Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

inatçıkeçiiiiii ben testi yaptım çok sıkışmıştım ben de hala koyulaşma yok yardımmmmmmm çok susuyorum o etkilemez ama neden ki ya yok mu gelişmiyor mu of allahımm

aklına kötü şeyler getirme.belki geç döllenmedir daha yeni yeni büyüyodur.ya da testin duyarlılığı benimkinden farklıdır.kan testi yaptır en garantisi.ben birazdan gidicem kan vermeye.

meraba kızlar
bende iki gün önce bogazlarım için gittim hastanede ogrendim gebelik oldugunu daha bata 4 gün var kanda çıktı ama deger yükselcekmi o önemli dedi doktor daha gitmedin korkuyorum

seninki kesin pozitif :) arttı testte bile çizginin rengi. benimki şüpheli. sağlık ocağında idrar testi yaptıracaktın o daha da koyudur :)):): sen şimdiden sevin bana da dua gönder:):):):)):

canım henüz erken olduğu için silik olması çok normal.1-2 saat sonra burda farklı şeyler yazışıyo olucaz.3 ten sonra burdayım.3 te telefonla öğrenicem sonucu.

Beklemek çok zor kızlar anlıyorum sizi ben de her seferin de kötü oluyorum korkuyorum benim de 4haftslik Çarşamba gün 5.hafta ya giriyorum doktora gidicez inşallah bebisimi görürüm allahım bir an önce Çarşamba gelsin istiyorum

seninki 400 üstü çıkıcak canım:)

hiç sanmıyorum çünkü benim son adet tarihim 28 aralık senin 27 aralık sen benden bir gün öndesin.ve bi de hemşire moralimi bozdu sabahtan beri stres içindeyim.bi de yetmezmiş gibi ben ona telefon edip sonucumu öğrenicem.ama dedim 2 güne bi gelip kan vericem dedim çarşamba yine gidicem yani.

canım ben son dönemde 35 günde bir falan adet oluyordum 28 diil yani o nedenle senin bebiş benden büyük olabilir :) hemşire ne yaptı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…