Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Canım kızıma hamileyken 12.haftaya kadar kahve kanamam oldu.progestan içtim .kızım sağlıkla zamanında doğdu.ama dikkat et hareketlerine.ben uzanmıştım bir sure

Kızlar bugün kontrole gittim ,daha önce düşük yaptığım için Dr progestan ve corasprin verdi.keseyi de gördük cok şükür :))

canım ben de bugün gittim,bana da aynı şekilde ilki düşük olduğu için progestan ve coraspin verdi.Bebşimin kalp atışını duymadan inanamıyorum bu kez.Haftaya yine çağırdı doktorum.Hayırlısı olsun bakalım.Sana ne dedi?

kızlar ben de bugün doktora gittim kan değerlerime baktı çiğ etten geçen bi hastalık varmış onunla ilgili değerlerim düşük çıktı sadece ona dikkat et dedi 15 gün sonra yeniden gidicem kalp atışlarını duymak için bu arada bulantılarımda bugün hastane bahçesinde resmen başladı gözüm aydınnnnnnnnnnnnn

Canım beni 2hafta sonra çağırdı.oncelikle 2gunde bir hcg me bakmıştı düzgün yükseliyor diye iki hafta sonra gel dedi. Ben de merakla kalp atışını bekliyorum.Allahım görsün istediğimizi nasip etsin inşallah.

Canım kızıma hamileyken 12.haftaya kadar kahve kanamam oldu.progestan içtim .kızım sağlıkla zamanında doğdu.ama dikkat et hareketlerine.ben uzanmıştım bir sure

nasıldı kanamaların cnm benimde adetimden 8 gün önce başladı hala dewam ediyo 12 gündür falan ..her gelmesinde bi korku yaşıyorum ..7 ocak da değerim 399 du 12 ocakda yani bugün 2300 çıktı normal artmış dedi doktor.. sende her gün geliyomuydu bende 2 gün war bi gün yok gibi sarıyla karışık afedersin koyu kahwede değil bal rengi gibi öle tuhafki tarif bile edemiyorum..bende progestanla coraspirin içiyorum cnm ... yatmaya çalışıyorum süreklide hayırlısı inş bende senin gibi kucağıma sağlıklı bi şekilde alırım dualarını eksik etme lütfen cnm :))

Cnm 5yıl olmuş ama hatırladığım kadarıyla anlatayım.7.haftada bir sabah koyü kırmızı kahve sumuksu bir kanamayla uyanmıştım.bazen kahverengi akıntı gibi oluyordu bazen de kuru bir sekilde çamaşırım kirleniyordu leke gibi.hemen hergüne oluyordu.3.ay kesildi ayağa kalktım normal devam etti hersey.benim de hcg degerim güzel gidiyordu.bebegın gelişimi de güzeldi.dediğim gibi 3aydan sonra tamamen normale dondü sonra da hiç sorun olmadı bi dAha.dualarım seninle sakın korkma .kendini yorma.

kızlar ben bu çarşamba keseyi görmek için gidicem doktora.çok heyecanlıyım.gerekli testler ne zaman yapılıyor,bir de keseyi gördükten kaç sün sonra kalp atışını duyarım acaba?bu süreci beklemek gerçekten çok stresli.

merhaba arkadaşlar bende cuma akşamı 30,08 değerle hamile olduğumu öğrendim. batıma 3 kala. yarın da tekrarlıcam testi inş yükselmiştir. ne kadarlıktır acaba? yumurtlamam 1 ocaktaydı.en son adetim de 7 aralıktı.

merhaba bayanlar hamile olduğunuzu öğrenenlere gözünüz aydın olsun inşallahhh... benim son olarak 8 ocakta olmam gerekiyordu amaa hala olmadımmm kasıklarım ağrıyorr amaa bazen de midem bulanıyor 3 gün geçmişti çubuk test yaptım ama çıkmadııı....kan testi yaptırmaya da korkuyorummm...

sağol cnm allah razı olsun..

bende daha dün öğrendim hamiş olduğumuuu.daha adet günüm bile gelmeden öğrendim hemde pazartesi günü kadın doğuma gidicem inşallah.allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...

canim korkma kahverengi sari karisik bise olmaz bebgin tutunmaya calisiyor daha dinlen bendede oluyor yani ara ara gecen hafta oldu lekenmelerim dinlendim uc gunde gecti simdi bugun yine hisetim korkudan yataktan kalkamiyorum uc ay olabilir normal kanamasi olan hamileler bile var insallah bise olmaz ben tuvalete silinirken bir kac kere kahverengikan damarli yapiskan biseler cikiyor sanirim eski kan yada bebegin tutunma kanamalari kafana takma olumlu dusun olumlu olsun benimde kasim 30 son adetim

inş cnm bebeklerimiz sıkı sıkı tutunmuştur rabbimiz nasip etmiştir hayırlısı olsun hakkımızda cnm bende dinlenmedeyim..allah yardımcımız olsun tşkler..

benımde son adet tarıhım 14 aralık ama ıdrar testı negatıf çıktı.kahverengı leke geldı ve ara ara rahımde bır sızı oluyor.ayrıca çıkolata kıstide var.ümitlenmek yanlış olur ama napardsın işte.stresten olmuyorum galıbaya

hayırlı olsun canım bende adet gunum 5 ocaktı olmadı 11 ocakta ögrendım . insallah saglıklı hayırlı bir sekılde kucagımıza alırız. benım sag kasıgımda hafıf agrı var bugun tırsıyorum ::18:

defneciğim yaptım az önce idrar testini yine negatif artık çıldıracam bu kadar gecikmesi normal değil 11.günümdeyim..izin alabilirsem yarın yada çarşamba doktora gidecem..

Sağlıkla o günleri görelim inşallah ,e oyle görünüyor :)))) ne güzel bitesaduf.son adet tarihim 6aralık. Doktora gidip de keseyi görürsen haber ver olur mu.gerci döllenme tarihimiz farklı olabilir.

süper ya aynı zamanlarda dogum yapıcaz haıyırlısıyla inşallah kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…