Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

kızlar bende çok fazla uyku var sizde de oluyor mu? sabah akşam bıraksalar uyucam o derece yani:)

arkadaşlar bende yeni hamişim biliyosunuz:)) size bişi sorcam arada bir ve bazende eğilim kalkarken karnımın alt kısmında batma oluyo normaldir heralde dimi...

normal canım.hele oturduğun yerden birden kalkma.geçen kapı çaldı diye ben koltuktan birden kalktım karnıma kramp girdi öyle kaldım geri oturdum gevşeyince yavaşça kalktım hemen.

Arkadaşlar doktoruma sormadım ama benim 3 saat kadar sürecek bir yolculuk yapmam gerekiyor; bebeğim için düşük tehlikesi olabilir mi? Doktoru bu konuda izin vermeyenler var mı?

Arkadaşlar doktoruma sormadım ama benim 3 saat kadar sürecek bir yolculuk yapmam gerekiyor; bebeğim için düşük tehlikesi olabilir mi? Doktoru bu konuda izin vermeyenler var mı?

sakıncası olacağını sanmıyorum canım.8 aydan sonra pek uzun yolculuk önermiyolar.o da hareketsizlikten kasılmalar ve sancılar olabilir diye.ama yine de doktoruna danış.

normal canım.hele oturduğun yerden birden kalkma.geçen kapı çaldı diye ben koltuktan birden kalktım karnıma kramp girdi öyle kaldım geri oturdum gevşeyince yavaşça kalktım hemen.

Ben vücudumu esnetirken bile kramp giriyo kasıklarıma öyle iki seksen gerinemiyorum artık alt tarafı 6 haftalık sıpa!

yaradana emanet ediyorum....kalbinde,dilinde ,açtığın ellerinde hangi dua varsa rabbim bu günün hürmetine bütün dualrınızı kabuş etsiner türlü kötülükten korusun inşşş ..hayırlı cumalar

çok şaşırdım yaa olacak iş değil allah korusun bebişe zarar verebilirdi... ama allahtan birşeyi yokmuş... çok dikkat et cnm kendine

nezaman düşük yaptın sen? .geçmiş olsun ama negüzel tekrar güzel haberi almışsın,sağlıkla kucagınada alıp miiss gibi koklarsın bebişini inşallah.bende düşük yapıyorum şuan devam ediyor kanamam bende hemen hamile kalırım tekrar umarım.

canım bugün de kan verdim.
1. adet gecikmesi günü pazartesi 174.0
3. adet gecikmesi günü çarşamba 444.4
5. adet gecikmesi günü cuma 1209.0

çıkmış nasıl sence?

canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah .ben 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmeden önce 4 kere konya yozgat arası yaptım sabah 6 da kalk ankara oıradan yozgat toplam 8 saat ve yozgatta bır sınava gırıp aynı gun gerı dondum .gece 2 de evdeydım bunları 4 kere yaptım 5 haftalık olana kadar senınkıde 3 saatlıkmıs sorun olmaz cnm ıns

benim kahverengi damla damla lekelenmelerim var arkadailar.dr a henüz gitmedim ptesi esimle gitmeyi bekliyorum.böyle bir durumda dr için acele atmelimiyim acaba aynı durumdaki arkadaşlar yardımcı olabilirmi

benim kahverengi damla damla lekelenmelerim var arkadailar.dr a henüz gitmedim ptesi esimle gitmeyi bekliyorum.böyle bir durumda dr için acele atmelimiyim acaba aynı durumdaki arkadaşlar yardımcı olabilirmi

benımde vardı cnm sordum doktora olabılır dedı genelde oluyomuş cunku lekenemen artarsa kırmızıya donerse o zaman gıt derım ınsallah donmez ama

benim ilk doktora gittiğimde hiç lekelenmem felan yoktu. ama doktorum beni uyardı olabilir endişe etme diye. kontrolden 2 gün sonra felan lekelenmem oldu. Kırmızı değilse stres yapmana gerek yok.. hatta doktorum bana kırmızı bile olsa çok şiddetli olmadığı sürece panik yapıp gece gelme dedi. için rahat olsun..

canım yozgatta mı oturuyorsun?

teşekkür ederim arkdaşlar vallla içim rahatladı kırmızı değil şimdilik sürekli kahve akıntı gelmeye devam ediyor insanlar dinlenince gecicek diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…