melekci cnm ins hamilesindir bazen idrarda hemen cikmaz yarin hayirli haberler verirsin :)
bende bugün ögrendim hamile oldugumu ve eşimin bugün dogum günü çok isitiyodu :) yalnız kan testi yaptrmadım ama test yaptım 2kere ikisindede koyu çizgi ve diger çizgisi tam belirgin olan bi pembe çıktı doktora sordm hamilesin dedi :) adet sancım var şuanda aşırı degl ama 3 günde geçti hamileykende sancısı olan oluyomuş bunları yaşayan varmı acaba yardım ederseniz sevnirim :)
Kızlar günler haftalar ne yavaş geçiyor di mi?ama baskası hamile olunca zaman hemencik geçiyor doguruveriyorlar.:))) cuma kontrolum var günler gecmek bilemedi.su gibi sağlıkla geçsin kalan 8 ayımız.
Kızlar günler haftalar ne yavaş geçiyor di mi?ama baskası hamile olunca zaman hemencik geçiyor doguruveriyorlar.:))) cuma kontrolum var günler gecmek bilemedi.su gibi sağlıkla geçsin kalan 8 ayımız.
sana şiddetle katılıyorum.Hemen 9 ay olsun istiyoruz ondan geçmiyor zaman.Bu arada benim karın ağrılarım gece bile uyandırıyor çok ağrım oluyor normal mi??
Canım doktor geç yumurtlama değil de geç döllenme demiş olabilir belki. Yani hamilelik olasılığı olan bi hafta gibi süre var ya 2 adetinin ortası.o günlerden sonuncusunda döllenmişse mesela bir hafta daha küçük olur sandığından bebişin.arkadaşlar merhaba benim sat 8 aralık ve 29 30 günde bir hastalanırım hiç uzamaz..adetim 2 gün gecikince idrar testi yaptım negatif çktı ama tatmin olmadım gidip kan tahlilii yaptırdım 30 çıktı beta hcg..doktor dediki çok erken bi gebelik kese görünmez dedi yarın tekrar test yaptırıcam doktor geç döllenme olabileceğini söyledi ama daha öncede düşük yaptığımdan korkuyorum gelişmeyecek düşecek diye..adetlerim düzenli nasıl geç yumurtlama olabilirki??değeri benm gibi olan varmı acaba..sağ kasığım çok ağrıyor sizde varmı bu tür ağrılar
Canım doktor geç yumurtlama değil de geç döllenme demiş olabilir belki. Yani hamilelik olasılığı olan bi hafta gibi süre var ya 2 adetinin ortası.o günlerden sonuncusunda döllenmişse mesela bir hafta daha küçük olur sandığından bebişin.
Anladığım kadarıyla ağrı hepimizde var ya da olmuş.
Tebrik ederim...neye niyet neye kısmet :)hastalanacağın günlerde ağrı normal cnm.
ne güzel ya hayırlısı olsun inş
benim 10 gün boyunca sağ kasıgım ağrımıştı adet olmama yakın korkulacak birşey değil normaldir.....(bi oğlum var)
ben hasta oldum çok şükür allahım sizlerinkini hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?