:)) Amin canım , sağlıklı olsun melekler..
Herman beyin verdiği vitaminleri yazayım ben sana gerekirse doktoruna sorarsın.
Elevit - Multivitamin
Ferrum - Demir
Caldevit - Kalsiyum
Folic Asit
Balık yağı
Bunların hepsini her gün kullanıyorum.
Ben Doğa'da 26 kg alınca :) Bu cimcimede aldığım 6 kilo bana hiiiç geliyor :) inşallah böyle istiktrarlı giderim :)
teşekkür ederim canım ben kısa zamanda bidaha gidim yoksa kafa kalmıcak bende düşünmekten. balık yagı hiç kullanmadım basladıgımdan beri ooff niye önemsemiyolar . aay inş.böyle devam edersin canım ben nolucam bilmiyorum ama en azından hamişle gibi görünüyorum artık buda moral verdi hala düşününce gülüyorum mutlu oluyorum
selam kızlar bende ocakta öğrenmiştim hamileliğimi eylül doğumumuz hepimizin allahın izniyle :)
Buarada doktorum önermediği halde tetanoz aşısı oldum:S
kızlar benim bebiş çok hareketli bu normal mi? sabah 5te uyandırıyo beni birde ben uzanıp telefonla konuşurken sanki karnımdan fırlıycak gibi karnım bi ordan bi burdan şişip iniyo daha 20. hafta bu kadar çok olması korkutuyor beni
Hareket eden bebek iyidir merak etme..birde çok fazla sırt üstü yatma , kan akışı daha az oluyor bebeğe , daha çok yan yatış yapmaya dikkat et..
selam kızlar bende ocakta öğrenmiştim hamileliğimi eylül doğumumuz hepimizin allahın izniyle :)
işte doktor cok önemli bi yüzüm gülmedi bu konuda istanbulda olsam karşı falan dinlemem gelirdim. valla paylaşman güzel hem öğreniyoruz hem eksiklerimizi görüyoruz canım teşekkürler. her zaman yiyemiyorum canım balıgı bu saatten sonra kullansam bi faydası olurmu doktora gitiğimde söylesem. göbüşüm yatatken resmim var ayakta cekmedm cektiğimde atarım yatarkeni yüklesem ama nasıl yüklicem bilmiyorum canım sen yardımcı olurmusun:) Ya cidden Herman bey çok titiz çok iyi bir doktor , ben ondan öğrendiklerimi buradan paylaşıyorum ki , hepimiz faydalanalım , çok balık tüketmiyorsan balık yağı kullan Elif'cim. Bebeğin beyin gelişimi için çok önemli tatlım.
Bu arada ben de fotoğraf isterimmm görücem gobişi :)))
evet vardı canım gecen hafta 2.sini vuruldum . evet 5 sene koruyormus diye okumustum. ben hiç doktora sormamıstım aile hekimliğinden yönlendirdiler.Elif'cim daha önce tetanoz aşın varmıydı.
Yoksa olmak zorundayız , beniim aşımın üzerinden 9-10 yıl geçince bende oldum biliyorsun.
kızlar benim bebiş çok hareketli bu normal mi? sabah 5te uyandırıyo beni birde ben uzanıp telefonla konuşurken sanki karnımdan fırlıycak gibi karnım bi ordan bi burdan şişip iniyo daha 20. hafta bu kadar çok olması korkutuyor beni
canım
bebeğin kız mıydı erkek miydi benimki de çok hareketli ama öyle uyandıracak kadar değil bi şeyler yedikten sonra daha çok hissediyorum..otururken yada uyumaya başladığımda..benimle bir hamile olan bi arkadaşım var 2 miz de 20 haftalığız onun ilk hamileliği bebeği erkek ve daha hiç hissetmediğini söylüyr.
ben ilk hamileliğimden sola doğru yatılması gerektiğini hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim...
bir de benim kızım 2009 ocak doğumlu..ben de zeynep kamilde tetanoz aşısı olmuştum.şimdi olmam gerekir mi acaba doktoruma sordum bir doz olabilirsin dedi..
bu arada kızımın arkadaşının annesi aradı havuza gelmek istediklerini söyledi öyle çok mutlu oldum ki anlatamam.kızım arkadaşsız kursa gitmiyor..malum haberler boğulan çocuk haberlerriyle dolu...psikolojik ve fizyolojik gelişimin ötesinde...
ben ilk hamileliğimden sola doğru yatılması gerektiğini hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim...
bir de benim kızım 2009 ocak doğumlu..ben de zeynep kamilde tetanoz aşısı olmuştum.şimdi olmam gerekir mi acaba doktoruma sordum bir doz olabilirsin dedi..
bu arada kızımın arkadaşının annesi aradı havuza gelmek istediklerini söyledi öyle çok mutlu oldum ki anlatamam.kızım arkadaşsız kursa gitmiyor..malum haberler boğulan çocuk haberlerriyle dolu...psikolojik ve fizyolojik gelişimin ötesinde...
Arkadaşlarım merhabalar nasılsınız minikler nasıl. Dün gece agrıdan gözüme uyku girmedi sabah eşim magnezyum ilacını alıp geldi kullandım dayanamadım sabah gene agrım oldu suan iyiyim sükür . Gece derin nefesler alıp verdim bi süre rahatladım uykuya dalabildim. Cok ciddi uyuma ve erken uyanma problemim var. şeker yüklemsi sersemletti beni hala sanki kötüyüm. Dün fena derecede bas agrım vardı bugünde biraz daha hafif. Ama genede bomba gibiyim sizler nasılsınız.
aaaay cok heyecanlıyım çektim göbüşü bakalım becerebilecekmiyim buraya atmayı :)Eki Görüntüle 718679 Eki Görüntüle 718680 Eki Görüntüle 718681
sanırım başardım bebişime yaptıgım oyun halısı ve battaniyeyide yaptım yıl sonunda halk eğitimde serigimiz vardı orada sergiledim kursa gittim bi dönem.
Elif'cim hoş geldin... nazar değdi sana nedir bu ağrılar , umarım ilaçlar işe yarar . Balık yağı için geç kalmadın , eğer sık sık balık tüketmiyorsan kullanman da fayda var canım , CARLSON marka balık yağını önerdiler bana dün aldım , içeriği çok iyiymiş bilgin olsun.
Resim yüklemeye gelince bu mesajı yazdığımız alanın üzerin de zarf resminin bulunduğu alan da insert image ikonu var , film seridinin sol tarafında ki ikon ona tıklayıp , pc den resmini bulup ekle diyorsun oda ekliyor
Sen asıl , bir mesajta nasıl bu kadar çok alıntı yapıyorsun onu göster bana :)
becerdim valla yükledim. :) ilacı mutlaka söylicem eşime doktora demeye gerek varmı acaba genede sorsammı. su alıntı meseleside hani mesajda alıntıyla cevapla yazıyoya yanında bide artı işareti gibi bi tuş var alıntı yapıcan her mesajda o kutucuga tıkla en son alıntıyla cevaplaya tıkla sonra hoop hepsi geliyo. göbüş nasıl cirkin görünmüyo dimi aynadan cektim
Birincisi bir daha kendine şişko dersen kızacağım neresi şişko...süper görünüyorsun yeni anne :)))
Ve oyun halın çook çoook güzel olmuş..kolay mı yapımı bizde mi yapsak ne :)
Battaniyeyi de sonradan gördüm hepsi harika olmuş ellerine sağlık canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?