adet olmama 1 gün vardı daha canım sonuç nasıl fazlamı az mı bilmiyorum ama :)çok sevindim adetin kaç gün gecikince çıktı bu sonuç?
adet olmama 1 gün vardı daha canım sonuç nasıl fazlamı az mı bilmiyorum ama :)
2 gün sonra tekrara kanda baktırdın mı?ikiye katlaması çok önemli
bak benim
1. gecikme günümde pazartesi 174.0
3. gecikme gününde çarşamba 444.4
5. gecikme gününde cuma yani bugün 1209.0
çıktı.
takip etmelisin.
slm arkadaşlar bende sonunda üye oldum nerden yazacağımı bir türlü bulamadım alıntı ile diyince bu sayfaya yazabildin normalde nereye yazabilirim alıntısız
kızlar yavaş yavaş liste yapsak mı acaba.inşallah eksiksiz tamamlayacağız bu yolu
hoşbulduk ben çok soru sorarım sizi inş. çok sıkmam
evet bencede listemizi yapalım artık bayağı kalabalık olduk.
selam ben de 4.haftamın içindeyim.ama bundan önce iki farklı sorunlu hamilelik yaşadığım için biraz tedirginim maalesef...inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bebeğime kavuşurum.hepimiz inşallah. birşey takıldı aklıma.bana kimse kan tahlili yapmadı sadece alttan ultrasonla baktık keseyi gördük iki hafta sonra tekrar çağırdı o zaman bebeği görelim dedi?
selam ben de 4.haftamın içindeyim.ama bundan önce iki farklı sorunlu hamilelik yaşadığım için biraz tedirginim maalesef...inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bebeğime kavuşurum.hepimiz inşallah. birşey takıldı aklıma.bana kimse kan tahlili yapmadı sadece alttan ultrasonla baktık keseyi gördük iki hafta sonra tekrar çağırdı o zaman bebeği görelim dedi?
2013 ekim annelerine yapsak listeyi oradan takibi daha kolay olur bence hem burayı hem de orayı takip etmek zor oluyor biraz:)
sonunda buldum gözümün önünde imiş görmüyor muşum yazdıklarınızı hep okuyorm ama bir türlü üye olamıyordum. ben allaha şükür hamileyim. korkuyorum birşey olur diye... allaha emanet. önceden düşük yapınca aklına insanın olumsuz şeyler geliyor.
inatçıkeçi senle değerlerimiz çok yakın benimde ilk 171 ikinci 401 bugünkü sonuç 16.30da belli olacak senin kaç haftalık bebişin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?