Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

adet olmama 1 gün vardı daha canım sonuç nasıl fazlamı az mı bilmiyorum ama :)

2 gün sonra tekrara kanda baktırdın mı?ikiye katlaması çok önemli

bak benim
1. gecikme günümde pazartesi 174.0
3. gecikme gününde çarşamba 444.4
5. gecikme gününde cuma yani bugün 1209.0
çıktı.

takip etmelisin.

slm arkadaşlar bende sonunda üye oldum nerden yazacağımı bir türlü bulamadım alıntı ile diyince bu sayfaya yazabildin normalde nereye yazabilirim alıntısız

sonunda buldum gözümün önünde imiş görmüyor muşum yazdıklarınızı hep okuyorm ama bir türlü üye olamıyordum. ben allaha şükür hamileyim. korkuyorum birşey olur diye... allaha emanet. önceden düşük yapınca aklına insanın olumsuz şeyler geliyor.

inatçıkeçi senle değerlerimiz çok yakın benimde ilk 171 ikinci 401 bugünkü sonuç 16.30da belli olacak senin kaç haftalık bebişin..

ben şimdi sonucumu öğrendim benim değerim 700 olmuş senin bebeşin kaç haftalık yada son adet tarihin kaç sorsam mahsuru var mı benim az yükselmişte

selam ben de 4.haftamın içindeyim.ama bundan önce iki farklı sorunlu hamilelik yaşadığım için biraz tedirginim maalesef...inşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bebeğime kavuşurum.hepimiz inşallah. birşey takıldı aklıma.bana kimse kan tahlili yapmadı sadece alttan ultrasonla baktık keseyi gördük iki hafta sonra tekrar çağırdı o zaman bebeği görelim dedi?

hayyy maaşallahh sayımız gün geçtikçe artıyor....hadi bakalım inşaallah bebişlerimizide kucaklarımıza alırız...
yaa bide benim göğüslerim çok sızlıyor sanki süt iniyormuş gibi...sizinde oluyormu başka bi belirtim yok bazen unutuyorum ayyy ben hamileydim yaa diyorum:d......

canım bende sadece birkez yaptırdım kan tahlili 93 çıktı sonra 5 gün bekledim hastaneye gittim doktor direk ultrasondan baktı...kesem gözüktü 2 hafta sonra gel dedi ama ben pazartesi gidecem....bir hafta erken gidecem yanii...

hoşgeldin aramıza benim de bir sonlanmyan gebeliğim oldu geçen mayıs ayında kürtaj oldum.Bu durumdan dolayı başlarda endişelendim ama şimdi hamileliğimin ve kesemin:) keyfini çıkartmaya karar verdim.Rabbim ne eylerse güzel eyler bu yüzden sen de rahat olmaya çalış,pozitif düşün ki iyi şeyler olsun.
Seninle tarihlrimiz yakın,bana da kan tahlili yapılmadı sadece kese göründü ve iki hafta sonra tekrar çağırdı.Hepimiz için hayırlısı..

allah hepimizi nazarlardan korusun... ben ayın 16 sında gideceğim doktora....o zaman 8 inci haftayı doldurmuş olacağız

afedersin canım görmemişim mesajını.benim bugün 4+6 yani 4 hafta 5 günlük yarın 5 hafta olucaz.değerlerin iyi bugünkinide yazarsan sevinirim.son adet tarihin ne zaman canım.daha doğrusu 171 değeri adetin kaç gün geçince çıktı diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…