Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

hayırlı olsun. bende 5 ocakta öğrendim hamile olduğumu inşallah seneyi böyle güzel haberlerle bitiririz.

Bende dün öğrendim hamile olduğumu =) Çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Üç ay kadar önce Dr. gitmiştim, 2,5 cm lik bir çikolata kistim olduğunu 3 ay doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi. Sonrasında ki üç ay içinde hamile kalmazsan kisti almamız gerekecek dedi. Üzüntüden günlerce uyuyamadım. Ve dün hamile olduğumu öğrendim, çok ama çoook mutluyum, sevincimi sizlerle paylaşmak istedim. Herkese sevgiler..

bende hamileyim uzun süren bir bekleyişin ardından ( 4yıl ) mucize gibi geldi bebeğim 21 ocakta öğrendim.
muhtemel dogum tarihi 23 eylül 2013

ne güzel yaa gün geçtikçe sayımız artıyor.çok seviniyorum cok mutlu oluyorum valla.rabbim isteyen herkese versin insallah..

merhaba arkadaşlar, ben de 5 ocakta tesadüfen hamile olduğumu öğrendim.Adetim gecikmişti ama evde yaptıgım testte negatif cıkmıstı ben de umursamadım.Bir gün sonra idrar yolları için doktora gittim şikayetlerim üzerine doktor gebelik testide istedi ve sonuç pozitifti. Hissettiklerimi ancak yaşayanlar anlar ve çoğunuz bu dyguyu yaşadıgınız için anlıyorsunuzdur.Allah isteyen herkese nasip etsin. Sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalım.

merhaba arkadaşlar bnmde pazar günü kan testim 40,11 di 2 gün sonra yani dün gene yaptırdım 106,85 olmuş inşallah hepimizin sağlıkla devam eder:))

kızlar merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu :) süpriz yaptı bize hiç beklemiyorduk hatta o kadar beklemiyordum ki pazar temizlik yapıp evin duvarlarını çamaşır suyuyla sildim koltukları odadan odaya taşıdım sonra bel ağrısı oldu bende duşta karnıma belime sıcak su tuttum gevşetsin diye çok şükür bişey olmadı şimdi çok dikkat ediyorum kendime

merhaba arkadaşlar bnmde pazar günü kan testim 40,11 di 2 gün sonra yani dün gene yaptırdım 106,85 olmuş inşallah hepimizin sağlıkla devam eder:))
Seninde çok güzel artmiş canım.benm sabah 444.4 tu ama kimblir şimdi 600 lere ulaşmıştır mercimeğim son kez cuma sabahında kan vericim ondan sonra icim rahatlicak en az 1135 olur diye hesaplaşdım cuma sabahı.insallah olur.

dün kan testi yaptırdım 10542 çıktı arkadaşlar...keseyide gördüm 5+5 haftalığım çok mutluyum yaaaaaaaaaa

bu arada herkesin nasıl gidiyo gebelik? ben acayip yorgunum .sürekli uykum geliyo nöbetlerde çok kötü oluyorum.başımı yaslayacak yer arıyorum valla. kızlar bide herşeye ağlıyorum ben eşime markete giderken domateste al dedim.canım çekti.mevsimi olmayan meyve sebze yemem ben.eve geldi adam 'bak senin için domates aldım'dedi.dometesleri eliden alıp doğrarken başladım ağlamaya... bu gebelik nasıl bişey yarabbim...

Maasallah canım.insallah bizde görürüz kesemizi.

merhaba herkese..aranıza çook yeni katıldım..uzun süredir takip ediyordum ama..SAT 30 Aralık.2 gün önce idrar testiyle öğrendim gebeliğimi.. iki oğlum var..bu üçüncü kuzucuğum..bakalım hayırlısı..

bende ayın sonunda 30 ocakta test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama adetime 2 gun var :) şuanda kanlı damla damla lekelenmelerım var..yarın kan verip durumu öğreneceğim bakalım..kanama normal mi sizce??

herkesin herşey yolunda gidiyor... sorunsuz bir şekilde ilerlediğimize çok sevindim arkadaşlar. bundan sonra daha da güzel olacak inşallah:) bebişlerimiz her geçen gün biraz daha büyüyor ve biz de bunu gözlemliyoruz. ne kadar mucizevi birşey böyle :))

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…