ya benim sıkıntılar bitmicek hiç bunada şükür kötü bişe olmasında benim yerleşme kanamam olmuştu daha kontrolümede war 18inde kahweydi hep kanamam doktor korkma diyo hep bi ara kesildi şimdi 2 gündürde çok afedersiniz tuwalete gittim mi sümük gibi sarıyla karışık kahweye benzer tuhaf bi akıntım war doktora arasam korkma dicek ama elimde değil merakım içinizde böle bi akntı yaşıyanınız warmı
? yerleşme kanaması geçirenlerde kaç gün sürdü beni bi aydınlatın da ? tedbir amaçlı progestan içiyorum doktor wermişti ?
başka topicdede sordum sizinde cewplarınıızı bekliyorum arkadaşlar ..allah nasip edeerse bende eylül annesi olacam benim satım 11 aralıktı en son batım 9 ocak en son 7 ocakta betahcg de 399 çıktı değerim ..ayrıca kızlar eylül 2013 annelerine de gelin bilgi birikimlerini paylaşın derim ...
Kızlar bugün kontrole gittim ,daha önce düşük yaptığım için Dr progestan ve corasprin verdi.keseyi de gördük cok şükür :))
canım ben de bugün gittim,bana da aynı şekilde ilki düşük olduğu için progestan ve coraspin verdi.Bebşimin kalp atışını duymadan inanamıyorum bu kez.Haftaya yine çağırdı doktorum.Hayırlısı olsun bakalım.Sana ne dedi?
ayy canim benim ne kadar guzel bi deger buuuINSALLAH yarin hem keseyi gorursun hem de kalp atisin duyarsin AMINNN....
Canım kızıma hamileyken 12.haftaya kadar kahve kanamam oldu.progestan içtim .kızım sağlıkla zamanında doğdu.ama dikkat et hareketlerine.ben uzanmıştım bir sure
nasıldı kanamaların cnm benimde adetimden 8 gün önce başladı hala dewam ediyo 12 gündür falan ..her gelmesinde bi korku yaşıyorum ..7 ocak da değerim 399 du 12 ocakda yani bugün 2300 çıktı normal artmış dedi doktor.. sende her gün geliyomuydu bende 2 gün war bi gün yok gibi sarıyla karışık afedersin koyu kahwede değil bal rengi gibi öle tuhafki tarif bile edemiyorum..bende progestanla coraspirin içiyorum cnm ... yatmaya çalışıyorum süreklide hayırlısı inş bende senin gibi kucağıma sağlıklı bi şekilde alırım dualarını eksik etme lütfen cnm :))
amin canım inşallah hepimiz görelim hayırlısı ile sağlıkla bebişlerimizi inşallah
Cnm 5yıl olmuş ama hatırladığım kadarıyla anlatayım.7.haftada bir sabah koyü kırmızı kahve sumuksu bir kanamayla uyanmıştım.bazen kahverengi akıntı gibi oluyordu bazen de kuru bir sekilde çamaşırım kirleniyordu leke gibi.hemen hergüne oluyordu.3.ay kesildi ayağa kalktım normal devam etti hersey.benim de hcg degerim güzel gidiyordu.bebegın gelişimi de güzeldi.dediğim gibi 3aydan sonra tamamen normale dondü sonra da hiç sorun olmadı bi dAha.dualarım seninle sakın korkma .kendini yorma.
ya benim sıkıntılar bitmicek hiç bunada şükür kötü bişe olmasında benim yerleşme kanamam olmuştu daha kontrolümede war 18inde kahweydi hep kanamam doktor korkma diyo hep bi ara kesildi şimdi 2 gündürde çok afedersiniz tuwalete gittim mi sümük gibi sarıyla karışık kahweye benzer tuhaf bi akıntım war doktora arasam korkma dicek ama elimde değil merakım içinizde böle bi akntı yaşıyanınız warmı
? yerleşme kanaması geçirenlerde kaç gün sürdü beni bi aydınlatın da ? tedbir amaçlı progestan içiyorum doktor wermişti ?
başka topicdede sordum sizinde cewplarınıızı bekliyorum arkadaşlar ..allah nasip edeerse bende eylül annesi olacam benim satım 11 aralıktı en son batım 9 ocak en son 7 ocakta betahcg de 399 çıktı değerim ..ayrıca kızlar eylül 2013 annelerine de gelin bilgi birikimlerini paylaşın derim ...
canim korkma kahverengi sari karisik bise olmaz bebgin tutunmaya calisiyor daha dinlen bendede oluyor yani ara ara gecen hafta oldu lekenmelerim dinlendim uc gunde gecti simdi bugun yine hisetim korkudan yataktan kalkamiyorum uc ay olabilir normal kanamasi olan hamileler bile var insallah bise olmaz ben tuvalete silinirken bir kac kere kahverengikan damarli yapiskan biseler cikiyor sanirim eski kan yada bebegin tutunma kanamalari kafana takma olumlu dusun olumlu olsun benimde kasim 30 son adetim
kızlar aralık ayının 14ünde adet olmaştım bu ay 9 unda olmam lazımdı o gün olmayınca akşam test yaptım 2 çizgi ççıktı sonra acile gttm değer 299 çıktı salı gününe doktora randevu aldım inşallah değer yükselmiştir ve nrmaldir çok zormuş böle beklemek
Büyük ikramiye bana çıktı yani bu sabah hamilelik testim pozitif çıktı :))
Ocak ayında hamile oldunu öğrenenler burada toplanalım....
Son adet tarihim 6aralık.daha adetim gecikmemesine rağmen sabah testim pozitif çıktı ....
Yupppiii. :)))
Cnm arkadaslar bana katılıp katılmadıklarını yazsınlar ama fikrim su;
Su an adetin cok gecikmiş durumda olduğu için idrar testinde eğer hamileysen mutlaka çıkar. Emin olmak istersen iki kere yap ama bosuna idrar testi yapmadan kan testi yaptırma derim çünkü zaten kan testinde gecen hafta cıkmamış.
Ve satın 3aralıksa 6ocakta ilişkin hamile kalmana bence yol açamaz.
Seni üzmek için yazmıyorum tatlım sadece artık bu tarihte idrar testi sana kesin sonuc zaten verir demek istedim.ama bunlar tabi bizim hesaplarımız.Yüce Allah'ın kısmeti nasibi .canı gönülden dua ederek test sonucunu bekliyorum.
Sağlıkla o günleri görelim inşallah ,e oyle görünüyor :)))) ne güzel bitesaduf.son adet tarihim 6aralık. Doktora gidip de keseyi görürsen haber ver olur mu.gerci döllenme tarihimiz farklı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?