Ocak 2013 de hamile olduğunu öğrenenler....

Canım cidden artık hamile görüntüsündeyiiz :) şişko değiliz :)
Ellerine sağlık ikisi de birbirinden güzel olmuş , meleğin çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için , hele birde doğsun anneliği sen o zaman gör :)

aaay cok sevindim valla demek artık hamile görünüyorum ohh bee. gerçekten cok motive oldum elimden geleni yapıyorum oda güle güle kullanır inş. aaay suan düşünmeye calısıyorumda yasanılan gibi olmaz elbet ama insan genede hissediyo annelik bize verilen en büyük hediye. gecen isyan etmiştim ya eşim bbebekle ilgilenmiyo sanki diye aglamıstım bide. ogünden sonra artık bakıyo tekmelerine gülüyo göbüşümü bile öpüyo :))) şaşırıyorum demekki biraz zorlamak gerekiyomuş. açıldı en sonunda zaten kendisi cok belli edemez sevgisini ama böyle iyi oldu

şenaycım ben cıkayım artık yemek yapim dinlene dinlene yapıyorum şimdi baslarsam ancak yetişir. Cok öptük sizi görüşmek üzere

Çok sevindim canım , her şey düzeliyor zaman sadece :)

şenaycım ben cıkayım artık yemek yapim dinlene dinlene yapıyorum şimdi baslarsam ancak yetişir. Cok öptük sizi görüşmek üzere

Tamam tatlım , çok öpüyorum , ellerine sağlık şimdiden :)

Karnın gayet normal, benimkini görsen birde kocaman oldu :), Bu arada oyun halın çok güzel olmuş

Haftalar yakın ya , görseller de yakın duruyor :) Sizlerin de bakalım gobişlere o zaman :)

ayyy kız vallahi hamile görünüysn
boşuna evham yapma bence..bu arada geçmiş olsun.ben de 2 gündür iyiym ALLAH a şükür.boğaz ağrım gitti sesim yerine geldi çok şükür...

Hoş geldin Sevim'cim.Daha iyi olmana sevindim..

Maşallah harika görünüyosun hiçte dediğin gibi şişko falan değilsin tam bir hamile gibi görünüyosun benim göbekte aynı senin gibi ayy çok heves ettim bu akşam bende çekip koycam resmimi
Bu arada oyun halınada bayıldım ne yetenekliymişsin kız valla aferin sana ben daha hiç bişey almadım kızıma bu ay başlıcam alışverişe..

kızlar aranızda istanbul avrupada olup ikinci düzey ultrason yaptıran varmı ? ben biraz baktım fyatları 300 lıraydı.baska bildiğiniz biyer varsa yazarmısınız

Karnın gayet normal, benimkini görsen birde kocaman oldu :), Bu arada oyun halın çok güzel olmuş

teşekkür ederim canım begenmene sevindim valla bu hafta bu kadar güzel görünüyo yada ben psikolojik olarak rahatladım ama göbüşümü seviyorum artık bende hamileyiiiiiimmm seninkinide bekliyorum merak ediyorum koy lütfen
ayyy kız vallahi hamile görünüysn
boşuna evham yapma bence..bu arada geçmiş olsun.ben de 2 gündür iyiym ALLAH a şükür.boğaz ağrım gitti sesim yerine geldi çok şükür...
aaaay teşekkür ederim valla cok motive oldum bugün. düzelmene sevindim canım aman bidaha yakalanmazsın inş.

zaten kilolarımızda aynı seninle büyük ihtimal aynıdır hadi sende yükle nolur merak ettim. yaptıklarımı begendiğine sevindim canım napim boş zamanım var böyle seylerle ugrasmayıda seviyorum tam ilgi alanım değerlendirdim bikaç işey daha yapıcam kısmet olursa . eşya olrak 3 4 parça bişeyi var annem sağolsun örgüleri bitirdi. artık benlik seyler kaldı en kısa zamanda baslarım inş. bende

yemek yapıcaktım ya bayanlar tam başladım hatta yarıladım tüp bitti eşimi belkiyorum bugün yemek olayı yok sanırım bu gzel oldu birazcık karnım gene zorlamaya baslamıstı uzandım iyiyim suan bi gelim ne var ne yok dedim kşmsecikler kalmamıs dogal olarak. yarın görüşmek üzere güzel anneler ve mis kokulu minikler. öptüüük

kızlar aranızda istanbul avrupada olup ikinci düzey ultrason yaptıran varmı ? ben biraz baktım fyatları 300 lıraydı.baska bildiğiniz biyer varsa yazarmısınız

günaydın,

ben şişlide yaptırdım osman özyurta 200 tl. çokta memnun kaldım birde vakıf gureba var 50 tl ymiş orda yaptıranlarda çok memnun kaldıklarını söylediler...

İkinci düzey ultrason derken , detaylı ultrasondan mı bahsediyorsun.
Ben gayrettepe Florance de yaptırdım , 300 tl ödedim. Oda Herman beyin hastası olduğum için..

Günaydın arkadaşlar , hayırlı Cumalar... rabbim her kim ne diliyorsa onları nasip etsin bugün...

merhaba canım merhaba arkadaşlar ve minikler hayırlı cumalar. amiiiin inş.cümlemizin dualarını kabul etsin .

iyiyiz Elif'cim... kendimi çok yorgun hissetmem dışında iyiyim :) Babamız 4 gündür şehir dışında..her şeye koşturmaktan yorulmuş olabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…