Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

seninle aynıyız sanırım.senin son adet tarihin kaç benim 31 aralık 2012.

benimde 2 ocak 2 gun var aramızda o kaymaları falan hıssedemıyorum ama gobek çıktı artık dolmuşta yer verir oldular en keyifli yanı bu 23ünde tetanoz aşısı olcam sen oldunmu peki

benimde 2 ocak 2 gun var aramızda o kaymaları falan hıssedemıyorum ama gobek çıktı artık dolmuşta yer verir oldular en keyifli yanı bu 23ünde tetanoz aşısı olcam sen oldunmu peki

canım bak daha erken hissetmek istiyorsan yatağa girince bi dikkat kesil yada koltukta uzan hareketsiz bi şekilde, velet ne yapıyor diye bi bak hatta göbeğine küçük teyplerden bile koyanı bilirim şarkı dinletince hareket ediyor diyeni..benimki de çıktı.ama burda bi türlü havalar ısınamadı gitti.dün çok kötü bi boğaz ağrım vardı sesim resmen çatallaşıyordu.doktorum beni kulak burun boğaza gönderdi.kbb doktoru da oğun bi enfeksiyon olduğunu söyledi boğazıma bakıp. bana hamileliğe uygun ilaçlar yazdı.prospektüsünü okudum.hamileler ve emzirenler doktora danışmadan kullanmamalı yazıyor diyor.benim de aklıma barış mançonun şarkısı geldi..
hani ne limon kabuğu bir tutam zencefil aman hah hah hah ha ha bin derde deva geliyor biraz çörek otu katasın aman hah hah hah hah diye..ben de zaten bunların soğuk algınlığı ve boğaz ağrısına iyi geldiğini duymuştum
nane limon bal zencefil ve çörek otunu bi güzel kaynatıp demledim çok iyi geldi boğazıma şimdi yine içiyorum bilemiyorum psikolojik mi ama sanki ilaçtan daha çok yaradı.nane limon ve zencefil zaten hastalık için birebir çörek otu da hadislerde bile geçiyor ölümden başka herşeye çareymiş.bakalım inşallah geçer dünkü gibi değil ama yine de var inşallah çabuk geçer boğaz ağrısı da çok kötü.sesimi duysanız resmen çatallı ve kalın.bi tuhaf oldu sesim...
Aiiah razı olsun Barış Mançodan iyi ki şarkı aklıma geldi...ilaçtan iyiydr

ben daha olmadım doktorum bir doz olabilrisn dedi.sen hangi iaçları kullanıyorsun.doktorum ancak kendimi halsiz hissettiğimi söyleyince kan testi isteyip sonuca göre ialç yazdı sonuç zaten belli kan değerlerim düşük..sanırım magnezyum kan ilacı ve bi ialç daha var 3 ilaç kullanıyorum.

barış mançonun şarkısının sözlerine baktım da bir de hatmi çiçeği diyor.aktardan alıp onu da deneyeceğim.internetten araştırdım gerçekten de adaçayıyla birlikte boğaz ağrısına iyi geliyormuş.mutlaka denicem.sizin de aklınızda bulunsun.ilaç kullanmıcam ya korkuyorum bebeğim için..

Hahha iyiymis ya baris manco abimizin yaptiklarina bak :) bncede atesin cikmadikca kullanma ilac benimde cenemde isilik gb biseyler cikti krem yazdibbi dr ama kullanmiyorum zararli yaziyo diye.suanda izmirden istanbula geldim otobusle belim kopmus durumda bidaha cikmam yola herhalde

valla ben yazın türkiyenin bi ucundan diğer ucuna gidicem.ayyh hiç çekemem otobüsü.vandan izmire ordan da balıkesire geçicem.uçakla gidicem her zmanki gibi.

haaalaaa boğazım geçmedi bu arada konuşunca da ağrıo zaten sesim değişti ve gitti tuhaf bi şey oldu.kızım da masal anlatmamı istiyo...(

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inş. uçak en güzeli valla bende haziran sonu istanbula gidicem en rahatı o 2 saate oradayım oohh. eğer doktor izin verirse tabi izin kagıdı olmadan binemicem tam o dönemde

Benimde 32.haftada sivasa gtmem gerekcek doktor izin vercekmi bakalim ins bi sorun olmazda gideriz istedigimiz yerlere:)

çok teşekkür ederim Elif çim
ben ilk kızıma 8 aylık hamileyken binmiştim uçağa.tabi doktordan binebilir raporu alarak..sen de alırsın sorun olmaz.en güzeli uçak gerçketen de 2 saatte izmirdeyiz.

çok teşekkür ederim elif çim
ben ilk kızıma 8 aylık hamileyken binmiştim uçağa.tabi doktordan binebilir raporu alarak..sen de alırsın sorun olmaz.en güzeli uçak gerçketen de 2 saatte izmirdeyiz.

32.haftaya kadar veriliyor diye biliyorum ama bakalım i zamanım gelsin inş. Gidebilirim. Kızım dogsun gezmelerede gitmyei nasip etsin inş.allahım hepimize nasip etsin.

32.haftaya kadar veriliyor diye biliyorum ama bakalım i zamanım gelsin inş. Gidebilirim. Kızım dogsun gezmelerede gitmyei nasip etsin inş.allahım hepimize nasip etsin.

canım ben sana hamileyken uçak deneyimimi anlatayım.
ben evlendiğimde atanamamıştım.atanmak için 3 yıl bekledim.daha sonra da türkiyeni heryerini yazarak bingöle atandım.üstelik 8 aylık hamileydim.istanbuldaydık o zaman.ben doktorumdan rapor alıp elazığa uçtum o halde.bi süre çaılşıp tekrar istanbula gitmem gerekti.düşün doğuma 1 yada 2 hafta falan var ve ben yine uçtum raporla tabi..sonuçta sorumluluk da bendeydi.istanbulda doğum yapmak istiyordm.

şuan ilaç kullanıyorum gece nefes almakta zorlandım.sabah boğazımda balgamla uyandım buhar yaptım ketılda suyu kaynatarak ama kar etmedi.öksürük de cabası..
balgam için formülü olan var mı

günaydın kızlar.. 20. haftama girdim artık 2 gündür hareketlerini çok net hissediyorum bildiğin tekme atıyor eşim elini koyunca karnıma çok vuruyor dıştanda net gözüküyor hareketleri çok mu erken böyle olması ayrıca rahimimde vajina bacak kesiminde ağrılarm var mesela ayakta pijamamı giyerken falan sizde de oluyor mu??

bebeğe zarar verir diye antibiyotik kullanmadım ama kötüleşince dünden beri kullanıyorum..
aranızda hamileyken antibiyotik kullanan var mı?
off yaz da bi türlü gelmedi gitti.buralara geç geliyor.biraz da benim ihmalkarlığım...temizlik yaparken terlediğim ve terim soğuduğu halde her yeri açtım.hava da zaten serindi.hatırlıyorum nasıl hasta olduğumu .hamile olmasam sorun değil de işte bebek ne olur diye düşünüyor insan.. yeni yeni birazcık ısınmaya başladı burda.sıcak olsun istiyorum ya mays 20 ve ben hastayım inanılmaz yaaa..

doktora gitsen keske canım ya ben kıştan cok yazın hasta olurum bu sene cok fena hastalanıcam yaz gribi mutlaka olurum her sene bakalım ben atlatabilecekmym. cok cok gecmiş olşun canım buralarda öğleye kadar iyi öğleden sonra bozuyo hava

ben ilk tekmeleri 13.haftamda hissettim canım gittikçe arttı dısarıdan 20 haftalıkken görünmeye basladı gayet normal yani hem erken olmasıda güzel canım cok sanslıyız bence ben kendim için öyle düşünüyorum cok erken hissettiğim için. kasıklarımda agrım var benim ama bu dönemlerde olması normalmiş. bebişş artık dahada büyümeye baslıyo. sendeki gibi şikayetim olmadı muayeneye gittiğinde doktoruna genede söyle ben öyle yapacagım.

canım maş. iyi cesaret etmişsin. korktunmu peki ben 3 aylıkken bindim en son ozman bile cok korktum bişi olucak diye şükür sag salim inebildik. bakalım ben ne zaman gidebilicem.

Canım ben iki defa kullandım antibiyotik , boğaz enfeksiyonu oldum iki defa , kullanmamam daha kötüydü.. sıkma canını doktoruna güveniyorsan bir şeyler olmaz meleğine...

* Bugün şeker yüklemem var dı , sonuçları bir kaç gün sonra verecekler..
Pamuk şekerim 680 gr , boyu 30 cm olmuş :)
Her şey yolunda çok şükür 15 gün sonra tekrar görmek istedi Herman bey.

aaaaay maş.bizde çarşamba günü yapıcaz kısmetse sonuclarını haber ver canım. bizim tombiş tahminim kilosu daha fazla cıkıcak. 29 nisanda (22 haftalık idik.) 513 gr.dı şişko bişi olcak galiba miniğim. bebişimin boyunu uzun zamandır ölçmüyo doktor. zaten benim doktorumda gitmiş baska biri gelmiş yerine inş. memnun kalırım yoksa baska doktor aramaya baslıcam 3.doktorumuz olucak kısmetse bakalım bi güvenebildiğim biri cıkmadı. doktor konusunda cok sanslısın herkes herman beyden memnun istanbulda olsam hiç düşünmezdim gitmek için

ben ilk tekmeleri 13.haftamda hissettim canım gittikçe arttı dısarıdan 20 haftalıkken görünmeye basladı gayet normal yani hem erken olmasıda güzel canım cok sanslıyız bence ben kendim için öyle düşünüyorum cok erken hissettiğim için. kasıklarımda agrım var benim ama bu dönemlerde olması normalmiş. bebişş artık dahada büyümeye baslıyo. sendeki gibi şikayetim olmadı muayeneye gittiğinde doktoruna genede söyle ben öyle yapacagım.

teşekkür ederim canım benim ilk hamileliğim diye endişeliyim biraz :) birde bebeğin hareketlerini karnımın baya altında hissediyorum zamanla mı yukarı çıkar acaba eltim erken doğum yaptığı için endişeliyim baya bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…