..iyi bakalım güle güle büyütelim yavrucuklarımızı.benim meleğim beril.52.cm 3260gr doğdu 2920 olark çıktı küvezden..şimdi 4 kg civarı tahmin edi,yorym
bebek reflüsü derken bilgim yok o nasıl oluyor. ekşimeyle karısık kusmamı acaba eger o ise bizdede bayramdan beri mevcut pzrtesi kontrolumuz var doktora danısırım. gaz ilacı kullanıyomusun canım sıcak havlu cok iyi geliyo. zamanım oldugu kadar gelicem suan bi taraftan sallıyorum bi taraftan ayzıyorum öğle uykumuzun vakti gecti uyumadı hala minik prensesElif'cim hoşgeldinnn... özledik inan aklımız sendeydi...her şeyin yolunda olmasına çoook sevindim..Bizler de iyiyiz çok şükür Denizimi gördün :) Bizde 2 ay 1 haftalık olduk ..Bebek reflüsü , anne bağımlılığı , gaz sancısı :)) dışında bir sıkıntımız yok çok şükür...
Bizde de şarkılar türküler havalarda uçuşuyor bu sıra bol bol uzanma tutma egzersizleri yapıyoruz beraber..
Dönmeler başladı , düz zemine yatırdığım da özellikle sağ tarafına dönmek istiyor..Daha sık gel özletme bu kadar..artık paylaşımlarımız da farklılalaşacak..:)
suan bisküvi yedirmiyosun dimi bide decavit ne için kullanıyosun canım hamileliğimde kullanmıstım benHanımlar internette yayınlanan bir habere göre Elevit vitaminin de E vitamini domuzdan elde ediliyormuş , güvenilir bir blog firmadan sorgulatmış ve evet doğru yanıtını almış. Ben evde ki kartelayı attım..Onun yerine decavit kullanılabiliyormuş bilginiz olsun..
Ve bebek bisküvileri için de çok katkı maddesi barındırıyormuş Prof.un yaptığı açıklama bu yönde, bebe bisküvisini evde kendimiz yapabiliriz.
Bunun için evde bebe bisküvisi yapımı yazın google bir sürü tarif bulacaksınız.
hosbulduk tatlım. cok sagol. iyiyim allah binlerce sükürler olsun. sen nasılsın canım öyle sıkma kendini gencsin daaahaa cok zamanın var hiç kafana takma o psikolojide etkiliyo haberin olsun.hoş geldin cnm seni çok özledikhayırlı olsun cnm bebeğin ben bıraktığın gbiyim hala hamiş deyilim malesef iyi misin cnm benim
cok şükür ki rabbim sizlere bagısladı küçük fıstııgı iyi olmanıza cok sevindim.suan kaç aylık oldu minik beril.
bebek reflüsü derken bilgim yok o nasıl oluyor. ekşimeyle karısık kusmamı acaba eger o ise bizdede bayramdan beri mevcut pzrtesi kontrolumuz var doktora danısırım. gaz ilacı kullanıyomusun canım sıcak havlu cok iyi geliyo. zamanım oldugu kadar gelicem suan bi taraftan sallıyorum bi taraftan ayzıyorum öğle uykumuzun vakti gecti uyumadı hala minik prenses
suan bisküvi yedirmiyosun dimi bide decavit ne için kullanıyosun canım hamileliğimde kullanmıstım ben
hosbulduk tatlım. cok sagol. iyiyim allah binlerce sükürler olsun. sen nasılsın canım öyle sıkma kendini gencsin daaahaa cok zamanın var hiç kafana takma o psikolojide etkiliyo haberin olsun.
Elif cim berilim bugün tam 50 günlük oldu.18 eylülde doğdu teyzesi minik kuşum...cok şükür ki rabbim sizlere bagısladı küçük fıstııgı iyi olmanıza cok sevindim.suan kaç aylık oldu minik beril.
bebek reflüsü derken bilgim yok o nasıl oluyor. ekşimeyle karısık kusmamı acaba eger o ise bizdede bayramdan beri mevcut pzrtesi kontrolumuz var doktora danısırım. gaz ilacı kullanıyomusun canım sıcak havlu cok iyi geliyo. zamanım oldugu kadar gelicem suan bi taraftan sallıyorum bi taraftan ayzıyorum öğle uykumuzun vakti gecti uyumadı hala minik prenses
suan bisküvi yedirmiyosun dimi bide decavit ne için kullanıyosun canım hamileliğimde kullanmıstım ben
hosbulduk tatlım. cok sagol. iyiyim allah binlerce sükürler olsun. sen nasılsın canım öyle sıkma kendini gencsin daaahaa cok zamanın var hiç kafana takma o psikolojide etkiliyo haberin olsun.
Şenay cım reklamlarda çıkıyor ya hani lactamil de diyor ki emziren her anne vitam,n ve mineral kaybeder..doğru aslında..hamileyken de kullanıyrduk minikler bizden geçiniyr..benim beril de dün biraz daha fazla kusmaya başladı.ben de her emzirmeden sonra bi müddet dik tutuyorum göğsüme yaslayark oturtuyorum.bugün hiç kusmadı bakalım sonra ne olacak.bir de bugün bu kusma için dr a götürdükç.dr çok normaşl karşıladı bebeklerin mide kapakçıkları gelişmediğindenn emzirdikten sonra yatırılırsa bardak gibi boşalır mideleri dedi..kg suna da dr gayet iyi dedi ama bana zayıff gelio sanki boya mı verio?şuan 4150 gr.Elif'cim her öğünden sonra çıkarıyor ama bu fazlalık çıkarması değil bari kusma..cocuk cerrahisi reflü dedi...bebe bisküvisi vermiyorum ama ek gıdaya geçişte veririm diyordum artık evde kendim yapacağım..
Elevit te domuzdan elde edilen madde olduğu için başka bir vitamin kullanacağım..emzirirken vitamin kullanıyorum..ve balık yağı..
iyiyim cnm çok şükür cumanız mubarek olsun slm kızlar. cnm doğru sölüyosun evet 4 kasımda adet olmam grekiyodu olmadım cnm lütfen bana dua edin kızlar hamile olayım allah rızası için lütfen dua edinbunun gibi olurum işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?