Bu arada ben 3 ay önceden folic plus ve kan ilacı almaya başlamıştım.Doktorum hepsini bırakmamaı ve elevit pronatal almamı söyledi.Herhangi bir kan tahlilime de bakmadan builacı söyledi.Acaba pazartesi gidip kan tahlili yapsam da ona göre tekrar mı doktora görünsem.Elevit te vitamin,mineral hepsinden varmış ama az azmış.Yeterli olur mu acaba?
hayırlı olsun bebeğin sağlıklı doğsun inşallah. doktor yerleşmiş dediğine göre söylebilirsin bence:) yukarıda gebelik testi sonucu paylaşmıştım?? silik gibi de değil gibi de ben çok merak içindeyim. yeni hamile olarak belirti var mıydı idrarda hemen çıktı mı? biraz paylaşabilir misn
ben adet gunumden once idrar testi yapmıştım sırf meraktan tek çizgi çıkmıştı.adetim 2 gun geçince tekrar test yapayım dedim bu sefer ilk çizgi tam belliydimdiğeri de biraz silikti ama belliydi yine de.hemen aynı gün kan testi de yaptırdım sonuç pozitif.
hamilelik belirtim pek yoktu.aynı adet olacakmışım gibiydim.her an bekliyordum adet olmayı.sadece göğüs uclarım karardı.onun dışında bir belirtim olmadı.
arkadaşlarım beni de aranıza alırmısınız bende sizlerle sohpet etmek ve rahatlamak istiyorum dolaştım dolaştım bana en yakın bu topiği buldum bende cuma günü reglime 3 gün kala beta hcg yaptırdım ve 15,44 çıktı doktorum gebesin ama çok erken dönemleri dedi folik asit başladı inşallah bebişim sıkı sıkı tututnur inşallah hayırlısı ile devamıda gelir kan testini tekrarlicaz arkadaşlarım hepimiz bebiş sahibi olmak istiyoruz hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz hayırlı dualarınızı bekliyorum aynı şekilde bende sizler için dua edicem benimlede sohpet ederseniz sevinirim.
hoşgeldin :) ve hayırlı olsun:) umarım sağlıklı ilerler. ben de 3 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor hemen. bu sabah da yaptım kopkoyu çıkmıyor hala. acaba betahcg artmıyor mu diye üzülüyorum. yarın ilk iş kan testine gideceğim sen de benim için dua et :) sanırım benim de pozitif ise aynı dönemde hamileyiz:)
cnm bazen adet tarihi geçtiğindede silik çıkabiliyo bunun çok örnekleri var bir kaç gün sonra gitgide koyulaşır merak etme bide ilk dakikada çıkmış bence sonucun pozitif,bn çanakkaledeyim cnm evimizin çok yakınında özel hastane var orada yaptırdım pazar günüde yapıyolar bnm içime doğuyo kesinlikle pozitif seninki.bu sabah yaptığım hemen ilk dakikada çıktı sonradan koyulaşmaya da başladı.. ama adet günüm bir gün geçmiş oldu bugün. normal koyu renkte çıkacak kadar yüksek olması lazımdı diye düşündüm kendi kendime. pazar pazar nerede yaptırabildinki testi. sevindim senin adına inşallah çabuk çabuk artar ::) darısı başıma
Eki Görüntüle 617587
Eki Görüntüle 617588
Eki Görüntüle 617589 [quote
hepsi farklı marka en baştaki bir gün önce en sondaki dün gitgide koyulaşması gerekirken ilk gün daha koyu.. acaba düşüyor mu yoksa testlerin markaları değişik olduğu için hassasiyetleri mi farklı.. off kendi kendimi karamsarlığa sürüklüyorum. hamilelerin dualarını kabul olurmuş sen dua et benim için :)
Eki Görüntüle 617587
Eki Görüntüle 617588
Eki Görüntüle 617589 [quote
hepsi farklı marka en baştaki bir gün önce en sondaki dün gitgide koyulaşması gerekirken ilk gün daha koyu.. acaba düşüyor mu yoksa testlerin markaları değişik olduğu için hassasiyetleri mi farklı.. off kendi kendimi karamsarlığa sürüklüyorum. hamilelerin dualarını kabul olurmuş sen dua et benim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?