Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

kanamam çoğaldı maalesef sanırım bebeğimi kaybediyorum allahım ne acı bişey mis bana dayanma gücü ver allahım kimse bu duyguyu yasamasın nolur (

çok geçmiş olsun allah yar ve yardımcın olsun ...takma kafana belki yerleşme kanamasıdır felan ne bileyim gebeliğin vermiş oldupu bişeydir takma kafana hayırlısı olsun son durumun ne???

selam kızlar son adet tarihim 1 ocak 30 ocakta kan testinde gebe olduğum çıktı bta hcg 488,48 çıktı 2 şubatta ultrasonla bakıldı gebelik kesesi gözükmedi dış gebelik olmasından endişeleniyorum çok yoksa kese gözükmesi için erken mi?

canım daha erken olabilir,ben de gitmedim daha doktora,gitmişken hem keseyi hem de bebeğin kalp atışlarını duyayım diye,içini ferah tut,ben de endişe ediyorum ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.

canım daha erken olabilir,ben de gitmedim daha doktora,gitmişken hem keseyi hem de bebeğin kalp atışlarını duyayım diye,içini ferah tut,ben de endişe ediyorum ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.

inş canım erken diye gözükmemiştir korkuyorum ağrım kanamam falan yok dış gebelik belirtilerim yok ama doktor keseyi göremeyince öyle bi ihtimal var dedi

selam, doktora gittiğinde 4 haftalık felanmışsın sanırım. 5-6 da bile göremeyenler var çok normal yani.. içini ferah tut...

Saol ZUHAL 8 buçuktan beri hastanedeim doktor ameliyatta gelmedi inşallah bebeğime Bişey olmamıştır kanamam durdu gibi ama bilmiyorum yine de

bende 16 ocakta test yaptım pozitif çıktı 18inde hastaneye gittim kan testim pozitif çıktı.Şu an 7+4 günlük hamileyim.6+1 ken kalp atışlarını duydum dünyanın en güzel sesiydi.Kalp atış hızı 134.Cuma tekrar gideceğim.Tam 8 haftalık olacak.

Kalp atisi var ama yavaş dedi doktorum benim gibi olan var mı acaba 6.haftama girdim ??????

Kalp kasları 6.haftada çok zayıf olduğu için duyamamış olabilir.Bu çok normal.Çok bebeğin kalp atışı duyulmaz zaten o nedenle yavaş olabilir.Bu arada sen 6.haftana yeni girmişsin 5+günlük durumundasın.Bende doktora ilk öyle gittim.Keseyi gördük ama bebek namına birşey yoktu.10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım ozaman daha rahatlarız dedi.Ben 6+1 de gittim kalp atışlarını çok net duyduk ve atış hızı 134tü.Zaten en az 120 en çok 160 olması lazım.

İnşallah bende duyarım ozaman 7.haftama girmiş olcam Allah izin verirse bugün zaten duymamadık sadece gördük açılıp kapanıyordu sadece

İnşallah bende duyarım ozaman 7.haftama girmiş olcam Allah izin verirse bugün zaten duymamadık sadece gördük açılıp kapanıyordu sadece

arkadaşım allah yardımcın olsun,zor bir süreç ama sonuç her ne olursa olsun metanetli olmalıyız,bebek tutunamayacaksa zaten ne yaparsak yapalım düşermiş benim de rahimde kanama görülüyor daha önce yazmıştım.şuan bende 6+5 haftalık hamileyim. her ne olursa olsun mevlam bizim için en güzelini bilir. bende 6 haftalıkken gittiğimde doktor ben görüyorum kalp atışını ama ultrasonda duyamayabiliriz demişti 8 haftalık oldğunda gideceğim tekrar

Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah. ben de 6. haftamdayım :) dün ultrasonda sadece keseyi görebildik, kendisini haftaya göreceğiz :)

Hepimiz için hayırlısı olsun kızlar. 2 defa doktora gittim. İkisinde de kalp atışını göremedik. Hatta birinde doktor düşük olabilir dedi. 3. ye gittiğimde Allah'a şükür gördük. Ben de 8 haftalık hamileyim. Tahlillerinizi yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…