Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

son adet tarihim 11 aralık
beklenen adet tarihim 9 ocak
4 gün geçince test yaptım pozitif
sanırım bende hamileyim daha doktora gitmedim
kesin olmadığı için kimseyede söylemedim eşim dışında
çokta sabırsızlanıyorum söylemek için
en çokta anneme
anne müjdem var hamileyiiiiiimmmm!!!
bir kaç gün daha bekleyip öyle doktora gideyim diyorum...
adet olacakmış gibi sancılarım var
bazen nefesim kesilecek gibi oluyor
çok korkuyorum adet olacam diye
bun sancılar normal mi?:26:

canım inş senin de yarın güzel haberlerini alırız.sonuç negatif olsa bile sakın pes etme benim 2 aşılama ve 2 tüp bebek denemesinden sonra normal yolla oldu sen de yaşarsın inş.

tşk ederim cnm hayırlı ömürlü olsun bebişin :) bnm 2. ayım inş rabbim aratmaz

2013 de ki şanslı annelerden biride benim Rabbim sağlıklı sıhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

Gaz sancısı çeken varmı kızlarr bende çok fena sancı oluyor...Ne yapacağımıda bilmiyorumm...Metebolizmam çok yavaş çalışıyor....İlacım var ama tabiki kullanamıyorum Bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim

Son düzenleme:
Evet canım o sancılar normal bende de sancılı oldu sonra yavaş yavaş hafifliyor..Şuan hala sancılarım var ara ara ama ilk başlarda ayağa bile kalkamıyordum...Şimdide gaz sancısından uyuyamıyorum Ağır işler yapmamaya dikkat et bol bol dinlen...Benim satda 15 aralıktı Tam bir hafta önce öğrendim bebişimi :)

o sancılar bile bana çok güzel duygular hissettiriyorr
rabbim annelik duygusunu herkese yaşatsın

MErhaba anneliye ilk adim atmis hamisler :) ben de 2011 de ocak ayinin 4-ü ogrenmistim anne olacagimi ,once sevincten aglamistim sonra inanamamistim ta ki ultrasonda kesesini gorene kadar,shu an onu salliyorum uyutuyorum:) Allah sizlerin de kucaginizi evlatsiz birakmasin,sag salim gelsin bebisleriniz Amin

Son düzenleme:

Canim benim kadin hamile oldugunu ogrendiyi gun doktora gitmeli cunku bazen acil durumlar ola bilir ki doktor yardimi gereke bilir..lBu sebeple her bir kadin hamile ildugunu ogrenince vakit kayb etmeden doktora gitmeli,agrilar normal ola da bilir olmaya da bilir bunu ancak doktor karar vere bilir,Hayirli olsun sag salim kucagina almani dilerim tatlim :)

Son düzenleme:

Ben de shasirdim bunu ben mi yazmisim diye:) 2011 ayni gunde ogrenmishiz bebislerimizin varligini,hayat ne qarip yaa :) Allah her kese nasip etsin,insanin bebisinin olmasi ne guzel bi sey Allah olmayanlara versin

evet arkadasım bendede var ben su ıcmeye korkardım sancı cekıcem dıye suan okadar cok ıcıyorumkı. en azından kabız olmayayım dıye. ama sancım cok oluyor. zaten ormalde sancısını ceen bırıyım hamıleyken neler yasıcaz bakalım.

buarada BEL AGRISI CEKEN VARMI ARKADASLAR BENDE BEL FITIGI VAR. KUYRUK SOKUMUMA KADAR AGRI HISSEDIYORUM.

haklısın....
o kısmı bende düşünüyorum
en azından bir sorun oluşmadan gidip muayene olmak
olası olumsuzlukları önler
yarın gideceğim doktora
çok heyecanlıyım
ya yoksa diye de düşünmüyor değilim
büyük hayal kırıklığı olur benim için

arkadaşlar mide bulantılarım inanılmaz fazla hiçbir şey yiyemiyorum,her şey kötü kokuyor gibi geliyor.Bebişim beslenemeyecek diye endişeliyim.Benim kadar çokn bulantısı olan var mı?

kızlar 4 sene önce arkadasımın karısı hamıleydı ve bulantılarından dolayı eczaneden 2 adet plastık bılekleıkler varya onlardan almıstı kollaruna takıyordu. ve gectı bulantım demıstı. yanlız su enerjı verenler ddegıl onlar gıbı görunuyor ama bılegın ıc tarafında metal top vardı. baskı yapıyormus..

kızlaaaarrr artık ben de hamişim inşallah bir aksilik olmaz ise ocak hamilesiyim :)
Rabbim isteyen herkese nasip eder inş
benim belirtiler baya bi erken başladı ben de şaşırdım ve normal adet günüm 1 gün sonra ama ben dün öğrendim
garip bir his bebeğim annecim ben burdayım dedi
hala çooook şaşkınım

mrb.kızlar yenı uye oldum.sızlere yazmak ıstedım..adetıme on gun varken rahım bölgesınde adet olucakmış gıbı ağrı var.ayrıca canım cok turşu ve tatlı cekıyo.normalde iştahım yoktur.ama bu ay ıyı yıyorum.bır hafta var şimdı gögüslerim cok şişti ve agrıyo.sizce bu belırtıler hamılelık belırtısı olabılırmı?normalde her ay dııkkat etmedıgımden anlayamıyorum malesef.ve son bır hafta gecmek bılmıyo ALLAH isteyen herkese nasip etsin.

patıks belırtılerın neydı paylaşırmısın?bu arada tebrıkler cok sevındım.hayırlı ugurlu olur ınş:)

Son düzenleme:
diğer topikte de anlatmıştım ;
kızlar tamamen fikir olsun diye yazıyorum ve şunu da belirtmek istiyorum ki ilk 3-4 ay kimseye söylememek yani aileler dışında en güzel çünkü en riskli dönemler ve Peygamber Efendimiz s.a.v özellikle demiş bebek anne karnında gelişimini tamamlamadan ki bu 4 ay falan oluyor herhalde kimseye söylemeyin diye, bebeğin edebini bozarmış

ben size ışık tutmak için yazıyorum çünkü herkesin burada neler yaşadığını çok iyi biliyorum
benim adet günüme daha 1 gün var ve ben dün öğrendim hamile olduğumu evde test yaparak
3-4 gündür sol kasığımda ağrılar var ve ben bunu üşüttüğümden sanıyordum çünkü son zamanlar ayak parmaklarım hiç ısınmıyor sanki
inanılmaz ama adetime 10 günden belki de fazla zaman varken göğüslerim şişmeye ve acımaya başladı normalde adetime 4-5 gün önceden başlardı
şişkinliğim de bü zaman zarfında başladı
4-5 gün önce üzerimde aşırı yorgunluk uykusuzluk sabahları gözlerimi açmaya zorlandığım, elimi kolumu kaldıracak bile takatim olmadığı zamanlar oldu
bu ay çok çalışma yapmadık bir de toplasan 3-4 gariptir ama tutmuş işte Rabbimin izniyle
ve bu ay hiç kadınlarkulubu nun gebelik kısımlarına bakıp okumadım bile kafaya takıp kendime belirtiler üretiyorum diye kendimi bu düşüncelerden uzak tuttum
2 gün önce buradaki yazıları okurken dayanamadım gebelik kısmına girdim bu ay umutsuzum nasılsa olmaz diye sonra kasıklarımın ortasında göbeğimin altın sanki kalbim oradaymış gibi 3 kere tık tık tık diye kalp atışı gibi bir his
sanki bebeğim 'annecim ben buradyım' der gibiydi
çok değişik oldum o gün eve geldim geçen aydan kalma bir testim vardı ede adet günüm geçerse yapacaktım çünkü fuzuli yere teste para vermek saçma geliyor
ama içimden bir ses hadi hadi dedi ve ben dayanamayıp aldım yaptım ve yine tek çizgi zaten belliydi ki dedim koydum yere ama ben hala klozette oturuyorum
neyse göz ucuyla arada da bakıyorum yere acaba 2.çizgi var mı diye sonra baktım bir şey var gibi yok artık daha neler dedim ve gözümü çevirdim arada bakıyorum ama bana öyle geliyordur diyorum sonra şok oldum hemen kalktım ellerimi yıkadım testi elime aldı 2.çizgi bariz ortada
şok oldum tepkisiz kaldım bir süre
eşime anlatınca ağladım biraz rahatladım
bugun de doktora gidip kan testi yaptırdım 158 çıktı, doktor kesin gebelik var ama normal mi anormal bir gebelik mi doye 2 gün sonra tekrar gel kan testi yapamlım bu değerin 250 yi bulması lazım dedi
hala inanamıyorum şaka gibi geliyor
ama bebeğim orada her an her saniye büyüyor
Rabbim isteyen herkese ama herkese Hayırlı zamanda Hayırlı evlatlar nasip etsin inş
dua dua dua......

kızlar 6.haftamın içindeyim şimdilik çok şükür her şey yolunda umarım herkesin ki öyle olur tekrar ayın 26sında gidicem kalp atışları için şimdiden sabırsızlanıyorum hadi hayırlısı

Merhaba kızlar 7günlük adet gecikmesi nedeniyle dün eşimin ısrarı üzerine test yaptım ve çift çizgi çıktı birde sabah yapalım dedim inanmıyorum test yanlış bozuk falan olmasın diyorum sabah ilk idrara yaptım yine çift çizgi...umarım doğrudur..
Siz hemen dr a gittinizmi alttan mi muayene ediyo yoksa ultrason ile göbekten mi bakıyor.

ben hemen dr randevu aldım üsten baktı ...buarDA arkadaslar bebegın nekadarlık oldugu son adetınızın ılk gunuylemı hesaplanıyor. bana bırsey demdıde dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…