canım inş senin de yarın güzel haberlerini alırız.sonuç negatif olsa bile sakın pes etme benim 2 aşılama ve 2 tüp bebek denemesinden sonra normal yolla oldu sen de yaşarsın inş.
Evet canım o sancılar normal bende de sancılı oldu sonra yavaş yavaş hafifliyor..Şuan hala sancılarım var ara ara ama ilk başlarda ayağa bile kalkamıyordum...Şimdide gaz sancısından uyuyamıyorumson adet tarihim 11 aralık
beklenen adet tarihim 9 ocak
4 gün geçince test yaptım pozitif
sanırım bende hamileyim daha doktora gitmedim
kesin olmadığı için kimseyede söylemedim eşim dışında
çokta sabırsızlanıyorum söylemek için
en çokta anneme
anne müjdem var hamileyiiiiiimmmm!!!
bir kaç gün daha bekleyip öyle doktora gideyim diyorum...
adet olacakmış gibi sancılarım var
bazen nefesim kesilecek gibi oluyor
çok korkuyorum adet olacam diye
bun sancılar normal mi?:26:
Evet canım o sancılar normal bende de sancılı oldu sonra yavaş yavaş hafifliyor..Şuan hala sancılarım var ara ara ama ilk başlarda ayağa bile kalkamıyordum...Şimdide gaz sancısından uyuyamıyorumAğır işler yapmamaya dikkat et bol bol dinlen...Benim satda 15 aralıktı Tam bir hafta önce öğrendim bebişimi :)
son adet tarihim 11 aralık
beklenen adet tarihim 9 ocak
4 gün geçince test yaptım pozitif
sanırım bende hamileyim daha doktora gitmedim
kesin olmadığı için kimseyede söylemedim eşim dışında
çokta sabırsızlanıyorum söylemek için
en çokta anneme
anne müjdem var hamileyiiiiiimmmm!!!
bir kaç gün daha bekleyip öyle doktora gideyim diyorum...
adet olacakmış gibi sancılarım var
bazen nefesim kesilecek gibi oluyor
çok korkuyorum adet olacam diye
bun sancılar normal mi?:26:
hepinizin hamileliği hayırlı uğurlu olsun eylül 2013 anne adayları...
4 ocak 2011 de de ben öğrenmiştim bebeğimin benimle olduğunu. 13 eylil 2011 de de kucagıma aldım ay yüzlü meleğimi.
bugun beni "bittanem" diye işe uğurladı bal kuzum :) :)
bundan sonra her gün bir öncekinden daha güzel olacak sizler için.
tebrik ederim hepinizi.
sağlıcakla kucaklaşın bebeişlerinizle...
sonsuz sevgiler....
2013 de ki şanslı annelerden biride benimRabbim sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...
Gaz sancısı çeken varmı kızlarr bende çok fena sancı oluyor...Ne yapacağımıda bilmiyorumm...Metebolizmam çok yavaş çalışıyor....İlacım var ama tabiki kullanamıyorumBilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim
Canim benim kadin hamile oldugunu ogrendiyi gun doktora gitmeli cunku bazen acil durumlar ola bilir ki doktor yardimi gereke bilir..lBu sebeple her bir kadin hamile ildugunu ogrenince vakit kayb etmeden doktora gitmeli,agrilar normal ola da bilir olmaya da bilir bunu ancak doktor karar vere bilir,Hayirli olsun sag salim kucagina almani dilerim tatlim :)
kızlaaaarrr artık ben de hamişim inşallah bir aksilik olmaz ise ocak hamilesiyim :)
Rabbim isteyen herkese nasip eder inş
benim belirtiler baya bi erken başladı ben de şaşırdım ve normal adet günüm 1 gün sonra ama ben dün öğrendim
garip bir his bebeğim annecim ben burdayım dedi
hala çooook şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?