Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Arkadaslar bugün doktora gittim
Kese de bebek de gelişimi kalp atışı çok iyiymiş maşallah.yazmak istedim çünkü iki haftadır koyü kahve akıntım var .yani ona rağmen terslik görünmedi.akıntılı arkadaşlara duyurulur.opuyorum ve yeni gelen arkadaşları kutluyorum.

Canım test yaptın mı

benim de kasıklarımda ağrı oluyordu bu açıklaman iyi olmuş teşekkürler:)

? olmuşş olmuşş hadi gözün aydın kac gün gecti batını? cnm bhcg testi yaptır

geçmedi ki yarın Bat. ama 2. çizgi silik daha önce gölge gibi bişi vardı ve hamile geğilmişim korkuyorum yine . test pazartesiye kaldı. yarın olmazsam inşallah. çizgi beş dakikada silik belirdi. sonra koyulaştı iyice. 3 tane yaptım diğerler daha silik. hatta bi tanesi incecik ip gibi. çok stresliyim

stres yapma, rahat ol yoksa daha kötü olur hamileysen:) merak etme içini ferah tut....

cnm silikte olsa cıkmış inş gelmez kırmızıların hem bak 3 tane test yapmışsın 3ündede çıkmış bnce hamilesin..stres yapmamaya calış çok sıkılırsan özel hastaneler ctesileri acıkmış artk git yarn baktır kanda

Gebelik hormonu önce kana sonra idrara geçiyor canim benim adetim 5gun geçmişti 2kere test yaptım 1gun arayla silik çıkıyordu kan testi yaptırdım 2gun sonra hamileymisim merakımdan adetimin üstünden 10gun geçtikten sonra yine idrar testi yaptım ozaman çift çizgi çıkmıştı ama

çok teşekkürler kızlar. inşallah iyi haberler alırım dua edin :) lowely sizin hamileliğinizi de kutlarım darısı hepimize:)

Flash bhcg kaç çıkmıştı senin ve k
Ac haftalikmis tebrik ederim şimdiden

HCG 1109 çıkmış.Henüz doktora gitmedim.Doktor çok yoğun randevu da alamadım.Yarın araya sıkışabilirsem görüneceğim artık.Hamilelikle ilgili hiçbir bilgim yok.HCG değeri nasıldır onu da bilmiyorum.Doktora gidince öğreneceğim inşallah herşeyi.

hayırlı olsun canım imzana baktımda aynı gün doğum yapcaz gibi görünüyo benimde tahmini doğum tarihim 29 eylül
son regli tarihin 18 ocak mı? bide kan değerlerin kaç cıktı merak ediyorumda

son regl günümün ilk günü 22 aralıktı.Bu bilgiyi girince 29 Eylül çıktı.Kan değerim de 1109 çıktı.Bana bir yorum yapsanız bu değer nasıldır?Bir sıkıntı çıkar mı acaba??

son regl günümün ilk günü 22 aralıktı.Bu bilgiyi girince 29 Eylül çıktı.Kan değerim de 1109 çıktı.Bana bir yorum yapsanız bu değer nasıldır?Bir sıkıntı çıkar mı acaba??

yok canım içini ferah tut bende son adet tarhim 21 aralıktı 1249 çıktı bhcg değerim.normal çok normal şimdi takip edeceğin şey 2 günde bir 2 katına çıkıyomu?bide kese göründükten sonra bhcg değerinin bi anlamı yok ...kese takip edilecek...

Nasıl takip edeceğim?Yine dr a gidip kan tahlili mi yaptıracağım?

Bugün doktora gittim.Henüz 4 hafta 6 günlükmüs.Rahme yerlesmis.sekli ve yeri iyi dedi.Artik çevreme rahatça söyleyebilir miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim?

Bu arada ben 3 ay önceden folic plus ve kan ilacı almaya başlamıştım.Doktorum hepsini bırakmamaı ve elevit pronatal almamı söyledi.Herhangi bir kan tahlilime de bakmadan builacı söyledi.Acaba pazartesi gidip kan tahlili yapsam da ona göre tekrar mı doktora görünsem.Elevit te vitamin,mineral hepsinden varmış ama az azmış.Yeterli olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…