Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

çok sevindim gerçekten bak dememişmiydik sana....1 gün gecikmeyle 281 iyi bi değer ...muhtemelen geç döllenme canım.tebrkler rabbim kalp atışını da duymak nasip etsin,kucağına almayıda

sağol rojmin. 27 aralık son adet tarihimdi. bazen 35 günde bir oluyordum. tam bi hesap yapamıyorum. arkadaşın 28 aralık son adet 174 benim 27 aralık 281 hemşire olarak sen bilirsin düşük mü ki bu değerler daha doktorlar görmedi

son adet tarihim 28 aralık bugün beta hcg değerim 174 nasıl sizce?

tebrik ederimm! :):) beta HCG kişiye göre değişiyor. şu anda hormonların yeni yükselmeye başladığı için düşük çıkması normal. ben adet gecikmemin 8. günü yaptırmıştım 5000 çıkmıştı. ama aynı gün yaptıran arkadaşımda 12000 çıkmıştı. herkese göre farklı çıkabiliyor, takılma sen bunlara :) hayırlı olsun tekrar

cnm değer kaç olursa olsun bu hormon kanda varsa hamilesin anlamına geliyor. çünkü eğer negatif olsaydı sıfır çıkması gerekirdi.herkesin metabolizması farklı, bir de test yaptırdığı gün farklı. değişmesi normal. hayırlı olsun! :)

merhaba arkadaşlar hamişlerin hepsini çok çok tebrik ederim rabbim hepimize kucağımıza alacağımız günüde göstersin,ben adetime 4 gün kala cuma günü 15,44 çıkmıştı 2 gün sonra yani pazar günü 40,11 çıkmıştıpazartesi yani bugünde 60,85 yani
cuma 15,44
pazar40,11
pazartesi 60,85 nasıl kızlar iyimi sizce

bence artışı iyi
benimde ilk gecikme günüm 174 çıktı

ben de cuma günü öğrendim hamile olduğumu çok mutluyum daha adetime 3 gün kala kanda çıktı ama değerim11.76ydı çok mu düşük acaba inşallah yükselir Allah isteyen herkese versin

merhabalar ben de bugün öğrendim hamile olduğumu.ocak başından beri burayı sessizce takip ediyordum:) cuma günü evde test yapmıştım negatif çıkmıştı. hipotiroidim var adetlerim düzensizdi o yüzden satım batım yok:) bugün kandan baktırdım 55 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptıracağım inşallah katlanır çok korkuyorum mayısta düşük yapmıştım. Allah bebeklerimize ömür versin inşallah..

yok canım düşük bi değer değil önemli olan bundan sonra 2 günde bir 2 katı artması lazım o kadar ...zaten 1000 in üzerine çıkınca kese görünecek.kese göründükten sonra bhcg değerinin ne kadar arttığı önemli değil.kese ölçümü yaparlar her gittiğinde ...6.cı haftadan sonrada kalp atışı önemli....hadi bakalım bende çok heyecanlıyım

Arkadaşlar ben de dün test yaptım bariz çizgi belirdi; bir gün önce ise biraz silikti. Son adetim 20 Aralık. Kesin hamileyim yarın da kandan baktıracağım. beş gündür de felaket karın ağrım var sizin de öyle mi doktora bu konuyu da anlatmalımıyım normal mi? ilk bebeğime hamileyim tecrübeli olanlar bana yazsın lütfen

valla canım aynı aağrı bende de var.adet olacakmışım gibi ama normal diyolar.hem rahim büyüyomuş hemde bebek rahime gömülüyo onların sancıları.

Testte bariz çizgi vardı hemen doktora gitsem mi? Kesin hamileyimdir herhalde? İlla kandan bakmak gerekir mi? Önemli bir şey var mı yapılacak? Bir de bu ağrı ne kadar daha süreek? Teşekkür ederim cevapladığınız için.

slm arkadaşlar bende az önce testte öğrendim hamişliğimi Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini inş
buarada bnm ikinci bebişim inş ve karın ağrısı regl sancısı çok normal bende çekiyorum şuan ha oldum ha olucam derken test pozitif çıktı:)kasık ağrılarınız normal yani ama yinede doktora sorunki rahat edin:)hayırlı hamişlikler diliyorum

valla ben kan testide yaptır derim.ben bugün yaptırdım 174 çıktı ama doktora gitmek için henüz erken.çarşamba günü tekrar kan vericem bakalım değer ikiye katlıyo mu diye.

sanada hayırlı olsun canım

karın ağrısı normal canım. adet olacakmışşsın gibi kasıklarında ve belinde batmalar oluyor. kişiden kişiye de ağrının seviyesi değişebilir.

bugün gittim kızlar doktora keseyi gördük ama daha yeni olduğu için bebiş yok 2hafta sonra tekrar gidecem ayrıca ben gebeliklerimde cleksan iğne kullanıyorum bundada verdi doktor coraspin ile birlikte...hayırlısı bakalım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…