Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

kızlar 1 yıldır çocuğumuz olmuyordu ve ilk tüp bebek denememizdi
5 ocak cumartesi günü kan testi yaptırdım ve pozitifi gördüm

25 ocakta da ilk muayenemiz var.

herhangi bir bulantım baş dönmem yok ama. aşırı gazım var. ve karnın ağrısı yapıyor bende

4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve eşimle birlikte mutluluktan havalara uçuyoruzzz. inşallah sağlıklı gelişir herşey.

kızlarr şükür Allahıma ben de hamile olduğumu iki gün önce öğrendim 2013 bize şanslı geldi geçen sene bir düşük yaşamıştım inşallah şimdiki sağlıkla doğar ... hem de adetime 5 gün varken içimden test yapmak geldi ve çift çizgiyi gördüm dün de kan testi yaptırdım herşey düzgün şimdilik rabbim bir aksilik vermez inşallah . isteyen herkes bu duyguyu yaşasın .(Aminnnn)

5 yıldır çocuk özlemi bugün aldığım pozitif sonuç ile sona erdi inşallah. Tüp bebek transferimin 12. günü yani bugün yapılan kan testinde değerim 286 çıktı. Çok mutluyum. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile bu duyguyu yaşatsın. 10 gün sonra keseyi görmek için ultrasonla bakılacak. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

Kızlar günler haftalar ne yavaş geçiyor di mi?ama baskası hamile olunca zaman hemencik geçiyor doguruveriyorlar.:))) cuma kontrolum var günler gecmek bilemedi.su gibi sağlıkla geçsin kalan 8 ayımız.

bende bugün ögrendim hamile oldugumu ve eşimin bugün dogum günü çok isitiyodu :) yalnız kan testi yaptrmadım ama test yaptım 2kere ikisindede koyu çizgi ve diger çizgisi tam belirgin olan bi pembe çıktı doktora sordm hamilesin dedi :) adet sancım var şuanda aşırı degl ama 3 günde geçti hamileykende sancısı olan oluyomuş bunları yaşayan varmı acaba yardım ederseniz sevnirim :)

Evet evet oluyor hiç merak etme.tebrik ederim :)

Kızlar günler haftalar ne yavaş geçiyor di mi?ama baskası hamile olunca zaman hemencik geçiyor doguruveriyorlar.:))) cuma kontrolum var günler gecmek bilemedi.su gibi sağlıkla geçsin kalan 8 ayımız.

evet ya hayatımız beklemekle geçiyor ama şükür bugünleri de gördük ya güzel zamanlar şimdi ... ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum kese o zaman daha rahat gözükür herhalde , sen git sonucu yaz biz de burdan zamanı geçirelim ... meleklerimiz sağlıklı olsunlar inşallah :)

sana şiddetle katılıyorum.Hemen 9 ay olsun istiyoruz ondan geçmiyor zaman.Bu arada benim karın ağrılarım gece bile uyandırıyor çok ağrım oluyor normal mi??

sana şiddetle katılıyorum.Hemen 9 ay olsun istiyoruz ondan geçmiyor zaman.Bu arada benim karın ağrılarım gece bile uyandırıyor çok ağrım oluyor normal mi??

Merhaba Arkadaşlar. Çok yoğun iş temposunda bile sizi okuyorum ve güzel haberleri okuyunca çok ama çok mutlu oluyorum Ben de istiyorum.SAT 13 Aralık.4 gün öncesine kadar idrarda negatif çıktı.adet günüme kadar test yapmayacağım.Hüsran daha kötü. Sizin güzel haberlerinizi okudukça inanılmaz mutlu oluyorum.Dilerim ben de sizin gibi pozitif yazabilirim.Şu anda adet olacakmışım gibi kasık ağrısı ve göğüs şişkinliği yaşıyorum.Hamile olan herkesi tebrik ederim.Dilerim ki sağlıklı ve hayırlı bir bebiş olur..Hoşçakalın.

bende hiç beklemediğim bir anda hamile kalmışım bhcg degerim 1159 ama henüz kese görülemediği için endişeliyim.Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inş en kısa zamanda ultrasnda görebiliriz

defneciğim ben de cuma günü kalp atışları için gideceğim.rabbim o güzel sesi duyursun inş hepimize...eşimle geçen haftadan beri sabırsızlıkla bekliyoruz cumayı gelmedi gitti çatlıyacağım artık...artık cuma gelsinnnnn...

arkadaşlar merhaba benim sat 8 aralık ve 29 30 günde bir hastalanırım hiç uzamaz..adetim 2 gün gecikince idrar testi yaptım negatif çktı ama tatmin olmadım gidip kan tahlilii yaptırdım 30 çıktı beta hcg..doktor dediki çok erken bi gebelik kese görünmez dedi yarın tekrar test yaptırıcam doktor geç döllenme olabileceğini söyledi ama daha öncede düşük yaptığımdan korkuyorum gelişmeyecek düşecek diye..adetlerim düzenli nasıl geç yumurtlama olabilirki??değeri benm gibi olan varmı acaba..sağ kasığım çok ağrıyor sizde varmı bu tür ağrılar

Canım doktor geç yumurtlama değil de geç döllenme demiş olabilir belki. Yani hamilelik olasılığı olan bi hafta gibi süre var ya 2 adetinin ortası.o günlerden sonuncusunda döllenmişse mesela bir hafta daha küçük olur sandığından bebişin.
Anladığım kadarıyla ağrı hepimizde var ya da olmuş.

sağol canım teşekkür ederim zaten bugün 2.bir tahlil yaptırıp yükselip yükselmediğine bakacağız

Tebrik ederim...neye niyet neye kısmet :)hastalanacağın günlerde ağrı normal cnm.

evet defne biras korkuyorum açıkcası çünkü bildigin adet sansıcı gibi giriyor özellikle sabahları sol kasıgımdan internetin olması iyi mi kötü bugunlerde bilemiyorum herşeyi okuyorsun ya bendede varsa diyorsun:) birde ben zaten çok panigimdir karın agrısı falan korkutuyor beni.doktor üç hafta sonra gel dedi.ozamana kadar beklicem.resmen hasta olacagım sanki mide bulantım falan aynı yani.bu kadar şiddetli çeken var mı başka acaba.

çok teşekkür ederim. inş dedigin gibidir.korkuyorum biraz.

duzensız adet goruyorum 2-3 aydır
bı ay 22 bı ay 24 bı ay 27
gıbı
korunmasız bı ılıskı oldu bılınclı
5 ggun veya 7 gun once
suanda reglım gecıkmı degılmı hıc anlıyamıyorum
ama nedense hamıle kaldıgımı dusunuyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…