Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

gunaydin kizlar..nezamandir bakamiyordum malum izmire geldik kizimla hasret gideriyoruz:) ucak yolculugunu sormustum atlattik onuda.binerken kalkarken sorunnyasamadim agzinda emzik uyudu kaldi.inise gecince uyandi cok agladi gerisi tam bi kabustu(karni acikmis emzigimizde yere dustu..) oyle boyle atlattik.. buarada 12gun sonradan tekrar adet oldum neden boyle olduki onceki 7gun falan surmustu normaldi hersey

alara,
sen bebeğini sadece emziriyor musun cnm?eğer sadece emziiriyorsan geç adet olursun.hem mama verip hem de emziriyorsan da daha erken adet olursun.diye okudum bi yerde.

alara,
sen bebeğini sadece emziriyor musun cnm?eğer sadece emziiriyorsan geç adet olursun.hem mama verip hem de emziriyorsan da daha erken adet olursun.diye okudum bi yerde.

sadece emziriyorum tatlim mama vermiyoruz.sasirdim birden cunku kirkim doldu adet oldum hemen 12 gun gecti simdi yine oldum.doktora gitmelimiyim normalmi yoksa bilmiyorumki.bi arkadasimin 4ay oldu hala adet olmadi mesela

Rota virüsü aşını Doğa ya yaptırmamıştım o zaman kı doktorumu iş ortağımızın prf.annesi idi.. o yaptırma yan etkılerı daha fazla deyınce yaptırmadım.
Şu an ki doktorumuzun uc cocugu var ,Vural bey ne dersınız yaptırayım mı dıye sordum bır cok anne bu konuda kararsız yaptıran da var yaptırmayan da dedı...Ben de...sız uc cocugunuza yaptırdını mı dedım hayır dedı.. ben de yaptırmayacagım o halde dedım bence mahsuru yok dedı..bılgınıze..

Elif'cım nasıl ıstersen o sekılde hıtap edebılırsın bana abla denmesı hosuma gıder benım :))) sorun degıl yanı..

Babamız ısı dolayısı ıle yurt dısına cıktı ..
7 gun yok :) bugunu saymaysak kaldı 5 gunumuz :)
Mınık cadım uyuyor ..bende bu saatte ev sılıp supuruyorum..

Çok opuyorum hepınızı..
Alaracım..dertsız tasasız ızmıre varmıssın.. :) gozun aydın canım..

valla ben de duruya yaptırmadım.benim de sağlık ocağında hemşire olan,bilgisine güvendiğim bi ablam var.o da bana yaptırma dedi.bilemiyorum bakalım..

sadece emziriyorum tatlim mama vermiyoruz.sasirdim birden cunku kirkim doldu adet oldum hemen 12 gun gecti simdi yine oldum.doktora gitmelimiyim normalmi yoksa bilmiyorumki.bi arkadasimin 4ay oldu hala adet olmadi mesela

bence de sen en iyisi dr a git canım.en iyisini o söyler.ama benim bildiğim emziren annelerin daha geç adet olduğu..ama hemen tedirgin olma belki gayet normal bi durumdur.umarım

alara kız maşallah ALLAH bğışlasın yavrunu gözleri çekik gibi...

merhaba arkadaşlarım kaç gün sonra kavusabildim sizlere nasılsınız minikler ve ablaları nasıllar bizler aynıyız yavrum iyi cok sükür suan uyuyo bende bi yandan yemek bi yandan net bişeyler yapıyorum bişey sorucam arkadaşlarım kırmızı biber tursusu yaptınızmı eşim istedi ben hiç yapmadım tarifi bilmiyorum netten bakıyorum ama güvenilir bi tarif istiyorum bilginiz varsa paylaşırmısınız. ooofff yarın annem istanbula dönüyo ben napıcam burada bana cok yardım ediyodu içim buruk ama çaktırmıyorum kısa zamanda gene görürüm inşallah.
ozmana ilk hitabımı yapıyorum :) sevim ablacım valla ben oldugu gibi tartıyorum sıcaga cok alıstı bizim minik üşür diye cıkartmıyorum ee tabi giysileri düşünce gr.larda düşüyo. onu göz önüne alıyorum tartıdaki rakamı görünce..
cok sükür atlatmıssın. sağsalim varmışsın canım. darısı benim başıma
ooof bende kararsız kaldım şimdi. yan etkileri neler acaba sevim ablanın dediği gibide korkutuyo insanı yavrularımız allaha emanet napıcamızı şaşırıyoruz. ben sizlere abla demekten cok mutlu olucam. allah kavustursun inşallah ablacım.
:))evet ya hafif cekik gozlu babasina benzedi yoksa benim gozlerim iridir cnm .ama gun gectikce degisiyo orda bi aylikti daha.

gün geçtikçe hep değişiyolar valla. maşallah subanallah nazarlardan saklasın rabbim

benden bu kadar yeter çıkayımda işlere devam edeyim bari görüşmek üzere cok öptük. allaha emanet oluuunnn

ELİF cim ben malesef bilmiyorum turşu yapmayı.internetten bi bak istersen...canım valla ben de istemiyorum üşüsün ama ben çok hızlı hareket ederim arı gibiyimdir.5 dk da olmasa da 2dakikada beşiktaş yaparım kızımı giydiririm.
ŞENAY cım evet ALLAH kavuştursun eşini dün yazmamışım ben de...

..ama yemek yapmayı çok severim.beril büyüsün çalışmaya başlayınca bi yemek kursuna, bir de resim kursuna gidicem inşallah.resim yapmaktan da çok hoşlanırım..ahh miniklerden kendimizi erteliyoruz..ama olsun tatlı bi bekleyiş bizim için..

bende normalde hızlıyımdır ama eslem konusunda hep yavaşım telaş yapıyorum bi görseniz beni kontrole gittiğimde elim ayagıma dolasıyo. daha yeni yeni hızımı arttırdım birazcık bakalım zaman ne göstericek.
sorma ben kilo aldım aldım başımı gidiyorum nasıl vericem eskisi gibi güzeel giyiyinip kendimi hafif hissedicem bilmiyorum. engelleyemiyorum kendimi. inşallah istediğin aktivitelerini gerçekleştirebilirsin. sevim abla sen öğretmenmiydin yanlışmı hatırlıyorum.

iyi geceler arkadaşlarım ben yatıyorum yarından itibaren sorumlulugum artıyo annem gidiyo ooff cok sıkıntı ediyorum napıcam onsuz. kızım annemle cok iyi anlasıyo nasıl gülüyo nasıl keyifleniyodu onu görünce kendini cok yalnız hissedicek. bu arada görümcemle beraber yasıyodum hatırlarsanız. cok şükür birini cok sevdi gecen hafta nişanımız vardı rabbimin izniyle inşallah 4 ayada düğün olucak. sonunda özlediğimiz sakin başbaşa hayatımızı yasıcaz kısmetse tabi rabbim devamını erdirsin paylaşmak istedim. öptüm herkesi görüşmek üzere tatlı uykular sizlere,miniklere ve akıllı ablalara..

Günaydın herkese,sana da günaydın Elif cim,
aynen ben de kg aldım eski günlerimi özlüyorum canım yaa.ama olsun ben duruda da böyleydim 2 yılda eski halime döndüm.30 kg verince kendime güvenim de geldi.boşvermemiz lazım canım bi daha bu zamana dönüp bebeğimizi emziremeyiz ama istedğimz zaman zayıflayabiliriz..aslında süt olsun diye de gerektiğinden fazla yemememiz lazım aslında bunu Şenay çok güzel başarmış.hem sütü yetiyor hem de zayıflayabiliyr hatırlayabildiğim kadarıyla..ancak ben duruyu emziremediğimden korkuyorum bunda da öyle olur diye ve yememi pek kısmıyorum.tatlıyı da kesmedim ah ahhh..
evet canım öğretmenim.bu arada gözün aydın görümcen geç de olsa gitmiş.yaa benim de babam var yanımda annem çoktan gitti.duruyu okula o götürüp getiryo.önümüzdeki aygidecek.duruyla hep o ilgileniyrdu gidince ben de zorlanıcam..

merhaba bayanlar merhaba sevim abla. suan kaç kilosun abla. bende korkuyorum sütüm yetmicek diye. ilk 2 ay humana diye cay ardı onu içtim şimdi içmiyorum cok sükür sütüm yetiyo yavruma ama yemedende vazgecmiyorum. elimden geldiği kadar emzirmek istiyorum ne zaman ek gıdaları yadırgamaz sütümüde az az içer ek gıdada yer ozman hemen diyete baslıcam böyle olmuyo. 6 aya kadar rabbim izin verirse sütümü vermek istiyorum. ben suan 80 kgyim doguma girdiğim kilodayım gögüslerim büyüktü dahada büyüdü 90 takıyodum 100 oldu cok kötü duruyo bide kilo olunca cok biçimsiz oldu benim vücut tipim göbeğim ve gögüslerim büyük bacaklarım ince popom hiç yok dümdüz cok kötü vücut tipim var kilo alınc agöbekten alıyorum. suan gene hamile gibiyim ( suan kaçsın canım duruda kaç kg idin. annem coktan gitti derken hayattamı annen. teşekkür ederim iyi dileğin için inşallah nisan gibi düğün düşünüyolar. valla azıcıkta olsa bi destek cok iyi oluyo hele kendi canından destek görünce daha motive oluyo insan. annecim suan ucuyo büyük ihtimal. yarım saate istanbulda olucak rabbimin izniyle.

sevgili ablalarım arkadaşlarım bikaç sorum olucaktı. bebişler için ayrı deterjan kullanıyomusunuz. ben dalinin granül deterjanını kullanıyorum ama yavrumun camasırlarını temizlemiyo hergün makine acıyorum fazla camasır cıkmadan hemen yıkıyorum. sabaha karsı uyandıgında kakasını yapıyo ben değiştirmiyorum yattıkça kenarlar sızıyo zıbını falan batıyo makineye atınca dalin granül cıkarmıyo önce 1 saatlik programım var arielle yıkıyorum bitince 15 dk programıda var makinenin ozamanda granül deterjanı atıyorum. böyle bitiyo asıyorum sizler napıyosunuz ne kullanıyosunuz. bide bezden sızdırma olayını nasıl çözücem en bastan beri prima kullanıyoruz. suan 3 no.(4-9kg) kullanıyoruz. sızdırmayı çözmek için bi büyüğünümü alsam bilmiyorum sizler ne dersiniz. topikle alakası yok sorumuzun ama arkadaşlarıma danısmayı tercih ederim oyüzden sormak istedim. sizler hangi bez markasını kullanıyosunuz ne tavsiye edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…