arkadaşlar bende yeni hamişim biliyosunuz:)) size bişi sorcam arada bir ve bazende eğilim kalkarken karnımın alt kısmında batma oluyo normaldir heralde dimi...
arkadaşlar bende yeni hamişim biliyosunuz:)) size bişi sorcam arada bir ve bazende eğilim kalkarken karnımın alt kısmında batma oluyo normaldir heralde dimi...
kızlar düşük tehdidi ile hastaneye yattım.kanamam oldu :18:
Arkadaşlar doktoruma sormadım ama benim 3 saat kadar sürecek bir yolculuk yapmam gerekiyor; bebeğim için düşük tehlikesi olabilir mi? Doktoru bu konuda izin vermeyenler var mı?
normal canım.hele oturduğun yerden birden kalkma.geçen kapı çaldı diye ben koltuktan birden kalktım karnıma kramp girdi öyle kaldım geri oturdum gevşeyince yavaşça kalktım hemen.
meraba bende daha önceden yazmıştım buraya adetim geçti diye ..sat tarihim 3 aralık adetim 13 gün geçince doktora gittim kan testi yaptı negatif çıkınca adet söktürücü verdi içtim 6 günde bitti bittikten sonra 1 hafta içinde adet olmam gerekiyordu..5 gün bekledim ve eczaneden test alım dedim yaptım ve pozitif..korktum ağladım..çünkü ialç içmiştim..doktorumu aradım birşey olmaz dedi pazartesi gel dedi..gittim kan testi yaptı gebeyim.ultrasyonda baktı çok yeni dedi 3 haftalık belkide bu ilacı içerken bile hamile kalmış olabilirsin dedi..hiçbir şey olmaz dedi.sadece düşük olur onun içinde progestan veriyorum dedi..içimi rahatlattı ama korkularım olacak yine..14 şubatta randevum var ve ben şimdi adet tarihimi baz alırsam 9 hafatlık hamile gözüküyorum ama 3 hafatlık dedi doktorum kafam karıştı iyice...
kızlar düşükten sonra yine hamileyim ...şimdi test yaptım çift çizgi...inanamıyorum....2 test yaptım negatifti ama şimdi 5 gün gecikmeyle pozitif...allahım inşallah yanlış değildir...öyle değildir değil mi kızlar?inanamıyorum
Arkadaşlar doktoruma sormadım ama benim 3 saat kadar sürecek bir yolculuk yapmam gerekiyor; bebeğim için düşük tehlikesi olabilir mi? Doktoru bu konuda izin vermeyenler var mı?
canım bugün de kan verdim.
1. adet gecikmesi günü pazartesi 174.0
3. adet gecikmesi günü çarşamba 444.4
5. adet gecikmesi günü cuma 1209.0
çıkmış nasıl sence?
benim kahverengi damla damla lekelenmelerim var arkadailar.dr a henüz gitmedim ptesi esimle gitmeyi bekliyorum.böyle bir durumda dr için acele atmelimiyim acaba aynı durumdaki arkadaşlar yardımcı olabilirmi
benim kahverengi damla damla lekelenmelerim var arkadailar.dr a henüz gitmedim ptesi esimle gitmeyi bekliyorum.böyle bir durumda dr için acele atmelimiyim acaba aynı durumdaki arkadaşlar yardımcı olabilirmi
canım Allahın izniyle hiçbirşey olmaz inşallah .ben 5 haftalık hamile olduğumu öğrenmeden önce 4 kere konya yozgat arası yaptım sabah 6 da kalk ankara oıradan yozgat toplam 8 saat ve yozgatta bır sınava gırıp aynı gun gerı dondum .gece 2 de evdeydım bunları 4 kere yaptım 5 haftalık olana kadar senınkıde 3 saatlıkmıs sorun olmaz cnm ıns
benim ilk doktora gittiğimde hiç lekelenmem felan yoktu. Ama doktorum beni uyardı olabilir endişe etme diye. Kontrolden 2 gün sonra felan lekelenmem oldu. Kırmızı değilse stres yapmana gerek yok.. Hatta doktorum bana kırmızı bile olsa çok şiddetli olmadığı sürece panik yapıp gece gelme dedi. Için rahat olsun..
benımde vardı cnm sordum doktora olabılır dedı genelde oluyomuş cunku lekenemen artarsa kırmızıya donerse o zaman gıt derım ınsallah donmez ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?