Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Slm kızlar bugün tuvalete gittiğimde kahverengi bı leke geldi yarın da randevum VARDI ama icim rahat etmedi doktoru arayıp sordum bugün gelmemi söyledi 5.haftama girmiştim tam keseyi gördük çok şükür bebek yetlesirken leke olabilirmiş progeston verdi günde 2defa bı tane de iğne oldum 2hafta sonra tekrar gidecem inşallah ozaman da kalp atışını duyarız :)

kızlar nasıl gıdıyor bır teslık yok degılmı. ben bulantılarla savasmaya basladım 4 gundur feci bulantım var

yaa benım bulantım yok ama uykum ve halsizliğim cok feciii.. belki zamanla olacaktır bulantı ama cok zormus bulantı bazen fena gecıyormus ..Allah yardımcımız olsun

Merhaba kızlar, bende dün 5 hafyalık hamile olduğumu öğrendim, dün keseyi gördüm 5mm idi, 10 gün sonra tekrar gidicem, sizce kalp atışını duyabilir miyim?

mrb ben hamileyim.dün dr gittik.ultrasonda 4 hafta 4 günlük gibi duruyor dedi.son adet gününe göre ise 5+5 günlük..ben çok korkuyorum..ilk gebeliğim de ağuztostaydı ve boş gebelikti..kürtaj oldum.dr 1hafta sonra gel dedi büymüşmü bakalım dedi..kötübişeyler olacak diyeçok korkuyorum

sen içini temiz tutarsan herşey güzel olur canım... bundan sonra herşey daha da güzel olacak:)

ben de 25 ocakta hamile olduğumu öğrendim.daha adetime 3 gün varken değerim 11,76 çıktı bugün idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı.biraz düşük mü sizce

ben de 25 ocakta hamile olduğumu öğrendim.daha adetime 3 gün varken değerim 11,76 çıktı bugün idrar testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı.biraz düşük mü sizce

canım benim adetim 1 gün geçince 174 çıktı bu durumda seninde değerin normal sanırım.

Selam güzel anne adayları,

doktorum kan tahlili sonuçları için aradı. Genel olarak iyi ancak kan hapına başlatacağım dedi. 10 gün sonraki randevum da kan hapına başlayacağım. birde toksoplazma konusunda uyardı, çok dikkatli olman lazım dedi (toksoplazma çiğ et ve kedi köpeklerden geçen bir hastalıkmış)

Slm kızlar ben de 25 Ocakta öğrendim hamile olduğumu, regl gecikmemin 7. günü gitmiştim doktora. bhcg değerim 826 çıktı.Doktor iyi merak etme dedi.2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım doktor progestan verdi.Günde 3 kez kullanıyorum progestanı.Cuma günü tekrar gideceğim doktora keseyi görmek için inşallah.Umarım herşey yolundadır.Allah hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasib etsin arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…