Yukarıda da yazdım bir daha şişko de kendine sorarım sana ben :) Hamiş görünüyor :) göbişin...
aaay gercektenmi değilmiyim şişko ama göbüş hamile gibi görünüyo en azından cok sükür dünkü abla moralimi yerine getirdi bugünde sen valla tebessüm edip duruyorum. zor değil aslında oyuncakları elimde yaptım ve doldurdum en son bebişimin yatacagı yeri kumaş kestim diktim elyaf koydum bide bide oyuncak astıgım seyde annemin muhteşem fikriydi. elektirk kablosuna elyaf sardık sonra kumaş diktik. teşekkür ederim canım yaparım aslında ara vermeden yapsam 1 haftaya biter belki en fazla 2 olsun. netten baktım kendimde ekledim böyle şirin bişi oldu. battaniyede çift kat polar üzerine keçeden aplike yaptım erkek ve kız ayıcık balık tutuyo hikayemiz bu ee karadeniz cocugu olunca baska bişey gelmedi aklıma :). anne olmak ne kadar güzel ya insan böyle aşık olunca sanki dünyada 2sinden baska kimse yokmuş gibi olur ya bazen öyle hissediyorum ne kocam var sanki ne annemden uzaklıgımı hissediyorum. suanda öyle hissediyorum kendimi. yeni anne diyince içim bi hoş oldu teşekkür ederim arkadaşım. nazarmı değdi bilemiyorum bende rahattım bi an döndü agrılar baya zorluyo buaralar bakalım inş. gecer.
Canım cidden artık hamile görüntüsündeyiiz :) şişko değiliz :)
Ellerine sağlık ikisi de birbirinden güzel olmuş , meleğin çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için , hele birde doğsun anneliği sen o zaman gör :)
aaay cok sevindim valla demek artık hamile görünüyorum ohh bee. gerçekten cok motive oldum elimden geleni yapıyorum oda güle güle kullanır inş. aaay suan düşünmeye calısıyorumda yasanılan gibi olmaz elbet ama insan genede hissediyo annelik bize verilen en büyük hediye. gecen isyan etmiştim ya eşim bbebekle ilgilenmiyo sanki diye aglamıstım bide. ogünden sonra artık bakıyo tekmelerine gülüyo göbüşümü bile öpüyo :))) şaşırıyorum demekki biraz zorlamak gerekiyomuş. açıldı en sonunda zaten kendisi cok belli edemez sevgisini ama böyle iyi oldu
şenaycım ben cıkayım artık yemek yapim dinlene dinlene yapıyorum şimdi baslarsam ancak yetişir. Cok öptük sizi görüşmek üzere
aaaay cok heyecanlıyım çektim göbüşü bakalım becerebilecekmiyim buraya atmayı :)Eki Görüntüle 718679 Eki Görüntüle 718680 Eki Görüntüle 718681
sanırım başardım bebişime yaptıgım oyun halısı ve battaniyeyide yaptım yıl sonunda halk eğitimde serigimiz vardı orada sergiledim kursa gittim bi dönem.
yaşasııııın bidaha söz demicem teşekkürler canım benim.
Karnın gayet normal, benimkini görsen birde kocaman oldu :), Bu arada oyun halın çok güzel olmuş
ayyy kız vallahi hamile görünüysn
boşuna evham yapma bence..bu arada geçmiş olsun.ben de 2 gündür iyiym ALLAH a şükür.boğaz ağrım gitti sesim yerine geldi çok şükür...
aaaay cok heyecanlıyım çektim göbüşü bakalım becerebilecekmiyim buraya atmayı :)Eki Görüntüle 718679 Eki Görüntüle 718680 Eki Görüntüle 718681
sanırım başardım bebişime yaptıgım oyun halısı ve battaniyeyide yaptım yıl sonunda halk eğitimde serigimiz vardı orada sergiledim kursa gittim bi dönem.
Karnın gayet normal, benimkini görsen birde kocaman oldu :), Bu arada oyun halın çok güzel olmuş
aaaay teşekkür ederim valla cok motive oldum bugün. düzelmene sevindim canım aman bidaha yakalanmazsın inş.ayyy kız vallahi hamile görünüysn
boşuna evham yapma bence..bu arada geçmiş olsun.ben de 2 gündür iyiym ALLAH a şükür.boğaz ağrım gitti sesim yerine geldi çok şükür...
Maşallah harika görünüyosun hiçte dediğin gibi şişko falan değilsin tam bir hamile gibi görünüyosun benim göbekte aynı senin gibi ayy çok heves ettim bu akşam bende çekip koycam resmimi
Bu arada oyun halınada bayıldım ne yetenekliymişsin kız valla aferin sana ben daha hiç bişey almadım kızıma bu ay başlıcam alışverişe..
kızlar aranızda istanbul avrupada olup ikinci düzey ultrason yaptıran varmı ? ben biraz baktım fyatları 300 lıraydı.baska bildiğiniz biyer varsa yazarmısınız
kızlar aranızda istanbul avrupada olup ikinci düzey ultrason yaptıran varmı ? ben biraz baktım fyatları 300 lıraydı.baska bildiğiniz biyer varsa yazarmısınız
merhaba canım merhaba arkadaşlar ve minikler hayırlı cumalar. amiiiin inş.cümlemizin dualarını kabul etsin .İkinci düzey ultrason derken , detaylı ultrasondan mı bahsediyorsun.
Ben gayrettepe Florance de yaptırdım , 300 tl ödedim. Oda Herman beyin hastası olduğum için..
Günaydın arkadaşlar , hayırlı Cumalar... rabbim her kim ne diliyorsa onları nasip etsin bugün...
iyiyiz Elif'cim... kendimi çok yorgun hissetmem dışında iyiyim :) Babamız 4 gündür şehir dışında..her şeye koşturmaktan yorulmuş olabilirim :)
(yükün fazlalastı yani kosturuyosun allah güç versin canım. minik tekmeliyomu:)
şenaycım markafoniyi takip ediyomusun minikler için cok gzel seyler gelmiş cok tatlılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?