İkiye katlaması gerekli mi_?
bugün gittim kızlar doktora keseyi gördük ama daha yeni olduğu için bebiş yok 2hafta sonra tekrar gidecem ayrıca ben gebeliklerimde cleksan iğne kullanıyorum bundada verdi doktor coraspin ile birlikte...hayırlısı bakalım.......
merhabalar ben de bugün öğrendim hamile olduğumu.ocak başından beri burayı sessizce takip ediyordum:) cuma günü evde test yapmıştım negatif çıkmıştı. hipotiroidim var adetlerim düzensizdi o yüzden satım batım yok:) bugün kandan baktırdım 55 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptıracağım inşallah katlanır çok korkuyorum mayısta düşük yapmıştım. Allah bebeklerimize ömür versin inşallah..
Kartanem kaç haftalikken keseyi gördün ?
Kızlaarr bende aranıza yeni katıldım :) son adet günüm 21 Aralık 2012 bugün 5 haftalık pirinç tanemi gördüm çok mutluyum Allah hepimizin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
kızlar bir yıldır hamile kalamıyordum.28 aralık da adet oldum adet bitiminden 7 gün sonra 15 gün soğan kürü uyguladım.bir de adetim bitince her gün bir tan olmak üzere meryem suresini okumaya başladım.bu sure de bebeği olmayanlar için.hz.meryem in kocasızhamile kaldığını ve hz. zekeriya nın eşi kısır kendiside çok yaşlı olduğu halde duaları karşılığında Allahın onlara bebek verdiğini eşinin mucize eseri hamile kaldığını anlatıyor.daha 12. yi okurken hamile kaldığımı öğrendim.24 ocak da soğan kürüm bitti.26 ocak da hamile olduğumu öğrendim.denemenizi tavsiye ederim.meryem suresine hala devam ediyorum her gün çünkü 41 adet okunması gerekiyordu her gün bir tane olmak şartıyla.hamile kaldım diye bırakmadım.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.her ay muntazam yumurtlama günümü takip ederdim ama bu ay çok yoğun geçti hiç bişeye dikkat etmedim ama sonunda muradıma erdim.darısı isteyenlerin başına inşallah.
Kartanem kaç haftalikken keseyi gördün ?
kızlar bir yıldır hamile kalamıyordum.28 aralık da adet oldum adet bitiminden 7 gün sonra 15 gün soğan kürü uyguladım.bir de adetim bitince her gün bir tan olmak üzere meryem suresini okumaya başladım.bu sure de bebeği olmayanlar için.hz.meryem in kocasızhamile kaldığını ve hz. zekeriya nın eşi kısır kendiside çok yaşlı olduğu halde duaları karşılığında Allahın onlara bebek verdiğini eşinin mucize eseri hamile kaldığını anlatıyor.daha 12. yi okurken hamile kaldığımı öğrendim.24 ocak da soğan kürüm bitti.26 ocak da hamile olduğumu öğrendim.denemenizi tavsiye ederim.meryem suresine hala devam ediyorum her gün çünkü 41 adet okunması gerekiyordu her gün bir tane olmak şartıyla.hamile kaldım diye bırakmadım.Allahıma binlerce kez şükürler olsun.her ay muntazam yumurtlama günümü takip ederdim ama bu ay çok yoğun geçti hiç bişeye dikkat etmedim ama sonunda muradıma erdim.darısı isteyenlerin başına inşallah.
Merhaba kızlar bende cuma günü hamile oldugumu öğrendim 3 yıldır olmuyordu cocugum pkos hastasıyım.canıma tak ettmıstı artık umudumu kaybettım derken hamıle kaldıgımı öğrendim bütün hastaneyi ağlamamla çığlıklarımla ınlettim ..hala ınanamıyorum.Rabbim kimseyi böyle bişeyle sınamasın cok zor.4 haftalık hamileymişim değerim 1314 çıktı.cumartesi keseyi görmeye gideceğiz çok heycanlıyım.ama baska bıseyde cıkacak dıye cok korkuyorum .hepimize hayırlı olsun kızlar .Hepimiz hayırlısyla evlatlarımızı kucagımıza alalım insallah.
bende onu merak ediyorum ona göre doktora gidicem
5 haftalıkken karın ultrasonunda keseyi gördük. ama bazılarında belli olmayabiliyormus. kişiden kişiye yada döllenme zamanına göre değişiklik gösterebiliyor sanırım
ben ilk doktora ne zaman gitmeliyim ki?eşimin doğu görevi sebebiyle yozgattayız burda da kadın doğumcu yok.kanı bile sağlık ocağında verdim.sivasa gidicem doktor için orası da bize 1,5-2 saat uzak.arabamız yok her yer kar.gitmişken bişeyler görmek istiyorum.gittiğime değsin yani.
çok sevindim canım.. allahın izniyle sağsalim bebişlerimizi kucaklarımıza alacağız inş
ozaman en iyisi 7.haftada git cnm keseyi ve bebişinin kalp pıt pıtlarını duyabilirsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?