O zaman ben sana ornek vereyim .benim son adet tarihimden 3.5 hafta sonra hcg değerim 400 dü.senin kaç?
arkadaslar hastalıgım 9 gun gecıktı bende bugun test yaptım ve pozıtıf cıktı gozyaslarına boguldum hem mutluluk hemde bırazkorku yaslarıydı sanırım doktora gıdınce dahada rahatlıycam ınsallah Allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah......
arkadaslar araniza yeni katildim 2.3 sene sonunda bende mujdeyi aldim ama biz sizden cook kucuyuz daha cunku bizim sat 20 aralik ben asilama yoluyla hamile kaldim simdi kendime hamile diyorum ve kafam hala algilamiyor sanki ben coook mutluyum anne oluyorum... daha 3+1 haftamizdayiz
canm bende aşılama ile hamile kaldımne mutlu bize çok şükür daha fazla beklemeden geldi mucizelerimiz, allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
canim ben cok bekledim tam 2.3 sene, darisi butun isteyenlerin basina AMINNN.. ALLAH hepimizinkini tamamina erdirsin INSALLAH
canim senin asilamdan sonraki degerlerin ne kadardi? benim 11.gunu 21 13.gunu 49 bugun 15. gunum sabah test verdim aksama cikar cevabim INSALLAH yukselmistir
kızlar ben çok kötüyüm ya son adet tarihim 3 aralık bekarken adetlerim geçikirdi ama evlendikten sonra en fazla 3 gün geçerdi ve adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyordu..adetim 4 gün geçince eczaneden test aldım yaptım negatif çıktı sonra 7.gün gittim sağlık ocağında kan testi yaptırdım 1.25 çıktı negatif yani ve oradaki doktor kadın doğumcuna git dedi bende haftasonunu geçirim öyle giderim dedim ama buğün 10.günüm hala tık yok korkuyorum da ilk gebeliğimde hüsranla bitti 5.5 aylıkken sonlandırıldı...ne olabilir hamile olma şansım varmı yoksa strestenmi olamıyorum..
amin canım bende 2 senedir bekliyordum; benim aşılamanın 21.günü baktırdım yani dün 2921 çıktı daha öncesinde hiç baktırmadım korkuyordum hüsranla bitecek yine diye çok şükür allah bağışlamış bana bu sefer, salı günü doktora gidicem bakalım heyecanla bekliyorum :18:
Cnm Pazartesi hala adet olmazsan bi idrar testi daha yap eğer gebenden artık mutlaka çıkacaktır.bence negatif çıkarsa kan testi yaptırma.inşallah pozitif çıkar.
Selam bende yeni öğrendim hamile olduğumu :) Söylemesi bile komik geliyor :)) topiği görünce koştumm ama cok aktif değil sanırım :) Yinede topiğe uğrayan arkadaşlar olursa değerlerini yazabilirmi? Kese görünmü vs :)
Selam bende yeni öğrendim hamile olduğumu :) Söylemesi bile komik geliyor :)) topiği görünce koştumm ama cok aktif değil sanırım :) Yinede topiğe uğrayan arkadaşlar olursa değerlerini yazabilirmi? Kese görünmü vs :)
kızlar siz ne zaman beta hcg testi kaçıncı gun yaptırdınızda ogrendınız adete 1 hafta kala cıkarmı yaptırsam bana bir hemşire en kucuk gebelik bile cıkar demişti
cnm kan testi daha iyi değilmi ama dediğin gibi pazartesi idrar testi yaparım olmazsa salı günü doktora giderim.birde şu var ben adetim 2 gün felan geçiyor ama bazen .3 aralıktı sat tarihim ve ben en son 6 ocakta ilişkiye girdim ve ilk defa yataktan hemen kalkmadım o zaman tutma ihtimali olurmu ama şuda var adetine bir gün varken hamile kalınabilirmi birde hamile kalsan bile adet görürsün diye düşünüyorum ooff ya kafam karıştı sizlerinde kafasını karıştırdım...
bende ocakta öğrendim hamile olduğumu daha önceden 1 düşük yapmıştım zaten ama değerim düşük ve 48 saaatte 2 ye katlamadı çok üzgünüm hep ağlıyorum doktor belli olmaz 1 hafta bekleyip izleyelim dedi belki geç döllenmedir dedi.çok korkuyorum yine gidicek bebeğim diye
ben tam adet olcağım gün tes yaptım evde yaptığımda silik çıktı braz sonra dktora gttim 299 çıktı değer kan testinde çıkar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?