bnde ocak ayında müjde alanlardanım bnde geldimmmm
tesekkürler cnm..aminnnnn...hoşgeldin canım tebrikler.. Allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
kızlar bugn 28.gnm ade olmadım kan testi yaptırdım 775,1 dusuk tehlknn olabiir dedi sizce degerler düşükmü 4 hafaık
allah saglıklı bı sekılde yavrunu kucagına almayı nasıp etsın ınsallah... benım bı sorum var sıze adet gunumde kahverengı leke gordum 3 gun boyunca cok az toplasan hepsını yarım ped yapmaz sonra sarı yumurta kıvamında akıntım geldı ıkı gundur goguslerımın agrısından yatamıyorum a-caba gebelıkmıdır benım durumumu yasayan varmıııı
yok canım kalp atışlarını henüz duyamadım, ama ekrandan gördüm.. bel ağrım az oluyor ama kasıklarımda ara ara ciddi sancım oluyor. bebek kesesinin gelişmesiyle rahime baskı yapıyormuş ağrı olması normalmiş.
? olmuşş olmuşş hadi gözün aydın
? olmuşş olmuşş hadi gözün aydınkac gün gecti batını? cnm bhcg testi yaptır
geçmedi ki yarın Bat. ama 2. çizgi silik daha önce gölge gibi bişi vardı ve hamile geğilmişim korkuyorum yine . test pazartesiye kaldı. yarın olmazsam inşallah. çizgi beş dakikada silik belirdi. sonra koyulaştı iyice. 3 tane yaptım diğerler daha silik. hatta bi tanesi incecik ip gibi. çok stresliyim
cnm silikte olsa cıkmış inş gelmez kırmızıların hem bak 3 tane test yapmışsın 3ündede çıkmış bnce hamilesin..stres yapmamaya calış çok sıkılırsan özel hastaneler ctesileri acıkmış artk git yarn baktır kandageçmedi ki yarın Bat. ama 2. çizgi silik daha önce gölge gibi bişi vardı ve hamile geğilmişim korkuyorum yine . test pazartesiye kaldı. yarın olmazsam inşallah. çizgi beş dakikada silik belirdi. sonra koyulaştı iyice. 3 tane yaptım diğerler daha silik. hatta bi tanesi incecik ip gibi. çok stresliyim
Flash bhcg kaç çıkmıştı senin ve k
Ac haftalikmis tebrik ederim şimdiden
hayırlı olsun canım imzana baktımda aynı gün doğum yapcaz gibi görünüyo benimde tahmini doğum tarihim 29 eylül
son regli tarihin 18 ocak mı? bide kan değerlerin kaç cıktı merak ediyorumda
son regl günümün ilk günü 22 aralıktı.Bu bilgiyi girince 29 Eylül çıktı.Kan değerim de 1109 çıktı.Bana bir yorum yapsanız bu değer nasıldır?Bir sıkıntı çıkar mı acaba??
yok canım içini ferah tut bende son adet tarhim 21 aralıktı 1249 çıktı bhcg değerim.normal çok normal şimdi takip edeceğin şey 2 günde bir 2 katına çıkıyomu?bide kese göründükten sonra bhcg değerinin bi anlamı yok ...kese takip edilecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?