nasıl yani benimki dış gebelik mi?
1. adet gecikmesi günü 174.0
3. adet gecikmesi günü 444.4
5. adet gecikmesi günü 1209.0 çıktı
2 kattan fazla katlıyo ama 3 kat da değil.
merhaba tuğba hanım.ben her gün meryem suresi okuyorum.sizde her gün 1 adet olmak üzere 41 gün okuyunuz lütfen.ben 12. yi okuduğum gün hamile olduğumu öğrendim ama yinede devam ediyorum 41 e tamamlıcam.önce kendiniz istemelisiniz Allahtan.dualarım sizinle.
neler neler okuyorum bi bilseniz....
çook isteyipte bebek sahibi olamamak ne zormuş inanın başına gelen bilir diyeyim
herşeyi sil baştan okuyorum tekrardan okuyorum sabah akşam gece gündüz demeden üstelik...
allah büyük yaradan herkese bi çıkış yolu bulur inşallah
Yavrunuzuna sağ sağlim kucağınıza almanızı dilerim
Allah bu duyguyu olmayanlarada yaşatsın inşallah....
Büyük ikramiye bana çıktı yani bu sabah hamilelik testim pozitif çıktı :))
Ocak ayında hamile oldunu öğrenenler burada toplanalım....
Son adet tarihim 6aralık.daha adetim gecikmemesine rağmen sabah testim pozitif çıktı ....
Yupppiii. :)))
Bende Ocak ayında hamile olduğumu öğrendim. Bugün 6 haftalık olduk.. Allahım isteyen herkese nasip etsin ...
ben de 24 ocakta öğrendim gebeliğimi
bende 26 ocakta öğrendim bat a 1 gün kala.doktora gittin mi peki?
Merhaba arkadaslar hamilelik nasil gidiyor? Ben 6+2 ye girdim ama asiri faz haric hicbir belirtim yok.bazen acaba hamile degilmiyim diye dusunuyorum. Ne bulanti ne istahsizlik. Hamilelikten oncesi gibiyim. Hic gezmemden de taviz vermiyorum. Yarin 16 saatlik otobus yolculuguna cikacagim.memlekete donecegim.aklim ama hep bebiste. Dr da 3 hafta sonraya randevu vermisti 16 subata kadar kalp atisini da duyamayacagim. Sizce memlekete donunce erkenden bir dr a gorunsem mi? Hic bir belirti yasamamak normal mi?
daha gitmedim canım,sağlık ocağına gitmiştim geçen hafta,ebe iki hafta bekle sonra git dedi doktora,bekliyorum ben de.sen gittin mi?
daha gitmedim canım,sağlık ocağına gitmiştim geçen hafta,ebe iki hafta bekle sonra git dedi doktora,bekliyorum ben de.sen gittin mi?
Merhaba arkadaslar hamilelik nasil gidiyor? Ben 6+2 ye girdim ama asiri faz haric hicbir belirtim yok.bazen acaba hamile degilmiyim diye dusunuyorum. Ne bulanti ne istahsizlik. Hamilelikten oncesi gibiyim. Hic gezmemden de taviz vermiyorum. Yarin 16 saatlik otobus yolculuguna cikacagim.memlekete donecegim.aklim ama hep bebiste. Dr da 3 hafta sonraya randevu vermisti 16 subata kadar kalp atisini da duyamayacagim. Sizce memlekete donunce erkenden bir dr a gorunsem mi? Hic bir belirti yasamamak normal mi?
slm gebelik çizelgesini nasıl yapıyorsunuz?
selam canım.kullanıcı kontrol paneline gir,solt altta profili düzenleye tıkla,sırayla bilgilerin yazdığı yerde aşağı doğru inince bebeğinin doğacağı tahmini tarihi soruyor oraya tarihi yaz.tahmini tarihini öğrenmek için de internete tahmini doğum tarihi hesaplama diye girersen ordan çıkar,tahmini tarihi verir sana :)
çarşamba gidicem bende.ilk gidişim olucak.
kalp atışını duyarsın inşallah :) ben de gitmedim daha hiç.inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi
kalp atışı için daha çok erken sanırım.
çok tşk ederim anladım bakalım yapabilecekmiyim:9
canım eğer yaptın da olmadıysa,tarihlerin arasına koyduğun işaret yanlış olabilir.mesela 13-09-2013 olarak yazılacak,13.09.2013 olarak değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?