Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum, ve güzel haber veren arkadaşlarımı kutlarım Benimde günüm 10 gün geçti. Geçen perşembe bhcg 38.5 çıktı, cumartesi de 218 çıktı. Nöbetçi dr vardı muayene olmadım. Yakınlarım acele etme dr'a gitmek için diyolar. Cumartesi günü dr'a gidicem, umarım herşey yolundadır.Bide benim hiç bulantım olmadı. Değerler normaldir dimi?

canım bende 21 aralık son adet tarihim di 22 ocak da test yaptım çıktı çok mutluyum inşallah seminef vardır

bende bebek istiyorum bat 29 aralık dayanamadım kan testi verdim ama çıkmadı bişey ama niyeyse hep içinden bi ses bişşiler var diyor ya ben öyle olmak istediğim için yada bebiliyim.. aylardır da korunmuyorum Allahım banada nasip eder inşallah, sizleride tebrik ederim allah bi avazda kurtarsın kucaklarınıza nasip etsin bebelerinizi..

slm kızlar
benimde batım 18 aralıktı dün kan testi ile hamile olduğumu öğrendim
beta hcg 339,86 cıktı heralde 4 haftalık hamileyim daha ilk kontrolüme gitmedim

ocak ayında anne adayı oldum çok mutluyum darısı isteyen herkese inşallah

Merhaba,

Bende aranızda yeni katıldım.. pazartesi günü prediktör ile hamile olduğum çıkmıştı, bugünde doktora gittim 5 haftalık hamileymişim.. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, bizlerede sağ salim sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

arkadaslar ben de hamileyim ayın 15inde bhcg 12.80 cıktı 17sin de 45.90 cıktı 23ndee 670 cıktı doktor normal dedi artıslar da iyiymiş gec dollenme olmus 4 haftalık hamileymişim siz de de degerlerinizi yazarmısınız?

amin canım ultrasonda gördünüz mü peki?

kontrolune gitmeyi ihmal etme 2gun gecince bidaha test yaptır o degerin her 2 güne bi artması lazım insallah düzenli olarak artar ben de 4 haftalık hamileyim

Merhaba Batım dediğiniz son rengli tarihi midir? Öyle ise benimde 18 aralıktı. Bende kan testini 17 ocakta yaptırdım 38.5 çıktı dr 2 gün sonra bi daha istedi o da 218 çıktı. Bende ilk kontrole gitmedim, cumartesi gidicem.
Sende Dr'a Gidince gelişmeleri yazabilir misin?

hcg sonucum 1049,86 çıktı ama keseyi göremedi doktor.cuma günü yani yarın tekrar gidicem kan ve muayene için.
uzun bi bekleyişten sonra hamile olduğumu öğrendim fakat endişeleniyorum ya bi sorun olursa diye.dua edin kızlar yarın bi sorun olmadıgını öğreneyim:)

kızlar düşükten sonra yine hamileyim ...şimdi test yaptım çift çizgi...inanamıyorum....2 test yaptım negatifti ama şimdi 5 gün gecikmeyle pozitif...allahım inşallah yanlış değildir...öyle değildir değil mi kızlar?inanamıyorum

bhcg daha yeni 1000 olmuş merak etme ancak vajinal usg ile görünür.görünmemesi normal.allah kaza bela vermesin.kalbine göre versin

arkadaşlar merhaba.. az önce adetimin gecikmesinden ötürü miratech isimli testi yaptım pozitif çıktı. :) kan testi yaptırmadım henüz kesinleştiremedim ancak bu testi yapıp yanlış sonuç çıkan oldu mu acaba? doğruluk payı nasıldır? bir de predictor önerdiler onu da aldım ancak henüz yapmadım.

insan inanamıyo değil mi?bende öytleyim şuan az önce yaptım ve pozitif ...kendim için mantıklı davranamıyorum ama sana diebilirim ki sabah ilk idrar olmamasına rağmen pozitifse hamilesin canım .tebrikler...

gerçekten inanamıyorum. aynı anda bu duyguları paylaşabileceğim insanların olması ne kadar güzel bir duyguymuş..
Eşime söylemedim henüz. sürpriz yapayım diye forumu okuyorum. Diğer testi de yapacağım az sonra. sonucu yazarım

Az önce diğer testi de yaptım.(predictor u)
ve yine 2 çizgiiiii
kan tahlili kadar kesindir diye düşünüyorum. siz ne dersiniz??

Az önce diğer testi de yaptım.(predictor u)
ve yine 2 çizgiiiii
kan tahlili kadar kesindir diye düşünüyorum. siz ne dersiniz??

tebrik ederim cnm ...... aramıza hoşgeldin. ben de 2 gün oldu öğreneli, senin ilk yaptığın testi kullanmıştım. pozitif çıkmıştı kan tahlili yaptırdım aynı gün 880 çıktı. dün doktora gittim. gördü kesesini 3 hafta sonra tekrar gideceğim... darısı tüm isteyenlere inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…