Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

hayırlı olsun bebeğin sağlıklı doğsun inşallah. doktor yerleşmiş dediğine göre söylebilirsin bence:) yukarıda gebelik testi sonucu paylaşmıştım?? silik gibi de değil gibi de ben çok merak içindeyim. yeni hamile olarak belirti var mıydı idrarda hemen çıktı mı? biraz paylaşabilir misn

canım dr gittiysen o zaman takip eder bhcg değerinide keseyide benim ki tıbbı bi bilgiydi.ben sadece folik asid kullanıyorum.gebeliği planladığımdan bu yana . önceside önemli çünkü.şimdi folik asid takviyesi 3 aynın doldurduktanm sonra kan ilaçları takviye edilecek.yani bunlar rutindir kan tahlili yaptırmadan başlanabilir.gebelikle birlikte folik asid ihtiyacı artar.bebeğin sinir sistemi oluşumu için...elevit multivitamin...ben sadece folik asid kullanıyorum düşün vitamin almıyorum bile.elevitte günlük ihtiyacını karşılıyo folik asid ihytiyacınında %200 ünü .bide zaten yediklerinden alıyosun merak etme yani....

merhaba,
Ben de guzel haberi az once aldım test yaptım veee sonuç pozitif:))son adet tarihim 31 aralıktı,bugün adet olmam gereken gündü.Ben geçen mayıs ayında düşük yaptım bu yüzden biraz tedirginim su an ikinci çizgiyi görüm umarım sag sağlim hep birlikte sona en güzel şekilde ulaşırız.

ben adet gunumden once idrar testi yapmıştım sırf meraktan tek çizgi çıkmıştı.adetim 2 gun geçince tekrar test yapayım dedim bu sefer ilk çizgi tam belliydimdiğeri de biraz silikti ama belliydi yine de.hemen aynı gün kan testi de yaptırdım sonuç pozitif.

hamilelik belirtim pek yoktu.aynı adet olacakmışım gibiydim.her an bekliyordum adet olmayı.sadece göğüs uclarım karardı.onun dışında bir belirtim olmadı.

2. çizgin kaç dakika içinde belirmişti. benim ilk 5 dakikada beliriyor 4 test yaptım ama diğer arkadaşlar idrarı damlatır damlatmaz belirir demiş 1 dakikadan az sürede. pazartesi kana gideceğim ama bir yandan merak içindeyim

Benim 2.cizgi de ilk dk icinde belirmisti ama 2 çizgi belirdikten sonra ilk 5 dk içinde beliriyor olmasi çok mu önemli?benim testimin arkasinda hcg ye bagli olarak 1 dk dan az surebilir 2.cizginin belirmesi ama negatif sonuc icin 5-10 dk bekleyin demis.bence cift cizgi cikiyorsa mutlaka kan testi yaptir.

kızlar ben de daha önce yazmıştım bugün doktora gittim kalp atışlarını duymak için 8 haftalık hamileyim ama doktorum bu haftalarda uygun değil dedi ama kalbi oluşmuş atıyodu ultrasonda gördük eşimle ama ilk gebeliğimde böyle bi şey olmamıştı yani ilk defa duydum 3 hafta sonra tekrar gel 2li testini yapalım hemde dinleriz o zaman dedi kafam karıştı biraz siz böyle bi şey duydunuz mu daha önca

Rabbim hepimizin bebişlerini korusun.Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Ben 21'inde kontrole gittiğimde keseyi ve yolk kesesini de gördüm.Ayın 29'unda kalp atışlarını dinlemek için gideceğim.Umarım herşey yolunda gider. Sizinle duygularmızı,yaşadıklarımızı paylaşmak çok güzel.

arkadaşlarım beni de aranıza alırmısınız bende sizlerle sohpet etmek ve rahatlamak istiyorum dolaştım dolaştım bana en yakın bu topiği buldum bende cuma günü reglime 3 gün kala beta hcg yaptırdım ve 15,44 çıktı doktorum gebesin ama çok erken dönemleri dedi folik asit başladı inşallah bebişim sıkı sıkı tututnur inşallah hayırlısı ile devamıda gelir kan testini tekrarlicaz arkadaşlarım hepimiz bebiş sahibi olmak istiyoruz hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz hayırlı dualarınızı bekliyorum aynı şekilde bende sizler için dua edicem benimlede sohpet ederseniz sevinirim.

hoşgeldin :) ve hayırlı olsun:) umarım sağlıklı ilerler. ben de 3 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor hemen. bu sabah da yaptım kopkoyu çıkmıyor hala. acaba betahcg artmıyor mu diye üzülüyorum. yarın ilk iş kan testine gideceğim sen de benim için dua et :) sanırım benim de pozitif ise aynı dönemde hamileyiz:)

öncelikle senide tebrik ederim cnm inşallah yarın güzel haberler alırsın merak etme silikde olsa 5 dakika içinde çıkıyorsa hamişsindir.bu gün bnde evde israr testi yptım silikdi koyu değildi hemen gidip kan testi verdim cuma günü 15,44 dü bu gün 40,11 olmuş çok sevindim şimdilik iyi gidiyor inşallah böle devam eder.benimde baya silikdi o yüzden içini rahat tut.dualarım seninle cnm yarın güzel haberlerle gel:)

bu sabah yaptığım hemen ilk dakikada çıktı sonradan koyulaşmaya da başladı.. ama adet günüm bir gün geçmiş oldu bugün. normal koyu renkte çıkacak kadar yüksek olması lazımdı diye düşündüm kendi kendime. pazar pazar nerede yaptırabildinki testi. sevindim senin adına inşallah çabuk çabuk artar ::) darısı başıma

cnm bazen adet tarihi geçtiğindede silik çıkabiliyo bunun çok örnekleri var bir kaç gün sonra gitgide koyulaşır merak etme bide ilk dakikada çıkmış bence sonucun pozitif,bn çanakkaledeyim cnm evimizin çok yakınında özel hastane var orada yaptırdım pazar günüde yapıyolar bnm içime doğuyo kesinlikle pozitif seninki.

[quote

hepsi farklı marka en baştaki bir gün önce en sondaki dün gitgide koyulaşması gerekirken ilk gün daha koyu.. acaba düşüyor mu yoksa testlerin markaları değişik olduğu için hassasiyetleri mi farklı.. off kendi kendimi karamsarlığa sürüklüyorum. hamilelerin dualarını kabul olurmuş sen dua et benim için :)

canım neden sıkılıyosun ?markadan markaya değşiiyo .ben bi gün arayla farklı markalarla yaptım 1.cisinde hiç yokkken diğerinde çıkmıştı.düşük olsa bundan hemen belli olmaz b hcg değeri hemen düşmüyo ayrıca idrara bu kadar yansımaz.içini ferah tut sen .rabbim hayırlısını versin.

cnm bnm tabikide dularım seninle hepsindede gayet net gözüküyo tabiki gitgide koyulaşması lazım ama her testin hassaslığı ayrı oyüzden karamsarlığa düşme keşke hepsini aynı marka yapsaydın.bence kan testi yptır bira an evvel rahatla cnm.

tebrikler tatlım :) hiç canını sıkma, test markasıyla alakalı, o silik çıkan test hep diğerine göre daha silik çıkıyor. en güzel test C.. ile başlayan, en koyu o çıkıyor

bu arada yeni öğrenenler için herkesin gözü aydın rabbim herkesin evladını sağlıcakla kucağına alması nasip eder inşallahnazar:

sağ olun kızlar heyecandan sabahları 5'te falan uyanıyorum. yarın sabah erkenden gideceğim kan testine. öğleden sonra yazarım güzel sonuçlarımı inşallah. testlerim hemen beliriyor silik bir şekilde bekledikçe de koyulaşıyor biraz daha. inşallah artıyorduk. bu ay rahim filmi çektirmiştim ben doktor hamile kalma ihtimalin çok yüksek demişti. inşallah bu ay olmuştur. belirti olarak sadece göğüslerim acıyor damarlandı. başka da birşey yok. olumlu yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…