kızlar sonucum 281 :):):):):) bir gün gecikti iyi mi sizce bu değer
canım ben son dönemde 35 günde bir falan adet oluyordum 28 diil yani o nedenle senin bebiş benden büyük olabilir :) hemşire ne yaptı ki
catie kan testini sen benden sonra yaptırdın ama benden önce belli oldu
cnm bence değerin çok çok güzel rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin ben sana demiştim canını sıkma bpş yere diye...:))
herkese merhaba ben yeni yazıyorum hamile değilim ama şüphelerim var size sorup fikir almak istedim geçen aralık ayında ayın 25 i gibi hata olmam gerekiyordu ancak 5 günlük bir gecikmenin ardından hasta oldum ve çok kısa sürdü bu ay ise bekledim ayın otuzu otuzbiri gibi olurum diye ama hala olmadım bugün ayın üçü sadece göğüslerimde acıma var açıkçası test yapmak istemiyorum çıkmazsa diye bundan 1,5 yıl önce hamile kalmıştım ancak öğrenmemle kaybetmem bir oldu bu yüzden korkuyorum sizce durum nedir :26:
inşallah canım düzenli artar
sanada hayırlı olsun allah sağa salim kucağımıza almak nasip etsin
senin kan değerlerin kaç cıktı
aa cok güzel aynı gün.
evet canım bat dediğim son adet tarihim 18 aralık...
ben kan testini dün yani 23 ocakta yaptırdım 339,86 cıktı herkesin verdiği rakamlar farklı geldi bana iyice kafam karıştı
bende önümüzdeki hafta içi gidicem doktora gidince haberleşlim sen benimle paylaşırsın bende seninle
hayırlı olsun canım imzana baktımda aynı gün doğum yapcaz gibi görünüyo benimde tahmini doğum tarihim 29 eylül
son regli tarihin 18 ocak mı? bide kan değerlerin kaç cıktı merak ediyorumda
174 çıkmış benim de canım.bak aramızdaki 1 gün nasıl farediyor.ben sana demiştim.çarşamba yine gidicem ben.bakalım ne olucak?
tebrikler :) canım sen doktorla görüşebildin mi iyi mi değerlerimiz. yukarıda arkadaş 4 haftalık 1000lerde bir rakam yazmış bu değerler neden böyle değişkenlik gösteriyor acaba benim testimde şöyle yazıyor: 5 25 arası şüpheli gebelik 25 üstü pozitif.
ben de 2 gün sonra kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum tabi pimpirik peşimi bırakmıyor sonucun yanlış olabileceğine kadar düşünüyorum..
tekrar tebrik ediyorum çook
sağlık ocağına ulaşadık.eşim hastaneyi aradı labaratuvarla görüştü.hamile demişler.değeri soruncada 174 demişler.normal demekki.2 gün sonra tekrar veririz 2 ye katlarsa normaldir.malesef bizim burda kadın doğum doktoru yok.
ben çarşamba kendi doktorumla görüşünce sana detaylı bir şkeilde anlatırım ne oldu bitti ne yapılacak vs. değerlerimiz yakın çünkü. 5 hafta dolunca ultrasonda görülüyormuş. bu arada folik asit alıyorsun değil mi
kızlar sonucum 281 :):):):):) bir gün gecikti iyi mi sizce bu değer
Folik astin faydası ne? Bana vermedi doktorum daha ?
sağlık ocağına ulaşadık.eşim hastaneyi aradı labaratuvarla görüştü.hamile demişler.değeri soruncada 174 demişler.normal demekki.2 gün sonra tekrar veririz 2 ye katlarsa normaldir.malesef bizim burda kadın doğum doktoru yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?