Büyük ikramiye bana çıktı yani bu sabah hamilelik testim pozitif çıktı :))
Ocak ayında hamile oldunu öğrenenler burada toplanalım....
Son adet tarihim 6aralık.daha adetim gecikmemesine rağmen sabah testim pozitif çıktı ....
Yupppiii. :)))
Bende ocak ayında hamileliğini öğrenenlerdenim.. son adet tarihi 10 aralık. Geçen hafta çarşamba öğrendim hamile olduğumu.
Sizlerde durum nedir hamileliğiniz nasıl geçiyor?
merhaba canım benimde 11 aralık :) daha hala rüya gibi geliyor bana hamilelik kasıklarımda bazen hafif ağrılar oluyor onun dışında hiçbir belirtim yok şimdilik, yarın ilk doktor kontrolüm var bakalım hayırlısı ile keseyi görmeyi nasip etsin allahım
aynen benimde öylee belirti yok. Umarım görürsün keseyi bende cuma gidicem doktora heyecanla bekliyorum
kızlar bel agrısı olan varmı benım bel agrım var. aslında tam bel agrısı bıle degıl . kuyruk sokumum felan agrıyor şiddetlide
arkadaslar benim bugun adet agrisina benzer agrim var acaba sizde de oldu mu bu tur agrilar? ben daha 3+5 haftaligim yani aslinda bugun-yarin normal adet olmasi gereken tarih ama ALLAHA sukurler olsun ki hamileyimbu agrilar normal mi acaba? bu arada ben asilama ile hamile kaldim
arkadaslar benim bugun adet agrisina benzer agrim var acaba sizde de oldu mu bu tur agrilar? ben daha 3+5 haftaligim yani aslinda bugun-yarin normal adet olmasi gereken tarih ama ALLAHA sukurler olsun ki hamileyimbu agrilar normal mi acaba? bu arada ben asilama ile hamile kaldim
canim cok tesekkur ederim senin de bebegin hayirli olsun INSALLAH...canim benim cok tesekkur ediyorum oglen benimde tam adet olacakmis gibi agrim oldu cok korktum biraz yattim sonra gecticanım öncelikle hayırlı olsun,ağrıların çok normal çoğumuz aynı adet olacakmışız gibi ağrı yaşamışız.ben de 3-4 ve 5. haftamda sürekli kasık ağrısı yaşadım sanki her an adet olacakmışım gibi. tekrar hayırlı olsun canım.
canim ben asilama oldum asilamamin 13. gunu 48.99 15. gunu 104.21cnm cok erken ögrendin sanırım hamileigini adete kaç gün varken yaptırdın bhcg testini birde bhcg kaç cıktı ?
canim sen hamile misin? hamileysen kac haftaliksin?
bilmiyorum cnm yarın ögrencem hamile olup olmadıgımı :)
canim cok tesekkur ederim senin de bebegin hayirli olsun INSALLAH...canim benim cok tesekkur ediyorum oglen benimde tam adet olacakmis gibi agrim oldu cok korktum biraz yattim sonra gecti
canım ağrıların olunca bolca dinlen drum bana 10 gün rapor vermişti dinlendim hep sonra rahatladım sen de rahatlarsın inş dikkat et kendine bu arada ilk aşılaman mı?
bilmiyorum cnm yarın ögrencem hamile olup olmadıgımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?