kızlar düşükten sonra yine hamileyim ...şimdi test yaptım çift çizgi...inanamıyorum....2 test yaptım negatifti ama şimdi 5 gün gecikmeyle pozitif...allahım inşallah yanlış değildir...öyle değildir değil mi kızlar?inanamıyorum[/QUOTE
yanlış değildir bence:)hadi hayırlı olsun bebişin.
kızlar düşükten sonra yine hamileyim ...şimdi test yaptım çift çizgi...inanamıyorum....2 test yaptım negatifti ama şimdi 5 gün gecikmeyle pozitif...allahım inşallah yanlış değildir...öyle değildir değil mi kızlar?inanamıyorum
inşallah canım düzenli artarkontrolune gitmeyi ihmal etme 2gun gecince bidaha test yaptır o degerin her 2 güne bi artması lazım insallah düzenli olarak artar ben de 4 haftalık hamileyim
Merhaba Batım dediğiniz son rengli tarihi midir? Öyle ise benimde 18 aralıktı. Bende kan testini 17 ocakta yaptırdım 38.5 çıktı dr 2 gün sonra bi daha istedi o da 218 çıktı. Bende ilk kontrole gitmedim, cumartesi gidicem.
Sende Dr'a Gidince gelişmeleri yazabilir misin?
Merhaba arkadaşlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu.İlk önce idrar testi yaptım ikinci çizgi belliydi ama hafif silikti.Daha sonra kan verdim ve sonuç pozitifAllah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu.
amin canım ultrasonda gördünüz mü peki?
Az önce diğer testi de yaptım.(predictor u)
ve yine 2 çizgiiiii
kan tahlili kadar kesindir diye düşünüyorum. siz ne dersiniz??
Kalp atışını duymadınız daha değil mı ?bi de bel ağrın oluyormu senin ?
canim rahat ol ve bebegin seninle bunun degerini bil normal dogum yapabilirsin diyelim yapamadin sezeryan var zaten yani simdiden dogumu dusunup tedirgin olma ilk bebegin ilk hamileligin bunun icin rahat ol ne guzel senin yerinde olmak isteyen okadar kadin varki ve tam ilikskiye girememis olabilirsin karekter ve sagligina bise olmaz bebeginin saglikli hamilelikler insallah sagsalim kucagina alirsin bebeginiarkadaşlar ben 1 yıllık evliyim, ve bizim tam olarak ilişkiye girememe sorunu vardı. ama son zamnlarda bunu baya aşmıştık. bu gün hamile olduğumu öğrendim, bir yandan çok mutluyum, bir yandan da korkularım var..normal doğum yapamam diye ya da bu tam ilişkiye girememe bebeğimizin sağlığını ya da karakterini olumsuz olarak etkiler mi acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?