Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

çok sevindim yaaa.... allah evlatlarımızı sağlıklı sıhatli ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...

Merhaba arkadaşlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu.İlk önce idrar testi yaptım ikinci çizgi belliydi ama hafif silikti.Daha sonra kan verdim ve sonuç pozitif Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu.

4haftalik ozaman benim de 4haftalik allahım saglikla kalp ses lerini de duymayı nasip eder inşallah 2gun sonra bidaha kan testi yaptir 2ye katlamasi lazım her 2gunde :)

kontrolune gitmeyi ihmal etme 2gun gecince bidaha test yaptır o degerin her 2 güne bi artması lazım insallah düzenli olarak artar ben de 4 haftalık hamileyim
inşallah canım düzenli artar
sanada hayırlı olsun allah sağa salim kucağımıza almak nasip etsin
senin kan değerlerin kaç cıktı

aa cok güzel aynı gün.
evet canım bat dediğim son adet tarihim 18 aralık...
ben kan testini dün yani 23 ocakta yaptırdım 339,86 cıktı herkesin verdiği rakamlar farklı geldi bana iyice kafam karıştı
bende önümüzdeki hafta içi gidicem doktora gidince haberleşlim sen benimle paylaşırsın bende seninle

Merhaba arkadaşlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu.İlk önce idrar testi yaptım ikinci çizgi belliydi ama hafif silikti.Daha sonra kan verdim ve sonuç pozitif Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu.

hayırlı olsun canım imzana baktımda aynı gün doğum yapcaz gibi görünüyo benimde tahmini doğum tarihim 29 eylül
son regli tarihin 18 ocak mı? bide kan değerlerin kaç cıktı merak ediyorumda

Son düzenleme:
Benim 12.80 2gun sonra45.90 6gun sonrada 670 çıktı benim geç döllenme olmuş normalde 6haftalik olmasi lazım ama 4haftalik Allah'ım sağlıklı bı sekilde kucağımıza alırız inşallah :)

Kalp atışını duymadınız daha değil mı ?bi de bel ağrın oluyormu senin ?

yok canım kalp atışlarını henüz duyamadım, ama ekrandan gördüm.. bel ağrım az oluyor ama kasıklarımda ara ara ciddi sancım oluyor. bebek kesesinin gelişmesiyle rahime baskı yapıyormuş ağrı olması normalmiş.

çok üzgünüm kızlar.çarşamba günki degerim 1409 du bugün 1048 e düşmüş.zaten vajinal usg den keseyi görememişti doktor çarşamba günü.bugünde deger düşünce düşük yapıccaksın dedi.
aranızda böle olup daha sonra değeri yükselen varmı kızlar.

arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim, ve bizim tam olarak ilişkiye girememe sorunu vardı. ama son zamnlarda bunu baya aşmıştık. bu gün hamile olduğumu öğrendim, bir yandan çok mutluyum, bir yandan da korkularım var..normal doğum yapamam diye ya da bu tam ilişkiye girememe bebeğimizin sağlığını ya da karakterini olumsuz olarak etkiler mi acaba???

canim rahat ol ve bebegin seninle bunun degerini bil normal dogum yapabilirsin diyelim yapamadin sezeryan var zaten yani simdiden dogumu dusunup tedirgin olma ilk bebegin ilk hamileligin bunun icin rahat ol ne guzel senin yerinde olmak isteyen okadar kadin varki ve tam ilikskiye girememis olabilirsin karekter ve sagligina bise olmaz bebeginin saglikli hamilelikler insallah sagsalim kucagina alirsin bebegini

kızlar ciddi anlamda mide yanmaları ve ekşimesi başadı bende.aynı sorunu yaşayanlar var mı? neler yapıyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…