mrb.kızlar yenı uye oldum.sızlere yazmak ıstedım..adetıme on gun varken rahım bölgesınde adet olucakmış gıbı ağrı var.ayrıca canım cok turşu ve tatlı cekıyo.normalde iştahım yoktur.ama bu ay ıyı yıyorum.bır hafta var şimdı gögüslerim cok şişti ve agrıyo.sizce bu belırtıler hamılelık belırtısı olabılırmı?normalde her ay dııkkat etmedıgımden anlayamıyorum malesef.ve son bır hafta gecmek bılmıyoALLAH isteyen herkese nasip etsin.
canım aynılarını bende yaşadım 10 11 gün varken goguslerımde hassasıyet başladı ve kasıklarımda surekli hareketlenmeler ve arada ugrayan agrı hatta bu ay kendi kendime yumurtlama takıbide yaptım yumurtladım eminim ama dun test yaptırdım negatif cıktı adetimede 6 gun kalayaptırmıs oldum testi sonucum bazı arkadasların dedıklerıne gore degısebılır inş sen hamilesindir cnm gönlünce olsun buraya yaz mutlaka durumunu tes yaptırınca
bence sen de hamile olabilirsin ama daha erken adet günün iyice yaklaşsın da
ben de aynı belirtileri yaşadım ve adetime 3 gün kala yaptım
hayırlısı olur inş olmasa da üzülme zamanı gelince olur Allah ın izniyle
canım aynılarını bende yaşadım 10 11 gün varken goguslerımde hassasıyet başladı ve kasıklarımda surekli hareketlenmeler ve arada ugrayan agrı hatta bu ay kendi kendime yumurtlama takıbide yaptım yumurtladım eminim ama dun test yaptırdım negatif cıktı adetimede 6 gun kalayaptırmıs oldum testi sonucum bazı arkadasların dedıklerıne gore degısebılır inş sen hamilesindir cnm gönlünce olsun buraya yaz mutlaka durumunu tes yaptırınca
dün bı sıtede bır bayan hamılelıgın önceden hıc bır şekılde anlaşılamıyacagını sadece adet dönemıne yakın eger:akıntın coksa hamılesın ,akıntın yoksa hamıle degılsın gıbı yorum yapmıştı.bugunde hamıle bır ark.sordum evet dedı cok akıntım oluyodu dıyınce benım pek ümidim kalmadı rabbım hayırlısını versın.mutlaka zamanı vardır dıye düşünüyorum.yınede allahtan ümit kesılmez son gun 23 ocak.adet tarihını gecmeden yapmak en saglamı olur dıye düşünuyorum ve beklıyorum.senınde güzel haberlenı belıyoruz6 gun cok erken bence bıraz daha bekle..aynı belırtıler bendede var
arkadaşlar bende bugün doktora gittm doktor 10 günlük falan olduğunu öyledi daha kese oluşmamış.ama en son adetim 7 aralık,yumurta çatlamam 1 ocak.gebelik hafta hesaplamada hep en son adet tarihi baz alınıyo ama ozaman 5 haftalık falan gözüküyo.ozaman ben yumurtlama tarihimi mi bazalıcam??
ben hemen dr randevu aldım üsten baktı ...buarDA arkadaslar bebegın nekadarlık oldugu son adetınızın ılk gunuylemı hesaplanıyor. bana bırsey demdıde dr.
Merhaba kızlar 7günlük adet gecikmesi nedeniyle dün eşimin ısrarı üzerine test yaptım ve çift çizgi çıktı birde sabah yapalım dedim inanmıyorum test yanlış bozuk falan olmasın diyorum sabah ilk idrara yaptım yine çift çizgi...umarım doğrudur..
Siz hemen dr a gittinizmi alttan mi muayene ediyo yoksa ultrason ile göbekten mi bakıyor.
ben dun test yaptırdım fakat negatif 0.800 gibi düşük seviye cıktı adetimede 6 gün var acaba ümütlenmelimiyim erken yaptırdım sonuc degısebılır die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?