benimde adet tarihim bugündü dün sabah ilk idrarımla yaptığım test resimdeki.sabah kan vermeye gidicem.sizce hamile miyim?son adet tarihim 28 aralık.
benimde adet tarihim bugündü dün sabah ilk idrarımla yaptığım test resimdeki.sabah kan vermeye gidicem.sizce hamile miyim?son adet tarihim 28 aralık.
inarçıkeçi sen gebelik takvimi eklemişsin bir yandan soru sormuşsun kafam karıştı. bu tarz testlerde ikinci çizgi silik çıktığı zaman süre önemli deniyor. ilk 5 dakikada çıktıysa hamilesin. ama önce negatifti sonra (30dk 1 saat) pozitife döndü ise negatif. o idrar buharlaşması ile oluşuyormuş. ben de senin durumundayım. son adetim 27 aralık çizgiler seninki gibi yukarıda paylaştım. yarın sabah teste gideceğim :)
canım bu testi şimdi yaptım 3dk da çıktı.zaten testin üzerinde 10 dk dan sonra değerlendirmeyiniz yazıyo.
o zaman tebriklerrrrr :):):))::):)
selam bayanlar. bende ocak ayının güzelliklerinden nasiplenenlerdenim. hamileyim. inş hayırlısıylan bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder rabbim.
kızlar merhabaaaa bende dün hamile oldugumu test yaparak öğrendim..bugun de yaptım haal çift çizgiiyarın da dr gidip kanıma baktırcamm
evet varmışş baya hepimizde yeni öğrendiğimiz içinbenim en son adet tarihim 31 aralık tı hepimizin ki yakın birbirine..benim de testte 1 dk da çıktı 2.çizgi bi sıkıntı yoktur dimiiEki Görüntüle 617790
seninkide gayet net canım.benim dün sabah yaptığımla şimdi yaptığım arasında bile koyulaşma var.bebişlerimiz büyüyor.yarın kan tahlilinden sonra belli olucak ak mı kara mı ne diyeyim?ben ekim anneleri sayfasına abone oldum sizde oraya gelin.
ben de koyulaşma yok çok fazla birini dün 2 de birini bu sabah 5 te yaptım süre kısa diye mi acaba:) inşallah yarın heepimiz güzel sonuç alırız .ben fire verecem gibi duruyor ya neyse:)
yok canım moralini bozma.süren kısa.ben dün 11 gibi ilk idrarla yaptım.bide bu akşam 19:30 gibi arada süre çok 1,5 gün var.zaten 2 güne bir beta hcg 2 ye katlarmış.
son bir testim daha var onu da yarın sabah yapacağım kan testine gitmeden önce. benim doktorum özelde bıktım kan veip negatif sonuç almaktan. devlete gitsek öğleden sonraya çıkar mı acaba sonuçlar. ertesi güne kalırsa direkt özele gidelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?