Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

tabi ki beeeeeeeennnn

Bende ocak ayında hamileliğini öğrenenlerdenim.. son adet tarihi 10 aralık. Geçen hafta çarşamba öğrendim hamile olduğumu.

Sizlerde durum nedir hamileliğiniz nasıl geçiyor?

Bende ocak ayında hamileliğini öğrenenlerdenim.. son adet tarihi 10 aralık. Geçen hafta çarşamba öğrendim hamile olduğumu.

Sizlerde durum nedir hamileliğiniz nasıl geçiyor?

merhaba canım benimde 11 aralık :) daha hala rüya gibi geliyor bana hamilelik kasıklarımda bazen hafif ağrılar oluyor onun dışında hiçbir belirtim yok şimdilik, yarın ilk doktor kontrolüm var bakalım hayırlısı ile keseyi görmeyi nasip etsin allahım

aynen benimde öylee belirti yok. Umarım görürsün keseyi bende cuma gidicem doktora heyecanla bekliyorum

benimde değerim bugün 162 olmuş. acaba ne kadarlıktır bilen deneyimli arkadaşlar varmı?? sat ım 7 aralıktı

kızlar bel agrısı olan varmı benım bel agrım var. aslında tam bel agrısı bıle degıl . kuyruk sokumum felan agrıyor şiddetlide

kızlar bel agrısı olan varmı benım bel agrım var. aslında tam bel agrısı bıle degıl . kuyruk sokumum felan agrıyor şiddetlide

canım adet sancısı gibiyse benimde arada anlık gelip giden ağrılarım oluyor bu ağrılar da normalmiş zaten endişelenme ama doktoruna bir danış derim için rahat etsin

ben dayanamıyorum yarın kan testi yaptırcam 6 gun var adetime inşallah çıkar bişiler

hepinizin hamileliği hayırlı uğurlu olsun eylül 2013 anne adayları...

4 ocak 2011 de de ben öğrenmiştim bebeğimin benimle olduğunu. 13 eylil 2011 de de kucagıma aldım ay yüzlü meleğimi.
bugun beni "bittanem" diye işe uğurladı bal kuzum :) :)
bundan sonra her gün bir öncekinden daha güzel olacak sizler için.
tebrik ederim hepinizi.
sağlıcakla kucaklaşın bebeişlerinizle...
sonsuz sevgiler....

arkadaslar benim bugun adet agrisina benzer agrim var acaba sizde de oldu mu bu tur agrilar? ben daha 3+5 haftaligim yani aslinda bugun-yarin normal adet olmasi gereken tarih ama ALLAHA sukurler olsun ki hamileyim bu agrilar normal mi acaba? bu arada ben asilama ile hamile kaldim

canım öncelikle hayırlı olsun,ağrıların çok normal çoğumuz aynı adet olacakmışız gibi ağrı yaşamışız.ben de 3-4 ve 5. haftamda sürekli kasık ağrısı yaşadım sanki her an adet olacakmışım gibi. tekrar hayırlı olsun canım.

cnm cok erken ögrendin sanırım hamileigini adete kaç gün varken yaptırdın bhcg testini birde bhcg kaç cıktı ?

canim cok tesekkur ederim senin de bebegin hayirli olsun INSALLAH...canim benim cok tesekkur ediyorum oglen benimde tam adet olacakmis gibi agrim oldu cok korktum biraz yattim sonra gecti
cnm cok erken ögrendin sanırım hamileigini adete kaç gün varken yaptırdın bhcg testini birde bhcg kaç cıktı ?
canim ben asilama oldum asilamamin 13. gunu 48.99 15. gunu 104.21

Bugunnnnnn öğrendim hamileymisim ilk hamileliğim daha çok küçükmüş o değişik bı haldeyim tarifi yok.Rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…