Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

oldu sanırım doğum tarihini biliyormuydun ki nasıl denk geldi

evet evet olmuş.valla canım benim nedense hep örneklerim 13 olarak oluyor, birden aklıma öyle geldi,yazdıktan sonra da diğer mesajın aklıma geldi o anda,ben de ne denk geldi diye geçirdim içimden :)

kızlar doktora ne zaman gidilmeli acaba?ben çarşamba gitmeyi düşünüyorum o gün 5+4 olucam bişeyler görüp tatmin olabilir miyim acaba?sağlıklı olduğunu duysam doktordan o bana yeter.tahminen o gün beta hcg 12000 küsür civarında olucak.yarın son kez beta hcg baktırcam 8000 küsürlerde bekliyorum.hayırlısı olsun artık.benim bulunduğum yerde kadındoğumcu olmadığından doktora sivasa gidicem.o kadar yol gitmişken hiç bişey öğrenemeden dönmek istemiyorum.

ben kilolu olduğumdan muhtemelen alttan bakmak isteyecekler onu da ben istemiyorum. o yüzden ben tahminen 7 haftalık olana kadar gitmemeyi düşünüyorum. önceki gebeliğimde bhcg 1000 lerdeyken vajinal ultrasonda kese gözükmüştü bebek gözükmemişti. 1 hafta sonra bhcg 14000 ken yine alttan bakmışlardı bebek 3mm idi kalp atışı için daha erken demişlerdi. 1 hafta sonra da düşük yaptım zaten. ama şimdi bir arkadaşımın 4+6 da karından kese gözüktü. 7 haftalıkken de kalp atışlarını aldılar. gittiğin doktorun ultrasonunun kalitesine de bağlı. tahminim keseyi görürsün ama bebek görünmeyebilir..

anladım canım çok teşekkür ederim.gideceğim doktorun ultrasonu çok kaliteli ve hassas bakalım artık neler görebileceğim

merhaba arkadaslar

bende 31 ocak 2013 aksamı ögrendim hamile oldugumu 2013 ekim annesi olucaz ihsallah allahın izniyle benide listeye ekleyin ama hamilelik takvimi nasıl yapacagımı bilemedim heyacandan

ben de ocak ayında güzel haber alanlardanım. şu an beş haftalık bebişimiz.
kızlar ben anadolu hastanesi deniz güleryüz çakmak'a gidiyorum. doktor ile ilgili tecrübesi olan ya da önerebileceğiniz başka doktor var mıdır?

bende anadolu hastanesine gidicem ama sen nerdekine gidiyosun benimki sivasta.

merhaba arkadaşlar bnde ocak 18 de hamile olduğumu öğrendim.şuan 6+4 günlük hamileyim.inş. hayırlısıyla evladımıza kavuşuruz hepimizde.benim rahimde kanama da görüldü ama normalde herhangi bir akıntı falan yok doktor bol istirahat dedi hayırlısı bakalım.

Kızlar göğüslerimin ikisinde de yanlarında beze oluşmuş gibi şişlik var dokununca. Ve çok ağrıyorlar bu normal mi , siz de de böyle mi ?

Kızlar hamileligimin altıncı haftasina giriyorum pembe akıntım olmuş ya çok korkuyorum doktor yarın gel dedi ne yapıcam bilmiyorum

Kızlar hamileligimin altıncı haftasina giriyorum pembe akıntım olmuş ya çok korkuyorum doktor yarın gel dedi ne yapıcam bilmiyorum

Arkadaşım pembe akıntı korkutmasın seni. Yoğun kırmızı kan tehlike gösteriyor. Mutlaka istirahat et. Doktor sana destekleyïci ilaç da verecektir. Ama en önemlisi düşünme ve kalbini ferah tut. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın.

Progestan kullanıyorum 1haftadir bı tane de iğne olmuştum çok endişeleniyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum allahım yardım etsin

Kanamam çoğaldı maalesef sanırım bebeğimi kaybediyorum allahım ne acı Bişey mis bana dayanma gücü ver allahım kimse bu duyguyu yasamasın nolur (

zuhal67 canım burdakiler şimdi ekim 2013 topiğindeler,sen de gel aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…