BAT 18 Ocaktı, hala regli olmadım canlar :)
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Umarım müjdeyi alırım bu hafta
kızlar nolur yardım ben geçen cuma hamile olduğumu öğrendim değer 794 çıktı,3 gün geçince yani bugün test yaptım 3500 çıktı beta hcg,doktor ultrasonda baktı keseyi göremedi çok korkuyorum,polikistik overim üstelik kimyasal gebelik mi acaba ya korkuyorum >(
adetim 5 gün gecikince bugün gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı :) darısı tüm isteyenlerin başına
merhaba arkadaşlar
benimde son adet tarihim 21 aralık 2013 şimdiye kadar regl olmam lazımdı. 2 ay önce bebeğim karnımda öldüğü için operasyon geçirmek zorunda kalmıştım yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. idrar testini ne zaman yapsam??
merhaba arkadaşlar,
benim de bat 20si idi. ama bugun oldu halaa birşey yok :) dün idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı bende emin olamadım sizce hamile miyim?
Büyük ikramiye bana çıktı yani bu sabah hamilelik testim pozitif çıktı :))
Ocak ayında hamile oldunu öğrenenler burada toplanalım....
Son adet tarihim 6aralık.daha adetim gecikmemesine rağmen sabah testim pozitif çıktı ....
Yupppiii. :)))
merhabakızlar:)aranıza yeni katıldım ben,ama sessiz çogunluğun içindeydim ben uzun süredir takip ediyorum,yazdıklarınızı yaşadıklarınızı.
13 ocak ta adet olmam lazımdı ama olmadı:) dün test yaptım ve sonunda nihayet çift çizgi göründü:)
sabah yine yaptım yine çift çizgi.:)
hemen kan vermeye gittim hastaneye 1 demuayene için gidicem doktora.
inşallah bebiş vardır, sağlıklı bi şekilde kucağıma almak nasip olur inşallah.:)
:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?