Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

ben dun test yaptırdım fakat negatif 0.800 gibi düşük seviye cıktı adetimede 6 gün var acaba ümütlenmelimiyim erken yaptırdım sonuc degısebılır die

canım aynılarını bende yaşadım 10 11 gün varken goguslerımde hassasıyet başladı ve kasıklarımda surekli hareketlenmeler ve arada ugrayan agrı hatta bu ay kendi kendime yumurtlama takıbide yaptım yumurtladım eminim ama dun test yaptırdım negatif cıktı adetimede 6 gun kalayaptırmıs oldum testi sonucum bazı arkadasların dedıklerıne gore degısebılır inş sen hamilesindir cnm gönlünce olsun buraya yaz mutlaka durumunu tes yaptırınca

merhaba kızlar bende 10 ocakta hamıle oldugumu ögrendım .çok mutluyuz. çok şükür yaradana
inşallah sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur. bizlerde iyi hamilelikler geçiririz.

bence sen de hamile olabilirsin ama daha erken adet günün iyice yaklaşsın da
ben de aynı belirtileri yaşadım ve adetime 3 gün kala yaptım
hayırlısı olur inş olmasa da üzülme zamanı gelince olur Allah ın izniyle

cnm inş güzel dileklerin içinde tsk ederim :)) sen adetıne 3 gun kala idrar testimi yaptın yoksa kan testimi yaptırdın kan testiylese hcg kaç cıktı ?

3 gün kala idrar tesi yaptım 2. çizgiyi görünce de ertesi gün doktora gittik kan testi hcg 158 çıkıt
yarın tekrar gidip bakacağız bakalım yükselmiş mi diye

dün bı sıtede bır bayan hamılelıgın önceden hıc bır şekılde anlaşılamıyacagını sadece adet dönemıne yakın eger:akıntın coksa hamılesın ,akıntın yoksa hamıle degılsın gıbı yorum yapmıştı.bugunde hamıle bır ark.sordum evet dedı cok akıntım oluyodu dıyınce benım pek ümidim kalmadı rabbım hayırlısını versın.mutlaka zamanı vardır dıye düşünüyorum.yınede allahtan ümit kesılmez son gun 23 ocak.adet tarihını gecmeden yapmak en saglamı olur dıye düşünuyorum ve beklıyorum.senınde güzel haberlenı belıyoruz6 gun cok erken bence bıraz daha bekle..aynı belırtıler bendede var

cnm ümidini sende kaybetme bende bır saglık calısanının yazını okudum herkezin belirtileri farklı olurmuş hiç bişi hissetmeyende hiç belirtisi olmayanda varmış 5 haftada başlarmış bazılarınında

Bende varım kızlar dogum günüm olan 15 ocakta hamile olduğumu öğrendim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş.

arkadaşlar bende bugün doktora gittm doktor 10 günlük falan olduğunu öyledi daha kese oluşmamış.ama en son adetim 7 aralık,yumurta çatlamam 1 ocak.gebelik hafta hesaplamada hep en son adet tarihi baz alınıyo ama ozaman 5 haftalık falan gözüküyo.ozaman ben yumurtlama tarihimi mi bazalıcam??

Tatlım her zaman son adet tarihine göre hesaplanıyor

İki kere çift çizgi kesin doğrudur.genelde üstten bakarlar ama doktoruna kalmıs

Şükürler olsun bende hamileyim rabbim isteyen herkezin yüzüne gülsün. sağlıkla kucağımızda nasip etsin inşallah,umudunuzu sakın yitirmeyin sakın mucizelere inanın ben inandım.

satım 3 aralık tı bayagı bir geçti kan testide yaptırdım idrar testide hepsi negatif yine gittim doktora karnımdan baktı birşey çıkmadı 13 gün geçti dedim edat smktürücü verdi...bende dedimki kan tahlili yapsanız belki geç döllenme felan olmuştur dedim oda negatif çıktı..2 gündğr adet söktrücü içiyorum ama hala olmadım ...bu stres öldürecek beni...o kadarda çok hamile olduğuma inanmıştım ki olmadı..

bugün doktora gittim
kan testine gerek kalmadan
ultrasyondan göründü
minicik küçücük birşey
Allah ım mucizemi bana gönderdi
rabbim isteyen herkese versin
hayırlı sağlıklı evlatlar...

Bende varım:) Syfaları daha okumadım işyerindeyim hemen yazmak istedim 15 ocakta öğrendim bende, pko lu olduğum için geç döllenme olmuş,28 kasım son adet tarihim ve dün keseyi gördüm. Sat' göre 6,5 haftalık olması gerekiyor ama geç döllendiği için 4-5 hafta arasıymış daha.

Allahim butun isteyenlere nasip etsin 2011 in ocak ayinda ilk bebegimin mujdesini almistim simdi de ikincinin :) Allahim sag salim alayim kucagima nolur,Allahim her kesin bebisi sag salim anneciyinin kucagina gelsin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…