Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....


cnm bnm testin basbaya pozitif artık sıkıntıyı bırak hamişim diye sevinmeye başla yarında kan testi yaptır,bak rabbim izin verirse aynı zamanlarda doğum yapçaz inşallah.ayrıca gögüslerinin hassasiyeti ve damarlanması bi belirti zaten bende ondan yola çıkarak kan testi yaptırmıştım:)
 

ay arkadaşlar benimde öyle gögüşlerim büyüdü ve damarlandı tuhaf omuzlarıma kadar damarlar belli açık tenliyim.ben daha önce düşük yaptım.ordan anladım o zamanda böyleydi.eşime diyodum hamileyim die günüm geçmeden yok demişti.tek bende değilmiş bu belirti demek...
 

evet cnm bnmde aynen göğüslerim büyüdü ve damarlandı bnmde omuzlarıma kadar netleşti damarlarım:)
 
evet cnm bnmde aynen göğüslerim büyüdü ve damarlandı bnmde omuzlarıma kadar netleşti damarlarım:)

kızlar benim de en büyük karamsarlığım eşimden kaynaklanıyor. daha önce bir hamileliğim olmuştu. o zaman yüzümde hamile güzelliği varmış şu an yokmuş hamile değilmişim ): bu kadar saçma bir teori olabilir mi :) yüzün güzelleşmedi hamile değilsin. :) daha önce hamile kaldığımda birinci günde kopkoyu iki çizgi vardı ondan endişe ediyorum kürtaj ile sonlandı ne yazık ki. her hamilelik farklıdır gerçi.

hayırlısı olsun inşallahh olur.. hemen hemen aynı zamanlarda bebekleri alırız kucaklarımıza :)
 

sen bi testi yaptır emin ol şimdi streslisin rahat değilsin... şöyle bi karnın çıksın yüzün bi tombullaşsın güzelliğine dahada bi güzellik katta eşin görsün hamile güzelliğinibu arada benimde hep bi korkum var.o nedenle çok üzerinde durmuyorum önceki gibi...üzülmek istemiyorum.diğerindeyken sürekli gebelik sitelerindeydim.gün gün takip ederdim.sanki hevesim yok gibi.
 
Rojmin bende gecen ay rahim filmi cektirmistim ve bu ay hamile kaldım 4haftslik inşallah ultrasonda da görürüz bu hafta

inşallah canım... inşallah keseyide pıt pıt atan kalbinide görürüsünbu rahim filmi nasıl bişey ya çektiren ayına hamile kalıyo.rahim içine tüplere bakıyosun die biliyorum.hamileliğe nasıl yardımcı oluyo yada ben mi öyle denk geliyorum ?
 

cnm bnm değerin illaki ozmanla aynı olacak değil ya ve test sonuçlarında pozitif yani sen hamilesin zaten eşine önce bunu söle bncede teorisi çok saçma :)senin testlerin silik olsa bile gayet gözüküyo.içini karartma takma sen onu boşver rabbim ne güzel sevindirmiş seni sen onu düşün güzel şeyler düşün.kan testide yaptır sonucu eşine göster.
 

çok beyaz tenliyim hamileyken yüzüm melek gibi oluyormuş şimdi o meleksilik yokmuş:) ama adet olacağım zaman sivilce ve göz altında hafif morarma olurdu onlar da yok :) ben de evde yapmam gerekn o kadar çok iş var oturdum silik çizgi okuyorum sürekli. burada aynı durumda olanlar umutlandırıyor insanı. biraz rahatladım inşallah yarın daha çok rahatlarım.

geçen hamileliğimde bir hafta 5 6 kilo vermiştim bulantıdan. çay görmek istemiyordum özellikle. şimdi böyle bir durum başlamadı. hormon seviyesi düşük demek ki daha. bi netleşsin benim de sonra beslenmeden çatlak oluşmaması için neler yaparızlardan konuşmaya başlayalaım :):)
 

rahim filmi esnasında tüplere basınçlı ilaç gönderiliyor boyalı röntgende tıkanıklık var mı diye görmek için ama o esnada küçük tıkanıklık varsa o da açılmış oluyor.. düşük yapan kürtaj olan hamile olma ihtimali nasıl artarsa bir sonraki ay burada da öyle yollar açılmış oluyor:) infertilite tedavisinin 3. aşaması falan rahim filmi .
 

hadi ya ben hemşireyim ama bilmiyodum bunu amaç film çekmek ama işe de yarıyo ...vay be....
 

bende hiç öyle olmadı hiç bişeyden midem bulanmadı.benim bhcg değerim yükselmiyodu pek belkide ondandır.bhcg bi anda fazla yükselinde olur bulantı.arkadaşımın öyleydi.kadın 3 ay nöbetlerde sabaha kadar kustu.o hasta başında çalışıyodu bizde arkaşında çöp kovasını taşıyarak
 

işte ben de şimdi ondan korkuyorum 3 gün test yaptım idrarda çok çok az bir koyulaşma vardır belki ama çok net koyulaşmıyor. acaba yükselmiyor mu? varsa da düşecek mi. yarama tuz bastın rojmin beklediğim adet tarihim dündü. normal mi sence hala silik çıkması ?
 

ya arkadaşım bekleen adet tarihin daha dünmüş:) ben sana bi anlatayım benim adetimden 3 gün geçmişti ben test yaptım idrar testi hiç 2,ci çizgi yoktu bende değilim die rahay davrandım.sonra 4 gün oldu yine yok yine test yaptım 2.ci çizgi yok sonra 6 gün geçti yine yaptım beklemiyorum artık baktım çok silik bi çizgi ...tamam dedim keske atmayaydım da yüklerdim.sonra nöbette baktım 1049 çıkmış çok silik olmasına rağmen .yani bu silik olması olmadığı yada düşeceği anlamına gelmez düşük yap küretaj ol o zaman bile bhcg değeri yavaş yavaş düşüyo yani düşünce hemen silinmez çizgi bebeğim korkma sennnnnn
 

mız mız başınızı şişirdim tabi :) 1049 baya iyi bir değermiş aslında. yarın öğrenicem bakalım var mı yok mu haber veririm. çol sağol :)
 
benimde adet tarihim bugündü dün sabah ilk idrarımla yaptığım test resimdeki.sabah kan vermeye gidicem.sizce hamile miyim?son adet tarihim 28 aralık.
 

Eklentiler

  • $Görüntü311.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 33
  • $Görüntü312.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 32
mız mız başınızı şişirdim tabi :) 1049 baya iyi bir değermiş aslında. yarın öğrenicem bakalım var mı yok mu haber veririm. çol sağol :)

yok canım estafuruullah ne demek insan öle takıyo kafasına bilmezmiyim.seninkide öle çıkacak bak görürsün içini ferah tut.haber ver mutlaka bana merak ederim.öpüldün
 
Kizlarrrrr çok ama çok mutluyum 3 gündür ayaklarım yere basmıyor 6 haftalık hamilerim Allahim bu duyguyu tatmak isteyen herkese yaşatsın
 
Kizlarrrrr çok ama çok mutluyum 3 gündür ayaklarım yere basmıyor 6 haftalık hamilerim Allahim bu duyguyu tatmak isteyen herkese yaşatsın

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.kan tahlilin kaç çıktı ve kaçıncı geçikme gününde?bende yarın sabah yaptırıcam kan testi.idrar testinde silik çıktı paylaştım yukarıda dün yapmıştım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…