Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Günaydınn kızlarr ben çok kötü grip oldum sabah bi uyandım boğazımda kocaman bi yumruk.halsizim bide çalışıyorum ilaçta içemiyoruzz zor geçecek bugün .
sizler nasılsınız herşey yolunda inşallah ?

hoşgeldin tatlım hayırlı olsun inş..benimde 3.bu inşaalah kucağımızada alırız....benimde 2 kızım var....

meraba bende daha önceden yazmıştım buraya adetim geçti diye ..sat tarihim 3 aralık adetim 13 gün geçince doktora gittim kan testi yaptı negatif çıkınca adet söktürücü verdi içtim 6 günde bitti bittikten sonra 1 hafta içinde adet olmam gerekiyordu..5 gün bekledim ve eczaneden test alım dedim yaptım ve pozitif..korktum ağladım..çünkü ialç içmiştim..doktorumu aradım birşey olmaz dedi pazartesi gel dedi..gittim kan testi yaptı gebeyim.ultrasyonda baktı çok yeni dedi 3 haftalık belkide bu ilacı içerken bile hamile kalmış olabilirsin dedi..hiçbir şey olmaz dedi.sadece düşük olur onun içinde progestan veriyorum dedi..içimi rahatlattı ama korkularım olacak yine..14 şubatta randevum var ve ben şimdi adet tarihimi baz alırsam 9 hafatlık hamile gözüküyorum ama 3 hafatlık dedi doktorum kafam karıştı iyice...

umudunuzu kaybetmeyin.bi de stres yapmayın bende sizin gibi sürekli bu belirtimi şu belirtimi adete günler kala başlardım.bu ay yoğunluktan ne yumurtlama takibi yaptım ne de düzenli ilişki oldu.hiç de düşünecek fırsatım olmadı.ayrıca arkadaşımın bebeğine bakıyorum onu kendi bebeğim gibi hep koynumda uyuttum içime sokasım geldi Allah gördü benim hasretimi.1 yıldır uğraşıyordum.şubatta ilaç kullandığımdan süpriz eseri gelen bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.temmuzda da kimyasal gebelik yaşadım.ama nasip kısmet bu zamanaymış.

evet cnm herşeyin zamanı var..Rabbim herkesin gönlüne göre versin..inş. sağ sağlm alırız kucaklarımıza...benim içinde doktora gittiğinizde sorarsanız çok sevinirim...hamileyken adet söktürücü içmek zararlımı diye..

adet söktürücüyü bende kasımda kullandım ve öyle adet oldum.tarlusal isminde bi ilaçtı.ama doktorlar düşük tehlikesi olan hamilelerede bu ilacı veriyorlarmış bebek iyicene tututunsun diye.

adet söktürücüyü bende kasımda kullandım ve öyle adet oldum.tarlusal isminde bi ilaçtı.ama doktorlar düşük tehlikesi olan hamilelerede bu ilacı veriyorlarmış bebek iyicene tututunsun diye.

doktorumda öyle dedi...ben sana eşdeğerini veriyorum progestan dedi ona benziyor dedi..benimde ilacımın ismi tarlusaldı..

Aebruli nekadarlik bebisin ?

bebişim 5 haftalık ama haftası tam net değil
pkos hastasıyım adetlerim düzensiz
şimdilik tam hesaplayamadık .
ultrasonda net olarak gözükür sanırım.
bilmiyorum cumartesi görcez bakalım : )

selam kızlar bende ocakta öğrendim hamile olduğumu 1,5 yıldır ıstıyordum .tek tüpüm tıkalıydı ıltihap ve kistim vardı.ama mucize oldu. bu aya hamile olduğumu öğrendim.fakat ara ara lekelenmem oluyor .kahverengi hatta pembe bile oldu ama doktorum önemli olmadığını söyledi . adet olacakmışım gibi karnım da ağrıyor.. neyse Rabbim hayırlı saglıklı sıhhatlı bebişler veririnşşş hepimizee:)

adet olacakmış gibi benimde karnım ağrıyo ama o rahim büyümesinden ve bebeğin yerleşmesindenmiş.korkulacak bişey yokmuş.

arkadaşlar bende yeni hamişim biliyosunuz:)) size bişi sorcam arada bir ve bazende eğilim kalkarken karnımın alt kısmında batma oluyo normaldir heralde dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…