ELİF im ben pişman oldum.keşke 3 yaş ara koysaymışım diyorum...duru 2 yaşındayken yapsaymışım.en güzeli 3 yaş bence..ben senin yerinde olsam 3 yaş ara kyarım insan rahata alışınca zor oluyor.ne bileyim gerçekten zor bi bebek değil.annem bana kızıyor emzik de verme zaten ağlamıyor diyor.çok bilmiş kayınvaldemler bu çocuk pek ağlamıyor bi sorun mu var caba diyor..yani alıştırmayacağım zaten almıyor kuzucuk..ama yine de 3 yaş olsaymış araları keşke diyorum..yaş 31 belki ondan sen daha gençsin belki sende sorun olmaz 5 yaş.ama yine de rahata alışınca yaş da geçmiş oluyr ve zor oluyr...yine de sen bilirsin tabi ne güzel abla sanarlar seni ama ben pişman oldum.
hayırlısı artık ben hiç cocuk büyütmedim ne kardeşime ne yiğenlerimi ben cok cok zorlandım baslarda annem hala yanımda salı günü dönücek istanbula 3 aydır yanımda tecrübesizlik cok kötü ne yapıcamı bilmiyorum emzirme cok zordu bide sürekli konusup dolaşmak istiyo. bütün gün kızımla aynı odadayım odamdan baska bi yerde bişey yapmıyorum arada yemek yaparsam yapıyorum eslem öğle uykusu uyduysa uyumadıysa akşama kadar emzir oynat konus dolaştır böyleyiz. eslemde aglamıyo maş. bazen emzirmek zor oluyo eslem gibiyse berilde zorlanabilirsin. eslem uykuya dalıyo memeyi ben cekersem uyanıyo taaaam dalaana kadar kendi bırakana kadar duruyo. uyandıgında hemen meme istiyo bi kaç haftadır cakur cukur elini yumruk yapıyo agzına sokuyo emiyo:)) ilk başlarda acayip memeye düşkündü artık daha rahatım o konuda coook cok daralmadıgın sürece bence emzik verme cok sükür huysuzluk yapmıyo berilim. bende bi ara denedim istemedi sonra aman almasın ben daha sabırlı olucam dedim.
Elif'cim seni çok iyi anlıyorum..yemek içmek ne kadar doğal ve normal ise sağlıklı cinsel hayatı istemekte okadar doğal ve normal...
İlk aylarda , geçirilen ameliyat,bebeğin huzursuzluğu , uykusuzluk nedeni ile ötelediğimiz bu ihtiyacı ,bir zaman sonra arka plana atmaya devam ediyoruz.. Erkekler bunu hiç bir zaman unutmasalar da biz bayanlarr çocuklarımız yuzunden unutabıleceğımız kadar unutuyoruz..
Eş ile görüşme de kendınden utanmana gerek asla yok.. bebegınden utanmana ıse hıc yok.. Onun derın uykuya daldığı zamanlarda bu görüşmeleri yapmaya dıkkat edebılırsın..uyanırsa da yaacak bır sey yok.. acıkmıs ise gogus ucunu sılıp bebegını emzırebılırsın ( yakında bır hocayı dınledım onun soyledıgı bu) sonra o zaten derın uykuya dalacaktır yıne..
Ben Doğa da kuruluk yasamadım ama Denız de yasadım..ılac kullanmadım bır kac denemeden sonra duzene gırdı..
Bunlar cok dogal seyler sıkılmadan her ıstedıgını sorabılırsın..
Aranız da en yaşlı benım :) 39
aslında bu konu asla unutulmamalı evlilikte bu istek ilk sıraları alıyo. ee ckta normal eşimin istemesi ben cesaret edemiyorum. yorgunluktan ayakta duramıyorum bazen yaklasmak istiyo engelliyorum yada erteliyorum yada baska çözümler buluyoruz ama nereye kadar devam edicekki bi yerden baslamam lazım eşimi bu yüzdeen kaybetmek istemem sonucta şeytan aklı karısır şeytana uyar mahvluruz allah göstermesin. hocadan dinlediğine gelince acaba gercekten dogrumudur. okadar yorgunugun üzzerine birlikte ol sonra banyo almak zor geliyo bazen oyüzende istemiyorum. aa yaşlı deme sakın ne kadar sevim yada şenay desemde abla gibi görüyorum sizi hatta abla bile demek isterimde siz istemezsiniz diye çekiniyorum konustugumuz günden beri hatta
3 ay sonu kontrolümüz de ...
Boy :57,5 cm
Kg:5930
Baş:39,7
Bu ay bira zyavaş gitmişiz , Doktorum reflü nedeni ile neredeyse her öğününü çıkaran bir çocuk için gayet iyi endişelenmeyin desede..bu rakamlar beni mutlu etmedi
biz anneler böyle oluyoruz dimi hep endişe ediyoruz yavrularımızla ilgili konularda bence gelişimi gzel gidiyo doktorda aynı fikirde bence güven doktoruna
tekrar merhaba arkadaşlar,
biz de çarşamba günü verem aşımızı olduk sol kol ve iki bacaktan.bu aşının içinde pnömokok da varmış.hemşireye sordum pnömokok aşısı 2008 den beri yapılıyormuş.önümüzdeki ay hemşire rota virüsü aşısından bahseeti.devlet karşılamıyormuş sanırım.150 tl ymiş.3 gün yıkamayın dedi ..bi bebek gelmedi de öyle yaptı aşıyı hemşire.zor bulunan bi aşıymış.yazık yavrum çok ağladı yaaa...
gecmiş olsun bizde olduk 1 hafta oldu benim yavurmda nasıl agladı içimiz parçalandı resmen. rota virüsü için bana bişey demediler. bi sorayım ben