herkese hayırlı uğurlu olsun.bende birazdan kan vermeye gidicem.
inatçıkeçiiiiii ben testi yaptım çok sıkışmıştım ben de hala koyulaşma yok yardımmmmmmmçok susuyorum o etkilemez ama neden ki ya yok mu gelişmiyor mu of allahımm
aklına kötü şeyler getirme.belki geç döllenmedir daha yeni yeni büyüyodur.ya da testin duyarlılığı benimkinden farklıdır.kan testi yaptır en garantisi.ben birazdan gidicem kan vermeye.
verdim testi sonuç öğleden sonra dua edinn :):)
kızlar ben gıttım sonucum 601.30 çıktı..4 ya da 5 haftalık hamıleyımm
senin sonuç kaçta?benim 3 te.adetinin kaçıncı gecikme günü?
son adet 27 aralıktı benim.. sonuç netten bakıcam bekliyorum hala çıkmadı
benimde 28 aralık bakalım artık ne çıkıcak bizimkiler.
seninki kesin pozitif :) arttı testte bile çizginin rengi. benimki şüpheli. sağlık ocağında idrar testi yaptıracaktın o daha da koyudur :)):): sen şimdiden sevin bana da dua gönder:):):):)):
İnşallah Merve hayırlı olsun.ben dün doktora gittim kızlar tam 4 haftalıkmış.bakalım sizler de gittikçe doktor muayenelerinizi yazın buraya .benım son adet tarihim 6 Aralık.daha keseyi göremedi.haftaya yine gidicem[/QU
benim de son adetim 31 aralık adetimden 4 gün önce kan taesti ile öğrendim hamile olduğumu. benim ikinci olacak.inşallah isteyen herkese verir Allah ım
hadi hayırlısı canım.adetin kaç gün gecikmişti.
kızlar sonucum 281 :):):):):) bir gün gecikti iyi mi sizce bu değer
iyi tabii canım bak bide korkuyodun.bakalım benim kaç çıkıcak :18:
seninki 400 üstü çıkıcak canım:)
hiç sanmıyorum çünkü benim son adet tarihim 28 aralık senin 27 aralıksen benden bir gün öndesin.ve bi de hemşire moralimi bozdu sabahtan beri stres içindeyim.bi de yetmezmiş gibi ben ona telefon edip sonucumu öğrenicem.ama dedim 2 güne bi gelip kan vericem dedim çarşamba yine gidicem yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?