Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

171 adetimin bir gün geçince 401 üç gün geçince bugün ki 700 son adetim 30 aralık

yaklaşık 5 senedir bebek özlemi çekiyoruz ne olur dua edin bizede
hamilelerin duası çabuk kabul olur
adım tuğba
Allah bizede sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah

yaklaşık 5 senedir bebek özlemi çekiyoruz ne olur dua edin bizede
hamilelerin duası çabuk kabul olur
adım tuğba
Allah bizede sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah

merhaba tuğba hanım.ben her gün meryem suresi okuyorum.sizde her gün 1 adet olmak üzere 41 gün okuyunuz lütfen.ben 12. yi okuduğum gün hamile olduğumu öğrendim ama yinede devam ediyorum 41 e tamamlıcam.önce kendiniz istemelisiniz Allahtan.dualarım sizinle.

kızlar bu kan tahlilini 2 3 gün arayla yaptırmak neden önemliki ben bikere yaptırdım artış oranını takip etmedim,doktorda 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi..

kızlar bu kan tahlilini 2 3 gün arayla yaptırmak neden önemliki ben bikere yaptırdım artış oranını takip etmedim,doktorda 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi..

özelikle tedavilerde istenir 2 gün ara ile beta hcg bu değlerin her 2 günde 2 ye katlayıp katlamadığna bakmak içindir eğer değerler 2 ye katıyorsa sağlıklı bir gebelik vardır 2 den fazla katlıyorsa dış gebelik az katlıyorsa kimyasal gebelik şüpeleri vardır bu durumları kontrol altına almak için her 2 günde bir beta ister dr

ARKADAŞLAR DÜN 6. TÜP BEBEK TEDVİME BAŞLADIMMMM (dün iğnemi oldum)YASİN TOPLUYORUM DESTEK OLMAK İSTERSENİZ BANA ÖZELDEN YAZARMISINIZ

nasıl yani benimki dış gebelik mi?
1. adet gecikmesi günü 174.0
3. adet gecikmesi günü 444.4
5. adet gecikmesi günü 1209.0 çıktı
2 kattan fazla katlıyo ama 3 kat da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…