Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Ben iki yıldır yüzebiliyorum :) Astım problemim olduğu için dalışın yanına bile yaklaşmadım nııcccc yapamam :)

aaaa haksızlık ama ben okadar heyecanlıyım rüyalarımda görüyorum hep. iletişim kuruyorum onunla dogduktan sonra beni unutucakmı (( daha şimdiden basladım galiba. ama haksızlık işte.. kocamın dırdırını dinlemektense bayılma hissim olsun getirir yeniden hastaneye aaayy hiç cekemem suan o durumu.

Ben iki yıldır yüzebiliyorum :) Astım problemim olduğu için dalışın yanına bile yaklaşmadım nııcccc yapamam :)

aaay ne gzel denizi ve suyu severim ama bi kere kötü bi anım oldu dahada yüzme olayına girmedim bilmiyorum hatta yüzmeyi ama bilmek cok cok isterdim. sadece izlemek ve belime kadar suda kalmakla yetiniyorum dalga yoksa omuzlarıma kadar oturuyorum cocuk gibi denizin içinde ama eşim süper yüzer. keşke beraber yasayaabilseydik o duyguyu

Kız kardeşimin iki oğlu var :) onların kullandıkları kız için de kullanılacakk ne kadar ortak renk kıyafet varsa eve yığdı :) Bir arkadaşımın kızı 3 diğer arkadaşımın kızı 6 aylık :) ikisi de koli hazırlıyor..bizim ki biraz eskici olacak...ablasının da ayırdığım bir kaç kıyafeti var :) en azından bir kaç ay bizi idare edecek stoğumuz tamam :) Araların da yaş farkı olsaydı kızlarımızın benden sonra sizlere de gönderirdim :)büyütür giderdik :)

Ben Doğa'ya yüzme öğreteyim derken öğrendim inanırmısın bir baktım yüzüyorum :) umarım sana da öyle olur :)

tam 1 hafta var sanırım aramızda ama güzel olurdu. bizim gönderme işi cok masaflı olurdu ama cok uzaktayım malesef. bide ilk bebişle ya cokta meraklıyım ama cokta harcamamız var nasıl yetişicek kocişim bilmiyorum allah kolaylık versin canıma. dahada dogucak dogum masraf bez yagı doktoru osu busu alllah yardım etsin kocalarımıza inş. bebişlerimiz yeterki saglıklı olsunda hersey olur. aç kalıcak değil ya miniğim

Vallahi biz karı koca çalışıyoruz da yetiştiremiyoruz , istanbul da yaşam gerçekten zor , alışverişe çıkıyorsun aldığın üç parça şey dolabi doldurmuyor en az 100 tl veriyorsun :)
Allah sağlık güç versin de kazanalım yoksa zor :)

canım valla desenki istanbulmu rizemi desen kesinlikle istanbul derim hiç orayı arayacagım aklıma gelmezdi ama arıyorum helen alısveriş konusunda orada ne ararsam 2 dk. buluyodum burada 3 gün gez ancak buluyosun. gezilecek yer yok sinema bulmak zor bulsanda dolmuyo diye izleyemiyosun acmıyolar. ama genede istanbulda yasam tabi zor hele o trafik illallah ettiriyo insanı ama imkanlarda bi okadar fzla

bence şimdilik onu düşünme.zaten bebekler ve çocuklar mutlaka ayına, yaşına uyuyor mesela ilk 3 ay 0-3 ay alırsın yada 0-6 ay daha sonra 1 yaş olur daha sonra 1-2 yaş arası alırsın.böylece devam eder gider.evet çok güzel yaa.resmen kendimden çok ona alıyorum..

aaah ahh annecimde öyleydi hala bişey alsak önce bize alır kendine almazdı bile allah basımızdan eksik etmesin inş. rabbim banada annem gibi bi anne olamayı naisp etsin inş.

aaay bogulm aktan korkuyorum cocuk benden nasıl cesaret bulucakki sanmıyorum ama bakalım olmaz olmaz dememek lazım

korksan da çocuğa sakın belli etme.suya karşı fobi olur çocukta..ben de ortaokuldayken öğrenmiştim.kızım çok daha iyi olsun istiyorum.ne bileyim madalyalar falan alsın..çok mu hayal kuruyorum nee.

korksan da çocuğa sakın belli etme.suya karşı fobi olur çocukta..ben de ortaokuldayken öğrenmiştim.kızım çok daha iyi olsun istiyorum.ne bileyim madalyalar falan alsın..çok mu hayal kuruyorum nee.

aynen canım kesinlikle haklısın büyükleri hep örnek alırlar özgüven kazanamaz sonra allah göstermesin cok önemli bi değer özgüven. bende hep özgüven eksiliği var ve hiçte iiyi bişey değil

biz de istanbuldan geldik vana.yaşam koşulları çok zor biliyorum bi yerden bi yere gitmek mesele zaman hep yyolda geçer.ben orda okuduğum için istanbulu çok severim. öğrenciler için yada gezmeye gidenler için çoooooook güzel olabilir ama yaşamak için değil.sıfr eşim orayı kariyeri için istiyr diye bi şey demiyordm ama ben de istemiyordum ist u çok dua ettim. istanbulda istediği yer çıkmaın diye dün atama yerleri belli oldu içok şüükür istanbulda istediği hastaneler açılmadı.ve adana yı istemeye karar verdi çoooook mutlu oldum.hem ben sıcağı çok severim olsun sıcak olsun..soğuktan iyidir vana daha yaz gelmedi hava hala soğuk..adana da 4. büyük şehir sonuçta.inşallah çıkar tayin 1 ay sonra belli olacak bakalım haziranın sonunda hayırlısıyla olur inşallah...

aynen canım kesinlikle haklısın büyükleri hep örnek alırlar özgüven kazanamaz sonra allah göstermesin cok önemli bi değer özgüven. bende hep özgüven eksiliği var ve hiçte iiyi bişey değil

güven kendine,kendine değer ver..
zaten senin çocuğun çok özgüvenli olacak buraya yazıyorum.senin vereceğin sevgi başaracak bunu.gerisi boşsen şimdiden ona nasıl hitap ediyorsun.çocuğun gayet özgüvenli olacak kesinlikle..

hayırlısı olsun canım duan kabul olmus ne gzel adanada güzel diye biliyorum dediğin gibi sıcacıkta olur tasınıcaksınız yani eşyaalrın falan nasıl gidicek canım

cok denedim bi ara basardım calısıyodum toparladım kendimi sonra evlilik oldu iişten cıktım ailemden uzagım yanlız hissediyorum kendimi bazen eşim ilçede olmuyo evde eksik bişey oluyo markete gidiyorum yolda yürürken okadar zorlanıyorum ki sanki ilk defa yürüyorum gibi tuhaf oluyorum özgüvenimi tamamen kaybettim. aaay inş. canım ya iyi bi anne olmak cok istiyorum .. yarın kontrolum var görücem cok sükür miniğimi bu ay daha farklı hissediyorum kendimi bikaç gece sanki gercekmiş gibi rüyalar gördüm gerçekten yanımda kucagımda hissettim onu inş.yasarım o duyguları hayırlısıyla. cümlemize nasip etsin inş.

Kızlar ne güzel ardı ardına sohbetlet etmişsiniz :) oku oku bitmedi..Ben hala çalıştığım için ekranım açık ama bakmıyorum yazılanlara..Adanaya bir kere gittim :) çok güzel ve modern bir şehir ..
İstanbul evet zor bir şehir ama vazgecemem sanırım :) eşim İzmirli hedefi 45 yaşın da İzmir'e dönmek bakalım kısmet...

baya konustuk ama netim gitti sevim gitmiş malesef. aah istanbul aaah. izmirde güzel belki zorluk cekmezsin. emeklilik hayali galiba bu hayırlısı neyse o olsun canım acayip acıktık bizde minikle biraz yemek yiyelim sen yedinmi canım

Öğle 12 - 13:00 arası yemek saatimiz :) Eşimle sık sık eve gidiyoruz o diyet yaptığı ben bebek beklediğim için kendi yaptığım yemekleri yemek daha mantıklı geliyor :) karnımız doyunca benım pamuk sekerı kuduruyor :)) dolanıp duruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…