Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

nasıl yani benimki dış gebelik mi?
1. adet gecikmesi günü 174.0
3. adet gecikmesi günü 444.4
5. adet gecikmesi günü 1209.0 çıktı
2 kattan fazla katlıyo ama 3 kat da değil.

bu ikiz gebeliğin belirtiside olabilirrrr birde bazı bünyelerdede biraz fazla artışlar olur lütfen kaygılanma hemennnnn

neler neler okuyorum bi bilseniz....
çook isteyipte bebek sahibi olamamak ne zormuş inanın başına gelen bilir diyeyim
herşeyi sil baştan okuyorum tekrardan okuyorum sabah akşam gece gündüz demeden üstelik...
allah büyük yaradan herkese bi çıkış yolu bulur inşallah
Yavrunuzuna sağ sağlim kucağınıza almanızı dilerim
Allah bu duyguyu olmayanlarada yaşatsın inşallah....

amin canım darısı seninde başına.bende 1 yıldır uğraşıyorum.

ay inanamıyorum arkadaşım bnmde son adet tarihim 6 aralık bu kadar olur.tesadüfe bak gebeliğimiz aynı allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı olsun::)9

Merhaba arkadaslar hamilelik nasil gidiyor? Ben 6+2 ye girdim ama asiri faz haric hicbir belirtim yok.bazen acaba hamile degilmiyim diye dusunuyorum. Ne bulanti ne istahsizlik. Hamilelikten oncesi gibiyim. Hic gezmemden de taviz vermiyorum. Yarin 16 saatlik otobus yolculuguna cikacagim.memlekete donecegim.aklim ama hep bebiste. Dr da 3 hafta sonraya randevu vermisti 16 subata kadar kalp atisini da duyamayacagim. Sizce memlekete donunce erkenden bir dr a gorunsem mi? Hic bir belirti yasamamak normal mi?

öncelikle hayırlı olsun cnm hiç korkma bnmde ilk gebeliğimde hiç bir belirtim olmadı hatta zaman zaman hamilemiyim diye düşünüyordum takma allahın izniyle sağ sağlim duyacaksın bebişin kalp atıuşalarını..hem her gebelik aynı olmaz bnm şimdiki hamileliğimde ise mahvoluyorum ...olucak diye bişey yok belirti gitmenin anlamı yok bekle bnce derim hayırlısıyla allah kucağımıza almayı nasip etsin:)))

normal canım.arkadaşım 7 aylık hamile o da senin gibi diyordu hep.

slm gebelik çizelgesini nasıl yapıyorsunuz?

selam canım.kullanıcı kontrol paneline gir,solt altta profili düzenleye tıkla,sırayla bilgilerin yazdığı yerde aşağı doğru inince bebeğinin doğacağı tahmini tarihi soruyor oraya tarihi yaz.tahmini tarihini öğrenmek için de internete tahmini doğum tarihi hesaplama diye girersen ordan çıkar,tahmini tarihi verir sana :)

çok tşk ederim anladım bakalım yapabilecekmiyim:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…