Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

merhaba bende yeniyim bu sitede nereye ne yazıcamı bilemiyoruumm :)) seninle nerdeyse aynı zamanda doğum yapıcaaazzz bnmde enson adet tarihim 8 aralıktı bende 4gün önce hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkmışşşşş :)))) eylülde aynı vakitte kucağımıza alırız inşallah bebelerimiziiiiii :)))) bnm ilk bebeğim çok heyecanlı ve çok mutluyumm :):))

aarkadaşlar galibaa hepimiz aynı anda doğum yapıcaaazzz bnm son adet tarhmde 8 aralık ve 6 haftalık hamileymişiiimmmm :)) inş. sağ salim kucaklarız onlarıı..

bendee hamileyimmmm:) benimde son adet tarihim 7 aralık banada 6 haftalık oldugumu söylediler.

kızlarr tebrık edeırm sızlerıı ben 2o12 eylul annesıyımm sızlerde 2o13 eylul annesı olucaksın nasıpsee benımdee dogum tarıhımm 6 eyluldu... gebe bolumden eylull annelerınee gırersenız sızın gıbı bırcok hamıs var beraber paylasım yaparsınız :))

aayyyy evt galiba öyle olucak hepimiz 2013ün eylül anneleriyizzz :)) çok güzel bi duyguymuş ben çok tuhaf hissediyorum sudan çıkmş balık gbi

kizlar insallahh saglikla kirkinci haftayi gorur bebeklerimizi kucagimiza aliriz eylul aneleriyiz insallah

rabbim hepimizin yü<ünü güldürsün inşaallah .buarada kızlar siz doktora gittnizmi?. bana bir iki hhafta bekle öle git dediler . şimdi sadece boş kese görürmüşz .kalp atışlarını duyamazmışız .o yüzden beklicem bir iki hafta

cnm 1-2 hafta bekleme çok geç doktor sana ilaç felan verecek..bende hamielliğimde 7.haftada gitmiştim.5.5 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı folik asit eksikliğinden bebeğim spina bifidaıydı yani omuriliği açık ve bu omurilik daha anne hamile olduğunu bilmeden oluşuyor bende de bu vitamin bayagı bir eksikmiş şimdi kullanıyorum ama bebeğim gitti...keseyi felan göremeyiz diye gitmemezlik yapmayın...bazılarında 6.haftada kalp atışı duyuluyor bazılarındada 7 veya 8.haftada siz yinede önleminizi alın...beni dinleyin...

doğru diyosunuz evet . benimde aklıma gelmedi değil. ama folik asiti sağlık ocağı verdi kullanıyorum . ama onun dişinda başka şeylerde gerekebilir tabi . buarada sizede geçmiş olsun .

Bence de beklemeyin yeri yanlış olabilir ya da başka bir durum .mutlaka öğrenir öğrenmez gidin , belki doktor içinize sinmez değiştirmek için de zaman olur.

merhabalar arkadaşlar bende 2013 ocak ayında hamile olduğumu öğrendim bizim başımızdan bide varikosel ameliyatı geçmişti onun için mucize oldu bize :) Rabbim tüm isteyenlere verir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :)

slm daha öncede yazmıstım son adet tarıhım 1 aralıktı.... gecen carsamba bebegımın kalp atıslarını duydum cok sükür.... darısı sizlerin basına....

off açlıktan halsiz de düştüm ama çubuk kraker ve muzdan başka bir şey yiyemiyorum.Benim gibi iştahlı biri nasıl bu hale geldi....

off açlıktan halsiz de düştüm ama çubuk kraker ve muzdan başka bir şey yiyemiyorum.Benim gibi iştahlı biri nasıl bu hale geldi....

bende senin gıbıyım inan hayatım tuzlu leblebıden ıbaret nerdeyse hergun aglıyorum bulantıdan dolayı.. bide bu benım 2. hamılelılıgım ama dayanılır gıbı deil... tek duam cabuk bıtmesı

deneyimli annelerim size bişey sorucam ben 31 aralıkta adet oldum 30 günde adet oluyom bundan öncede ekimde düşük yaptım o zaman da yaşadıklarımı şimdi de yaşıyorum. karnım ağrıyo, midem hafif yanıyo, akıntım var, daha sık idrara çıkıyom. kendi kuruntum mu bilemedim. ümitlenmekte istemiyom.idrar testi yapsam çıkar mı. kan testi yapsam millet bişey var sanır. ben napsam yaaa ufffff

cnm daha adetine 10 gün var bende yogun belirti yaşadıgım için adetime 6 gün varken kan testi yaptırdım negatıf cıktı ve morelım fena bozuldu idrar testi hiç yapma cıkmaz paran boşa gider bekle dicem mumkün olursa tabi sabırsızız :) adetine yakınken yaptr belki cıkar suan benım adetime 2 gün var gunumde olmazsam adet idrar testi yapcam

bu çarşamba test yaptırıcam aşılama sonucum için ama gidipte o negatifi görücem için gitmicem hiç umudumda yok ((((
ben hiç anne olamıcam galiba çok korkuyorum((((

cnm bendede aynı belirtiler var ilk aşılamamı oldum sen bu belirtilerinde hamilemiydin?

slm daha öncede yazmıstım son adet tarıhım 1 aralıktı.... gecen carsamba bebegımın kalp atıslarını duydum cok sükür.... darısı sizlerin basına....

cnm bende 31aralık son adet tarihim aşılamamda oldu bu çarşamba gidip test verip sonuç öğrenicem ama umudum hiç yok o yüzden gitmicem sen nekadarlıkken öğrendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…