İnşallah Merve hayırlı olsun.ben dün doktora gittim kızlar tam 4 haftalıkmış.bakalım sizler de gittikçe doktor muayenelerinizi yazın buraya .benım son adet tarihim 6 Aralık.daha keseyi göremedi.haftaya yine gidicem
arkadaşlar bende bugün doktora gittm doktor 10 günlük falan olduğunu öyledi daha kese oluşmamış.ama en son adetim 7 aralık,yumurta çatlamam 1 ocak.gebelik hafta hesaplamada hep en son adet tarihi baz alınıyo ama ozaman 5 haftalık falan gözüküyo.ozaman ben yumurtlama tarihimi mi bazalıcam??
bendee hamileyimmmm:) benimde son adet tarihim 7 aralık banada 6 haftalık oldugumu söylediler.
merhaba bende yeniyim bu sitede nereye ne yazıcamı bilemiyoruumm :)) seninle nerdeyse aynı zamanda doğum yapıcaaazzzbnmde enson adet tarihim 8 aralıktı bende 4gün önce hamile olduğumu öğrendim 6 haftalıkmışşşşş :)))) eylülde aynı vakitte kucağımıza alırız inşallah bebelerimiziiiiii :)))) bnm ilk bebeğim çok heyecanlı ve çok mutluyumm :):))
kızlarr tebrık edeırm sızlerıı ben 2o12 eylul annesıyımm sızlerde 2o13 eylul annesı olucaksın nasıpsee benımdee dogum tarıhımm 6 eyluldu... gebe bolumden eylull annelerınee gırersenız sızın gıbı bırcok hamıs var beraber paylasım yaparsınız :))
rabbim hepimizin yü<ünü güldürsün inşaallah .buarada kızlar siz doktora gittnizmi?. bana bir iki hhafta bekle öle git dediler . şimdi sadece boş kese görürmüşz .kalp atışlarını duyamazmışız .o yüzden beklicem bir iki hafta
cnm 1-2 hafta bekleme çok geç doktor sana ilaç felan verecek..bende hamielliğimde 7.haftada gitmiştim.5.5 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı folik asit eksikliğinden bebeğim spina bifidaıydı yani omuriliği açık ve bu omurilik daha anne hamile olduğunu bilmeden oluşuyor bende de bu vitamin bayagı bir eksikmiş şimdi kullanıyorum ama bebeğim gitti...keseyi felan göremeyiz diye gitmemezlik yapmayın...bazılarında 6.haftada kalp atışı duyuluyor bazılarındada 7 veya 8.haftada siz yinede önleminizi alın...beni dinleyin...
off açlıktan halsiz de düştüm ama çubuk kraker ve muzdan başka bir şey yiyemiyorum.Benim gibi iştahlı biri nasıl bu hale geldi....
deneyimli annelerim size bişey sorucam ben 31 aralıkta adet oldum 30 günde adet oluyom bundan öncede ekimde düşük yaptım o zaman da yaşadıklarımı şimdi de yaşıyorum. karnım ağrıyo, midem hafif yanıyo, akıntım var, daha sık idrara çıkıyom. kendi kuruntum mu bilemedim. ümitlenmekte istemiyom.idrar testi yapsam çıkar mı. kan testi yapsam millet bişey var sanır. ben napsam yaaa ufffff
deneyimli annelerim size bişey sorucam ben 31 aralıkta adet oldum 30 günde adet oluyom bundan öncede ekimde düşük yaptım o zaman da yaşadıklarımı şimdi de yaşıyorum. karnım ağrıyo, midem hafif yanıyo, akıntım var, daha sık idrara çıkıyom. kendi kuruntum mu bilemedim. ümitlenmekte istemiyom.idrar testi yapsam çıkar mı. kan testi yapsam millet bişey var sanır. ben napsam yaaa ufffff
slm daha öncede yazmıstım son adet tarıhım 1 aralıktı.... gecen carsamba bebegımın kalp atıslarını duydum cok sükür.... darısı sizlerin basına....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?