Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

ben tek ingilizceciyim okulda.idareye ders saatimi azaltın deme lüksüm yok açıkcası.

doğum izni 6 aya çıkmadı diye biliyorum.Basına yansıyınca herkes çıktı sanıyor.Hükümetin taktiği bu zaten.Basına bi laf sızdırıyorlar.Herkes oldu sanıyor ama verilen hiçbir hak yok maalesef.

bence sen de dediğim gibi idarene söyleyebilirsin. 30 saat dğl hamileyi normal insanı bile çok yorar.öğretmen yeterliyse 15 saat girebilirsin..idaren iyidir umarım bu dönemlik seni idare edebilirler...

Benden baska fenci yok malesef bulantilar gecene kadar rapor almaya bakayim en iyisi

bence lüks değil doğal bir haktır...eğer şartlar uygunsa...ben de ilk hamileliğimde ticaret lisesindeydim branşımda tek kişiydim çok anlayışsız bi idarem vardı mesela doğum sonrasında nöbet tutulmaz ama ben tuttum..o zamanlar sözleşmeliydim.sen sözleşmelisin diye tutturdulr.ben bi de 8 aylık hamileyken atandım ya hiç hoşlarına gitmedi.izin almam falan filan ama ne yapayım?..hayalimde hep bikaç tane branşdaşımın olduğu bi okul vardı çok şükür Allah bana nasip etti...anadolu lisesi de ektradan çıktı açıkçası iyi de oldu...hiç hesapta yoktu.inşallah sizin de işlerinizn hep yolunda gider hem hamile olup hem çalışmak zor...

Ben de öğretmenim, 16 saat dersim var öğrencilerimi de bırakmak istemiyorum; umarım ağrısız hamilelik yaşarız hepimiz. Arkadaşlar biz eşimle her akşam yürüyüş yapardık, hamile kalınca yürüyüşleri azaltalım mı diye doktora sorduk bize 1 km ya da 30 dk yı geçmesin yürüyüşler dedi. Bu konuda doktorunuzun uyarılarını paylaşır mısınız?

Zaten halsizlik olacagi icin kendini yuruyecem diye zorlama.ayrica ogretmen oldugun icin egzersiz yapmis oluyorsundur.ev hanimlari icin egzersiz sorun oluyor.

kızlar doktor dün ilk efa ultrasonda baktı rahme yerleşmiş dedi ben 6+1 sayarken 5 haftalık dedı bı hafta gerıden gelmesı normalmi ? birde kalp atışını duymak için gitmem gerekirmi doktor pek ilgilenmedi dahabişey yapmana gerek yok dedi kafam karıstı bişeylşer yapasım var :)

Evet oyle davraniyorlar testleride 7. Haftada falan yapiyorlar.doktorda daha cok kucuk oldugu icin bisey demiyor.2hafta sonra gidersin.soylemedimi su zamanda gel diye

dr bugün de bana baktı.6hafta 4 günlük dedi kalp atışlarını makineden bana gösterdi.bir de kan ve idrar tahlili istedi neden acaba?..3 tüp e kan verdim..
beta hcg m 3 hafta önce 591 di..

Evet oyle davraniyorlar testleride 7. Haftada falan yapiyorlar.doktorda daha cok kucuk oldugu icin bisey demiyor.2hafta sonra gidersin.soylemedimi su zamanda gel diye

hayır hiç bi tarih hafta vermedi gel yine bakalımda demedi ama ben giderim haftaya yine tabi başka bi doktora

Yarın doktora gidiyoruz arkadaşlar 8. haftadayız. Kontrol için çağırdı hem de bebeğin kalp atışlarını dinleyeceğiz dedi. Çok heyecanlıyız. Bu haftada hangi tahliller yapılıyor? Bu arada bulantılar yok denecek kadar az, göğüslerim de şişti de şişti patlamasa bari ne zaman geçecek bu ağrılar?

arkadaşlar merhaba
benim ilk gittiğim dr benden tahlil istememişti.yine övülen başka bi dr a gittim kan ve idrar tahlili istedi.tahlilde hormonlara bakılıyormuş.ben şaşırdım çünkü ilk çocuğumda hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım dr um bunun rutin gebelik testleri olduğunu söyledi..malesef tiroidim yüksek çıktı...bu da bebeğe zararlıymış bunu için ilaç verdi yalnız ben biraz sorgulayan bi tip olduğumdan ilacı kullanmadan önce başka bi dr a daha gittim (zira ilaç da bebeğe zararlıymış ancak kanımdaki tiroid daha çok zararlıymış. )
sonuçlarımı gösterdim.eksik tahlil istendiğini değerlerimin belki de normal olacağını söyledi.içime su serpti açıkçası..pazartesi günü tekrar kan vericem bu sefer aç karınla..bakalım inşallah tiroid çıkmaz normaldir herşey benim annem de babam da guatr ameliyatı olduğu için şaşırmadım ama şok oldum.dua edin arkadaşlar Allah herkesin yavrusunu korusun...

Geçmiş olsun canım, Allah korusun bebeğini ve seni. Dr'dan dr'a fark var iyi yapmışsın başka dr'a danışmakla inşallah değerlerin normal çıkar.

Üç tüp kan ve idrar verdim, bütün değerlerimiz normal. Bebişimizin kalp sesini de duyduk. Allah'ım bu ne güzel bir ses yarabbim dedim içimde bir heyecan bir heyecan anlatamam. Artık bir can taşıyorum. Allah'ım bana güç ver dedim dua ettim.

ne mutlu sana...inşallah hep böyle devam eder..ben de pazartesi kan vericem bu sefer aç karnına.salı sonuçları alıp dra göstericem önce endokrinciye ve dahiliyeciye..sonra da kendi dr uma..kadın doğuma..inşallah herkesin değerleri normal çıkmıştır.ilk gittiğim dr tahlil isteseydi bi aksilik olsa bile daha önce fark ederdik neyse bakalım ilaç kullanmam gerekirse de kullanırım ben ilk kızımda 3 aylıkken öğrenmiştim hamile olduğumu dr agittim tabi ama hormonlara yönelik ne test yaptırdım nede ilaç içtim çok şükür çok sağlıklı bi kızım var.bunda herşey daha planlıydı ama işte bu çıktı.inşallah bir şey yoktur...

Sevindim senin adına.Bende 9+3 teyim.Geçen hafta duydum kalp atışlarını tam anlamıyla.Bencede bir annenin duyabileceği en güzel seslerden biri.Bu benim 2.evladım.İnan bana sana anne demesi kadar muhteşem birşey yok.Yinede şu 1ay daha dikkatli olmak gerek.Sen bir daha nezaman doktora kontrole gideceksin merak ettim.Bana 1 ay sonra demişti.1 haftası geçti ama onu hergün görmek kalp atışını hergün duymak istiyorum.Zaman geçiremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…