Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

canım ben son dönemde 35 günde bir falan adet oluyordum 28 diil yani o nedenle senin bebiş benden büyük olabilir :) hemşire ne yaptı ki

idrar testi yaptı ilk çizgi gibi tam kıpkırmızı çıkmadı tabii.ben kan vermeye geldim zaten dedim öyle test bende yaptım evde dedim.daha adetin 1 gün gecikmiş çok erken kandada çıkmayabilir falan dedi.olsun dedim zorla kan verdim ya.

geçen ay bende 35 günde bir oldum kasım 24 de olmuştum aralık 28 de oldum.ekimde hiç olmadım eylül 18 de oldum.o yüzden kasımda adet söktürücüyle oldum.geçen ay kendiliğinden oldum sapıttı yani ... belirtilerim olmasa test falan yapmazdım zaten yine gecikti diye düşünürdüm ama belirtilerim 4-5 gün önce başladı bende adet tarihim gelmeden test yaptım.

catie kan testini sen benden sonra yaptırdın ama benden önce belli oldu

canım o hemşire saçmalamış . millet kaç gün önceden gidip veriyor. sen istiyorsan almak zorunda.. ben devlet hastanesine verdim senin dediğin gibi netten baktım sonuca ondan çabuk oldu. senin sonucun yüksek çıkıcak o hemşirede utanıcak)::) folik asite başladın deil mi benim doktor 3 ay önceden vermişti başlamayanlar hemen başlasın

ben de geçen cuma öğrendim hamile olduğumu ben hissediyordum bir sürü belirti vardı adetimden 3 gün önce öğrendim.bence biraz daha bekleyip test yapabilrisiniz ben hamile olduğum halde negatif çıkmıştı idrar tesi

Merhaba suri, Dr'a gidince haber vericem demiştim. Cumartesi gittim önce üstten bakalım dedi ve üstten çok küçük göründü 6 mm imiş. Biraz çelişkili konuştu bende heyecandan hiç bişey sormamışım. Bu cumartesi bi daha gidicem. 4 haftalık da olabilir dedi başta ama kesin bişey konuşmadı. Ama keseyi gördü, dış gebelik yok rahim duvarı kalınlaşmış dedi. Testleri aile hekiminde bi daha yapıp gidicem. Özel hastanede çok maliyetli oluyor.

Merhaba kızlar bende cuma günü hamile oldugumu öğrendim 3 yıldır olmuyordu cocugum pkos hastasıyım.canıma tak ettmıstı artık umudumu kaybettım derken hamıle kaldıgımı öğrendim bütün hastaneyi ağlamamla çığlıklarımla ınlettim ..hala ınanamıyorum. Rabbim kimseyi böyle bişeyle sınamasın cok zor.4 haftalık hamileymişim değerim 1314 çıktı.cumartesi keseyi görmeye gideceğiz çok heycanlıyım.ama baska bıseyde cıkacak dıye cok korkuyorum .hepimize hayırlı olsun kızlar .Hepimiz hayırlısyla evlatlarımızı kucagımıza alalım insallah.

174 çıkmış benim de canım.bak aramızdaki 1 gün nasıl farediyor.ben sana demiştim.çarşamba yine gidicem ben.bakalım ne olucak?

174 çıkmış benim de canım.bak aramızdaki 1 gün nasıl farediyor.ben sana demiştim.çarşamba yine gidicem ben.bakalım ne olucak?

tebrikler :) canım sen doktorla görüşebildin mi iyi mi değerlerimiz. yukarıda arkadaş 4 haftalık 1000lerde bir rakam yazmış bu değerler neden böyle değişkenlik gösteriyor acaba benim testimde şöyle yazıyor: 5 25 arası şüpheli gebelik 25 üstü pozitif.

ben de 2 gün sonra kendi doktoruma gitmeyi düşünüyorum tabi pimpirik peşimi bırakmıyor sonucun yanlış olabileceğine kadar düşünüyorum..

tekrar tebrik ediyorum çook

sağlık ocağına ulaşadık.eşim hastaneyi aradı labaratuvarla görüştü.hamile demişler.değeri soruncada 174 demişler.normal demekki.2 gün sonra tekrar veririz 2 ye katlarsa normaldir.malesef bizim burda kadın doğum doktoru yok.

ben çarşamba kendi doktorumla görüşünce sana detaylı bir şkeilde anlatırım ne oldu bitti ne yapılacak vs. değerlerimiz yakın çünkü. 5 hafta dolunca ultrasonda görülüyormuş. bu arada folik asit alıyorsun değil mi

tamam canım ben 8 aydır içiyorum folbiol adı.

kızlar sonucum 281 :):):):):) bir gün gecikti iyi mi sizce bu değer

çok sevindim gerçekten bak dememişmiydik sana....1 gün gecikmeyle 281 iyi bi değer ...muhtemelen geç döllenme canım.tebrkler rabbim kalp atışını da duymak nasip etsin,kucağına almayıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…