Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

keseyi adet gecikmesinin kaçıncı günü gördünüz?

korkma canım bende bugün yaptırdım 174 çıktı.bende 2 gün sonra tekrar kan aldırıcam katlanıyor mu diye?

Kızlaarr bende aranıza yeni katıldım :) son adet günüm 21 Aralık 2012 bugün 5 haftalık pirinç tanemi gördüm çok mutluyum Allah hepimizin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Kızlaarr bende aranıza yeni katıldım :) son adet günüm 21 Aralık 2012 bugün 5 haftalık pirinç tanemi gördüm çok mutluyum Allah hepimizin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

benimde son adet tarihim 28 aralık yani 1 hafta sonra doktora gitsem senin gibi bebişimi görebilirim değil mi?bugün kan testi yaptırdım adetim 1 gün gecikti 174 çıktı.

kızlar bir yıldır hamile kalamıyordum.28 aralık da adet oldum adet bitiminden 7 gün sonra 15 gün soğan kürü uyguladım.bir de adetim bitince her gün bir tan olmak üzere meryem suresini okumaya başladım.bu sure de bebeği olmayanlar için.hz.meryem in kocasızhamile kaldığını ve hz. zekeriya nın eşi kısır kendiside çok yaşlı olduğu halde duaları karşılığında Allahın onlara bebek verdiğini eşinin mucize eseri hamile kaldığını anlatıyor.daha 12. yi okurken hamile kaldığımı öğrendim.24 ocak da soğan kürüm bitti.26 ocak da hamile olduğumu öğrendim.denemenizi tavsiye ederim.meryem suresine hala devam ediyorum her gün çünkü 41 adet okunması gerekiyordu her gün bir tane olmak şartıyla.hamile kaldım diye bırakmadım.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.her ay muntazam yumurtlama günümü takip ederdim ama bu ay çok yoğun geçti hiç bişeye dikkat etmedim ama sonunda muradıma erdim.darısı isteyenlerin başına inşallah.

Son düzenleme:

merhaba arkadasım sana katılıyorum ,benımde annem benım için 41 gün okudu meryem süresini ki benımde hamıle kalmam ımkanszdı çünkü polikistik overim cok nadir regl olurum ve yumurtlamam gerceklesmez yıne adet olmadıgım bi aydı aralık ve yumurtlama gözükmüyordu hamile kaldım Allahın mucizesi bu. meryem suresi yenı bitmişti mevlit kandilinde de cok dua ettım 2 gün sonra hamile oldugumu öğrendim.demem oki cidden inanarak yaptgnz dua ve ibadetler kabul oluyor Allahın izniyle. Allahın isteyen herkese versın inşallah.

maaşşallah canım sana allah bebişlerimizi kucağımıza almayı da nasip etsin...yalnız bende pek mide bulantısı yokkk inşallah böle olur.diğer kızlarımda çokkk midem bulandı...

Allah sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.. Sanırım daha ilk bebişleri bekliyor çoğunuz benim 8 yaşın da bir kızım var :) bu tekne kazıntısı olacak..

çok sevindim canım.. allahın izniyle sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız inş

allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.. kendi hamile olduğumu öğrendiğim kadar mutlu oldum...

5 haftalıkken karın ultrasonunda keseyi gördük. ama bazılarında belli olmayabiliyormus. kişiden kişiye yada döllenme zamanına göre değişiklik gösterebiliyor sanırım

ben ilk doktora ne zaman gitmeliyim ki?eşimin doğu görevi sebebiyle yozgattayız burda da kadın doğumcu yok.kanı bile sağlık ocağında verdim.sivasa gidicem doktor için orası da bize 1,5-2 saat uzak.arabamız yok her yer kar.gitmişken bişeyler görmek istiyorum.gittiğime değsin yani.

ozaman en iyisi 7.haftada git cnm keseyi ve bebişinin kalp pıt pıtlarını duyabilirsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…