kanamam çoğaldı maalesef sanırım bebeğimi kaybediyorum allahım ne acı bişey mis bana dayanma gücü ver allahım kimse bu duyguyu yasamasın nolur(
nereye gittiniz bulamıyorum cnm sizi
selam kızlar son adet tarihim 1 ocak 30 ocakta kan testinde gebe olduğum çıktı bta hcg 488,48 çıktı 2 şubatta ultrasonla bakıldı gebelik kesesi gözükmedidış gebelik olmasından endişeleniyorum çok yoksa kese gözükmesi için erken mi?
canım daha erken olabilir,ben de gitmedim daha doktora,gitmişken hem keseyi hem de bebeğin kalp atışlarını duyayım diye,içini ferah tut,ben de endişe ediyorum ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum.
selam kızlar son adet tarihim 1 ocak 30 ocakta kan testinde gebe olduğum çıktı bta hcg 488,48 çıktı 2 şubatta ultrasonla bakıldı gebelik kesesi gözükmedidış gebelik olmasından endişeleniyorum çok yoksa kese gözükmesi için erken mi?
Büyük ikramiye bana çıktı yani bu sabah hamilelik testim pozitif çıktı :))
Ocak ayında hamile oldunu öğrenenler burada toplanalım....
Son adet tarihim 6aralık.daha adetim gecikmemesine rağmen sabah testim pozitif çıktı ....
Yupppiii. :)))
Kalp atisi var ama yavaş dedi doktorum benim gibi olan var mı acaba 6.haftama girdim ??????
İnşallah bende duyarım ozaman 7.haftama girmiş olcam Allah izin verirse bugün zaten duymamadık sadece gördük açılıp kapanıyordu sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?