merhaba herkese..aranıza çook yeni katıldım..uzun süredir takip ediyordum ama..SAT 30 Aralık.2 gün önce idrar testiyle öğrendim gebeliğimi.. iki oğlum var..bu üçüncü kuzucuğum..bakalım hayırlısı..
umudunuzu kaybetmeyin.bi de stres yapmayın bende sizin gibi sürekli bu belirtimi şu belirtimi adete günler kala başlardım.bu ay yoğunluktan ne yumurtlama takibi yaptım ne de düzenli ilişki oldu.hiç de düşünecek fırsatım olmadı.ayrıca arkadaşımın bebeğine bakıyorum onu kendi bebeğim gibi hep koynumda uyuttum içime sokasım geldi Allah gördü benim hasretimi.1 yıldır uğraşıyordum.şubatta ilaç kullandığımdan süpriz eseri gelen bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.temmuzda da kimyasal gebelik yaşadım.ama nasip kısmet bu zamanaymış.
evet cnm herşeyin zamanı var..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..inş. sağ sağlm alırız kucaklarımıza...benim içinde doktora gittiğinizde sorarsanız çok sevinirim...hamileyken adet söktürücü içmek zararlımı diye..
adet söktürücüyü bende kasımda kullandım ve öyle adet oldum.tarlusal isminde bi ilaçtı.ama doktorlar düşük tehlikesi olan hamilelerede bu ilacı veriyorlarmış bebek iyicene tututunsun diye.
Aebruli nekadarlik bebisin ?
Bilmiyorum ki canım bende olmadı hiç.
tahlil sonucum belli oldu 159.9 :) düşük ihtimaline karşı dikkatli olmam gerekıyomus dinlen dedi birde fena gribim zor gecicek napcam bılmıyorum
kızlar düşük tehdidi ile hastaneye yattım.kanamam oldu :18:
kızlar düşük tehdidi ile hastaneye yattım.kanamam oldu :18:
selam kızlar bende ocakta öğrendim hamile olduğumu 1,5 yıldır ıstıyordum .tek tüpüm tıkalıydı ıltihap ve kistim vardı.ama mucize oldu. bu aya hamile olduğumu öğrendim.fakat ara ara lekelenmem oluyor .kahverengi hatta pembe bile oldu ama doktorum önemli olmadığını söyledi . adet olacakmışım gibi karnım da ağrıyor.. neyse Rabbim hayırlı saglıklı sıhhatlı bebişler veririnşşş hepimizee:)
adet olacakmış gibi benimde karnım ağrıyo ama o rahim büyümesinden ve bebeğin yerleşmesindenmiş.korkulacak bişey yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?