merhaba arkadaşlar
benimde son adet tarihim 21 aralık 2013 şimdiye kadar regl olmam lazımdı. 2 ay önce bebeğim karnımda öldüğü için operasyon geçirmek zorunda kalmıştım yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. idrar testini ne zaman yapsam??
canım bende 21 aralık son adet tarihim di 22 ocak da test yaptım çıktı çok mutluyum inşallah seminef vardır
kızlar beta hcg 880 çıktı bu nedemek? olumlu dediler ama inanamadım size sorayım dedim???
allaha şükür bende ocak 5 te hamile olduğumu öğrendim ve bu hafta sonu bebişimin kalp atışları duyuldu. çok şükür
Merhaba,
Bende aranızda yeni katıldım.. pazartesi günü prediktör ile hamile olduğum çıkmıştı, bugünde doktora gittim 5 haftalık hamileymişim.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, bizlerede sağ salim sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
slm kızlar
benimde batım 18 aralıktı dün kan testi ile hamile olduğumu öğrendim
beta hcg 339,86 cıktı heralde 4 haftalık hamileyim daha ilk kontrolüme gitmedim
ocak ayında anne adayı oldum çok mutluyum darısı isteyen herkese inşallah
slm kızlar
benimde batım 18 aralıktı dün kan testi ile hamile olduğumu öğrendim
beta hcg 339,86 cıktı heralde 4 haftalık hamileyim daha ilk kontrolüme gitmedim
ocak ayında anne adayı oldum çok mutluyum darısı isteyen herkese inşallah
merhabakızlar:)aranıza yeni katıldım ben,ama sessiz çogunluğun içindeydim ben uzun süredir takip ediyorum,yazdıklarınızı yaşadıklarınızı.
13 ocak ta adet olmam lazımdı ama olmadı:) dün test yaptım ve sonunda nihayet çift çizgi göründü:)
sabah yine yaptım yine çift çizgi.:)
hemen kan vermeye gittim hastaneye 1 demuayene için gidicem doktora.
inşallah bebiş vardır, sağlıklı bi şekilde kucağıma almak nasip olur inşallah.:)
:):):)
hcg sonucum 1049,86 çıktı ama keseyi göremedi doktor.cuma günü yani yarın tekrar gidicem kan ve muayene için.
uzun bi bekleyişten sonra hamile olduğumu öğrendim fakat endişeleniyorum ya bi sorun olursa diye.dua edin kızlar yarın bi sorun olmadıgını öğreneyim:)
arkadaşlar merhaba.. az önce adetimin gecikmesinden ötürü miratech isimli testi yaptım pozitif çıktı. :) kan testi yaptırmadım henüz kesinleştiremedim ancak bu testi yapıp yanlış sonuç çıkan oldu mu acaba? doğruluk payı nasıldır? bir de predictor önerdiler onu da aldım ancak henüz yapmadım.
Az önce diğer testi de yaptım.(predictor u)
ve yine 2 çizgiiiii
kan tahlili kadar kesindir diye düşünüyorum. siz ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?