Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Elif cim,uçak yolculuğu çok yaptım ben hem büyük hem de küçük kızımla..uçak kalkerken ve inerken emzirmek gerekiyor.ben hiç bi sorun yaşamadım..
aaa bunu bilmem güzel oldu zaten emmeye cok düşkün sagolsun. sen bi yazında beni emzl yerine kullanıyo galiba demişssin galiba değil kullanıyo resmen :)) eslem okadar cok memeye sarılıyo ki bazen daralıyorum iyice uyuyyup meme ucu agzında cıkıncaya kadar bekliyo eger kendim cıkartırsam uyanıyo yine emzirmek zorunda kalıyorum ( buda 40 dk mı alıyo oyüzen emzik almak istedim 2 tane 1 numara aldım istemedi midesi bulandı en son prematüre bebekelr için aldım ondada bira bulandı sonra emmeye çalıştı attı tuttu derken bi baktım yüzüne emzik hiç yakısmadı güzel suratına vazgectim emziğe alıstırmaktan zaten emziği bebeklere hiç yakıstırmıyorum sevmiyorum iyikide almadı diyorum bazen ama bazende emzirirken boynum kopucak sanıyorum belimde agrıyo genede dayanıyoruz mecbur :))

oof arıcaz dediler eşimde sagolsun hep iş iş bize vakit ayırmıyo benide tek bırakmıyo bıraksın işlerimi hemen halledim. ooff nolcak şimdi yarın gidicez güya bakalım ama bu sefer gidicez korkuyorum yavruma bişey olmasın allah göstermesin. of cok aglıyo düşününce bile kötü oluyorum.

ne alaka ilk yada 2cisi olması biz anneyiz yavrularımızın canı yanıyo bizimde yanar onlarla beraber. sen genede takmamaya bak canım bu sefer sıkıntı cekmşceksin zaten doktorun söylerdi. sonucta 2 aylık oldu az cok yetip yetmediği belli olurdu kilosunu etkilerdi.
hadi canlar ben kaçtım görüşürüz..beril kalktı
görüşürüz canım öp bıdıgı. kolay gelsin.bende tam yazmak için geldi benim yavrumda kıpırdanıyo. ellerini yalamaya başladı acıktı uyanıcak büyük ihtimal.

Son düzenleme:
Selam :)
Cogunuz ünv. Mezunusunuz fakat ben degilm
Evlencegım ıçin çok gıtmek istedıgim ve kazandıgım
Hukuk fakûltesinden vazgeçtim.
Şimdi eşimle bi karar aldım seneye tekrar
Ünv. Sınavlarına girip hukuk fakültesini bitırip
Yıllardır hayalıni kurdugum "Avukat"lık meslegni elime almak.
Ve duydugma göre hukuk fakülteside dışardan bitiriliyomus.
Hemde kizımin ilerde meslek sahıbi bi annesi olsun istyorum.
Bi yandanda hukuk fakültesini okumak cidden zor.
Yapabilirmiyim sızce eger kazanipta unv. Okursa 5 sene unv.
Sonra bir yılında 6 ayı bi avukatın yanında.
Diger 6 ayida adliyelerde davalarda stajda gecicek
Toplam 6 yıl becerebilirmiym sizce yasimda daha kuck.
Ustesinden gelirim bence ama kzmda var ufak
Akıl verin lutfen dusuncelerinizi bekliyorum.

Merhaba;Forumdaki bir kaç yazınızı görmüştüm daha önce tanışmıyoruz ama bu konuda fikrimi yazmak istedim.Evet bence yapmalısınız mutlaka hayalinizin peşinden gidin.Çok kolay olur diyemez kimse istekleriniz için ama imkansızda değil.Hayatın insana ne getireceği hiç belli olmaz bence hem kendi adınıza hemde dünyaya getirdiğiniz yavrunuz adına mutlaka hayata dair bir geliriniz yatırımız ve dayanağınız olmalı geleceğin ne getireceği hiç belli olmuyor çok mutlu olduğumuz hayatlar bazen birden bozulabiliyor.Çok güvendiklerimiz yanıltabiliyor.İnsanın en büyük güveni kendine olmalı.Sınav için çabalayın mutlaka önce kendiniz ve yavrunuz sonra sevdikleriniz adına başarın.Umarım hayattaki seçimleriniz sizi hep mutlu eder....

Evet hayalimin peşinden gidicem hukuk fakultesine
giricem koydum kafaya seninde destegin icimdeki
atesi dahada korladı saol. :)
Avukat olmak rahat bi 10 yillik hayalim
Allah c.c nasip eder insallah

hadi canlar ben kaçtım görüşürüz..beril kalktı

cnm ucaga binerken bebek arabasini ne yapiyim ufak bi arabada degil buyuk tekerlilerden.bagajami vercem napsam kafam karisti birde bagaji alirken kimse iceri giremiyo defne kucagimda nasil halletcem hic bi fikrim yok..buarada sizlerin psikolojisi nasil bebegnizle yalniz kalabiliyomusunz

alara, sanırım ilk uçak yolculuğüun olacak.bebek arabalarını uçağın gelen merdivenlerine kadar götürebiliyoruz.sorun yok yani

quequedaniels,bence çok güzel bi karar.. zor ancak imkansız değil.hukuk fak.ndeki arkadaşları hep şöyle hatılarım,
kalın kitaplar,etütteki dağınık masalar ve uykusuzluktan yorgun düşmüş gözler...devam zorunlulukları da yoktu hatırladığım kadarıyla...
neden olmasın...

bu arada kızımın 1 gözü uzun zamandır çapaklanıyor ve sulanıyor..ellememeye çalışıyorum ama ilk fırsatta dr A soracağım..

kızlar göz druna gittik..dr doğuştan gözyaşı kanalları tıkanık dedi muayeneden sonra...damla ve jel şeklinde merhem verdi...
ama ben uzman tv de izlediğim bi videoda bu durumdA bebek ya enfeksiyon kapmıştır diyor yada gözyaşı kanalları tıkanmıştr diyor.öncelikle antibiyot,k tedavisinden sonra hala geçmiyorsa doğuştan gözyaşı kanlları tıkanıklığından söz edilebilir diyor6 aya kadar ufak bi sondalama işlemi ile bu durumdan 5 dk da kurtlunabilir diyor ordaki uzman.
zaten gittiğimiz göz dr u da antibiyotik yani merhem ve damla verdi.bir de masaj önerdi.göz pınarlarından burna doğru yapacaız..anneme söyledim ağlayamayor mu diyor yok anne diyorum ağladığı zaman gözünden yaş geliyr ama böyle işte...

aventin emziğini aldım bu arada onu da ağzından çıkarıyor..ama yine de nuk a göre daha çok sevdi aventi..biraz daha uzun süre tutabildi ağzında.yine ağzından çıkardı cadı...

oncelikle gecmis olsun kuzuya.bnm bi arkadasin cocugunun tikanikti kuzum hep aglamis gb duruyodu gozunun hemen dibinden yas akitiyodu 4yasina gelince ameliyat oldu gecti canm..ucak yolculugu yaptim ama hic dikkt etmedimki bebeklilere :) sen napton alistinmi istanbula bende bisure beylikduzunde kaliyorum iyi geldi bana

aventin emziğini aldım bu arada onu da ağzından çıkarıyor..ama yine de nuk a göre daha çok sevdi aventi..biraz daha uzun süre tutabildi ağzında.yine ağzından çıkardı cadı...

haha ya emzik tam bi kurtarici bizdede avent var yiyo resmen memeyi agzindan cikacak gb olunca eliyle destekliyo cok fena :) sen tutturmaya calis alisir onada bazen almak istemiyolar karinlari tok olunca tiksiniyolar sanirim bn oyle gozlemledim

bizimde defnenin sag kulaginin arka kisminda yuvarlak beze var lenf noduymus cok belli ama sizinkilerinde okadar bellimi ele geliyomu?izmire gidince doktora gostercem belli bi olcuden sonrasi tehlikeliymis umarim buyumez

Aşılarını daha fazla zaman kybetmeden yaptırmayaa gayret et canım..

İnsanın kendi parasını kazanması , ayakarı üzerin de durması kadar guzel bır sey yok..basarılar sımdıden..

bu arada kızımın 1 gözü uzun zamandır çapaklanıyor ve sulanıyor..ellememeye çalışıyorum ama ilk fırsatta dr A soracağım..

Göz yaşı kanalı tıkanıklığı Denizin bir gözünde de var Sevimcim..

Biz de de aynı sorun var sureklı çapaklı ve yaşlı..hangi ilaçları verdi Sevimcim..bakalım aynımı..bende sürekli masaj yapıyorum umarım ameliyatsız hallederiz..

GÜNAYDIN CNM,
İLAÇ olarak fucithalmic jel merhem ve tobrex göz damlası verdi..jeli pirinç tanesi kadar verin dedi.göz pınarlarından burna doğru sabah akşam masaj yapın dedi 2 ay.benim uzman tv de izlediğim videodaki uzman bebeklerdeki çapaklanma ve göz sulanmasının mikrop kapma ve doğuştan gözyaşı kanalı tıkanıklığına bağlı olduğunu söyledi.eğer antibiyotik tedavisine rağğmen geçmiyorsa gözyaşı kanalı tıkanıklığından bahsedilir dedi.oysa ki kızımı götürdüğüm göz dr u direk gözyaşı kanalı tıkanıklığı dedi.antibiyotik verid.videodaki uzmanın 6 aya kadar 5 dkçlık sondalama işleminden hiç bahsetmedi yapmadı da zaten..basit bir şeymiş 6 aya kadar yapılabilyormuş aman senin de aklında olsun kaçırmayalım..biz dün bu ilaçlara başladık geçmezse bu sondalama işini araşatırıcam..
google da bebeklerde çapaklanma ve sulanma yazınca bi uzman konuşuyr orda bi sen de bak istersen..

Deniz emzıgı ilk 1 ay kullandi oda tek tûk şimdı
Emzign ucunda pekmez recel vb.
Şeyler olmassa almiyo işıni biliyo kucuk hanim :)
Şimdide babamizın aldıgı playskool'un çıngıraklı
Renklı ışıklı oyuncagyla bozdu kafayı
Çıngragın icindeki toplari cevirmexide ógretti babasi
Smdi agladıgnd onunla oynuya :)
Buyudu bayada cimcime boyu cok uzyo
Aldklarimi cok gyemiyo o xuzden

Bize de göz damlası ve göz kenarı sürekli ıslak oduğu için jel verdi..
Uzman tv de bende izledim , kendi doktorumuz da burun ucunda ki bölmeye dairesel hareketlerle beşe kadar say masaj yap sonra göz altına doğru sürme çeker gibi her hareketten sonra sonlandır dedi..
Hem uzman tv dekını hem de onun dedıgını yapıyorum yıne çapaklı yıne sulu gozler..
Sondalamayı bende okudum anestezi vermeden göz yaşı kanalına iğne ile giriliyormuş sanırım bebeği yarı kundak yapıyorlarmış..bana tehlikeli geldi bir başını cevırse allah muhafaza..

Emziğe pekmez recel yerıne anne sutu surup vermen cok daha ıyı olur..Çocugu sekerlı yıyeceklere alıstırırsın bu sekılde..sebze çorbası vermek ıstedıgn de almak ıstemeyebılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…